Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 160 sonuç

Konu: Galatasaray - FC Tobol / Uefa Avrupa Ligi 2.Tur 2.Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Rakip Kaleci hakkında bir çift lafım var.

Kaleci öyle mükemmel falan değildi.Üstüne gelen topları sağo sola çeldi.Fakat Spiker yine abarta abarta, bağıra bağıra söyleyince sanki kaleci mükemmel bir top çıkarmış gibi oluyor.Bence kaleci vasattı.

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Umarım gruplara kalırlar.
    Allah Allah, aynı macı izlemedik o zaman. Servetin ilk yarıdaki kafasını 10 kaleciden 9 u yerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir iki top üstüne geldi kaleci bence cok iyiydi köşelere giden topları cok iyi cıkardı servet in golünüde cıkaracaktı belki ama kendi oyuncusu bozdu onu
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Kısa Kısa Netanya...

Macabi Netanya, geçtiğimiz sezon İsrail Ligat Al Ligi'ni dördüncü sırada bitirdi. Netanya'nın başında geçtiğimiz sezon bir dönem, ünlü Alman teknik direktör Lothar Matthäus da görev yapmıştı.

Kadrosundaki oyuncuların tamamı İsrailli olan Netanya maçlarını 7500 seyirci kapasiteli Sar-Tov Stadyum'unda oynuyor. Arka arkaya 3. kez UEFA Kupası'na katılan Maccabi Netanya, geçtiğimiz sezon 2. Ön Eleme turunda Bulgaristan'ın Cherno More Varna takımına elenirken bir önceki sezon ise yine aynı turda Portekiz'in UD Leiria ekibine elenerek Avrupa'ya veda etmişti.

Kaynak:Sporx
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bize rakip olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Allah Allah, aynı macı izlemedik o zaman. Servetin ilk yarıdaki kafasını 10 kaleciden 9 u yerdi.
    Kaleci bence vasattı.Spiker her zaman olduğu gibi abartarak anlattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kaleci cok iyiydi aksine , Berkay

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaleci bence vasattı.Spiker her zaman olduğu gibi abartarak anlattı.
    Yinede ben spikeri seviyorum hiç değilse içten maç anlatıyor.

Enterokinaz Misafir

emre tilev, maça hava katayım derken saçmalıyor. iyi niyetine tamam da, insan maçtan da soğuyor bazen.

netanya'yı daha hazır takımımızla daha rahat geçeriz. keita ve franco'yu da izleme şansı bulacağız hem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar lütfen ya.Siz maçı izlemediniz galiba?

Şut Kaleci'nin üstüne gidiyor ve spiker avazı çıktığı kadar bağırıyor.Buda size güzel bir kurtarışmış gibi geliyor.

Galatasaray'ı tebrik ettim ve umarım gruplara kalır dedim.

Başka ne diyeyim peki?

Galatasaray Dünyanın en iyi kulübü.Mükemmel bir maç oynadılar.Bu kaleci olmasa 10 olurdu dememimi bekliyorsunuz?

Enterokinaz Misafir

Arkadaşlar lütfen ya.Siz maçı izlemediniz galiba?

Şut Kaleci'nin üstüne gidiyor ve spiker avazı çıktığı kadar bağırıyor.Buda size güzel bir kurtarışmış gibi geliyor.

Galatasaray'ı tebrik ettim ve umarım gruplara kalır dedim.

Başka ne diyeyim peki?

Galatasaray Dünyanın en iyi kulübü.Mükemmel bir maç oynadılar.Bu kaleci olmasa 10 olurdu dememimi bekliyorsunuz?
    görüşünü belirtip çekilmen yeterli. kimse kimseye birşeyi kabul ettirmek zorunda değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ya arkadasım bu spiker fenerin macınada beşiktasın macınıda avazı cıktıgı kadar bagırıyor biz macı izledik 2 top dısında kaleci köşelere ucup kurtardı.Öyle bişey demeni beklemiyoruz senden.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Macabi Netanya, geçtiğimiz sezon İsrail Ligat Al Ligi'ni dördüncü sırada bitirdi. Netanya'nın başında geçtiğimiz sezon bir dönem, ünlü Alman teknik direktör Lothar Matthäus da görev yapmıştı.

Kadrosundaki oyuncuların tamamı İsrailli olan Netanya maçlarını 7500 seyirci kapasiteli Sar-Tov Stadyum'unda oynuyor. Arka arkaya 3. kez UEFA Kupası'na katılan Maccabi Netanya, geçtiğimiz sezon 2. Ön Eleme turunda Bulgaristan'ın Cherno More Varna takımına elenirken bir önceki sezon ise yine aynı turda Portekiz'in UD Leiria ekibine elenerek Avrupa'ya veda etmişti.

Kaynak:Sporx
    1.5 yıl Varna'da yaşadım. Cherno More'ye elendiyse bu takım, Turksportal Karması kursak biz de eleriz o halde

Yukarıda da bahsettiğim gibi Galatasaray seviyesini %50'ye getirirse rahat bir şekilde "1 tur atabilir miyim" der Netanya'ya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakip Kaleci hakkında bir çift lafım var.

Kaleci öyle mükemmel falan değildi.Üstüne gelen topları sağo sola çeldi.Fakat Spiker yine abarta abarta, bağıra bağıra söyleyince sanki kaleci mükemmel bir top çıkarmış gibi oluyor.Bence kaleci vasattı.

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Umarım gruplara kalırlar.
    Sadece bir cümleye takıldım. Kaleci topları sağa sola çelmesin de ne yapsın onu açıklar mısın bizlere ?

Topları yakalaması lazım dersen, şutları ya da kafa vuruşlarını yakalamak göründüğü kadar kolay değildir. Yakalamaya çalışırsa başına iş açar. Sağa sola çeldi de kaç golü kurtardı kalecileri. Helal olsun, çok iyi maç çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Sadece bir cümleye takıldım. Kaleci topları sağa sola çelmesin de ne yapsın onu açıklar mısın bizlere ?

Topları yakalaması lazım dersen, şutları ya da kafa vuruşlarını yakalamak göründüğü kadar kolay değildir. Yakalamaya çalışırsa başına iş açar. Sağa sola çeldi de kaç golü kurtardı kalecileri. Helal olsun, çok iyi maç çıkardı.
    Yavaş gelen toplarıda çeldi.Maçın başında bir pozisyon oldu.Hafif bir kafa geldi.Çok çok hafif.Kaleci onu bile 2 hamlede aldı.

Yani demem şuki üstüne gelen topları eline almak yerine sağa sola çeldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Günümüz futbolunda artık öyle güçsüz takımlara fark atmak kolay değil...
    Ha golü macın basında bulursun o ayrı
    Galatasaray bence SOS veriyor...Beğenmedim oyunu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yavaş gelen toplarıda çeldi.Maçın başında bir pozisyon oldu.Hafif bir kafa geldi.Çok çok hafif.Kaleci onu bile 2 hamlede aldı.

Yani demem şuki üstüne gelen topları eline almak yerine sağa sola çeldi.
    Berkay 23 yaşındaki bir kaleciye de biraz tölerans gösterilmesi lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sabri'nin kanadından pozisyon veriyoruz yoksa tam olarak kondisyon depolamadık fizik olarak tobol daha üstündü buna ragmen organize olduk Servet bile pas akısına katıldı süper paslar attı.Kaleci devleşmese biraz daha akıllı olsak son vuruslarda 4-5 olurdu.Biraz daha geç açabilmek adına sezonu kondisyon yüklemiyor rijkaard.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berkay 23 yaşındaki bir kaleciye de biraz tölerans gösterilmesi lazım
    23 Yaşındaki bir kaleciye vasat derken Tölerans gösterilmesi lazım diyorsun.

Fakat MÜKEMMEL dediğiniz zamanda biraz abest kaçar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda çok iyidi..Oyun kurucu olarak mükemmel oynuyor bu sayade yeteneklerini dahada geliştirecek bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sabri'nin kanadından pozisyon veriyoruz yoksa tam olarak kondisyon depolamadık fizik olarak tobol daha üstündü buna ragmen organize olduk Servet bile pas akısına katıldı süper paslar attı.Kaleci devleşmese biraz daha akıllı olsak son vuruslarda 4-5 olurdu.Biraz daha geç açabilmek adına sezonu kondisyon yüklemiyor rijkaard.
    Zaten bu sene orada Uğur da var Alican o da oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros'un bu sezon döküleceğini ve eski formunu kaybedeceğini düşünmüştüm.Fakat beni yanılttı ve yine mükemmel oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baros'un bu sezon döküleceğini ve eski formunu kaybedeceğini düşünmüştüm.Fakat beni yanılttı ve yine mükemmel oynadı.
    Niye dökülsün ki Berkay geçen sezon 20 gol attı

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Takımın sahada çok eksiği vardı isim olarak da eksiktik.
    İlk yarıya baktığımızda ideal 11 den 4-5 tane adamm yoktu kötü oynadık kabul ediyorum ama bu takıma daha Keita-Topal-Franco ve yapılırsa Deco ve sağ bek transferleri ...
    Bugün GS'nin en sorunlu bölgeleri kale,sağ bek , orta sahanın defansif tarafı ve sağ kanattı ..

