Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Sercan'ın Babasından Bomba Açıklamalar!..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Sercan'ın Babasından Bomba Açıklamalar!..

Milliyet'te yer alan habere göre, Bursaspor'un milli golcüsü Sercan Yıldırım'ın babası Kenan Yıldırım, oğlunun en büyük hayalinin Galatasaray'da oynamak olduğunu söyledi.

Star TV Spor Müdürü Ertem Şener tarafından hazırlanan Futbolig'de dün gece Estonya maçının kahramanlarından Sercan Yıldırım'ın babası Kenan Yıldırım'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Ertem Şener'in sorularını yanıtlayan Kenan Yıldırım son zamanlarda tehditler aldıklarını vurgulayarak "Oğlum Galatasaraylı ben de öyle. Artık söylemekten çekinmiyorum. Fenerbahçe bizim için bitmiştir" şeklinde konuştu. Baba Yıldırım, Sercan'ın Fenerbahçe'nin kapısından nasıl döndürüldüğünü açıkladı.

İşte Ertem Şener ve Kenan Yıldırım arasındaki konuşmanın detayları…

E.Ş – Sercan'ın Fenerbahçe'ye transferi neden olmadı?

SERCAN'IN BABASI (Kenan Yıldırım)- Fiyatı başkan çok uçuk tuttu (Bursa başkanı). Ondan yani. Siz geçen hafta duyurduğunuzda "Sercan Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaştı diye bu haberin kaynağı da bendim zaten. Size bağlanan arkadaş haberi benden aldı. Ben çık söyle dedim. Çünkü bitmişti transfer. Siz doğru haberi vermiştiniz."…Ama bir anda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Vederson'u vermem onun yerine Sercan için 9 buçuk milyon euro vermeye hazırız deyince bizim Bursaspor başkanı uçtu uçtu. Bir anda fiyatı 11 buçuk milyon euro'ya çıkardı. İnanamadım. Sercan'ı çok yıprattılar.Çok hırpaladılar.…Ben Galatasaraylıyım. Sercan'ın da gönlünde Galatasaray vardı.Türk kulüpleri isteseler vermeyeceğim artık. Hedef Avrupa bundan sonra. Tercihimiz Avrupa.

E.Ş.-Siz şöyle bir yorumda bulundunuz mu yakın çevrenize "Galatasaray'ı Fenerbahçe'ye tercih ederiz"? bu doğru mu? Gönlünüzden Galatasaray geçiyormuş doğru mu?

K.Y- Aynen öyle

E.Ş- Peki Galatasaray ile görüştünüz mü bu konuda?

K.Y- Evet Haldun Üstünel ile bir görüşmemiz oldu. Çok kibar bir insan. Çok iyi. Bizim istediğimiz rakamı veremeyeceklerini dobra dobra açıkladı. Keita ve Elano'ya çok para ödediklerini bu sebeple bütçelerinin yeterli olmayacağını söyledi. Dedim ya bundan sonra Türk kulüplerini düşünmüyorum. Zaten devre arasında Avrupa'dan gelecekler. Ocak'ta büyük ihtimalle İngiltere'ye gidecek.

E.Ş –Fenerbahçe ile ve Galatasaray ile birlikte mi görüştünüz aynı anda mı görüştünüz? Metin Korkmaz bu Mehmet Topuz'un menajeri değil mi?

K.Y-Hayır. Önce Galatasaray ile görüştük. Fenerbahçe'den bir çok menajerler aracılığıyla teklif geldi bize. Bizzat bizimle görüşmediler. Menajerleri devreye soktular hep.

E-Ş-Sercan'ın kaç tane menajeri var ki?

K.Y- Kaç tane değil. Bir sürü menajer geldiler. Bitireceğiz dediler. Hiç birine itimat etmedim. En son kulüp bize Metin Korkmaz ile bağlantıya geçiyoruz. Biz ona yetki verdik. Mecburen kulüple hareket etmemiz gerekiyordu. Biz de o şekilde hareket ettik. Metin Korkmaz'a verdim ben. 2011'e zaten Federasyon'a verildi, resmi menajerimiz diye.

E.Ş – Metin Korkmaz bu Mehmet Topuz'un menajeri değil mi?

K.Y – Evet evet evet !

E.Ş – Hani bu Mehmet Topuz olaylarından dolayı Aziz Yıldırım bir daha Metin Korkmaz ile çalışmam demişti? N'oldu, nasıl oluyor bu olaylar ?

K.Y-Vallahi ben Fenerbahçe'den hiçbir yetkiliyle görüşmedim. Onlar benle görüşmüyorlar. Bu Metin Korkmaz Bursaspor kulübünün menajeri. Tanju Çolak ile Metin Korkmaz ortaklar. Bursa ile çok iyiler. Bundan kaynaklanıyor. Fener'de muhatap olarak alıyor. Ben çalışmak istemedim. Ama benim çocuğum Mehmet Topuz gibi değil. Gelip benden istemediler. Ben oğlumu evladımı o durumlara düşürmem. Bir daha Fenerbahçe bitmiştir benim için. Bitti Fenerbahçe bizim için. Trilyonları verseler bitmiştir. Dünyanın sonu gelse bitmiştir. Benim oğlum neyse ya neyse.

E.Ş-Sercan nereyi istiyor peki? Sizin Galatasaray'ı istediğinizi biliyorum da. Sercan da mı istiyor Galatasaray'ı?

K.Y-Evet doğru. Artık söylüyorum. Sercan'da Galatasaray'ı istiyor. Ama bundan sonrası için hedefimiz yurt dışı. Ben Sercan'a da dedim. Gördün işte bütün takımları. Seni başkan vermez bu fiyata. Biz bu sene kulübe inandık 1 sene daha uzattık. Neyse konuşturmayın beni.

E.Ş-Kenan Bey kimse M.United ve M.City'nin teklif yaptığına inanmıyor Sercan'a…

K.Y-Gidin Bursaspor'dan isteyin o zaman.Kulüpte var.

E.Ş-Siz bana fakslayın.

K.Y-Ben de yok Bursaspor kulübünde var. Bana vermezler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Dün akşam bir spor programındada dinLedim bu muhabbeti.

Adam iLk önce gönLümüzden geçen kLüp oLan Fenerbahçe iLe anLaştı diyor ardından transfer iptal oLunca Galatasarayı istiyorduk diyor.

Sen oyna diLber biz çaLarız aLem bizi dinLer
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milliyet ve Star TV aynı gruptan olmasına rağmen röportajda bazı yerleri değiştirmişler.

http://www.ajansspor.com/video/v/200...m_gercegi.html

Sercan'ın babasının rolünü transferde ben çözmüş değilim. Olay öyle bir duruma geldi ki, Sercan'ı transfer etmek isteyen takım hem Sercan'ın menajeriyle hem Sercan'ın babasıyla hem Bursaspor'la neredeyse uçan kuşla anlaşmak zorunda. Ayrıca Aziz Başkan 9.5 m € gibi ciddi bir para teklif etmiş. Teklif edilen 9.5 m €'ya rağmen Sercan'ın alınamamasına kesinlikle üzülmem.

Enteresan bir nokta daha var; Sercan'ın babası diyor ki, sırf kulüple muhattap olmayacaksın biraz da gelip oyuncuyla anlaşacaksın. Eğer Fenerbahçe öyle birşey yapmış olsa İbrahim Yazıcı çıktığı her programda Fenerbahçe yöneticilerini yerden yere vururdu. Kaldı ki doğru olan da zaten kurallara göre Sercan'ın babasının dediği değil.

Son olarak da, Sercan'ın babası Sercan'a Avrupa'dan da teklifler olduğunu eğer Ertem Şener isterse Bursaspor'dan alabileceğini söyledi. Fakat Ertem Şener röportajdan sonra istedik ama bu belgeleri bize vermediler dedi. Eğer Bursaspor kulübü verseydi bu belgeleri Star TV'ye, hepimiz Sercan'a Avrupa'dan gelen tekliflerin kaç m € civarında dolaştığını görmüş olurduk.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Onu bunu bırakın medya bütün sene Sercan'ı transfer ettirmeye çalıştı ama nafile. Babası - amcası - dayısı kim ne derse desin bütün iş kulüpte bitiyor.

Sercan bu sene Bursaspor'da kaldı eğer Bursaspor'dan transfer olucaksa bu Avrupa kulüpleri olacaktır. . .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Onu bunu bırakın medya bütün sene Sercan'ı transfer ettirmeye çalıştı ama nafile. Babası - amcası - dayısı kim ne derse desin bütün iş kulüpte bitiyor.

Sercan bu sene Bursaspor'da kaldı eğer Bursaspor'dan transfer olucaksa bu Avrupa kulüpleri olacaktır. . .
    İnşalalh Kardeş Ben Sercanın Türkiyede Bursadan Başka Bir Yerde Oynamasını İstemiyorum İnşallah Buradan Avrupaya Gider

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum Vederson'dan vazgeçse demek ki Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmiş olacaktı. Vederson verilmeyince 9,5 Euro'yu kabul etse Bursaspor yine Fenerbahçe'ye gelmiş olacaktı. Sonra da gönlümüzde Galatasaray var, Fenerbahçe benimle görüşmedi diyor. Doğru olanı zaten öncelikle kulüplerin görüşmesi değil mi?

9,5 gerçekten iyi bir rakam. Sanmıyorum bundan daha fazlası teklif edilsin. Aziz Yıldırım da bu tekliften yukarı çıkmayacaktır artık. Ocak'ta göreceğiz avrupa kulübüne giderse kaç paraya gidecek?
    "YÜCE ATATÜRK"

Birazdan Sercan'ın açıklamaları basına düşer biraz bekleyin. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Çok Fazla Gündemde olması iyi değil bu çocuk için.. Rahat bıraksınlar, seneye de gider bi avrupa klübüne işte..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Daum Vederson'dan vazgeçse demek ki Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmiş olacaktı. Vederson verilmeyince 9,5 Euro'yu kabul etse Bursaspor yine Fenerbahçe'ye gelmiş olacaktı. Sonra da gönlümüzde Galatasaray var, Fenerbahçe benimle görüşmedi diyor. Doğru olanı zaten öncelikle kulüplerin görüşmesi değil mi?

9,5 gerçekten iyi bir rakam. Sanmıyorum bundan daha fazlası teklif edilsin. Aziz Yıldırım da bu tekliften yukarı çıkmayacaktır artık. Ocak'ta göreceğiz avrupa kulübüne giderse kaç paraya gidecek?
    Serkan abi adam diyor ki F.Bahçe M.Topuz olayındaki gibi sadece bonservis konusunda anlaşabilir.Ama böyle transfer bitmez ben gelmiyorum desem nasıl alacaksın,gelip bizimlede konuşması lazım diyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haldun Üstünel ile görüşmüş, Onların gönlünden de Galatasaray geciyormuş ama "Bu sartlarda bizim transfer etmemiz zor, daha az bedelle Elano, Keita aldık." demiş Haldun Üstünel ve gerçekleşmemiş transfer. Babası Rijkaard ile calışmasını ve Arda ile yan yana oynamasını istiyormuş, Sercanda aynı sekilde, olmamış. Artık Türkiyeden transferine izin vermeyecegim dedi babası. Fenerbahce kapısını da tamamen kapattım, ona hiç izin vermeyecegim dedi. Bundan sonrada Sercan'ın gidecegi yer Avrupa olur. Ama Bursa istedigi gibi 9-10 milyonları alamaz, 4-5 milyonlara bırakmak zorunda kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray ne yapıp edip Sercan'ı transfer etmelidir. Yabancılara milyon dolarlar giderken geleceği olan ve Türk bir oyuncu kaçırılmamalı. Hele ki Sercan gibi bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de Anıl, Sercan ile görüşse ve ben gitmek istiyorum dese Sercan, oyuncunun aklını çelmiş olmayacak mı? Sercan'ın başını döndürecek teklif yapsa bir kulüp ve Bursaspor ile anlaşmamış olsa, Sercan gitmek istiyorum diyerek Bursaspor'u zor durumda bırakamaz mıydı? Ne olurdu Bursaspor ya sözleşme uzat ya da kadro dışısın derdi, sonra en azından para kazanalım diyerek istediğinden daha düşük bir fiyata satmak zorunda kalabilirlerdi.

