Sayfa 46 / 50 İlkİlk ... 364445464748 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yukarida anlatmaya calistigim gibi. Bazi arastirmacilar dusunmuyor bu tip seyleri. Arastirmacilara gorevlerini duzgun yapabilmeleri icin yeterince bilgi aktarimi yapmazsa arastirma sorumlulari, bu tip seylerin olmasi da gayet dogal.

Her oyuncu gibi Semih'in de uzerinden gecildi ve bu sorunun ortadan kalkmasi saglandi.

Ancak oyunda yapilmasi muhtemel herhangi bir son dakika degisikligi ile denge tekar bozulabilir. Bu konuda da yapabilecegimiz pek bir sey olmaz. En azindan bir sonraki yamaya kadar.

Memnuniyetle. Emin olun amacimiz Turk oyunculari zayif yapmak degil. Amac arastirmayi veritabaninin geneline uygun bir sekilde yapmak. Her zaman icin bazi kotu ornekler olacaktir. Bazen bizim yaptiklarimiz da kotu ornek olabilir. Ancak bu kotu orneklerin bilincli bir sekilde degil, bir yanlislik sonucu olmasi tercihimiz olacaktir.

tekrar teşekkür ederim. gönül ister ki semih kaya sakatlığından sonra rijkaard'ın gözüne girsin ve de formayı kapıp arda gibi yıldızımız oluversin..

saygılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer abi bunu nereye yazacağımı bilemedim. Bir oyuncunun mevkisine 20 üzerinden değer veriliyor ya. Şimdi en iyisi 20 açık yeşil. 19 ile 15 arasında ne kadar fark var. İkiside koyu yeiişl olması lazım. Veya 15 ile 14 (turuncu ile yeşil) arasındaki fark ile 17-18 arasındaki fark aynı mıdır? Sonuçta bizim görebildiğimiz sadece renkler.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ömer abi rijkaardın taktıgını senmı duzenlıceksın yoksa suan oyundakı taktıkmı kalıcak suan daha cok 4-3-3 tam olarak uygulamıyoruz farklı bı versıyon denıyoruz tabi ilerde bu dahada belirginleşir...bide arda 3 macta 3 tane kornerden asist yaptı bunu takımın organize oluşunamı yoksa ardanın iyi korner atışınamı baglıyosun....soru sordum ama cevap sanırım her ikiside....bide kewellın uzun sutu 14 tu sanırım 16-17 gıbı bı deger alabılır bordeux macından sonra yazıkcaktımda unutmusum

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    ömer abi rijkaardın taktıgını senmı duzenlıceksın yoksa suan oyundakı taktıkmı kalıcak suan daha cok 4-3-3 tam olarak uygulamıyoruz farklı bı versıyon denıyoruz tabi ilerde bu dahada belirginleşir...bide arda 3 macta 3 tane kornerden asist yaptı bunu takımın organize oluşunamı yoksa ardanın iyi korner atışınamı baglıyosun....soru sordum ama cevap sanırım her ikiside....bide kewellın uzun sutu 14 tu sanırım 16-17 gıbı bı deger alabılır bordeux macından sonra yazıkcaktımda unutmusum

çok fazla 17. oyunda bu değeri alanlara bak(kim olduklarına) anlarsın dediğimi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kewell uzaktan kac tane gol atmis simdiye kadar ? uzun mesafeden onlarca gol atipta o degeri alamayan oyuncular var oyunda.. senelerdir izledigim oyuncu kewell daha bir kere uzaktan gol attigini görmedim 16-17 yi birak 14 bile fazla

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Kewell uzaktan kac tane gol atmis simdiye kadar ? uzun mesafeden onlarca gol atipta o degeri alamayan oyuncular var oyunda.. senelerdir izledigim oyuncu kewell daha bir kere uzaktan gol attigini görmedim 16-17 yi birak 14 bile fazla

sen de abartma istersen
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ayrıca şimdi çıkıyorum siteden onun için ekleme yapayım dedim.

önce "YILLARDIR KEWELL I İZLEYEN BİRİ OLARAK" şu video yu SADECE HATIRLAMAK(senin için) için bir göz atıver. ben saymadım kaç tane attığını sen sayıverirsin artık. ;

http://www.youtube.com/watch?v=-MR0i2XFv4Y

ve de bu sezon attığı 5-6 "long range goal" lerine de bir bakıver, derim sana

fanatizmi bir kenara bırakın lütfen, olmadı hiç yormayın kendinizi yorum yapmak için.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

uzun sut deyince siz ceza sahasi disindan vurulan sutlari baza aliyorsaniz ozaman 20 bile verilir ama uzun sut denilince ben ceza sahasinin 5-10 metre gerisinden cekilen sutlari baza alirim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ömer abi bunu nereye yazacağımı bilemedim. Bir oyuncunun mevkisine 20 üzerinden değer veriliyor ya. Şimdi en iyisi 20 açık yeşil. 19 ile 15 arasında ne kadar fark var. İkiside koyu yeiişl olması lazım. Veya 15 ile 14 (turuncu ile yeşil) arasındaki fark ile 17-18 arasındaki fark aynı mıdır? Sonuçta bizim görebildiğimiz sadece renkler.
    Oyun mevksi biraz karisik bir mesele.

20 aldigi yer, oyuncunun en iyi oynadigi yer. Her ne kadar naturel pozisyon olarak oyunda yansitilsa da.

19 ile 15 arasindaki fark oyuncunun mevkiyi ne kadar benmimsedigi. Bu deger ne kadar dusukse, oyuncunun pozisyon hatasi yapmasi (hem ofansif, hem de defansif) ihtimali o kadar artiyor.

14 ve daha dusuk degerler icin de gecerli bu.

Genelde mevkisi yesil renkte olan oyuncular, eger o mevkiye uygun ozellikleri varsa, pek de sorun yasamadan oynayabilirler. Turuncu ile idare ederler. Daha dustukce pozisyon bilgisi de o kadar azalir.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Videodaki goller hep eski golleri yanlız. Ben Kezman'ın öyle videolarını bulurum ki Fenerbahçedeyken özellikler bu kadar nasıl düşürülmüş der şaşırırsınız.

Nasıl PSV'deki mükemmel Kezman Fenerbahçeye gelmediyse Liverpool'daki o müthiş Kewell da Galatasaraya gelmedi.

Bence Kewell'ın uzaktan şutu makuldür.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Öncelikle Yayınlanan Video'yu İzledim.Bu Video'ya Göre 14 Bile Fazla...
    Ceza Sahası Dışından Çektiği Şutların Kaçı İsabetli Video'da?
    Yarısını Zaten Dışarı Atmış.Kaldı Ki Şutlar Yavaş,Sert Değil...
    Ayrıca medievil'in Dediklerine Katılıyorum...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Öncelikle Yayınlanan Video'yu İzledim.Bu Video'ya Göre 14 Bile Fazla...
    Ceza Sahası Dışından Çektiği Şutların Kaçı İsabetli Video'da?
    Yarısını Zaten Dışarı Atmış.Kaldı Ki Şutlar Yavaş,Sert Değil...
    Ayrıca medievil'in Dediklerine Katılıyorum...

"long shot" un karşılığı kesinlikle "uzaktan sert şut" değildir. öncelikle bu özelliklerin TAM TANIMINI bilin, ondan sonra yorum yapın.

kewell ın bordeaux ya attığı golü "long shot u 12-13 olan biri atabilir" diyorsan zaten tartışmaya gerek duymam. lakin bu video yu izleyip "14 bile fazla" derseniz o zaman hiç tartışmam. ceza sahasının kenarından 2 olmak üzere toplam 4-5 golü var uzaktan. ve bu çok ufak bir video. ayrıca eski bir video. yani o kadar çok olmaması da doğal.

ayrıca önce şu ;

http://www.youtube.com/watch?v=1K_Ja...eature=related

sonra da beşiktaş , ankaragücü, bellinzona maçında attıklarına bakın. benim sadece BU SEZON için aklıma gelenler bunlar. uzun şut u 12-13 veya biraz daha düşük oyuncular asla kewell kadar uzun şut deneyemezler. mesela uğur boral, mesela colin kazım. onların "long shot" u 12-13. kim daha iyi şutçu peki? tekrar söylüyorum uzun şut demek uzaktan sert şut demek değildir. ayrıca zaten kewell sert vurmuyor diye birşey de yok. yeri geldiğinde sert vuruyor(bordeaux) maçı gibi, yeri geldiğinde de plase olarak gayet normal hızda şutunu atıyor. 14 bile fazla derseniz abartmış olursunuz kısaca
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bir de..

medievil zaten makul demiş. sen 14 bile fazla diyorsun. hangisi?
    Last edited by ForCimbom : 31.Temmuz.2009 at 16:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

14 Verilmiş Kalabilir.Ama Kendi Koyduğun Video'da Görülüyor.14 Verilmeyebilirdi...
    Ayrıca Sert Şut Demek Olmadığını Bende Biliyorum.Sadece Cılız Şut Atıyor Diye Belirttim Orada.Ayrıca Long Shot Adı Üstünde Uzak Şut.Sen Ceza Sahası İçerisinden Attıklarını Long Shot'tan Sayıyorsan Sen Birşey Bilmiyorsun Demektir.Sen Bu Adama Ceza Sahası İçerisinden Attıklarına Dayanarak 17 Verirsen Ve Bu Adam Oyunda 35-40 Metreden Goller Atmaya Başlarsa(ki Kesinlikle Başlayacak) Ne Yapacaksın Merak Ediyorum.Haksızlık Değil Mi?
    Gerçek Hayatta Kaç Tane Golü Var Kewell'in Öyle?
    Ayrıca Eski Performans Video'larını Koymuşsun Gelmişsin Burada Özellik Yükselsin Demişsin.Arkadaşında Dediği Gibi Bende Kezman'ın Süper Görüntülerini Koyayım Ona Göre Oyunda Profil İsteyeyim.Sence Mantıklı Mı?
    Veya R.Carlos'un Real Madrid'teki Zamanlarına Göre Bir Profil İsteyeyim?
    Öncelikle Sen TAM TANIMLARI Bir Öğren Sonra Başkalarına Öğretmeye Çalış...

Nesil
    2006
    Yer

ben yükselsin falan demedim. önce benim yazdıklarımı okusaydın keşke

bence de idealdir 14. maximum 15 olabilir diye düşünüyorum. çünkü finishing i 16 zaten o işine yarıyor. Ama sen "14 bile fazla" dedin.

ceza sahasının kenarlarındaki(ceza sahası içi-kenarı) mesafe ile "yay"ın bulunduğu yerdeki mesafe aşağı yukarı aynıdır. yani önünde yığınla adam varken ona long shot demek hiç de anormal değil.(bkz. pisagor bağıntısı) sen üstünkörü düşünüyorsun. uzatmana gerek yok bence. 14 -15 civarı idealdir. çünkü bunu oyun içindeki oyuncuları kıyas alarak anlayabiliyoruz. sen daha benim "14-15 ideal olduğunu" düşündüğümü bilmiyorsun . çünkü okumamışsın. neyse , iyi günler herkese..
    Last edited by ForCimbom : 31.Temmuz.2009 at 17:26

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

14-15 İdeal Dediğin Mesaj'lar Yukarıda Kalmış.Onları Dün Okumuştum.Senin Yazdığını Hatırlayamamışım.
    Gönderdiğin Video'dada Öyle 17'lik Bir Durum Yoktu Bende Onu Belirtmek İçin 14 Bile Fazla Dedim.Nasıl 17 İsteyen Abarttıysa Bende Abartayım Dedim...
    Neyse Buna Zaten Biz Karar Vermiyoruz.Araştırmacılar Karar Veriyor.Onlar En Doğru Düşündüklerini Yaparlar Zaten...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by vuque View Post
    14-15 İdeal Dediğin Mesaj'lar Yukarıda Kalmış.Onları Dün Okumuştum.Senin Yazdığını Hatırlayamamışım.
    Gönderdiğin Video'dada Öyle 17'lik Bir Durum Yoktu Bende Onu Belirtmek İçin 14 Bile Fazla Dedim.Nasıl 17 İsteyen Abarttıysa Bende Abartayım Dedim...
    Neyse Buna Zaten Biz Karar Vermiyorum.Araştırmacılar Karar Veriyor.Onlar En Doğru Düşündüklerini Yaparlar Zaten...

zaten bu konuyu araştırmaya yardımcı olmak fikirlerimizi beyan etmek için kullanıyoruz

17 olsun diyen arkadaşa da ben söylemiştim zaten("17 çok fazla olur") diye. neyse kolay gelsin herkese. ömer abi için özellikle..(yalnız araştırmacı değişecekse o zaman ömer abi galatasaray araştırmasını bırakacak mı yoksa birlikte mi yürütülecek?)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    zaten bu konuyu araştırmaya yardımcı olmak fikirlerimizi beyan etmek için kullanıyoruz

17 olsun diyen arkadaşa da ben söylemiştim zaten("17 çok fazla olur") diye. neyse kolay gelsin herkese. ömer abi için özellikle..(yalnız araştırmacı değişecekse o zaman ömer abi galatasaray araştırmasını bırakacak mı yoksa birlikte mi yürütülecek?)
    Biz Fikirlerimizi Belirtiyoruzda Benim Demek İstediğim 17 Olsun Gibi Saçma İstekler Etki Etmeyecek...
    Bunu Demek İstemiştim.
    Neyse Sanada Kolay Gelsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Araştırma konusunu kişisel tartışma alanına çevirmeyin. Dünden beri önce Fenerbahçe sonrada Galatasaray araştırmasına dadandınız. Msn Messenger - Skype - Yahoo Messenger olmadı PM gibi seçeneklerinizi kullanın.

Kewell için 15 değeri idealdir üstüne çok düşünmek gerekir. Benim en çok merak ettiğim Lincoln'e nasıl bir profil verilecek Galatasaray kontratını feshetti ama profili Türk araştırmacılar yapacak.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Araştırma konusunu kişisel tartışma alanına çevirmeyin. Dünden beri önce Fenerbahçe sonrada Galatasaray araştırmasına dadandınız. Msn Messenger - Skype - Yahoo Messenger olmadı PM gibi seçeneklerinizi kullanın.

Kewell için 15 değeri idealdir üstüne çok düşünmek gerekir. Benim en çok merak ettiğim Lincoln'e nasıl bir profil verilecek Galatasaray kontratını feshetti ama profili Türk araştırmacılar yapacak.

kişisel tartışma mı? dadanmak mı? .. neyse..

harry kewell konusunda oyun içi özellikleriyle ilgili tartışmak ne gibi rahatsızlık verdi ki? ayrıca tam tartışma bitti sen geldin mesaj yazdın. kimin hangi konuya dadandığını da yanlış biliyorsun sanırım ben öyle birşey hatırlamıyorum(kendi açımdan).

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Araştırma Bölümünde Herkes Fikrini Belirtecek Ki Ortaya Güzel Bir Sonuç Çıksın.Burada Tartışmayacaksak Nerede Tartışacağız?(Tartışmadan Aynı Şeyi Anladığımızı Varsayıyorum.)
    Yapıcı Tartışmalara Her Zaman Ve Her Yerde Müsaade Edilmelidir.Kaldı Ki Biz Birbirimize Hakaret Etmiyoruz Kavga Etmiyoruz...
    ForCimbom Arkadaşıma Katılıyorum...
    Herneyse İyi Forumlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın ı iyi gördüm dün siz ne düşünüyorsunuz mental olarak az da olsa gelişme var gibiydi ve kondüsyon ve hız anlamında biraz daha iyi gibiydi ama oyunda kopma yaşadı yine konsantre sorunu var
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk olarak tek maçlık performans üstelik bana göre az kıpırdanma var gibi gözüksede iyi değildi.

Şimdi Aydın dünkü maçta yine bir şans elde etti ve bana göre çok iyi değildi. Hatta maçın başındaki bir pozisyondan sonra neredeyse sahada yok gibiydi ilk yarı boyunca.(Maçın 25. dksında maçı izlemek için gelen arkadaşıma 15 dk falan sonra aydın hiç bir şey yapmıyor dediğimde daha ismini bile duymadım dedi.
    )Mesela asistini inceleyelim. Aydın adamı geçmiş "0"'a iniyor. Ne yapması lazım başı havada topu içerdeki adama bakarak atmaya çalışması lazım. Aydın ne yapıyor, ilk olarak topu ayağından açıyor, içeri bakamadan rastgele orta yapıyor, top önce rakibe gidiyor, sonra rakipten sekip Kewell'ın önünde kalıyor. Yani bana göre şansı yaver gidiyor.

Bana göre daha çok istemesi, daha çok mücadele etmesi lazım göze girebilmesi için. Acayip şekilde özgüven eksikliği var gibi geliyor.

Yeni transferler için avrupadaki araştırmacıların verdiği değerlere dokunuluyormu yoksa öylemi kalıyor 9.0.0 da?
    Ayrıca Mehmet Topal Servet ve Arda'nın ca'sı artık 150+ olmalı diye düşünüyorum ve ardanın influence özelliği arttırılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ardanın natural mevkisi sol açık değil galiba..
    Amc yapılabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

arda tarzı oyuncuların natural mevkısı genelde amc olarak gırılıyo ama ben aml nın 20 olmasını tercıh ederım...daha yerınde olur....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar bilmiyorum daha önce tartışıldımı 9.1 de Aykut ile Orkun'a yeni oyunu kurar kurmaz Sevilla, zAragoza, HSV gibi takımlar sürekli transfer teklifi yapıyorlar. Orkun'u bir oyunda 6 M yada 7 M € ya kadar satmıştım. Bence özellikleri biraz fazla gibi.

V.T. Güncellemesi yaptığım için sürekli yeni oyun kurup kadroları kontrol ediyorum. Ve her defasındada sürekli iki kaleci izleniyor

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ardanın natural mevkisi sol açık değil galiba..
    Amc yapılabilir..
    Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    arda tarzı oyuncuların natural mevkısı genelde amc olarak gırılıyo ama ben aml nın 20 olmasını tercıh ederım...daha yerınde olur....

arda nın AML pozisyonu rating i zaten NATURAL değil mi?

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Arkadaşlar bilmiyorum daha önce tartışıldımı 9.1 de Aykut ile Orkun'a yeni oyunu kurar kurmaz Sevilla, zAragoza, HSV gibi takımlar sürekli transfer teklifi yapıyorlar. Orkun'u bir oyunda 6 M yada 7 M € ya kadar satmıştım. Bence özellikleri biraz fazla gibi.

V.T. Güncellemesi yaptığım için sürekli yeni oyun kurup kadroları kontrol ediyorum. Ve her defasındada sürekli iki kaleci izleniyor

oyunda bir bug bu sanırım. daha önce bahsi geçmişti galiba. her kaleci için böyle şeyler oluyormuş galiba. orkun u valencia ya falan kakaladığım oluyor/oldu benim de.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    arda nın AML pozisyonu rating i zaten NATURAL değil mi?

oyunda bir bug bu sanırım. daha önce bahsi geçmişti galiba. her kaleci için böyle şeyler oluyormuş galiba. orkun u valencia ya falan kakaladığım oluyor/oldu benim de.
    Ömer abi bunun açıklamasını daha önce çok kere yaptı önceki sayfaları incele cevabı bulursun..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Ömer abi bunun açıklamasını daha önce çok kere yaptı önceki sayfaları incele cevabı bulursun..

ben açıklama sormadım ki zaten o arkadaşa cevap verdim, çünkü zaten ben de okumuştum onları

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Pardon kardeş senin mesajdaki alıntıyı okuyup senin mesaj gibi alıntı yaptım.. Hatta onun için mesajı arayıp buldum..

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1170

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Pardon kardeş senin mesajdaki alıntıyı okuyup senin mesaj gibi alıntı yaptım.. Hatta onun için mesajı arayıp buldum..

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1170

bu arada daha önce sorulmuş olabilir ama şunu diyeceğim.

baros un hızında artırım olamaz mı(hızlanma 16, hız 15[hız 16 yapılabilir]) ? çünkü hızını alınca gerçekten fırtına gibi gidiyor. + olarak da dribbling 14 yapılmış , teknik 16. baros un topu ara sıra (hatta çok kez görüyoruz bu tip şeyler) ayağından aşması tekniğinin daha düşük ama dribbling inin daha yüksek olmasını gerektirir mi?(dribbling 16, teknik 14) yani bunu soru olarak soruyorum, öneri olarak algılanmasın. tanımlar hakkında bu şekilde örnekler üzerinden daha ayrıntılı fikir sahibi olmak için.. saygılar..

Sayfa 46 / 50 İlkİlk ... 364445464748 ... SonSon

Mesaj Yetkileri