Sayfa 4 / 33 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi aslında oyunda senin başarı kazanman diğer Türk takımları da hareketlendirmeli var mı bi haraket onlarda?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir hareket var abisi. Galatasaray sayemizde direkt Şampiyonlar Ligi'ne katıldı bizimle beraber.Beşiktaş da son elemede Werder Bremen'i eleyerek Şampiyonlar Ligine katıldı.Şu anki parlak durum bunlar.

Transferleri de iyi yaptılar.Sercan'ı bize kaptıran Bursaspor Eren Derdiyok'u getirdi mesela.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Keşke bu konuda daha atak olabilseler mesela direk CL'ye giden takımsın transferlerin bütçen ona göre gelişse hiç fena olmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Keşke bu konuda daha atak olabilseler mesela direk CL'ye giden takımsın transferlerin bütçen ona göre gelişse hiç fena olmaz..
    Galatasaray ve Beşiktaş flaş yabancı transferleri yaptılar abisi. Fenerbahçe ise 12. yabancısına kavuştu, oyun hatası oluşmuş Fener'i oluştururlarken, çünkü diğer takımlar kadrolarındaki yabancıları temizliyor bir Fenerbahçe temizlemeden almaya devam ediyor.

öncelikle tebrikler diyim kupalar için artık tahtakalede 3-5 kuruşa okutursun kupaları bi sercanın bide ferdinin profillerini merak ettim bide finans tablosunu koyarmısın bida.. fenerde ise o şekil bi problem oluyo her zaman oyunda belki aziz yıldırımın yabancı sınırlamasının kaldırılması için gerçekleştirdii bi protesto olabilir bu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi süper kupadan sonra tebrik edecem demiştim ve tebrik ederim.

CL de lyonu ekarte edersen çıkarsın diye düşünüyorum. kısmen kolay bir grup senin adına. Ligdede 1-0 - 1-0 kısır kısır

Bu arada az önce taş düşürdüm ya vallahi, kaç gündür kıvranıyordum yataktaçç Allah düşmanıma ve onunda düşmanına vermesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Galatasaray ve Beşiktaş flaş yabancı transferleri yaptılar abisi. Fenerbahçe ise 12. yabancısına kavuştu, oyun hatası oluşmuş Fener'i oluştururlarken, çünkü diğer takımlar kadrolarındaki yabancıları temizliyor bir Fenerbahçe temizlemeden almaya devam ediyor.
    Kankacım hayırlı olsun madalyan. Yakışmış nazarlık gibi . Kariyer için bişi yazmıyorum artık ne desek boş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    öncelikle tebrikler diyim kupalar için artık tahtakalede 3-5 kuruşa okutursun kupaları bi sercanın bide ferdinin profillerini merak ettim bide finans tablosunu koyarmısın bida.. fenerde ise o şekil bi problem oluyo her zaman oyunda belki aziz yıldırımın yabancı sınırlamasının kaldırılması için gerçekleştirdii bi protesto olabilir bu
    Bencede abisi. Aziz Başkan yaması koymuşlar oyuna

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi süper kupadan sonra tebrik edecem demiştim ve tebrik ederim.

CL de lyonu ekarte edersen çıkarsın diye düşünüyorum. kısmen kolay bir grup senin adına. Ligdede 1-0 - 1-0 kısır kısır

Bu arada az önce taş düşürdüm ya vallahi, kaç gündür kıvranıyordum yataktaçç Allah düşmanıma ve onunda düşmanına vermesin..
    Çok geçmiş olsun abisi. Nasıl daha iyi misin yoksa biraz daha sürecek mi böyle?

Bu arada 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile gidiyoruz abisi arada çok zorlu maçlar var, 1-0'dan sonra oley oley taktiğini kullanıp top çeviriyoruz

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım hayırlı olsun madalyan. Yakışmış nazarlık gibi . Kariyer için bişi yazmıyorum artık ne desek boş
    Çok teşekkür ederim kankacım . Takımda Tellioğulları ve Seferoğulları gibi ikiye bölündü zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok geçmiş olsun abisi. Nasıl daha iyi misin yoksa biraz daha sürecek mi böyle?

Bu arada 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile gidiyoruz abisi arada çok zorlu maçlar var, 1-0'dan sonra oley oley taktiğini kullanıp top çeviriyoruz
    Sağolasın abicim. Şuan ortalık sessiz ve sakin. Birşey yok. Sanıyorsam sürmez.

neyse beni geçtikte transferleri bekliyoruz abicim. bak bir elimde hap bir elimde klavye forumda senin kariyeri bekliyorum. Monitorude yatağa çevirdimki yattığım yerden ohh. Sinema filmi gibi oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transferleri yaptım abisi,önceki sayfada,bitti

Bu arada iyi olduğunu duyduğuma çok sevindim abisi, bugunluk evdeyim ,evden işlere bakıyorum ,biraz hafifleyince kariyere devam edip SS'leri koyacağım.

