10 numarasın kardeşim , daha önceki bi oyunumda ilk sezon fio gelmişti uefa'da elemişti beni ordan biliyorum çok baş belası bi takımdır
seneye 1 forvet tamamdır bu iş
Not : Şampiyonlar Ligi yıldızını ben ayarlayamıyorummmmmmmmmmmmmmmm
![]()
Kardeşim arka plandaki Şampiyonlar Ligi logosu gözükmüyo benim temada![]()
Ligdede Avrupadada Çok İyisin Kanka![]()
='(
valla indirip senin dediğin temayı seçtim _rh gibi olanı ama gözükmedi![]()
Auxerre'e Sessegnon çarptı ve ve 2-0 kazandık.
Fransa Kupasında St.Etienne deplasmanında çok iyi oynadık ve 3-2 kazandık.Yarı finalde yine derbi.Rakip Marsilya oldu.
Montpellier'i rahat geçtik.3-0 kazandık.
Boulogne'yi deplasmanda 2-0 yendik.Şampiyonluk an meselesi.
VE PSG ŞAMPİYON OLDU
MÜTHİŞ BİR ŞEY BU.BİTİME 6 HAFTA KALA GRENOBLEYİ AĞIRLADIK.1-1 BERABERLİĞE RAĞMEN ŞAMPİYONLUĞU 6 HAFTA ÖNCE GARANTİLEDİK.ÇOK MUTLUYUZ.
PUAN DURUMU İŞTE EKRANLARDA
UEFA ÖZEL
İLK MAÇ SÜPERDİ.ROMA'YI AĞIRLADIK.51 DE 1-0 GERİYE DÜŞTÜK.79'DA SKJELBRED BİZİ UMUTLANDIRDI.90+3 TE JALLET'İN FÜZESİ 90A GİTTİ VE SÜPER BİR MAÇ KAZANDIK.
İKİNCİ MAÇTA İSE DEFANSİF BİR ANLAYIŞLA ÇIKMIŞTIK.AMA TAKIMDA GOL İSTEĞİ VARDI.ZORLU DEPLASMANDA 2 KEZ ÖNE GEÇTİK AMA OLMADI MAÇ 2-2 BİTMESİNE RAĞMEN YARI FİNALE ADIMIZI YAZDIRDIK.OYUNCULARIMI KUTLUYORUM RAKİP WOLFSBURG.
![]()
Çok iyi gidiyoruz kanka![]()
Kupaların Hepsi Gelicek Galiba Bu Sene![]()
Süpersin kardeşim ligi domine etmişsin valla![]()
Uefa'yı almak için daha erkenBekle seneye Şampiyonlar ligini al
![]()
Kupaları tek tek alacaksın gibi gözüküyor![]()
Fransa Kupası yarı finalinde ezeli rakibimizi kendi evinde madara ettik.Ve finaldeyiz.
COUPE DE LEAGUE FİNALİNDE LYONU 1- DEVİRDİK VE BU KUPAYI MÜZEMİZE GÖTÜRDÜK.BU SEZON 2.KUPAMIZ OLDU
Wolfsburg'u evimizde 3-0 yendik ve final için büyk avantaj sağladık.
Lille deplasmanında 1-0 kaybettik sağlık olsun.
Ligte bu seferde Bordeaux'ya kaybettik.Şampiyonluk rehaveti olsa gerek.
Wolfsburg deplasmanında 0-0 berabere kaldık ve FİNALDEYİZ!!!
FRANSA KUPASI BİZİM OLDU.BORDEAUX'DAN ÖCÜMÜZÜ FENA ALDIK.BU SEZONKİ 3.KUPA MÜZEMİZDE SON KUPA UEFA KUPASI.İNŞALLAH ONU DA ALACAĞIZ.
Monaco deplasmanında Kezman konuştu ve maç bizim oldu.
Nice'i Milevskiy'nin golüylle yendik.
St.Etienne'yi rahat geçtik.
ohhh kardeşim bu ne ilk sezondan 3 kupa , 4.de finaldesin
allah bereket versin![]()
Gercekten cok iyi bir sezon gecirdin. 4. kupayı bekliyoruz![]()
TariboWest
Transferlerimiz
İlk transferimiz Barca'nın genç liberosu Crosas oldu
Yine süper bir isim.A.Villa'nın süper futbolcusu A.Young oldu.
3.transferimiz Lyon'un süper kalecisi Hugo Lloris.Ayrıca oyunda ilk sezonun en iyi kalecisi.
SEZONUN EN BOMBA TRANSFERİ CARLOS TEVEZ.MÜTHİŞ BİR FORVET.
Transfer Özetimiz.
![]()
Her şey güzelde kanka Lloris'e o kadar para nasıl verdin? Ayrıca bütçen kaçtı?
Tevezi Çok Uygun Fiyata Almışsın Transferler Güzel Kanka Ama Bence Lloris 53 Mn Çok Abartı Olmuş Ochoa Felan Alsaydın Daha Ucuza GiderdiMilevskyide Çok Ucuza Vermişsin Kanka
Bütçe Ne Kadar Verdiler Sana.?
Lloris'e para taksit verdim+10 maçtan sonra para verdim.Bütçe 30 mnydi.Ama adamları gönderincde baya para oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok kanka kafamda bu sene için Lloris vardı.İşi inada bindirdim.Taksit+peşin+10 maçtan sonra verdim.Lloris'e güveniyorum.Dediğin isimleri biliyorum ama Lloris gelecek diye istemedim.Milevskiy'i Tevez'i aldığım için sattım.Bütçem 30 mn gibi birşeydi kanka![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 04.Eylül.2009 at 08:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferlerin Hepsi Taksit Mi.?
Kanka Bu Kadar Taksitle Finansın Zor Durumda Kalmaz İnş..