Evet Onu demek istemiştim zaten olsun ama 9 puanda alabilirsin 0 puanda![]()
Evet Onu demek istemiştim zaten olsun ama 9 puanda alabilirsin 0 puanda![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bekliyorum Ss leri
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hazırlık Maçları
CL 3'üncü Ön Eleme Maçları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Real Betis Karıştı!!!!!!
Teknik direktör Ricardo Oliviera'yı Atletico Madrid'e satınca taraftarlar ayağa kalktı.Kulüp binasına yürüyen taraftarlar YAPICI'nın istifa etmesini istedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rusescu Betis'te
Romenlerin yeni harika çocuğu Real Betis'le anlaştı.
Rusescu 750.000 Euro karşılığı Real Betisle 5 yıllık anlaşma imzaladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1.Hafta
Oliviera kalenin dibinden 3 topu da auta atınca hem mağlubiyet kaçınılmaz oldu hem de kendi biletini kesmiş oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer Özeti
![]()
Last edited by handsomeb : 19.Temmuz.2009 at 00:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
fiksturden dolayı biraz kotu baslamıssın
UEFA Kupasında o gruptan çıkarsın.Başarılar dilerim.
UEFA Grubun çok kolay gelmiş.Bence de o grupta rahat çıkarsın.Lider olursun eğer çok büyük bir aksilik çıkmazsa.
Artık bir galibiyet isteriz
Enyeama ve Goossens transferleri cok güzel olmus.
TariboWest
Transferler güzel başarlar dilerim
4.Hafta
Yorum yapmıyorum.
5.Hafta
Kötü oynadık ve yenilgiyi hakettik.
Uefa Kupası Grup Maçları 2.Maç
Avrupa'da bir başka oynuyorlar ligde bir başka ikisininde primleri yüksek ama anlamadım
6.Hafta
Sonunda zorda olsa kazandıkBu maçtan sonra Hakan Albayrak 4 ay sakatlandı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim.
Devre arasında Arjantili bir golcüde takıma dahil oluyor.![]()
Last edited by handsomeb : 19.Temmuz.2009 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
7.Hafta
Gene çok zorlandık ama 3 puan bizim oldu.
Uefa Kupası Grup Maçları 3.Maç
Denk bir mücadele oldu maçın hakkı beraberlikti.
8.Hafta
Kazanmamıza rağmen oynadığımız futbolla galibiyeti hiç haketmemiştik.
9.Hafta
Tatsız tuzsuz bir maç
Uefa Kupası Grup Maçları 4.Maç
Bu maçtan sonra 1 üst turu garantiledik.
10.Hafta
Kötü oynadık ama derbiyi kazanmamız iyi oldu.
11.Hafta
Mağlubiyeti hakettik.Takımın yarısı sakat durumda gözden çıkardığım futbolcuları kadroya almak zorunda kalıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
12.Hafta
Real Betis bu işte!!!!!İlk 25 dakika oynanan berbat oyundan sonra devrenin sonuna doğru 2 gol bulunca soyunma odasında yaptığım konuşma takıma iyi etki yapmış olacak ki 2.yarı öyle bir futbol oynadı ki futbolcularım Atletico Madrid'i sahadan sildik.Emana,Sezer Öztürk,Aquino,Rusescu hepsi performanslarını üstünde bir oyun sergiledi bize böyle gururlu bir galibiyet yaşatan takımımı tebrik ediyor,bu performansı sürdürmelerini yürekten arzu ediyorum.
Last edited by handsomeb : 19.Temmuz.2009 at 20:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son maclarda bir hareketlenme var. Aynı performansı genele yaymanı bekliyorum.
TariboWest
Takımın yarısı sakat kanatlarda en güvendiğim 2 adamımdan Sergio Garcia 3 ay,Markz Gonzalez 5 ay sakatlandı.Aquino bu maçta iyiydi ama gitmek istiyor o yüzden mutsuz.Eldeki kadroyla iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum.Sakatlar iyileşip yeni golcümüz katılınca da daha iyi olacağız inşallah![]()
Hangi takımlısın? Fenerbahceli isen hata yapmıssın. Cünkü Fenerbahce cagırdı mı dünya durur![]()
TariboWest
Fenerbahce'ye gidersen ligi egale edebilirsin valencia'da ise birkac sene zorlanırsın
Aslında Fenerbahçe'ye gitmeni önerirdim daha fazla uzatmamak lazımdı
Uefa'da 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile bir üst tura çıktık.Rakibimiz Sunderland oldu.Lige 2 maç arka arkaya yenilince kovuldum
İş arıyorum![]()
yeni takımında basarılar alınmaycaksan sunu soylıyeyım ne oldum dememeli ne olucam demelı![]()