Bu nedenle kulüple görüşmek en doğrusu. Eğer Vederson'u vermeyi kabul etse Fenerbahçe, Fenerbahçe'ye imza atacakmış, demek ki Sercan'ın da haberi vardı ve istiyordu yoksa transfer o aşamaya kadar gelmezdi. Babasının açıklamalarını bu nedenle tutarsız diye değerlendiriyorum.

Siz geçen hafta duyurduğunuzda "Sercan Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaştı diye bu haberin kaynağı da bendim zaten. Size bağlanan arkadaş haberi benden aldı. Ben çık söyle dedim. Çünkü bitmişti transfer. Siz doğru haberi vermiştiniz."…

Transfer bitmişse Sercan'ın da, babasının da onay verdiği anlamına geliyor bu açıklama bence. Bizimle iletişime geçmediler pek inandırıcı değil.

Ve burası Türkiye, büyük konuşmayacaksın. Türkiye'den bir kulübe vermeyeceğim diyor ama Bursaspor avrupadan istediği teklifi alamazsa ve Galatasaray ya da Fenerbahçe iyi teklif yaparlarsa görürüz Sercan geliyor mu, gelmiyor mu?

Tabi Türkiye'de bu konularda üstüne gidilerek kaybolması yerine yurt dışında gelişimini sürdürebileceği bir kulübe bir an önce gitmesini ben de isterim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Ne acayip milletiz hiç bir şeyimiz düzgün değil kim kime ne yapmış anlamış değilim yahu.Her transfer yılan hikayesi gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Babasının bu açıklamaları yaparken belki de telefon görüşmesinin kaydedildiğinden haberi bile yoktur.Çünkü çok dobra konuşuyor adam.Ertem Şener ile muhabbet ediyor gibi konuşurken anlatıyor tüm bunları.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir de babanın bu açıklamaları basına milli maç öncesi yapması çok saçma oldu.
    Last edited by ForsakeN : 07.Eylül.2009 at 21:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sercan'dan açıklama

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, son günlerde kendisi hakkında çıkan bazı haber ve açıklamalarla ilgili Bursasporum.com'a bilgilendirmede bulundu.

Değerli spor kamuoyunun dikkatine...

Son dönemde basında yer alan transfer söylentileri ve benim dışımda yapılan açıklamalar mensup olduğum camiayı olduğu kadar beni de son derece rahatsız etmiştir. Yapılan açıklamaların benimle hiçbir ilgisi olmadığı gibi beni de hiçbir şekilde bağlamamaktadır.

Bursaspor’da oynamaktan ve yeşil beyaz formayı taşımaktan dolayı onur duymaktayım. Taraftarlarımızı benim dışımda gelişen olaylardan dolayı üzdüğüm için özür dilerim. Milli takımdan döndükten sonra bu konularla ilgili daha geniş bir basın açıklaması gerçekleştireceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu tekliflerin zaman sırası da önemli tabi. İlk teklifi Fenerbahçe yaptı sanırım. O kabul edilmedi. Haldun Üstünel'in söylediklerine göre Galatasaray'ın Bursa'ya bir teklif götürmemiş olması gerekiyor. En azından o cümleden o anlam çıkıyor. Son olarak da Fenerbahçe 9,5 milyon € + Vederson teklifi yapmış anladığıma göre. Vederson gitmesin denilince transfer gerçekleşmemiş.

Demek ki Sercan, Galatasaray Bursaspor'un istediği teklifi yapsa bize gelecekti. Biz teklif yapmayınca da transfer olmuş olmak için Fenerbahçe'ye gidecekti herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bu kadar buyuk konusmamasi lazim. Sercan cok yetenekli bir oyuncu, olanla olmayana care yok ama Sercan'in Avrupa'ya gdcegini zannetmiyorum.

Galatasaray satsın o zaman Arda'yı Fener'e madem bu kadar meraklıyız transferine. Ne de olsa değerini buldu öyle değil mi . . .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biz Sercan için Arda + 10 Milyon Euro verelim belki değerini bulur

Umarım bir dahaki sezon Avrupa'da temsil eder ülkemizi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Avrupa'dan Sercan için Başkanın düşündüğü miktarda bi para çıkacağını sanmıyorum..
    Neyse hayırlısı olsun..İnşallah bizi gelecekte çok büyük bir avrupa kulübünde temsil eder Genç Timsah..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sercan çok yetenekli ama babasınında çok yanlışı var bu konuda.Ben onu Avrupaya yollayacağım diyor.Sen nasıl yolluyorsun.Bırak çocuğun karar versin.

Sercan'ın City veya United'a gittiğini bir düşünün hangi maçta kaç dakika süre alacak ? Belki futbolunu geliştirecek ama otura otura körerecek.

Şimdi mantıklı konuşacak olursak Roonney , Adebayor gibi isimlerden Sercan forma şansı bulabilirmi öyle birşey olma imkanı yok değil hiç yok.

Peki Fenerbahçede veya Galatasarayda oynayabilirmi ? Bana göre iki takımdada banko oynar.Peki bu iki takımdan mı Avrupaya gitmesi daha kolay olur yoksa Bursaspordan'mı ? Tabiyki Fenerbahçe ve Galatasaraydan gitmesi daha kolay olur.

O zaman ben onu şuraya yollayacağım yok yollamam yok yollarım gibi sözler yanlış.İlk önce Türkiye'de büyük takımda pişer ardından Avrupaya gider.Ama bu çocuğun futbol hayatı bitecekse sadece paraysa onlar için futbol o zaman hiç durmasın City ile anlaşsın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa'dan hiç bir takım Sercan için 9-10M€'ları vermez hatta bazı takımların 4-5'leri bile vermek istemeyeceklerini düşünüyorum çünkü Sercan şu anda sadece Türkiye çapında patlama yapmış bir isim Sercan'ın bir şekilde vitrine çıkması Lazım ya GS yada FB'ye gelecek yada Milli takım dünya kupasına giderse orda patlama yapacak başka bir yolu yok Arda'yla kıyaslamalar olmuş burda Arda'nın yaptığı patlamanın 10'da 1'ini yapmadı Sercan bir de ordan bakın ve Türkiye'de kaç futbolcuya Nike gibi büyük bir firma özel bir reklam yapmış sorarım lütfen karşılaştırmaları biraz dengeli ve mantıklı yapın...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Bu tekliflerin zaman sırası da önemli tabi. İlk teklifi Fenerbahçe yaptı sanırım. O kabul edilmedi. Haldun Üstünel'in söylediklerine göre Galatasaray'ın Bursa'ya bir teklif götürmemiş olması gerekiyor. En azından o cümleden o anlam çıkıyor. Son olarak da Fenerbahçe 9,5 milyon € + Vederson teklifi yapmış anladığıma göre. Vederson gitmesin denilince transfer gerçekleşmemiş.

Demek ki Sercan, Galatasaray Bursaspor'un istediği teklifi yapsa bize gelecekti. Biz teklif yapmayınca da transfer olmuş olmak için Fenerbahçe'ye gidecekti herhalde.
    Fenerbahçe Vederson'u vermek istememiş. Fenerbahçe'nin teklifi sadece 9.5 m €. Bursaspor ise Vederson'u vermiyorsanız sadece para olarak 11.5 m € verin demiş. Doğal olarak Fenerbahçe de o parayı vermiyor.

Galatasaray konusuna gelince, Sercan'ın babası ve Sercan Galatasaray'ın oyun yapısının Sercan'a daha uygun olduğunu düşünüyorlarmış fakat Galatasaray da Bursaspor'un istediği parayı çok bularak almamış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe Vederson'u vermek istememiş. Fenerbahçe'nin teklifi sadece 9.5 m €. Bursaspor ise Vederson'u vermiyorsanız sadece para olarak 11.5 m € verin demiş. Doğal olarak Fenerbahçe de o parayı vermiyor.
    Ben de farklı birşey demedim zaten. Bir sonraki cümlemden anlaşılıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe ve Beşiktaş ülke içindeki trasnfer piyasasını uçurmasaydı bu fiyatlar oluşmazdı...Sen gidip İsmail Köybaşı , Tabata ya da Mehmet Topuz gibi isimlere 6 ile 10 milyon arasında rakamlar verirsen Bursa başkanı Sercan'a 11 de ister 21'de ister!!! Yurt dışından bu saydığım 4 futbolcuya toplam 15 milyon € vermezler ama içerde bu adamlar toplam 25-30 milyon € yapıyor ne hikmetse... Eğer bu oyuncular bu fiyatsa Arda Türkiye'de 50 milyon € yapsın... Yurt dışında 3 yapan içerde 10 yapıyorsa , yurt dışında 15 yapan içerde 50 yapar yani... Sercan'ı ben çok beğeniyorum ve Galatasaray'da olmasını isterim ancak Türkiye'de transfer piyasasının arttırılmasından yana da değilim...Bu yüzden bence yıldızı parlayan oyuncuları kapmak için yarışır gibi fiyat arttırıp , parayı basar alırız zihniyetinin değiştirmesi lazım Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulüplerinin... Bizim Keita+Elano+Baros+Kewel 4 lüsünü aldığımız fiyata Türkiyeden Mehmet Topuz+ İsmail Köybaşı + Tabata + Sercan alınmıyor Sizce de bir gariplik yok mu?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yabancı sınırı var yani mehmet topuzu fenerbahce besiktas yıllardır istiyodu az paraya satmıyo anadolu takımları işi ögrendiler eskiden afrikalı oyuncuları 1e getirip 5 satıyolardı şimdi türk oyuncuları biraz parlatıp cok daha karlı bi şekilde satıyolar.Yani piyasa şartları bu Tabata hariç Türk oyunculardan bahsediyorum.Büyük takımsan kaliteli türkleri almak istiyosun onlarda böyle işte yapabilecek bisey yok ki
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sheriff Misafir

Sercan gelse banko oynayacakmıydıki zaten de oyun planını düşünüyorlarmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sercan gelse banko oynayacakmıydıki zaten de oyun planını düşünüyorlarmış
    Sercan'ın babasının Galatasaray'ı istemesinin sebebi, Sercan'ın Galatasaray'lı olması ve babasının, Sercan'ın Rijkaard gibi bir hoca ve Arda'yla yan yana oynamasını istemesinden..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben de farklı birşey demedim zaten. Bir sonraki cümlemden anlaşılıyor.
    Farklı birşey demişsin. Ortada Fenerbahçe'nin 9.5 m € + Vederson şeklinde bir teklifi yok. Fenerbahçe'nin teklifi sadece 9.5 m € Zaten Fenerbahçe 9.5 m € + Vederson teklifi yapsa muhtemelen şuan Sercan Fenerbahçe'nin oyuncusuydu. Bir de Vederson gitmesin diyen bir yönetim nasıl 9.5 m € + Vederson teklifi yapabilir ki ?

Diğer mesajımda eklemeyi unuttuğum birşeyi daha ekleyeyim; Tamam Sercan genç oyuncu olduğundan dolayı babasının ona sahip çıkması, destek vermesi vs. önemli fakat Sercan'ın babasının medyada bu kadar fazla gözükmesi doğru değil. Doğru olan Sercan'ın transferinde bu işi profesyonel olarak yapan bir kişinin rol almasıdır. Tabi ki bu işin mutfak kısmı olacaktır. Evde babasına danışacaktır ama bu işi profesyonel olarak bilmeyen bir kişi bu kadar medyada yer bulursa bu Sercan için de pek güzel olmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne Zaman Susacak Bu Adam?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri