Anket Sonuçlarını Görüntüle: " Sizce ligi hangi takım zirvede bitirecek ?"

Voters
123. You may not vote on this poll
  • nannar [Tottenham]

31 25.20%
  • Prince2005 [Porto]

11 8.94%
  • BeaT [Lyon]

7 5.69%
  • Notts County96 [Fiorentina]

8 6.50%
  • Corpus [Everton]

6 4.88%
  • mehmet ocal [Villarreal]

5 4.07%
  • MaliKaya [Man City]

17 13.82%
  • Haygary [Valencia]

13 10.57%
  • Ümit [Sevilla]

4 3.25%
  • Alicanfmfan [A. Madrid]

10 8.13%
  • DisCo

11 8.94%
Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 738 sonuç

Konu: Turksportal Challenge League Bitti. Sampiyon Man City!!!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Water Closet Arena .Hocam kopardın beni .Bizde fark atmaya hazırız-yemeye olabilir -.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forumdan biraz ayrı kaldık neler olmuş buralarda,herkese başarılar diliyorum favorim Haygary [Valencia] tabii ki lige başlayabilirseniz bu kadar şamatadan sonra

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forumdan biraz ayrı kaldık neler olmuş buralarda,herkese başarılar diliyorum favorim Haygary [Valencia] tabii ki lige başlayabilirseniz bu kadar şamatadan sonra
    saolasın duygulandım 1 sen birde kemal sunal avatarlı hocamızın favorisiyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Geçmiş olsun...

Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok süper olmuş hocam mükemmelsin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ATL. MADRİD'E ACIYORUM !

Basında yayınlanan son videodan sonra Atl. Madrid takımına acıyorum. Hocaları en az Mourinho kadar küstah ve takımların hepsini hedef alıyor.Bu şekilde davranarak başarıyı yakalayabileceğini sanıyor fakat bu akşam lig başladıktan sonra düşünen de, diz çöken de , üzülen de Atl. madrid taraftarı ve Alican olacak !

Ligin başlamasına artık 1 günden daha az bir süre kala Tottenham kulübü olarak tüm katılımcılara başarılar dileriz... Hak edenin kazandığı maçlarla dolu bir sezon olur inşallah... Kendi takımımıza da başarılar dilerim Allah kalecimiz Gomes'in ellerine ,savunmamızın bel kemiği Wootgate'nin fiziğine ,orta sahamızın en önemli ismi olan Modric'in beynine , Hücum hattımızın gol silahı Pavlyuchenko'nun ayağına ve kafasına kuvvet versin ! (amin )

şaka bir yana da alican video hoş olmuş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Efsane MotoŞopar gazetesi muhabiri Suphi Dönek, bu ligde yer almayan hocalardan birine ulaştı. Adının basılmasını istemeyen hocamız Göktuğ Şahbazoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü. İşte ağzı ve gözü:

Ve şok röportajımızı yayınlıyoruz:

Organizasyona Bak Hele!?!
    SD: Hocam iyi günler.
    GŞ: Hee sana da.
    SD: Challenge Lig adı altında dönen olayları bize anlatır mısınız?
    GŞ: Şimdi bazı kulüpler boşver ligi migi biz kendi aramızda takılalım cinsi bir olay yapmak istemiş. Kendi liglerinden çekilip Challenge Lig Adı altında bir olaya imza atmışlar. Etik midir bilemem. 10 takım var. Bunların 9'u kendi liglerinde şampiyonluk umudu olmayan gariban takımlar. Porto ise kötünün iyisi kendi ligi için. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş yani.
    SD: Size organizasyon için teklif geldi mi?
    GŞ: Geldi. Tüm takımlar önce beni istediklerini açıkladı. Ama ben teklifleri beğenmedim. Bilgisayarım da bozuktu zaten.()

Oğuzcan Özel Okumasın!?!
    SD: Hocam ligdeki takımlar hakkındaki yorumlarınız pek iç açıcı değil. Peki, bu takımların menajerlerinden tanıdığınız var mı?
    GŞ: Oğuzcan Özel'i tanırım. Kendisi menajer filan değildir.
    SD: Nasıl yani?
    GŞ: Dikkat edin Oğuzcan Özel adam değildir demiyorum. Adamsa Fiorentina'yı şampiyon yapsın. ()

