Anket Sonuçlarını Görüntüle: Aurelio Türk Milli Takımına Alınsın mı?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • Evet

48 71.64%
  • Hayır

19 28.36%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Aurelio Türk Vatandaşı oLsunmu? Ve Milli takımda Oynasınmı ?

Default Aurelio Türk Vatandaşı oLsunmu? Ve Milli takımda Oynasınmı ?

Aurelio 2 yılı Trabzonsporda olmak üzere 5 yıldır Türkiyede forma giyiyor.Aurelio 5 yıldır Türkiyede Forma giyiyor ve Türk vatandaşı olma hakkı kazanıcak futbol federasyonu izin verirse tabi. ve Aurelio TÜRK MILLI takımında oynasınmı ? Brezılyalı Deco nun Portekız forması gıydıgı gibi Aurelio neden Türk milli takım Forma giymesin ? Tugaydan Sonra orta sahanın ortasında sürekli sorun yaşayan milli takımımız eksik olduğu bir bölge. Hüseyin Cimşir yeterli olamıyor orda Bence hiç fena olmaz Sizlerin yorumu nedir arkaşlar?

Dip Not: ( Milliyetçilik duygum El vermiyor ama Ne yapabıliriz rakiplerimizle Anca böyle yarışabiliriz. )

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Konuya anket ekledim. Böylece herkes görüşünü daha kolay belirtecektir.

Benim görüşüm alınması yönünde. Zaten ön libero sıkıntısı çektiğimiz bir gerçek.En azından Aurelio şu anda eldekilerin en iyisi diyebiliriz.

Ayrıca Fransa milli takımında safkan Fransız olan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ama kazandıkları başarılar ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye formasını giymeyi kabul eden ve sahada bir Türk gibi mücadele eden birisinin Milli Takım'da oynamasını isterim.Alınsın.

bence alındığında istekli oynamaz...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Konuya anket ekledim. Böylece herkes görüşünü daha kolay belirtecektir.

Teşekürler anket ekledıgın için. ßencede bir çok lig takımı yabacı oyuncularla başarı saglıyor SOn yıllardada Bu yabancı futbolcu oynatma işi mıllı takımlarada yansıdı ve Aurelio bizim için bulunmaz bir futbolcu adam ortasahadakı butun topları kapıyor. iyide dağıtıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

bence kesinlikle alinsin milli takimimizda büyük isler yapar ayrica nuri sahinle beraber süper olurlar

Quote Originally Posted by mustafagungor
    bence alındığında istekli oynamaz...
    neden istekli oynamasın kendını göstermesı için daha çok para kazanması için büük birşans bu. Aurelio Ben hazırım Fatih terim istesin hemen giyerım formayı diyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tabii ki giysin ama Türkiye formasını giymeyi kabul eder mi bilemiyorm ..

Nesil
    2006

aurelio zaten 2 yıldır Türk milli takımda oynamak istiyordu eğer Fatih hoca onu alırsa bence çok iyi işler yapabilir

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Türk olup Milli Takımda oynamalı......

Del Piero_10 Misafir

olmasın Türkiye milli takımnda TÜRK oynar

alınsın tabii ki..ne kadar işe yaradığını biliyorsunuz hepiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Türkiye formasını giymeyi kabul eden ve sahada bir Türk gibi mücadele eden birisinin Milli Takım'da oynamasını isterim.Alınsın.

katılıyorum
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuhan1907
    aurelio zaten 2 yıldır Türk milli takımda oynamak istiyordu eğer Fatih hoca onu alırsa bence çok iyi işler yapabilir
    O zaman iyi olur ..
    Zaten alınması gereken bi ouncu !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bence de ben istiyorum onun bizim milli takıma adına oynamasını. bu arada ben yanlışlıkla ankkette hayır ı işaretledim evet dicektim

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Kesinlikle türk olmalı ve milli takıma da alınmalı çünkü isteksiz olacağını da pek sanmıyorum.Bunun nedeni de kendini iyi bir türk vatandaşı ve Türkiye adına mücedele edebildiğini kanıtlamak isteyebileceğindendir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence olmali tıpki dekonun olduu gibi

Nesil
    2006
    Yer
    güneşin bir ışıltısının o

herkesi hemen milli takımda oynatmıyalım ama aurellio gibi kendi milli takımın da oynayamacak ama bize çok yararlı olacak oyuncular kesinlikle oynatılmalı

ben isterimki alınsın

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    olmasın Türkiye milli takımnda TÜRK oynar
    aynen katiliyorum... elimizde ondan daha basarili oyuncularimiz var TURK MiLLi takiminda TURK oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maalesef böyle bi oyuncu yok veya keşfedilemedi. Ve keşfedilmediğinden oynaması daha yararlı olur.

maalesef zor gozukuyo bnde isterm ama federasyonun aldıgı karar vatandaslık basvurusndan 5 yıl sonra oynatılabilecei yonunde...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yabancı sayısından dert yanan fb için Türk olsun derim ama Milli takımda oynamasın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by korray87
    maalesef zor gozukuyo bnde isterm ama federasyonun aldıgı karar vatandaslık basvurusndan 5 yıl sonra oynatılabilecei yonunde...
    ama şöle bişi war milli takımda oynaması için bu süre aranmıyo. yani terim şimdi istese aurelio milli takımda oynayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ee brezilyalıları oynatacaksak nerde kaldı türk milli takımının türklüğü?vatandaşlık alabilir ama türk milli takımında oynatılmasını doğru karşılamıyorum.eğer aurelio kalitesinde türk oyuncu yetiştiremiyorsak -ki bence aurelio o kadar iyi futbolcu değil- o zaman futbolla alakalı kim varsa hepsi bassın istifayı terketsin bu ülkeyi.

brezilya yada bir başka ülke bizim hiçbir zaman sömürgemizde olmadığına ve aramızda herhangi bir kültürel bağımızda olmadığına göre fransa hollanda gibi örnekleri vermekte abes.

Türk pasaportu verilip ligde Türk statüsünde oynatılabilir ama Türk Milli Takımı'nda oynamasına karşıyım.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

türk milli takımı türklerden oluşur
    özümüzü kaybetmemeliyiz
    oynatılmasın alınmasın

Tabii ki oynamaLı..böyLe biR ön LibeRo TÜRKİYEDE yok... Tugay vaRdı o da yaşLandı zatenn Birde miLLi takımı bıRaktı.. Şu an Oynayan Hüseyinden iyi oLduğu kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

arkadaşlar Türk pasaportu alması için milli takımda oynaması şart. yoksa federasyonumuzun aldığı karara göre şimdi başvurup 5 sene beklemesi lazım(ki böyle bir şeyi hiç bir yabancının kabul edeceğini sanmıyorum) Ayrıca tabi ki Türk Milli Takımında Türkler oynamalı ama bu devletin koyduğu bazı kriterler var bir kişinin vatandaş olabilmesi için. eğer aurelio da bu kriterlere uyuyorsa Türk olmasında bir sakıncası yoktur ve Milli Takımda da oynayabilir.

bir soru da elimizde daha iyisi var diyen arkadaşlara allahaşkına hüseyin mi daha iyi şu anda oynuyo veya başkabirileri varsa neden milli takımda hüseyin oynuyo? bana bi kaç örnek verebilirler mi?

bir de biz burada tartışıyoruz ama oyuncunun kendi düşüncesi de çok önemlidir. böyle bir karar gerçekten çok önemli bir karar ve sonucunda Türk olmayı seçerse sahada bir Türk gibi mücadele edeceğinden ben eminim.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

türk olmasına bişey demiyorum ama milli takımda oynamasına karsıyım cünkü milli takımda bi türk kadar hırsla oynayacagını düsünmüyorum.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri