Mehmet Topuz takımın hem beyni hem de kaptanı gibi oynuyor Bizi oyunda tutan oyuncu Mehmet umarım böyle devam eder ...
Bursaspor Kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe Kazanır
Mehmet Topuz takımın hem beyni hem de kaptanı gibi oynuyor Bizi oyunda tutan oyuncu Mehmet umarım böyle devam eder ...
M.Topuz çok iyi bir ilk yarı çıkardı.Ama Vederson çok kötü oynuyor çok tutuk.Onun yerine Santos girebilir.Ayrıca Kazım'ın da çıkması gerek.Sarı kart cebinde ve hala agresif hareketler yapmaya devam ediyor her an bizi 10 kişi bırakabilir.Bu yüzden Kazım'ın yerinede Özer girebilir.
2.yarı da Bursa baskı kurmaya çalışacaktır.Bence ikinci yarıda Semih'i Güiza'nın yerine oyuna alıp ilerde daha çok top tutarak rakibin üstümüzde baskı kurmasını engelliyebiliriz.
Fenerbahçe'de Carlos'un yerine Andre Santos girdi. Bursaspor'da da Ömer Erdoğan yerine İbrahim girdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güiza bildiğimiz gibi . 3e 2 pozisyonda yedi atağı.
Güiza yine pozisyonu harcadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güiza => Deivid
Sanırım Kazım'ı forvete çekti Daum.
Last edited by GodfatheR : 14.Eylül.2009 at 02:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güiza çıktı, Deivid oyunda. Semih niye alınmadı anlamadım. Sakatlığı mı var?
Güiza çıktı, Deivid oyunda. Ne yapmaya çalışıyor acaba...
Takımı çileden çıkarmak için elinden geleni yapıyor Çoban![]()
Şu ana kadar 3-4 önde oLup maçın kalan dakikalarını rahatça izleyebilirdik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakem sapıttı her pozisyona Sarı Kart.
Birde son dakikada penaltı verdimi çiçek gibi.
Last edited by CeNTeR_TR : 14.Eylül.2009 at 02:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Çok yanlış değişiklikler yapıyor Daum :/
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaçırmaya doymadık :S
Last edited by GodfatheR : 14.Eylül.2009 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Az kalsın yiyorduk bu kadar lakayit oynarsan böyle olur tabi.
Çok güzel pozisyonu harcadı Bursa...
Sezon'un ilerlemesine gerek yokmuş bu maçta anladık heralde.
4-5 olacak maçtı ki sağolsun Güiza yine kaçırdı.Deivid'in de kaçırdığı bir gol varki cabası.
Maç ile ilgili yorum yapacak olursak.Güzel oynadık.Mehmet Topuz çok iyiydi.Bir ara Bursaspor'un baskısı vardı fakat maçda üstün oynayan tarafık.Kazanmak için sahaya çıkan taraf bizdik.Ben bu kadar rahat olacağımızı tahmin etmiyordum.Bunu ilk attığım mesajdada söylemiştim.Skor olarak rahat olmasakda zor bir deplesmandan rahat bir oyunla 3 puanı alıyoruz.
Tebrikler Fenerbahçemiz.5 te 5 her maç üstüne 1 galibiyet ederek Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz.
tebrikler fenerbahçe..
Nasıl 4-5 olacak maçtı ben anlamadım :S Gayet sıkıcı bir maçtı. Alex bireysel, ve futbol zekasıyla takımına 3 puanı getirdi.
Golden sonra FB skoru korumayı secti, kontra ataklarla etkili olmak istedi 1-2 pozisyon buldu, başarılı olamadı. bursa 2. yarı son 20 25 dk FByi hapsetti ama bal yapmayan arıydılar. FB 7-8 adamla ceza sahası ve cevresinde kapandı ve bunda da başarılıı oldu. Bursa adına en net atak Bilica nın hatasında sagdan yapılan ortaya arkadaki bomboş sercanın dokunamadığı son dakika pozisyonuydu.
Tebrikler Fenerbahce.