AĞIR SUÇLAMA!?!
    SD: Kimi favori görüyorsunuz sayın hocam?
    GŞ: Bence Atletico Madrid bu ligin en iyi takımı. Rahatça almaları lazım.
    SD: Peki özellikle görmek istediğiniz takım var mıydı?
    GŞ: Galatasaray'ı da görmek isterdim açıkçası, ama korktu bazı kişiler. Hasan Hüseyin Hoca bana masal anlatmasın. ()
    SD: Hocam röportaj için teşekkür ederiz.
    GŞ: Tamam git lan ()

Suphi Dönek Göteburg'dan bildirdi...
    Last edited by IcedEarth : 18.Ağustos.2009 at 16:25

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu heyecanlı ligi takip etmesi için TSI olarak, araştımacı, karıştırmacı muhabirimiz Cevat Kelle'yi görevlendirdik. Geçmişte yaptığı haberlerle gündeme damgasını vuran Kelle, bu ligde de perde arkasında kalmış gerçekleri gün yüzüne çıkarmak için bavullarını toplamaya başladı. Herkese başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Siz birbiriniz iLe atışmaktan maç yapamayacaksınız sanırım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Resmi Açıklama

Bazı medya kuruluşlarında çıkan haberlerin hiçbir aslı astarı yoktur.Ben Lyon ve Tottenham ile aynı anda görüştüm ancak buradaki amacım iki kulübü birbirine düşürüp fiyat artırmak değildi.Sadece aynı anda gelen iki teklifi aynı anda değerlendirmek istememdi.Her ikisiyle ayrı ayrı görüşüp de daha da kızıştırabilirdim ortalığı ancak herşeyi şeffaf göz önünde yapmak istediğim için aynı anda görüştük ve anlaştık.

Lyon ve Tottenham kulüpleri arasında da herhangi bir husumet yoktur.Ligde ezeli rakibimizdir o kadar.

Bahadır hocamla birlikte çalışmaktan da oldukça mutluyum.Umarım birlikte iyi yerlere geleceğiz.

OL. LYON Yard. Ant. MURAT ÖZDEMİR

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TCL (Türksportal Challenge League ) BASIN ORDUSUNUN TAKİBİNDE !

Cevad Kelle, Suphi Dönek ve Necip Enteresan gibi Türk spor medyasının önde gelen muhaberileri turnuvanın haberlerini ve perde arkası olaylarını yansıtacaklar... Bu 3 gazeteciden Balon necip zaten yalan haber üretmekle ünlü Suphi ise menajerler arası kavgalara yol açacak gibi duruyor Cevad Kelle henüz ligin oynanacağı ülkeye ulaşamadı ama sanırım o da turnuva bitmeden yetişecektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ligde şu ana kadar menajerlerin anlaştığı asistan menajer listesi

menajer...... takım..... asistan

1-Prince2005 ..porto ...... Tugycan
    2-Malikaya ......Man City ...... SteaL
    3-haygary ...... Valencia ...... mourinho517
    4-Ümit ...........Sevilla .......... ShevAnil
    5-corpus ...........Everton .......... EeeVvvTtt
    6-Notts County96....Fiorentina .......... FreeStyLR
    7-BeaT...........Lyon .......... LaigLeNoiR
    8-nannar...........Tottenham .......... ?????
    9-Alicanfmfan...........Atl. Madrid.......... ?????
    10-mehmetocal...........Villarreal .......... ?????

Tüm menajer ve asistan menajerlere duyuru!

Asistanı olan tüm menajerler aşağıdaki konulara hassasiyet gösterirse sevinirim

* Eğer asistanlarınız sizin yerinize maça çıkacak olursa, burada yer almayacağınız tarihleri önceden bu başlıkta bize belirtin.

* Asistanlarınıza lig kurallarını ve işleyişini anlatmanın tamamen sizin göreviniz olduğunu unutmayın

* Asistanlarınıza ligi oynarken kullandığımız hamachi ağ ve şifresini vererek onun da ağa katılımasını sağlayın

* Asistanlarınız eğer çok aktif olacaklarsa ligde yer alan menajerlerin msn adreslerini alırlarsa iyi olur

Göstermiş ve gösterecek olduğunuz hassasiyete teşekkür eder ,saygılar sunarız
    Last edited by nannar : 18.Ağustos.2009 at 15:08

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Asistanım kim olabilir benim bende arıyorumda.
    Last edited by Alicanfmfan : 18.Ağustos.2009 at 15:25
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Villerreal C.F Kulübü Basın Açıklaması

Kulüp Başkanımız Fernando Roig İle İkili Bir Görüşme Yapan Teknik Direktörümüz Mehmet Öcal İle Takımın İşleyişi ve Önümüzdeki Günlerde Maçlarında Başlamasıyla Takım İçi Bir Takım Gelişmelerin Olup Olmayacağı Konusunda Bilgi Alışverişinde Bulunurken Son Zamanlarda Yardımcı Antrenörlerin Takım Değiştirmesi Sebebiyle Teknik Heyetin Bundan Etkilenmediği ve Takımda Operasyon Yapmak İstemediğini Kulübün Mevcut Koşulların Başarı İçin Herşeyin Mükemmel Olduğunu Başkanımıza İletirken Mevcut Personeller ve Oyuncular İle Yola Devam Edeceklerini Başkanımızında Eğer Teknik Heyetin Bir İstediği Falan Olursa Seve Seve Karşılayabileceklerini Öcal ve Yönetime Güvenlerinin Tam Olduğunu Şampiyonluk Yarışında İpi Göğüsleyeceklerine İnandıklarını Belirtti.

Kulüple İlgili Gelişmeleri Kulübümüz Tarafından Onaylanmadıkça Hiç Kimsenin İtibar Etmemesini Taraftarlarımıza Olabilecek Anlık Gelişmeleri Kulübümüz Tarafından İlk Ağızdan Yapılacağını Önemle Hatırlatır ve Taraftarlarımıza Bu Sezon Şampiyonluk Yaşatacaklarına İnandıklarını Belirttiler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bol Bol atışıyoruz biz .
    -------------------------------

Fiorentina Tribünleri Alican'a Çok Kızgın !
    Tribün Sözcüsü Türkiye'den Menajer Mr.Özel'in getirdiği Çoşkun Gazveren : Alican beyin yaptığı açıklamaları tribün olarak kınıyoruz,kendisini Floransa'da oldukça güzel bir şekilde karşılayacağız derken maçlar hakkında yorumları sorulunca muhabirlere küfür ederek olay yerinden uzaklaştı .
    Fio Tribünlerinden Bir Kesit ;

Hocam O Şartlar Neydi Ya Öyle

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fio tribünlerinin başka bir kesidi yokmu

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Fio tribünlerinin başka bir kesidi yokmu
    Olmaz Mı .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hocam O Şartlar Neydi Ya Öyle

Eee , ne yapalım mehmet üzerimizde baskı var, bunu hafifletecek kalitede asistanımız olması lazım Zaten normalde asistanım olan Turgay (Prince2005) ligde menajer olarak yer almasaydı onu işe alırdık Ben olmadığımda takımı iyi yönetecek bir asistan lazım

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hocam bide form mu hazırladın yahu .Hangi versiyonu kullanıyorsunuz eksik olmuş .TC Kimlik No'suda istiyelim .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TC kimlik lazım değil 9.0.3'le oynanacagını zaten ilk mesaja ekledim...

Bazı gelişmeleri kariyer başlıgının ilk mesajına ekledim... menajerler ve asistanlar bir göz atarsa sevinirim...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Efsane MotoŞopar gazetesi muhabiri Suphi Dönek, bu ligde yer almayan hocalardan birine ulaştı. Adının basılmasını istemeyen hocamız Göktuğ Şahbazoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü. İşte ağzı ve gözü:

Ve şok röportajımızı yayınlıyoruz:

Organizasyona Bak Hele!?!
    SD: Hocam iyi günler.
    GŞ: Hee sana da.
    SD: Challenge Lig adı altında dönen olayları bize anlatır mısınız?
    GŞ: Şimdi bazı kulüpler boşver ligi migi biz kendi aramızda takılalım cinsi bir olay yapmak istemiş. Kendi liglerinden çekilip Challenge Lig Adı altında bir olaya imza atmışlar. Etik midir bilemem. 10 takım var. Bunların 9'u kendi liglerinde şampiyonluk umudu olmayan gariban takımlar. Porto ise kötünün iyisi kendi ligi için. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş yani.
    SD: Size organizasyon için teklif geldi mi?
    GŞ: Geldi. Tüm takımlar önce beni istediklerini açıkladı. Ama ben teklifleri beğenmedim. Bilgisayarım da bozuktu zaten.()

