MaliKaya Oleyyyyy MaliKaya Oleyyy MaliKaya Oleyyy
Bu arada maçlar ne zaman yapılmaya başlanacak ?
nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
MaliKaya Oleyyyyy MaliKaya Oleyyy MaliKaya Oleyyy
Bu arada maçlar ne zaman yapılmaya başlanacak ?
herkese başarılar hak eden kazansın. Lütfen fair play içinde şikesiz maçlar yapınsataşma küfür yok yoksa atarım
![]()
Lyon kulübü olarak bana destek olabilecek bir antrenör arıyorum beraber bu işi götürebileceğimiz tekliflere açığım.
F.C PoRTo
Porto'nun Tecrübeli Teknik patronu actı agzını yumdu gözünü:
Ligdeki Tek Favorinin Kendileri oldugunu ve bu sezon en güclü ve en iyi takım biziz diyen yetkin. Sezon Sonu Acık ara Puan farkıyla Sampiyonluk yasayacaklarını ve bizi destekleyen desteklemeyen herkese tşk ettigini ..
ligde mutlak kazanacakları macların oldugunu puan kaybetmemeyi hedef olarak sectiklerini söyleyen tecrübeli teknik patron.
Basın Toplantısına son verirken
herkesin gözü bizde oLsun zevk veren total futbol oynayaacagız.. dedi.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Geçtiğimiz günlerde saçı sakalı birbirine karışık bir şekilde kameraların önüne çıkarak sefaletten ve parasızlıktan yakınarak menajerlerden iş isteyen Murat Özdemir'e Tottenham menajeri Hasan Hüseyin Coşkun el uzattı! Ünlü teknik adam muhtaç durumdaki bu türk gencini makul bir maaşla asistan olarak işe alabileceğinin sinyallerini verdi.. İkilinin önümüzdeki hafta Murat hocanın fakirhanesinde buluşarak görüşme yapmaları bekleniyor![]()
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Madem kariyer yapıyoruz iş kızışsın biraz.Bir dünya kulübü olarak Murat Özdemir'e asistan olarak değil birlikte bu işi beraber götürebileceklerini belirtti ve açık çek sundu.
Murat Özdemir'e Fiorentina ise 7 günlük Floransa gezisi sundu.Asistanım var ancak Murat Özdemir'in gezmesini istiyorum
![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Villarreal Patronu mehmet ocal'dan Şok Açıklama
Muhabirimiz Necip Enteresan'ın yaptığı habere göre; Villarreal'in hocası Manuel Mehmet Öcal Porto teknik PAtronu Prince2005'i oyuncularını ayartmakla suçladı. Porto patronu ise Mehmet'in hesabını sahada keseceğini diğer rakiplerininde ayaklarını denk almasını söyledi. Bu arada tartışmaya MaliKaya'da telefonla bağlanarak ne oluyor len burada benden habersiz racon mu kesiyorsunuz diyerek ortalığı iyice kızıştırdığı söyleniyor. Ayrıyetten Valencia patronu Haygarynin içinden düşünerek siz kimsiniz dediği buna karşılık olarakta Sevillanın patronu Ümit'inde aynı şekilde içinden: Ben Ümit im asıl sen kimsin dediği öürenildi. Maçları yönetecek hakemlerde olaya karışarak hepsine uyarı verdiği öğrenildi. Bakalım ne olcak.![]()
![]()
Msn'deyim görüşmelere açığım nerden daha iyi teklif gelirse onu değerlendireceğiz.
Sonuçta profesyoneliz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oğuzcan Özel : "Dostluk Neden Yok Oldu ?" Diyor !
Viola Channel'de iş verdiği muhabir Garip Güzelhaber'in haberine göre Oğuzcan Özel ;
Menajerler neden kavga ediyor ben Valencia menajeri İsmail Bey ile Floransada tatil yaptım sonra maça başladık dedi.Oyunculara gelen tekliflere değinen Mr.Özel bütün oyuncularım Fio'luluk ruhuna inandı,ve hepside gelen teklifleri elinin tersiyle itti.Montolovioda mutsuzluk belirtileri var ancak düzelecektir elbet.Kimi favori gösteriyorsunuz sorusuna DisCo diye cevap veren Mr.Özel'in bu kehaneti acaba tutacak mı ? Takımdan Ayrılan Olacak Mı ? Sevenler Kavuşacak Mı ? Hepsi Yarın Belli Olacak-Mı
-.Ayrıntılar Viola Channelde.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Murat Özdemir Lyon da
Tottenham ın teklifini elinin tersiyle iten Murat Özdemir Lyon ile anlaştı Bahadır önemli bir antrenörle anlaştıklarından ötürü mutluluk duyduğunu belirtti.
ben neden girmemişim yaww bu tartışmaya ! Ligde bulunan tüm menajer ve asistanları kınım kınım kınıyorum!
Fiyat yükseltmek için ara kızıştırarak 2 menajerle aynı anda görüşmelere başlayan çakallık yapmaya çalışan Murat Özdemir'e nannar'dan sert yanıt geldi... Ligdeki en önemli rakiplerimizden biriyle görüşme yapması bizim için Murat Özdemir isminin bittiği andır!
![]()
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Lütfen arkadaslar sükunetimizi koruyalımLige baslarken herkes kardesti
Simdi birbirimizi parcalıyoruz
Ben de burdan tüm managerlere diyorum ki sahada hesaplasalım
![]()
TariboWest
Murat Özdemir Nerede?
Muhabir ajanımız Necip Enteresan'ın haberine göre: Murat Özdemir : "BENİ HİÇ BİRİSİ İLGİLENDİRMEZ. BEN REAL MADRİD İLE ANLAŞTIM" dedi. Ne Lyon Ne Tottenham kulüplerini takmadığını ve Real Madrid'e Sportif Direktör olacağını söyledi.
Transfer Efsane Gazete FotoKAç? dan izlenir. Bizi okuyun haberiniz olsun.
Last edited by nannar : 18.Ağustos.2009 at 04:44
Murat Özdemiri kınıyorumHasan abimiz geldi elinden tuttu
Fakirhanede görüsme yapılacakken bir acık cek yüzünden hayatını kararttı.
Su saatten itibaren Murat Özdemir Sevilla için de bitmiştir!!
![]()
TariboWest
AMANIN O DA NE???
Murat Özdemir'in Tottenham ın teklifini reddetmesinin altındaki sebeb meğersem Lyon un patronuymuş. Yine efsane gazeteci Necip Enteresan'ın son ulaştığı bilgilere göre Tottenham patronu nannar'ın Lyon patronu BeaT hakkında hiç de iyi şeyler düşünmediği ve asistanını paraya boğarak aklını çeldiği söyleniyor. Tottenham menajeri nannar : Hayatta her şey para demek değil. Lyon menajeri hiç etik davranmadı. Ama gerekli dersi sahada vereceğim. Dedi. Lyon menajeri BeAt ın çıkışı merakla bekleniyor. Bu arada Spor müdürümüz; Beat adlı menajerin çıkışını beklemesi için gazetecimiz N.Enteresan'ı Menajerin havuzlu villasının kapısında beklemesi için Lyon a gönderdi. Necip Enteresan şuan Büyük ihtimalle Villasında son gelişmeleri takip etmekte. Fotokaç'ı izleyin Sonrada duymayın.
Medyanın kralı FOtokaç. Bizde SAllama olmaz.
yine sesli düşünmüşüm galibaAyrıyetten Valencia patronu Haygarynin içinden düşünerek siz kimsiniz dediği buna karşılık olarakta Sevillanın patronu Ümit'inde aynı şekilde içinden: Ben Ümit im asıl sen kimsin dediği öürenildi.![]()
Yaw İsmail biz içimizden neden konusuyozBu Fotokacın muhabiri Necip Enteresan a 100 bin TL lik tazminat davası acacam
Ama Allah iyiliğinizi versin. İsme bak. Necip Enteresan
![]()
TariboWest
Villarreal C.F Patronu Mehmet Öcal Basında Hakkında Çıkan Demeçler Hakkında Sert Bir Bildiri Yayınlayarak Adının Böyle Polemiklere Karışmasını Şiddetle Kınadığını BelirtiBiz Rakiplerimizle Sahada Karşılaşmak İstiyoruz ve Tüm Gücümüzle Bu Ligde Çok İyi İşler Yapacağımızı ve Ligi Zirvede Bitireceğimizi Her Geçen Gün Tekrarlıyoruz Bizi Basında Değil Sahada İzlemeye ve Bizi İzlerken Zevk Almaya Bakın
Haşim Güven / Villarreal C.F. Kulüp Avukatı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tottenham Bombayı PAtlattı (MI ACABA???)
Tottenham teknik patronu Nannar, küme düşen Middlesbrough kulübünün yıldızı Tuncay Şanlı ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Her iki kulübünde bu transferde sıkı sıkıya pazarlık yaptığı ve dün gece saat dört buçukta masadan kalktıkları bildirildi. Tuncay için kulübü astronomik ücret istesede Tottenham patronunun bizzat devreye girerek iş bitiriciliğini konuşturduğu öğrenildi.
Necip Enteresan'ın yazısı: Tottenham'da Dos Santos gibi birisi olsada Tuncay takıma dinamiz getirebilir. Bizzat kendi kaynaklarımdan öğrendiğim bu transfer iki taraf içinde iyi olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.
TürkiyeNin En Çok Atan Spor Gazetesi PESS FotoKaç
Hasan abi oyuna hile mi karıştıracan![]()
Last edited by GeorgeWeah : 18.Ağustos.2009 at 04:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
kolpa haberin alasını yapar bu gazete
önce Murat Özdemir, şimdi Tuncay... bakalım daha neler uyduracak FotoKaç![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Lyon Basın açıklaması
Basında çıkan haberlere inanmayınız özellikle fotokaç gazetesine Murat Özdemir kulübümüzle asistan olarak değil yardımcı antrenör olarak imza atmıştır taraftarlarımızdan tek isteğimiz sadece bizim açıklamalarımıza inanması.
Taraftarların yalan haberlere inanmamasını ümit ediyorum... Necip Enteresan olarak da bilinen gazetecinin basın dünyasında neden "Balon Necip "olarak anıldığını artık daha iyi anlıyorum!
Bu arada taraftarların anketlerde bizi ligin birinci sırasına yakıştırması ve bize güvenmesi mutlaka güzel birşey fakat daha lig başlamadan bu şekilde bir ortamın oluşmasının takım üzerinde olumsuz etkileri görülmeye başladı. Taraftar beklentisinden ötürü oluşan aşırı baskı, stres ve terleme futbolcularımızda erken tuvalete gitme alışlanlığı başlattı.Antremanlarda sık sık "su molası " yerine "çiş molası" veriyoruz . Eğer bu hastalık bu şekilde artarak devam ederse yakında White Hart Arena olan satadın ismi Water Closet Arena olarak değiştirilebilir!!!!
![]()
Yaww bu kadar geyik yeterkendi kendime gülmeye başladım, kayışlar attı iyice
ben yatıyorum, görüşürüz yarına ....
![]()
TEKMELE TEKMELE NANNAR NANNAR TEKMELE
Son günlerde Tottenham takımının oyuncularında oluşan aşırı baskı, stres ve terleme sonucu su molası yerine çiş molası istemeleri Tottenham patronunun canını sıkmış olacakki sağlık ekibini Futbolcuların anatomik yapılarını bozduğunu sanarak kapının önüne koyması ve yeni bir sağlık ekibin kurması bekleniyor.
HEP BASIN HEP BASIN
Lyon kulübünün gazetemizi hedef alan yalanlama haberlerini ve birk ça menajerin basın açıklaması istemesini ibretle izledik. Gazetemizin yapmış olduğu haberlerde sadece suçlu gazetemiz olarak lanse edilmesi ise hepimizi üzmüştür. Bu bağlamda medya ile geçinemeyen kulüp patronlarını eshefle izliyoruz. Medya Kulüp ilişkilerinin dahada samimileşmesi iiçin elimizden gelen gayreti habercilik anlayışımızada yansıttığımızı düşünüyoruz.
FotoKaç Gazetesi Çalışanlarından Necip Enteresan.
Hasan Hocam SÜper AcıKLama![]()