İki takım da iyi savunma yaptı, dolayısı ile daha zor pozisyonlar, baskı altındaki vuruşlar izleyene zevk vermez.İki takım da pozitif güzel futbol oynadı, iyi alan daralttı ve iyi savunma yaptı.Bireysel hata yok denecek kadar az.
Ben maçtan çok zevk aldım açıkçası, kazandığımız için de mutluyum.
Yıllar sonra yeniden 5te 5 ile başlıyoruz, daha bu başlangıcı ...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Zor bir deplasmandan 3 puanla dönmemiz güzel oldu.Fakat çok gol kaçırdık.Onlardan biri gol olsaydı son dklara kadar stres yaşamazdık.Bursaspor ne zaman baskıyı kuracak gibi olsa orta sahada pas yapıp oyunun kontrolünü elimize alıyorduk.Kazım son dklarda müthiş oynadı özellikle kontra ataklarda geriye yaptığı koşular müthişti.Santos'ta oyuna girdikten sonra güzel bir oyun sergiledi.Mehmet Topuz yine oyunun en iyilerindendi , çok koştu.Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük.Tebrikler Fenerbahçem..
Benim futbol anlayışım bu maçın daha farklı olacağından yana.Güiza'nın karşı karşıya kaçırdığı gol kafadan 2 eder.Deivid'in kaçırdığı çok net bir pozisyon varki buda 3 eder.Gökhan GönüL'ün yaptığı ortada kaLeye giden topu son anda çıkardı İvankov buda 4 eder.Güiza'nın kaçırdığı bir iki pozisyonu daha ekLersek buda sana eder 5 falan.
Ama senin kafanda ne var bunu ben gayet iyi biliyorum onun için bende bu oyuna gelmiyorum.
Rahat kazandık mutluyuz![]()
Hakem çok kolay kart çıkardı,Oyuncular sanki robot hiç tepki vermeyecekler..Her maç 7-8 oyuncu kart görüyor..Zor deplasmanda 3 puan aldık ve diğer rapiklerinde daha Bursa'ya gideceğini düşünürsek ufak bir avantaj sağladık..Tebrikler Fenerbahçe'm..
Kötü bir hakem vardı, kontrolü kaybetti, hatalı kararlar versi hakemi beğenmedim. Sonuca etki eden hatası olmaması da hakemin şansı diyelim yoksa çok konuşulurdu.
Emre'nin yokluğu hissediliyor, O'nun yerine oynayan Mehmet elinden geleni yapmaya çalıştı, geçen sene takımda oyun sıkıştığında takımı ateşleyecek oyuncu eksikliğinden yakınıyorduk, Mehmet işte oynadığı oyunun yanında bunu da sağlıyor. Bugün beğendim, Emre döndüğünde de bu takımda mutlaka yer almalı Mehmet.
Alex'e artık söyleyecek laf yok, o açıdan sağ ayağıyla attığı gol 3 puanı getirdi. Mücadele etmeyen, umursamaz Kazım'ın 90. dakikada rakibine arkadan gelip yaptığı müdahale ve kazandığı top, ortaya koyulan mücadelenin önemini gösteriyor. Savaşan, kazanamk için çabalayan bir takım, sürekli kazamak için isyanlarda, böyle olduğunda oynanan oyun çok mükemmel olmasa da taraftar bundan keyif alıyor ve mutlu oluyor.
Deivid'in fazla oynama şansı yok artık ama Deivid'in gönlünü alma maçı bu maç olmayacaktı. özer'in oyuna girmesini çok bekledim ve istedim ama olmadı. Bu tür maçlarda hızlı bir forvete duyulan ihtiyaç ortaya çıktı. Devre arası Deivid'in yerine hızlı ve yedekte bekleyebilecek bir forvet alınırsa çok iyi olur.
Bugün mücadelemizle, büyük takım olmanın verdiği avantajlarla kazanmayı bildik. Ligin derbiler hariç en zor deplasmanı olarak kabul edilen Bursa'dan 3 puanla dönüyoruz, kayıpsız yola devam ediyoruz, mutluyuz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hata yapanın kaybedeceği bir maçtı. İki takımında kaçırdığı %100'lük bir pozisyon yok. Taraftar elinden geleni yaptı takımı ateşlemek için ancak olmadı. Hakem Deniz Çoban'ı takdir ettim. Gördüğünü çaldı.
Hakeme ve Daum'un saçma değişikliklerine rağmen kazanmasını bildik.Maç daha da farklı olabilirdi Guiza'nın harcadıkları olmasa ama sonuçta Alex'in ustalığıyla maçı kazanmasını bildik.Ve çok önemli bir deplasman galibiyeti aldık.
5'te 5 yaptık inşallah 10. haftaya kadar firesiz yolumuza devam edeceğiz..
Hakemin hatalı kararları vardı. İki pozisyonda da yardımcısını dinlemeyip yanlış karar verdi.
Ancak gösterdiği kartlarda sonuna kadar haklıydı. Devamını merak edenlere ise söyliyim. Her pozisyonda hakemi kucaklayan bir Mehmet Topuz, alkışlayan bana dokunma triplerine giren itekleyen Lugano, topu yere çarpan Guiza, hakeme saldıran,tutan çekiştiren Gökhan Gönül... Bir hakem bu kadar çok kart niye gösteriyor değil, bir takım oyuncuları kart görmek için niye bu kadar çabalıyorlar.
Ergic ve diğer Arjantinli oyuncu ile Bursa 3 ay oynasaydı kazanamazdı. Pas vermeyi bile bilmiyorlar. Ali Tandoğan'da kötüydü bugün. Bursaspor beklenen topu oynayamadı. Sonuç kaçınılmazdı.
Komik.![]()
SağoLasın
Neyse ben bi çıkımda sigara içeyim
Bu arada maçı bir daha izLe eline kağıt kalem alırsan kaçan pozisyonları alt alta yazıp toplayabilirsen ne demek istediğimi anlayacaksın![]()
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda bir başık açısı.Tabi seninde bakış açın farklı olabilir.Çünkü ikimiz aynı renkLere gönüL vermiyoruz
Last edited by CeNTeR_TR : 14.Eylül.2009 at 03:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Zor bir deplasman olmasına rağmen rahat bir şekilde 3 puanı alabilecekken son dakikada nerdeyse 2 puan bırakıyorduk. Belki de futbolun güzelliği burda. Şampiyon olmak istiyorsanız bu tip maçları 1-0 da olsa kazanmak zorundasınız. 5/5 kazanma alışkanlığı da tabi ki ayrı bir güzel.
Bugün Daum'u pek beğenmedim. Carlos - Santos değişikliği anlaşılabilir fakat Güiza yerine Deivid ve sahada iyi mücadele eden Topuz'un yerine Selçuk değişikliklerini beğenmedim. Defansif anlamda daha diri olmak için Selçuk alınacaksa dahi Kazım'ın yerine olmalıydı ve Topuz sağ tarafa geçmeliydi. Semih'in hafif bir sakatlığı varmış sanırım. Muhtemelen bu nedenden dolayı oyuna alınmadı.
Alex için aslında söylenebilecek fazla birşey yok. Alex varsa gole çok daha yakınsınız demektir. İyi ki doğdun Kaptan.
Kazım'ın son dakikada açısını kaybetmesine rağmen çektiği şut beni deli etti desem yalan olmaz herhalde. Kazım içeride oyuncular olmasına rağmen bu tip pozisyonlarda yan ağları çok dövüyor. Sağına, soluna biraz daha hakim olmalı.
Hakemin tutumu maçı gerdi. Tabi ki her hakemin aynı tarzda olmasını bekleyemeyiz ama örneğin, bir Fırat Aydınus olsaydı kesinlikle bu maç bu kadar gerilmezdi.
Tebrikler Fenerbahçe'm.
Fenerbahçe Cumhuriyeti