Evet cardozoyu niye o kadar abartmışlar anlaşılır gibi degil.Frikikler penaltılar bitiricilik hava hakimiyeti teknik bile çok iyi yahu.Böyle bir adam olsa benficada mı oynar![]()
Evet cardozoyu niye o kadar abartmışlar anlaşılır gibi degil.Frikikler penaltılar bitiricilik hava hakimiyeti teknik bile çok iyi yahu.Böyle bir adam olsa benficada mı oynar![]()
üstelik çok kolay geliyor, az ücret alıyor hiç sakatlanmıyor.
geçen senenin lulinha sı![]()
Her yıl kesin birkaç oyuncuyu böle abartıyorlar..
portekizlilerin alayı abartı zaten..
taktikte ben forvet mevkisinde Milevskyi ve Hulk'u oynatıyorum gol krallığında zirveye oynuyor ikisi de...
sağ taraftaki forvete oyuncu özelliklerinden sık sık ileri çıkmasını komutlayın, sol forvetin uzun şut çekmesini nadiren yapın ve topu ayağında tutmasını komutlayın.
sağ ve sol açıkların da yaratıcılıklarını normale getirin.
ben bu çözümle gol attırmaya başladım forvetlere...
udinese çok ideal bu taktik için,şu anda o kariyerimde kullanıyorum ve natale ve quagliarella sakatlanmadan önce ilk 3 teydim ve gol krallığında iyi durumdaydılar,zaten 09 forvetler açısından kısır bi oyun olmuş anca takımı o forvet üstüne kurman gerek bu da takım oyunundan fedakarlık getirir![]()
bu taktik salt senin ürünün mü ?
eğer öyleyse çok başarılı bir çalışma çıkardığını söyleyebilirim, tebrikler.![]()
Çoğu kişiden öneriler aldım maçarda denedikten sonra ama yapım tamamen bana aittir![]()
V2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Turnuva bittiğinde yayınlayacağım![]()
Turnuva ne zaman bitiyor ?
Yarın grupların son günü diye biliyorum ondan sonrada fazla ilerleyemem heralde elenirim hemen paylaşırım![]()
arkadaşım eline sağlık tabiki süper bir taktik . ama benim ısrarla fikrini almak istediğim 2 konu var .
1.si 7 yıldızlı kondisyoner isimleri verir misin bana
2.si kullandığın antreman programınıda yayınlar mısın lütfen.
tekrar teşekküler eline emeğine sağlık süpersin.
asdasdas1 : Arama alanından personellere gel.Filtre de değiştir de ondan sonra özelliklere gir kondisyonu 20 yap sonra arat bir sürü kişi çıkacaktır..
2.'ye gelirsek yeni taktiğimi yayınladığımda antreman programınıda yayınlıyacağım..
Taktigini deniorum chelsea ile ara ara.. cift forvetli maclarda senin taktigine geciorum fakat pozisyon bulmada kisirlar biraz ya, yani kanatlarim da iyi hersey guzel fakat su time wasting olayinin yuksek olmasi biraz sorun diel mi sence ?
Arkadaşta yazacaktır illa yorumunu ama bende söyleyeyim.Şimdi time wasting daha çok paslarla alakalı. Yani mesela daha çok hazırlık pası yaparak atağa kalkmak istiyorsan time wasting'i artırabilirsin. Arkadaş daha tehlikeli ataklar için sanırım daha hazırlıklı çıkmak istemiş ondan böyle yapmış olabilir..
Arkadaşlar bu zaman geçirme olayını daha önce 7-8 kez anlattım lütfen öteki sayfalara bakın
Bende mi yanlış bi şey söyledim?
teşekkürler pazzini bugun için biter demiştin ama turnuva bitmedi heralde daha. biter bitmez ekleyeceksin umarım. iyi çalışmalar..
Ne zaman turnuva biterse o zman ekliyeceğim.Yeni taktik paket halinde olcak.
-Antreman
-Zaman geçirme
-Gol arama
Gibi şeylerde içinde olucak
Milleti bekletmesene abisi, illa yedekten falan girip eleyelim mi seni, arkadaşları taktiğe kavuşturmak için![]()
King_Theoden bi dene bakalım![]()
Bu kadro ile hakikaten zor şampiyonluk ama
Keiirison - Alexis Sanchez
Simon Vukcevic(olmassa transfer) - Kacar(olmassa transfer) -Gargano - Witsel
Transfer - Cannavaro - Transfer - Santacrore
Kadronu böle kurmalısın kesinlikle transfere ihtiyaç var..
Bu arada transfer dönemi geldi.
Keiirison - Lavezzi
Alexis Sanchez- Kacar -Gargano - Witsel
Mathieu- Cannavaro - Sakho - Santacrore
Ochoa
Ve 24M bütçe var.Daha ne yapmalıyım ki üst sıralara çıkabileyim.
Bir sağ bek alabilirsin defansını daha sağlam yapmak için paran varsa zaten şu an güzel bir kadro kurmuşsun şampiyonluğa oynarsın..