Kalede Orkun çok kararsızdı pozisyonlarda onun yerine Franco'nun oynayacağını düşünelim ,
    Sağ bekte Sabri , onun yerine de Uğur'un veya yeni transferin oynayacağını düşünmek istiyorum ancak Sabri'yi keser mi hoca kararsızım ,
    Defansif orta saha Ayhan ve Sarp anlaşamadıklarını gördüm Ayhan çok lakayıt oynadı orada da Sarp'ın yerine Topal'ın oynayacağını düşünelim ,
    Sağ kanatta Yaser , yollayın geriye Kartal'a gitsin bu adam asla GS'nin oyuncusu olamaz o bölgede de Keita görev yapacak ..

Bugün sorunlu olarak gözüken bölgeler zaten ligde yedek oturacakların oynadığı bölgeler aslar Zan haricinde bana güven verdi açıkçası ...

Başka konu Serdar'ı izleyince,Arda'nın Boleslav'a karşı oynadığı maç aklıma geldi bir yıldız daha doğuyor anlamında , ancak tek sorun Arda solda Balta'yla harika verkaçlar yapıyordu Serdar ise Balta'yı kullanmıyor Arda'yla paslaşıyor bu isteği Rijkaard verdiyse tamam onun dışında Balta'dan paslaşma konusunda yararlanmasını görmek isterdim.Ve şanssızlıktır ki adam sakatlandı umarım birşeyi yoktur GS taraftarı olarak olumlu bakıyorum bugünki eksik bölgelerimizde oynayanların ligde yedek kalacağını düşünüyorum...Haydi hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye dökülsün ki Berkay geçen sezon 20 gol attı
    Belki gelip geçicidir diye düşünmüştüm.En güzel örneği Güiza.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evlendi ya ondan golleri saklayabilir yani , anladınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla bugünkü oyunuyla Serdar, olası bir sakatlık durumunda ofansta müthiş işler yapabilir gibi duruyor.

Bugün sanki sahaya daha bi yayıldık gibime geldi. Genişliği fazla tuttuk, rakip de savunma kurgusunu çok geniş kurmadı, böylece bizim de tuzağımıza düşmedi. Eğer bizim geniş oynamamıza uyup savunmalarını geniş tutsalar çok farklı bir Galatasaray izlerdik.

Beni sevindiren başka bir nokta, önceki senelere göre çok daha iyi duran top organizasyonu kullanan bir Galatasaray var. Tabi bunun rakibin zayıflığı ile alakalı olup olmadığını daha zorlu rakiplere karşı oynarken göreceğiz ama yine de bir Avrupa kupası maçı olduğunu düşünürsek, çalışılmış 2 poziyondan gol bulduk ve bu beni çok mutlu etti. Rijkaard diğer antremanların yanında duran toplara da önem veriyor demek ki.

Son olarak yeni sistemde Arda daha ön planda olacak gibi. Bu hem bizim için hem de Milli Takım'ımız için iyi bir gelişme olacak. Arda oyun kurmaya, serbest oynamaya alıştıkça semeresini hem biz hem de Milli Takım görecek gibime geliyor. Bugün Arda'nın yaptığı hareketler ve attığı pasları, sol kanatta oynarken fazla göremiyorduk. Şimdi ise ne kadar teknik ve zeki olduğunu daha iyi görmüş olduk. Bu rol kendi yeteneklerini daha üst seviyeye taşıyacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son resimdeki "In Haldun We Trust" sözü İsveçli metal grubu In Flames'in sloganından geliyor Orjinali In Flames We Trust.

Serdar'ın kramponları da çok hoşuma gitti

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bu arada duran toptan atılan golde rijkaard'ın bu golü çalıştırmış olabileceği hissine kapıldım . sabrinin yapacağı iş değil çünkü o . uzun zamandır da duran toptan doğru düzgün gol atamıyorduk (korner hariç) iyi oldu .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

1.pankart gerçekten çok güzel.'Metin'in izinde,Arda'nın peşinde'

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri