Tebrikler Umit, ligte böyle gider inşallah..
tebrikler umit abi takımı yarı fb yarı gs yapmıssın helal olsun
TSL BASLADI!!!.
TSL 1. HAFTA
Lige hızlı bir giriş yaptık. Yeni transferlerimizden İbrahim Toraman eski takımına gol attı. Sercan Sararer de golle bulusan baska yeni bir transferimiz..
TSL 2. HAFTA
Gercekten bizim iyi oynadıgımız bir mactı. sivas 2-3 önemli tehlike yarattı ve golleri buldu. Anca Ardanın golüyle 2-1 yaptık. Ama kaybettik. Artık önümüzdeki maclara bakıyoruz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sagol kardesim. Fb si Gs si yok.Sonucta ülkemiz için savasacagız.
Last edited by GeorgeWeah : 11.Ağustos.2009 at 23:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Valla Karakartalımı Yenmene Üzüldüm ŞimdiAyıp Oldu Şimdi
Kadroya Dediğim Adamıda Bi Kapabilseydin Süper Olurdu Neyse Yurt Dışında Başarılı İle Oynar Eminim
Özgür'ü Biliyosun Benim En Çok Sevdiğim Oyunculardan Fenerde Bence Gönderme Sen Geliştir Onu İkinci Bir Arda O Onun Kıymetini Bil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bak Yine Yenmişin Yahu Ne İstiyon Benim Kartalımdan Sen Yahu
Sivas Maçı Malum FM'in Klasiği Olmuş Olsun İyi Durumdasın Bu Bizi Yıldırmaz
Last edited by BaGa TaRKaN : 11.Ağustos.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Heyt Be Sivasıma Bak
Napmışsın Sen Ümit Bütün GSyi Toplasaydın Abi
Barça Maçı Süper Olmuş![]()
Kanka transferler Süper Ligede Tutuk Başlamışsın Juve macıda YenilMene Ragmen Fena Degil Takımda PotanSiyel var
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
kardeş türk oyuncuları toplamışsın takımada insan nihatı almazmı![]()
Kanka gec Ugur boralı filan yahuArda Turan Var
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Önceki sezonda elde ettiğin başarı için tebrikler. Sana transfer de bir isim önereyim onu al. Şu Galatasaray'ın genç yeteneği Haldun Üstünel'i al süper oynuyor![]()
müthişsin aslında nereden bakarsak bakalım böyle gidersen süper valla
Ss'leri bekliyoruz
TSL 6. HAFTA
Sercan Sararer ve Semih in golleriyle rahat bir galibiyet aldık.
TSL 7. HAFTA
Zorlu gecen bir mactı. 3 puana tek farkla ulastık.
ŞL GRUP 3. MAC
Fazla söze gerek yok. Gerekeni yaptık.
TSL 8. HAFTA
Etkili oldugumuz bir mactı. Ama oyuncularımın dengesizliğinden kazanamadık.
TÜRKİYE KUPASI GRUP 1. MAC
İyi bir mac cıkardık. Fakat fazla gol atamadık. Sercanın tek golü kupada puanı bize getirdi.
TariboWest
Sadece türklerle oynamak zevkli olsa gerek sonuçta alabileceğin oyuncu sayısı çok sınırlı .. Bu kadar türk oyuncuyu toplayınca bende hep düşük olan yerel oyuncu önyargısı sende kaç oldu acaba merak ettim
İleride Türkiye Milli Takımı'nın da teknik direktörlüğünü al tam olsun...Güzel gidiyorsun.Kadroda uyum sorunu geçince daha da iyi olacak.Takipcinim![]()
ben çaprazdan baktım pek müthiş değildimüthişsin aslında nereden bakarsak bakalım böyle gidersen süper valla
Ss'leri bekliyoruz![]()
Vallahi helal olsun. Çok çarpıcı bir kariyer olmuş![]()
TSL 9. HAFTA.
ŞL GRUP 4. MAC
Netanyayı deplasmanda da yendik ve grupta lider durumdayız.
Puan durumu söyle:
1.Fenerbahce:9 (+9)
2.Barcelona:9 (+11)
3.Juventus:6 (+1)
4.Netanya:0 (-21)
TSL 10. HAFTA
PUAN DURUMU
Beşiktaşlılara bir haberim var. Kötü gidişattan dolayı Bülent Uygun da kovuldu. Yerine Feyyaz Ucar getirildi.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkürler. Elimden geleni yapmaya calısıyorum. Eger gelirlerse ilerleyen zamanda transfer bombalarım olacak.
Last edited by GeorgeWeah : 12.Ağustos.2009 at 22:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Yok artık Beşiktaşın hali duman.. Ama Trabzonda açmasın farkı dikkat et,güveniyorum sana..Türk futbolu kazansın hesabı..
Ama keşke GS'yi sömürmeseydin.![]()
Ne yapalım Cagdas. Türkiyenin Galatasarayı, Besiktası,Fenerbahcesi,Trabzonsporu yokHep beraber savasıyoruz.
TariboWest
TSL 11. HAFTA
ŞL GRUP 5. MAC
TSL 12. HAFTA
TSL 13. HAFTA
ŞL GRUP 6. MAC
ŞL GRUPTAN CIKAMADIK. YOLUMUZA UEFADAN DEVAM EDECEGİZ.
TSL 14. HAFTA
Ayrıca genc oyuncumuz Emre Colak ın sözlesmesi fesh edilmiştir. Tuncayla kavga edip sorun cıkardıgı için.. Roberto Carlos ile de en yakın zamanda sözlesme fesh edilecek. Su an paf takımda kendisi..
TariboWest
Son maçlarda bi form düşüklüğü var..