Bu arada antreman sahasını ve altyapı merkezini yap yap bimedi anlamadım abisi Yaza 4. inşaat var. Altyapı tesisleri iyi durumda şu anda süper duruma getireceklermiş,ligin üstüne çıkmışız, ama antreman tesisleri hala orta ile iyi arası, inşaatta malzemeden mi çalıyolar ne abisi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferleri yaptım abisi,önceki sayfada,bitti
    Hmm demekki baya kötü durumdayım Neyse yeni sekmede açtım bakıyorum

Bu arada iyi olduğunu duyduğuma çok sevindim abisi, bugunluk evdeyim ,evden işlere bakıyorum ,biraz hafifleyince kariyere devam edip SS'leri koyacağım.
    Evet Allah'a şükür iyiyim. Az önce çok ufak bir taş düşürdüm. Dur bakalım nereye gidiyoruz Neyse bende evdeyim hep birlikte kariyere devam ederiz..

Bu arada antreman sahasını ve altyapı merkezini yap yap bimedi anlamadım abisi Yaza 4. inşaat var. Altyapı tesisleri iyi durumda şu anda süper duruma getireceklermiş,ligin üstüne çıkmışız, ama antreman tesisleri hala orta ile iyi arası, inşaatta malzemeden mi çalıyolar ne abisi
    Abi bence tek tek geliştiriyordur. Mesela; Zeytinburnunun antrenman tesisleri orijinalde 9-10 ise sen her yıl yapsan 1 seviye yükseltse 10 kere yapman lazım. Yani Diyelim antrenman tesisleri 10 sen kariyerde yükselince yaptırmaya başladın. 11-12-13 diye bir sürü yolun var Bence şantiyeye git teftiş et..

Transferlerede baktım. Fabio Gomez'i merak ediyorum. Zaten arjantinlilere karşı hep bir sempatim var. Abdullah Koyun ise dehşet bir oyuncuya benziyor. Oda iyi iş yapabilir. Sercan Yıldırım ı almanda forvet hattında iyi olmuş. Abicim kariyeri bundan sonra soluksuz takip edeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fabio Gomez iyi oynuyor abisi gol atmasa bile B takımının yükünü ele almış durumda, o kadar tecrübesiz arasında oyunu iyi yönlendiriyor,yaktık çocuğu B takıma atarak ama olsun daha iyi kendini gösterir

Süper Kupa maçından sonra ligde de Bursa ile karşılaştık. Zeytinburnu A takımı rahat bir oyun götürdü, B takımından yedek oyuna giren Hasan 4 dakika sonra golünü attı, son saniyede penaltı yaparak yine tek farklı galibiyet serilerine devam ettik

Ligde sahamızda Gaziantep'i konuk ettik.Zeytinburnu B takımı biraz daha tecrübesizlerden oluştuğu için farkı arttıramadı.Yine tek farklı bir galibiyet, taraftar fark bekliyor sahasında asıl takımını görmek istiyor ama as takım deplasmanlara denk geliyor malesef, arada fikstürde kayma olursa görebilirler

Zeytinburnu A takımı ile Lyon deplasmanındaydık,her zamanki gibi maça çok iyi başladılar ve sonradan dengeyi kurduk,adamların tüm oyuncuları özelliklerde nerdeyse son raddeye gelmiş Son anlarda şanssız bir şekilde musait 2 pozisyondan faydalanamadık ama en zor deplasmandan 1 puan iyidir diyerek dönüyoruz

Zeytinburnu A takımı deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı.2 farkı bulduk rahatladık ama fazla rahatlayınca golü yedik , sonra yine bastırdık Euller şanssız zamanında olunca klasik 3-1 skoru olmadı

Zeytinburnu B takımı ile sahamızda Manisa'yı konuk ettik takımımız ilk dakikalarda tutuk başladı. Ama takım tecrübelilerinden Bora ki yaşı 22 olsun 4 senedir bizimle müthiş şutuyla 1-0 öne geçtik. Sonra Gomez'in ceza sahası icini yandan girip Ahmet'e al de at dediği ortasına Ahmet kafayı çaktı ama top çizgiden geçerken defans hayır ben atıcam dedi Son dakikada kornerden yediğimiz gol maçın skorunu tayin etti. Benim maçların skoruna iddaa oynansa 1-0 ya da 2-1 iyi tahmin edilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cl grubundan çıkmışsın hayırlı olsun abi