Oğulcan Özel Okumasın!?!
    SD: Hocam ligdeki takımlar hakkındaki yorumlarınız pek iç açıcı değil. Peki, bu takımların menajerlerinden tanıdığınız var mı?
    GŞ: Oğuzcan Özel'i tanırım. Kendisi menajer filan değildir.
    SD: Nasıl yani?
    GŞ: Dikkat edin Oğuzcan Özel adam değildir demiyorum. Adamsa Fiorentina'yı şampiyon yapsın. ()

AĞIR SUÇLAMA!?!
    SD: Kimi favori görüyorsunuz sayın hocam?
    GŞ: Bence Atletico Madrid bu ligin en iyi takımı. Rahatça almaları lazım.
    SD: Peki özellikle görmek istediğiniz takım var mıydı?
    GŞ: Galatasaray'ı da görmek isterdim açıkçası, ama korktu bazı kişiler. Hasan Hüseyin Hoca bana masal anlatmasın. ()
    SD: Hocam röportaj için teşekkür ederiz.
    GŞ: Tamam git lan ()

Suphi Dönek Göteburg'dan bildirdi...
    Suphi Dönek'in peşine 1 tane taraftar 1 tane ben 1 tane kulüp tarafından olmak üzere 3 adet kiralık katil takılmıştır,ömrü 1 haftayı bulmaz haberiniz olsun .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

LİGDE YER ALAN MENAJERLERİN BASINDAKİ AKTİFLİKLERİ

TCL'nin başlamasına 10 saatten daha az bir süre kala sizler için bir araştırma yaparak ligde mücadele edecek olan menajerlerin basın açıklamaları,demeçler ve yorumlar konusunda ne kadar aktif olduklarını inceledik.Çıkan sonuçlar son derece enteresan Anketlerin favorisi olan Tottenham menajeri nannar ile Fiorentina'nın genç ama fazla yetenekli olmayan menajeri Notts County96 ilk 2 sırada açık ara önde giderken, sırasıyla Ümit , Haygary ,mehmetocal ve Prince2005 onların hemen arkasından geliyor... Corpus ,MaliKaya ve Beat çok az konuşurken , Alicanfmfan basından sürekli kaçarak diğer menajerlere adeta "ligde diller susar, yetenekler konuşur" mesajını veriyor!!!!Balon Necip, Cado ve Lyon asistan menajeri Murat Özdemir de basında ön planda olan diğer isimler....

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Benim ön planda olmadığım yer yok.

Hayırdır İşin İçine Mafyada mı Girdi Artık Bu Kadar Gerilmeyelim Lütfen Yav

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    LİGDE YER ALAN MENAJERLERİN BASINDAKİ AKTİFLİKLERİ

TCL'nin başlamasına 10 saatten daha az bir süre kala sizler için bir araştırma yaparak ligde mücadele edecek olan menajerlerin basın açıklamaları,demeçler ve yorumlar konusunda ne kadar aktif olduklarını inceledik.Çıkan sonuçlar son derece enteresan Anketlerin favorisi olan Tottenham menajeri nannar ile Fiorentina'nın genç ama fazla yetenekli olmayan menajeri Notts County96 ilk 2 sırada açık ara önde giderken, sırasıyla Ümit , Haygary ,mehmetocal ve Prince2005 onların hemen arkasından geliyor... Corpus ,MaliKaya ve Beat çok az konuşurken , Alicanfmfan basından sürekli kaçarak diğer menajerlere adeta "ligde diller susar, yetenekler konuşur" mesajını veriyor!!!!Balon Necip, Cado ve Lyon asistan menajeri Murat Özdemir de basında ön planda olan diğer isimler....

Yeteneksiz lafından sonra susuyoruz,Floransa'ya gelin Hasan bey .

Ben Kendimi Suskun Sanıyordum Yav Bu Kadar Aktif Olduğumu Tahmin Etmemiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Suphi Dönek'ten cevap geldi: "Tankla, topla filan beklerim. Uçakla ağır sanayi hamlenizle falan..."

Gün içinde 3 ayrı kiralık katili hakladığını açıklayan Suphi Dönek, sıradaki röportajını bir efsaneyle, Tsubasa'yla yaptı. Tsubasa, bu röportajda Türk vatandışlığına geçmediğini, sünnet olmadığını ve adının TosunBasan olarak değiştirilmediğini söyledi

Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri