GİRESUNSPOR - KARŞIYAKA
TARİH : 6 EYLÜL 2009 PAZAR
SAAT : 20.30
YER : BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADI / İSTANBUL
Artık 3 puanla tanışmamızın zamanı geldi. Bu maç için İstanbul'a gelme durumum var
GİRESUNSPOR - KARŞIYAKA
TARİH : 6 EYLÜL 2009 PAZAR
SAAT : 20.30
YER : BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADI / İSTANBUL
Artık 3 puanla tanışmamızın zamanı geldi. Bu maç için İstanbul'a gelme durumum var
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
KSK zorlar Giresun'u.. Ben bu maçın berabere biteceği kanısındayım..
Maç niye İstanbul'da, Giresun'un da mı cezası var?
"YÜCE ATATÜRK"
Giresun'un cezası yok. Sahamız bakımda ve yaklaşık 2 ay daha bakım devam edecek. Çimler söküldü 15 güne kadar falan yerleştirilecek yeni çimler ondan sonra 1,5 ay beklenmesi gerekiyor zeminin oturması için. Bu nedenle maçlarımızı İstanbul'da oynuyoruz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresun kesin alır rakipte iş yok![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tamam. Ama madem böyle bir durum var, İstanbul'a gelene kadar çevre illerden daha yakında oynanması daha iyi olmaz mıydı? Mesela Karşıyaka için İstanbul'a gitmek daha iyi, Karadeniz'de oynansa, hem uzaklık hem de İzmir'e göre değişik hava şartı daha da zorlaştırırdı durumu.
"YÜCE ATATÜRK"
Haklısın Serkan ancak bunun seçilmesindeki bir nedende Gİresunspor taraftarının çok olması.
İstanbul'da inanılmaz sayıda Giresunlu var. Bizim başkanında Beşiktaş ve Galatasaray başkanıyla arası çok iyi. Bu yüzden maçları burada oynamak istedik. Karşıyakadan da inanılmaz taraftar gelecektir tahminimce. Hasretler onlarda bizim gibi takımlarına ve İstanbul yakın bir deplasman onlar için.
Ayrıca Karadeniz'de yakın bir ilde demişsin ancak burada neler dönüyor tam bilmiyorsun. Karadenizde tüm takımlar birbirine karşı böyle bir kıyak yapmaz. Hiçbirisinin de zaten arası iyi değil.
Stadın tamamı dolacaktır bence bu maçta![]()
Seyirci açısından zaten mantıklı bir karar olmuş. Karşıyaka'nın daha taraftarla buluşmasına çok var, bu nedenle deplasmanlarda normale göre daha çok daha ateşli taraftar olacağı kesin.
"YÜCE ATATÜRK"
Trabzon'da oynansaydı Avni Aker'de çok güzel olurdu atmosfer..Doluluk sorunuda olmazdı
İnönü de de kapasite oldukça iyi olacaktır bence. Tüm gurbetçi çotanaklar bu maçı bekliyor.
Pazar günü stadda yerimi alacağım kısmetse..![]()
Zevkli bir karşılaşma olacağı kesin. TV yayını felan varmı acep?
Maça bugün akretidasyonumu yaptırıcam ama basın mensuplarına buradan araç kalkma durumu muallakta. Dandik bir araba ayarlamışlar yeni araba bulursak gelicez maça. Pazar sabahı İst.Da olucam müsait olanlarla buluşuruz![]()
Maçı Giresunun Almasını İsterim Ama Karşıyaka Alır Bence
İlk 45 dakikada 3-4 net pozisyon kaçırdık özellikle Eren'in kaçırdığı pozisyon çok netti.Ayrıca Brezilya'lı Fabiano ne vücut var öyleAyrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama spiker Fabiano'nun Brezilya'da geleceğin Grafite'si olarak gösterildiğini söyledi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca ne çok ayrıca diyorum.![]()
Last edited by nekop : 07.Eylül.2009 at 01:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fabiano o lig için fazla bence..![]()
90+3'te atılan penaltı golüyle aldı Karşıyaka.. Giresun'un almasını isterdim.
İlk yarı birsürü gol kaçırdık. İkinci yarı da maç ortadaydı. Son dakikada Okan ayağını taktı İsmail'e ve hakem penaltı verdi. Saha karıştı bizim taraftarlar sahaya girdi.Olaylar çıktı ve 102.dakikada kullanılan penaltı vuruşu da gol olunca 1-0 mağlup ayrıldık.
Geleceğin Grafite'si konusu ise FM'de zaten yazıyor buBen de gazetede yazımda yazmıştım ikisinden birisinden faydalanmışlar demek ki.
Ayrıca maçtan sonra Yüksel Yeşilova ile yollar ayrıldı. Bugün yarın yeni teknik direktör belli olur.
Öte yandan maçta Halil Zeybek fırtına gibi esti. Müthiş oynadı sonra sakatlık geçirdi ve kenara geldi herkes değişiklik işareti yaptı ancak 90 dakikayı tamamladı. Helal olsun ona da.
Demek Bank Asya'da fireler geliyor yavaştan..
Niye teknik direktörle yollar ayrıldı ki? Daha sezonun başıydı.
Bence de yanlış bir hareket oldu ancak hedefler bu sene çok farklıydı. Mutlak şampiyonuz diyordu herkes ama 3 hafta sonunda 8 puan kaybedilince sabırlar taştı demek ki.