Ligde de Fener maçı hariç süpersin. Bir yenemediler seni ona yanıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Cl grubundan çıkmışsın hayırlı olsun abi

Ligde de Fener maçı hariç süpersin. Bir yenemediler seni ona yanıyorum..
    Yemek molasından sonra yeniden merhaba

Valla abisi galiba 7. teknik direktörleri ,bu sefer Aykut Kocaman çalıştırıyor

Şampiyonlar Ligi 2. maçında Zeytinburnu A Napoli'yi konuk etti, iyi oynadık ve ilk kez 2 farklı galibiyete ulaştık, rakip oyunun ilerleyen bölümlerinde oynamaya başladı ,nedenide kasaplık yapmaları, Euller golünü attı çıkardım, Abdullah Koyun'u biçtiler ,iki kişide sahada kaldı ama son 20 dakikada 50 lere düştü tekmelerden Neyseki Euller'de bir şey yok Abdullah da 5 gün yer almayacak takımda.

Biraz dizi izleyeyim hazır evde tembellik yapıyorken

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maçlar iyi bu arada hangi diziyi izliyorsunİyi dizi izlemeler abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mentalist'i izledim abisi, şimdi de Castle'ı izlerim sonra buraya geri dönerim

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Mentalist'i izledim abisi, şimdi de Castle'ı izlerim sonra buraya geri dönerim
    O dizileri ilk defa senden duydum abi çabuk izle ss bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sonuçlar güzel rakip çıkmıyor sana abi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

moruk bu ne, cosmussun.900 mesaj, yeni gordum

biraz inceledim de, bu kariyer yilin kariyeri olmus .orhan ayhan anlatiminda, rekorlari altust eden, zeytinburnulu sakinlerin bile gogsunu kabartacak basarilarla dolu seyirlik bi yazi dizisi cikmis ortaya...
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 02.Ekim.2009 at 19:19

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

senin su zeytinburnu ile benim 2018 reading i kapistirsaydik ortaya ne cikardi cok merak ediorum, ortalik wonderkid ten gecilmezdi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sonuçlar yine mükemmel Kaan abi.Artık ligden sonra yakında sana ŞL'de de rakip bulamayacağız Bu arada takımında wonderkid varmı şu anda abi.Varsa kaç tane var
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi Morales i istiyorum ben onu al takıma tekrar. Kalu ile birlikte ikisi efsane..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Abi iyi gidiyorsun baya

sakary Ali Misafir

oo neler oluyor burada

abi uzun zamandır bakamadım neler oluyor ya

bu başlık ne

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

appiah da var mi gana takiminda
    hala kulup bulamamis mi

ferdi kül wonderkitti galba onun ss ine bakabilirmiyiz bu arada sercan yıldırım st deilmi aml ye koymuşsunda bide parasal açıdan ne durumdayız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Daha önce okumuştum o yüzden bir daha okumadım direkt kabul etme eylemine geçtim

Eski menejer oyunlarındaki bizim kuşağa menejerlik oyunlarını sevdiren ve hepimizin bildiği takım olan Halifax Town'u alacaktım ama o başlangıcı düzgün bir şekilde piyasaya sürülürse oyun şayet FM 2010'a bıraktım.

Fm 2009'a veda kariyeri olarak küçüklüğümün takımı Zeytinburnuspor'u seçtim. Tamamen oyunun içinde kalınacaktır. İlk sene transfer yapmayı düşünmüyorum zaten para yok Şu an kiralamak için bütçe bile yok Oyun geniş data ile sadece Türkiye ligleri olarak oynanmaktadır. Arjantin,Brezilya ve Türkiye'nin tüm oyuncuları oyuna eklenmiştir.

Şimdi biraz takımdaki asistan bana oyuncuları tanıtsın bende yavaş yavaş kariyere başlayayım.

Amacımız 10 sezonda gelebileceğimiz noktaya gelebilmek ve bunu için altyapıyı oluşturmak. Stadımız ve seyircimiz ateşli iş sadece gereken havayı yakalamakta. İlk sezon bir hedefimiz yok.Daha ziyade kulubun altyapısı ile ilgileneceğiz. Belki de futbolcu simsarları geleceğe yatırım yaparken bizi kandıracak. Çünkü oyun içinde modifier,scout,genie scout gibi olaylar kullanmayıp takımın eşsiz scoutuna güveneceğiz

Geliyoruz.Çok yakında...

Bakalım geçmişi hatırlayıp geçmişle yaşayan şu umutsuz taraftarı yeniden ayaklandırabilecek miyiz?

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Kariyeriniz Onaylanmistir.

Basarilar.

sakary Ali Misafir

Başarılar abi.

Fotoda nerdesin

Nesil
    2009
    Yer