5.hafta
6.hafta
Şampiyonlar ligi
Futbolun adaleti yok.Onlar oynadı biz aldık 3 puanı.
Transferler oldukça güzel, Şampiyonlar Ligi'nede güzel başlamışsın bu gruptan rahat çıkarsın.Ayrıca Colman'ı satma bak yanına Palacio'da gelmiş devre arası falan 1-2 Arjantinli daha getir Trabzon'a başarıyı tangocular getirsin.
![]()
7.hafta.
8.hafta
İLK 11'ler
Maça başlarken 11'ler bu şekildeydi.
Alex çıkana kadar oyun dengedeydi ama Alex bir çıktı oyun onların eline geçti ve yenildik
9.hafta
Puan durumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Satmayı pekde düşünmüyorum ama peşinde dolanan kediler varArjantin ekolü yaratmak isterim hem Colmanın ilerki profil ve performansını biliyorum satmakta içimden gelmiyor.
Last edited by Trabzonspor : 29.Eylül.2009 at 19:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kariyererde herkesin dediği bişey vardır sakaryayı nasıl yenersin,denizliyi nasıl yenersin.şimdi de ben soruyorum için hiç sızlamadımı cimbomu yenerken.sana 4 attığım ortak kariyerdeki maçın hıncını mı aldın yoksa![]()
Yok canım onla bunun ne alaksı var ki.
Dün gece biraz ilerledim toptan ss koyayım dedim zaten fazla takip edenimiz yok hevesim kırıldı
7 haftada hiç yenilgi almadık ve ilk yarıyı 16da 16 yaparak kapadık.
Şampiyonlar ligi
Şampiyonlar liginde reale yenildkten sonra çıkmak için yenilmemiz gerekiyordu iki kıran kırana maç oynadık kazanan taraf oldu ve guruptan çıktık.
Türkiye kupası
Kolay bir guruba düşmüştük ve rahatlıkla burdan çıktık.
Rakip bence Fransız olur..![]()
Sen kahinmisin?
Sağoll.
[COLOR=Red][SIZE=3]Türkiye kupası
[COLOR=Blue][SIZE=2]Türkiye kupasında o kadar takım arasında tuttu Galatasaray geldi rakip olarak zorlumaçlar oynayacağız hadi hayırlısı.
Şampiyonlar ligi.
Bu dünya çapındaki platformda daha uzun süremüzadele etmek istedik bunun için kuradan kolay bir rakip bekledik ama ne yazıkki zorlu bir kura oldu.Rakip fransadan Lyon.
Lyon hakkında.
Fransanın köklü kulüplerinden Kaliteli kadrosu olan ve son 7 yıldır üst ste şampiyon olan güçlü bir ekip.
Kadrosunda Demba Ba,Kalström,Benzema,Forlan,Obasi,govou,Keita,mensa h,Cris gibi yıldızlar bulunuyor.
Kadroları süper ya çok zor çok.
Hala aynı teknik direktör ve 3 AMC ST sistemiyle çıkıyolarsa abisi, serbest vuruşlarda kazanacağın duran toplarda savunmaları çok zayıf, hepsi artist çünkü pek savunma düşünen yok![]()
![]()
Sahanda kazanıp skora yatmaya bakacaksın, bi de tabi kötü niyetli hakemler çıkmaması lazım abisi,maç başlar başlamaz pat diye kırmızıyı çakan türlerden![]()
![]()
Rusol Trabzonda.
Ukraynalı oyuncuyu 6.7m€bedel ile kadroya kattık.Bu arada Tayfun Cora'da Altay kulübüne transfer oldu.
Bilek Nijeryayada uzandı.
kadro
Mustafa Yussuf Ayila ve Victor Obinna'sız bir Nijerya düşünemiyorum..
Alırız onlarıda alırız.
Daha takımın başına yeni geçtik adamalrı bir tanıyım bakayım karar verecem sonra ben yıldız değil takım oyunu oynarım.
Nijeryaya uzanman Güzel oLmus. Fakat martins Milli Takımı SOn Silahlı Saldırıdan Sonra Bırakmıstı YavDikkat et Senide oralarda Kursuna Dizmesinler
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Trabzonluya bişi olmaz![]()
Süper lig
Puan durumu
Türkiye kupası
.ilk maçı kaybettik ama seyircimiz önünde kazanmayı bildi****ip yarı fianlde Ankaraspor oldu.
Şampiyonlar ligi
İşte 1. maç
Kran kırana geçen bir maçın ardından 2-0 kazanmanın mutluğunu yaşıyoruz.
2.maç
Zemin ne kadar berbat golden sonra bir ss alayım dedim.
Maçtan sonra Kolbastı şov vardı.Oyuncular ve Bilek mutluluktan uçuyordular.
Rakip
Rakibi anlatmaya luzum yok herkes biliyor.Yine ilk maç içerde yine 1-0 2-0 olursa süper olacak.
Güzel gidiyorsun arsenal zor rakip
Hocam arsenali evinde güzel bir skorla yenmen lazım.Çünkü deplasmanda bu tip maçları vermiyorlar.
Karadeniz her zaman çoşkularda.
Sağol abi yanlız onun için uzun yıllar lazım bizede öğrencilerimide.D:
Ayakları yere basan bir takım olucazD:
Teşekkürler.
Gelen oyuncular
Song'un yerine defansta düşündüğüm isim 2-3 yılda 11 için yetişmiş olacak.
Ofansif olarak her mevkide yer alabilen kaliteli genç bir isim.
Tecrübesiyle Gökhan Umut ve İssac'aörnek olacak ve golleriyle bizi çoşturacak olan yaşlı kurt.
Sylva ayrıldıkdan sonra kaleyi koruyacak olan 2 isimden birisi.
Tek rakibin THY olsunTransferlerin çok iyi
![]()
Hadi Hocam Of'a Karşılık Çostur Ts'yiFlaş Bir Tane Transfer Bekliyoruz Artık
Ufuk Çok İyi Kaleci Gerçekten Kalede Düşündüğün 2.İsim Kim Acaba Tolga Değil Sanırım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam acaba arka planı değiştiricekmisin çünkü göremiyoruz oyuncunun özelliklerini felan.
Başarılar bu arada
başarılar.
Bnede bu kanıdayım vallaha.
Teşekkürler.Değişiriz ne demek yanlız öneride bulun bana skin konusunda
Teşekkürler.
Ve heyecan başlıyor 34 haftalık periyotta tüm takımlara başarılar dileriz.
1.hafta
Evimizde pek atak olmasakta bulduğumuzu attık ve pozisyon vermeden maçı kazandık.
2.hafta
Maç çok çekişmeli geçti ancak son dk'ya önde girdik.Ancak o kadar saçma sapan bir gol yedikki.Adem Koçak orta saha cizgisi ve sağ kenar çizgisinin birleştiği yerin 5 metre önünden orta açtı top kaleye yöneldi ve şasız bir gol yedik.2 puandan olduk.