Keirrison Beşiktaş Yolcusu
Brezilyalı yıldız golcu gol sıkıntısı yasayan beşiktaşa çare olmaya geliyor. Beşiktaş ın da doğruladığı habere gore beşiktaş bir orta saha oyuncusunu iyi bi fiyata satıp bu transfere mali kaynak yaratmıstır.
Keirrison Beşiktaş Yolcusu
Brezilyalı yıldız golcu gol sıkıntısı yasayan beşiktaşa çare olmaya geliyor. Beşiktaş ın da doğruladığı habere gore beşiktaş bir orta saha oyuncusunu iyi bi fiyata satıp bu transfere mali kaynak yaratmıstır.
keirrison oley keirrison oley keirrison oleyyyyyyy![]()
11.Hafta
Turkiye Kupası
Şampiyonlar Ligi Gruplar Son Maç
Tesaduf değil alınteri
Son Durum
![]()
tebrikler hocam
saka maka ligde 46 maçtır yenilgi yuzu gormedik hocamD:
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Kupası Grup Maçları
15.Hafta
Turkiye Kupası
Çeyrek Final 1.Maç
16.Hafta
Beyler kotu mu gidiorum bi eksiğim mi var neden hiç ilgi yok anlamıyorum![]()
Last edited by doru_mann : 22.Ağustos.2009 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
17.Hafta
Turkiye Kupası Çeyrek Final 2.Maç
hocam yine devam aynı guzellikte
Ajax klubune tesekkur ederiz ama daha besiktasda işim bitmedi![]()
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta
Şampiyonlar Ligi 1.Tur 1.Maç
Benficayı evinde gecebilecegini düsünüyorum..
TariboWest
K.bakmayın verdiğim ara için ufask bi tatile girdim de![]()
Hocam iyi gidiyoruz. Yine şampiyon bizizTaraftar ŞL'yi bekler.
Beyler Benfica yı eleyip İnterle eslestim o maçı simdi oynuyorum o maça kadar hızlı fikstur halinde vericem maçları
Ligde 60 maçtır yenilgi yuzu gormuyoruz
Valla süper gidiyorsunSampiyonlar liginde basarılar. İnsallah İnteri elersin.
TariboWest
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREN FİNAL 1.MAÇ
İnternazionale F.C. Beşiktaş JK
Maça çok iyi basladık takımın her seyi skjelbred 23.dakkada bizi one geçirdi. Sonra İnter bir penaltıyı gole çevirdi maçın geri kalanı ortada geçti ama deplasmanda İnter ile berabere kaldığımız için memnunuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Fiorentina İş teklif etti kabul etmedimgerçi 45 milyonluk transfer butcesi sayesnde epey dusundum ama daha işimiz bitmedi
![]()
Last edited by doru_mann : 24.Ağustos.2009 at 19:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam skorlar yine guzel inter'i eleyecegıne ınanıyorum![]()
İnter'i geçeceğine inanıyorum süper gidiyorsun al Şampiyonlar Ligi'ni![]()
27.Hafta.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takım ilk 11 inden 5 kişi sakattı ve onumde İnter maçı vardı herkes her pozisyonda oynayabilrdi benim için o maç
Maça çok hızlı girdik marquinhos 2.dakkada çok guzel bi gol attık sonra tek kale maça çevirdiler.2.yarı sanki ruzgar ın bizim için esme sırası gelmiş gibiyd içok iyi oynadık. marquinhos kaleciyle karsı karrsıyayken Cordoba arkadan indirdi kırmızı kartı gordu bu faulden doğan frikiği de Nuri gole çevirdi ve kalan zamanda skoru koruduk yarı finaldeyiz
Last edited by doru_mann : 24.Ağustos.2009 at 20:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam tebrikler
Uzun zamandır bilgisayarsız bi yerdeydim uzak kaldım ama devam edicem siz ne akdar yorum yazmasanızda dostlar=)
Inter maçında savaş mı çıktı nolduTebrik ederim
![]()
Avrupa maçlarında ilk maçlarda genelde deplasmanda oynayıp bunu çok iyi avantaj olarak kullanırdık ama Chelsea maçında ilk maçı evimizde 2-1 kaybettik.Zaten sonrası çok zordu ama Yarı final de boyle genç bi takım için çok iyi bir sonuç bana kalırsa. Ligde rekor ustune rekor kırdık.Butun oyuncularım çok iyi performans sergiledi hem lig de hem kupada. Türkiye kupas Finalinde de Galatasaraya karsı hiç zorlanmadık.Bu sezon Süper Kupalarla beraber 4 kupa kaldırdık hiçde fena bi sonuç değil kanımca
Averaja ve puan farkına bakarsak butun sezonun ozetini anlamıs oluruz zatenLigde 68 maçtır yenilmiyoruz
Gercekten cok iyi bir sezon gecirmişsin. Özellikle biraz daha kendini sıksan gol rekorunu kırabilirdin..
TariboWest