Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Avrupa Ligi Şampiyonluk Oranları

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Nuno Gomes
    Javier Saviola
    Pablo Aimar
    Oscar Cardozo
    Javi Garcia
    hatta Keirrison, Mantorras
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post

tartışmıyoruz zaten takım başarılıyken iyi işler yaptıgı kesin... Ama takım durdugunda durmayacak adamlarla maç kazanılıyor avrupada... umarım her 2 takım da başarılı olur ama avrupa futbolu çok hızlı gelişiyor ve her avrupa takımı buna uyum sağlıyor... adını sanını hiç duymadıgımız metalist çıkıyor ve takır takır top oynuyor... yani şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki bazı ingiliz ve ispanyol takımları hariç avrupada takımlar dengelenmiş durumda...isim olarak çok büyük dediğimiz takımlara kafa tutan küçük takımlar çıkıyor artık şampiyonlar liginde... Geçen yıl Cluj Roma'ya karşı çok iyi işler yaptı... Panathinaikos'u kırbrıs takımı anortosis eledi... vs vs ... şu an aklıma gelmiyor ama ismi küçük futbolu sürpriz bir şekilde büyük olan takımlar çıkıyor Fenerbahçe ve Galatasaray artık avrupanın çogu yerinde bilinen futbolculardan kurlmaya başladı... Ben üniversitedeyken okula Hollanda'dan gelen yabancı öğretmenlere Fenerbahçe'yi sordugumda hiçbir bilgileri yokken bugün Alex, R.Carlos, Guiza ,Andre Dos Santos gibi yabancılar ve Avrupa şampiyonasında adını duyuran Semih yurt dışında da bilinmeye başladı. Galatasaray'da zaten ciddi anlamda bilinen oyunculardan kuruldu... Bugün avrupada futbolla ilgilenen bir kişi Baros, Arda,Kewel, Elano, Keita gibi isimleri direk sayar Galatasaray'dan... Yani ligimiz ve takımlarımız güçleniyor ancak avrupa takımları da boş durmuyor O kadar kolay değil yani bu kupalarda final oynamak ya da almak... Zaten son düzenlemelerden sonra UEFA avrupa liginde maç gelirleri falan da çok arttı... Avrupa kulüplerinin içinde dev isimler eskiden bu kupayı fazla önemsemiyorlarsa da artık gelir kapısı olarak görmeye başlayacakları için Şampiyonlar liginden 3. olarak gelen takımlar da çok asılacaktır kupaya... umarım en azından bir türk takımıı yarı finalde görürüz
    Abi Alex'in takım durgunken baskı falan yapmasını bekleyemezsin ancak bir pas yada bir şut atıp işi bitirir Alex tam olarak şu cümlelik ;
    Ne Senle , Ne de Sensiz.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yawww Benfica biz onları dışarda yenene kadar Türkiye'de çok büyük takımdı ama Galatasaray yenince küçüldü Yapmayıne tmeyin gözünüzü seveyim Bu adamlar kendi sahasında Man United gibi avrupa devlerine bile kök söktürüyor Benfica özellikle kendi sahasında kolay kolay maç kaybetmiyor... Normal oran onların
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    Nuno Gomes
    Javier Saviola
    Pablo Aimar
    Oscar Cardozo
    Javi Garcia
    hatta Keirrison, Mantorras
    Kasım abi ne Nuno Gomes, ne Saviola, ne Aimar eskisi gibi değiller Eskisi gibi olsalardı şuan Benfica'da olmazlardı. Sonuç olarak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosu Benfica'dan kat kat iyidir, nokta.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

SAviola yı Fener yada Galatasaray alsa çoktan veteran bitmiş tükenmiş bir futbolcu damgası yemişti. Bence SAviola artık eskisi kadar büyük futbolcu değil.

Onlarda Saviola var Gs de Elano var Onlarda Nuno Gomes var Bizde Baros Güiza var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    SAviola yı Fener yada Galatasaray alsa çoktan veteran bitmiş tükenmiş bir futbolcu damgası yemişti. Bence SAviola artık eskisi kadar büyük futbolcu değil.

Onlarda Saviola var Gs de Elano var Onlarda Nuno Gomes var Bizde Baros Güiza var.
    Tamamen katılıyorum. Benfica'nın kadrosu 2 takımımızdan da iyi diyen arkadaş nasıl bu kanıya vardı bir açıklasa keşke

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Üstelik Elano Oynamak için geldi. Dünya Kupasına gitmek için ekstra daha motive oluyor. Güizada milli takımında oynamak için Fenerbahçede iyi işler yapması gerektiğinin farkında. Ve Baros çocuğuda olduki artık sıralar golleri

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

arkadaşlar oranları ben belirlemedim ne diye bana çıkışıyonuz bu oranları belirlerken bişiylere bakmıştırlar heralde...zaten sadece tahmin işte geçen sene kim tahmin ederdi Shakhtar'ın şampiyon olucaanı, Zenit'le Glaskow'un final oynayacağını... Kim ne derse desin türk takımlarımız eğer inanırsalar, maçın sahada kazanıldığını unutmazsalar, yürekleriyle oynarsalar şampiyonluğa ulaşabilecek seviyede takımlar.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Üstelik Elano Oynamak için geldi. Dünya Kupasına gitmek için ekstra daha motive oluyor. Güizada milli takımında oynamak için Fenerbahçede iyi işler yapması gerektiğinin farkında. Ve Baros çocuğuda olduki artık sıralar golleri
    Güzel bahaneler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güzel bahaneler
    Bahane değil neden
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşin ucunda Brezilya ile Dünya Kupasında oynamak olunca güzel oluyor bu nedenler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar oranları ben belirlemedim ne diye bana çıkışıyonuz bu oranları belirlerken bişiylere bakmıştırlar heralde...zaten sadece tahmin işte geçen sene kim tahmin ederdi Shakhtar'ın şampiyon olucaanı, Zenit'le Glaskow'un final oynayacağını... Kim ne derse desin türk takımlarımız eğer inanırsalar, maçın sahada kazanıldığını unutmazsalar, yürekleriyle oynarsalar şampiyonluğa ulaşabilecek seviyede takımlar.
    Şahsım adına sana hiç bir sözüm yok. Allah'ından utan. Bu kadar uçuk oranlar verilir mi
    Last edited by SAİT71 : 05.Eylül.2009 at 16:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://eurorivals.net/squad/benfica.html

buyrun arkadaşlar burda benficanın kadrosu açıkla demişti bir arkadaş açıklama gerek yok , ben sizi hiç bir şekilde inandıramıycağımı biliyorum özellikle 2-3 arkadaş var her konuda aynı =) ama en azından bi kadroları gözden geçirim şu oyuncuları bir araştırın haklarında biraz bilgi sahibi olun öyle yazın ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O kadroda verdiğin oyuncuları senden iyi biliyoruzdur zaten meraklanma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ee benden iyi biliiyosun bunu söylemen şu foruma ne kattı ? dediğim gibi ben inandıramayacağımı biliyorum 2-3 arkadaşı sadece rakibi tanımak açısından verdim varsayın benfica kadrosunu ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla benim Benfica nın kadrosundan iyiyiz yada kötüyüz gibi bir iddiam olmasada, Başa baş çekişebilecek kadrolarımızın olduğunu düşünüyorum.

Yukarıdada kıyasladım. Futbol sonuçta her an herşey olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    34

Benficanın kadrosuna baktım da, ülkemizdeki Yabancı hayranlığının birkez daha ortaya çıktığını açıkça gördüm.

Oranlar gayet normaldir. Benceki Galatasaray 20.00 almalıydı Benfica alıyorsa.
    Aynı şekilde Fenerbahçe'nin başında Daum değilde Avrupayı düşünen bir hoca oslaydı 20.00 alması gerekirdi.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri