Sayfa 26 / 28 İlkİlk ... 162425262728 SonSon
751 ile 780 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Abi başarı gelecek inşallah sen canını skıma

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sanırım devamı akşama gelicek

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Diğer takımlardan komik teklifler gelmiş ... Kesmez o teklifler gabi huri yi

Salamon çok iyi transfer hem özellikleri hem de beleş olması nedeniyle

Emin adımlarla ilerliyorsun ama liverpool altın sezonunu geçiriyor sanırım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi kupaların çok olması ligi etkilemişe benziyor, Reading'e şaşırdım diyebilirim.. Salomon ise tipik sabit oyun kurucu, profili fena değil..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

crane1994: Abi başarı gelecek inşallah sen canını skıma
    Yok canımı sıkmıyorum da sorunun ne olduğunu bulmaya çalışıyorum

Corpus: Diğer takımlardan komik teklifler gelmiş ... Kesmez o teklifler gabi huri yi

Salamon çok iyi transfer hem özellikleri hem de beleş olması nedeniyle

Emin adımlarla ilerliyorsun ama liverpool altın sezonunu geçiriyor sanırım
    Biz Hull'a gönülden bağlıyız Barça bile istese gitmem
    Salamon Milan'daydı, orda kendini iyi geliştirmiş. Önce gelmedi uzun süre, sonra serbest bıraktılar öyle geldi. Bana göre ideal bir orta saha oyuncusu, baya faydası olacağını düşünüyorum. Dediğin gibi hemde bedavaya almış olmamız nedeniyle çok iyi transfer.

Oghuse: Abi kupaların çok olması ligi etkilemişe benziyor, Reading'e şaşırdım diyebilirim.. Salomon ise tipik sabit oyun kurucu, profili fena değil..
    Oyuncular kupaları daha çok önemsiyorlar sanırım. Çünkü kupalarda tüm maçları kazandık. Ligde bu kadar kayıptan sonra da ilk 3 umudum çok azaldı.

Ara transfer dönemindeyim ve gene oyuncularıma teklifler yağıyor. Kararsız kaldım, acaba kadroda revizyona mı gitsem. 100 milyondan fazla para gelecek teklif gelenleri satarsam. Gidenlerin yerine aynı kalitede isimler alabilirim bence. Takım çok güzel bozmak istemiyordum ama şimdi böyle bir düşünce var. Ne yapsam?

İşte şu ana kadar gelen teklifler:

Bunlar direk yapılan teklifler. Yani teklifler daha yükselebilir, henüz yanıt vermedim hiçbirisine. Ençok Gordon'a şaşırdım. Değeri 6.25m, Real ne kadar istediğimi sordu bende 6.25'e bırakırım dedim, vazgeçtiler. Sonra biraz zaman geçti, direk 7.5m teklif ettiler bu sefer

Tymoschuk çok kilit bir oyuncum ama 32 yaşında. Hatta 2 ay sonra 33 olacak. Bir daha da bu fiyata satamam. Ya 1-2 sene daha faydalanacağız yada değeri düşmeden satacağız.

Mata konusunda kararsızım. 2.5 milyona almıştım, şimdi milli takıma yükseldi, değeri de 7 milyon oldu. Performans olarak öyle abartı bir katkısı yok. 15 milyon civarı bir paraya bıraksam mı?

Mattock'u satmayacağım. Takımda birkaç yerli oyuncu kalmasını istiyorum. Zaten performansı da mükemmel. Wing Back oynuyor, 18 maçta 1 gol 9 asisti var. Hatta bir maçta tam 3 asist yapmıştı, sol kanatta çok başarılı ve 21 yaşında.

Cardozo'ya gelen teklif iyi bence. Onu kabul etmeyi düşünüyorum, daha yüksek rakamlara çıkarlar mı bilmiyorum.

Ramires'in performansı da çok iyi 2 sezondur. Tymoschuk ile birlikte orta sahayı domine ediyorlar. Bu iki oyunuyu satarsam Morgan Schneiderlin ile 1 oyuncu düşünüyorum yerlerine.

Fikirlerinizi bekliyorum...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Gojko Kacar = DMC
    Gokhan İnler = DMC/MC
    Matias Fernandez = AMLC

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Rais View Post
    Gojko Kacar = DMC
    Gokhan İnler = DMC/MC
    Matias Fernandez = AMLC
    Gojko Kacar benim favorilerimden. sözleşmesi bitiyor, teklif yaptım ama gelmiyor henüz. Onunla birlikte Lustenberger'in de sözleşmesi bitiyor.

Matias Fernandez çok zor. Arsenal'de
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gökhan İnler'de Chelsea'de
    Last edited by Walter Sakana : 09.Ekim.2009 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Mesut Özil
    Mehmet Ekici

9.1de ikisinide alıyordum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sankharé = DMC
    Michael Jonshon-Hernanes- = DMC/MC
    Henri Saviet = AMLC
    Önerilerim bunlar,saviet çoşuyor bende abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig - 19.hafta

FA Cup - 3.tur

Carling Lig Kupası - Yarı Final - 1.maç

Premier Lig - 20.hafta

Premier Lig - 21.hafta

Premier Lig - 22.hafta

HULL'da BÜYÜK DEĞİŞİM
    (detaylar en altta)

Carling Lig Kupası - Yarı Final - 2.maç

FA Cup - 4.tur

Premier Lig - Ayın Genç Oyuncusu Ödülü - Ocak

Premier Lig - 23.hafta

Transferler: Uzun süre kadroyu yenilemek konusunda kararsız kaldıktan sonra gelebilecek oyuncuları gözden geçirip, geleceklerine de emin olduktan sonra bu büyük değişimi yapmaya karar verdim. Değişik sebeplerden alamadığımız oyuncular da oldu yada satamadığımız. Mesela Thiago Neves (Porto'da) 48 milyon euroya anlaştığımız bir yıldızdı ancak kalan para yetmedi. Mata'yı 16.5 milyona Bayern Münih'e satacaktık, oyuncuyla anlaştılar ancak son anda transferi iptal ettiler. Daha sonrada başka teklif gelmedi. Micah Richards, Rafinha ve Zapata içinde klüpleriyle anlaşamadık. En çok istediğim iki oyuncu Cristian Rodriguez ve Lucho Gonzales için Porto'yla anlaştık ama oyuncular gelmedi.

Yaptığımız transferler sonrası savunmamızda alternatif sıkıntımız var. Bu sezon ligde pek hedefimiz kalmadı, kupaları almaya çalışacağız ancak Uefa'da giden oyuncuların yerine yenilerin bir çoğunu kaydettiremedim. Bu konuda da büyük sıkıntı var.

Transferlerin Profilleri

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Abi transferlerin süper ama keşke Ramires'i satmasaydın

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Transferlerden tek Akinfeevi beğendim .

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Transferlerden tek Akinfeevi beğendim .
    hadi leynnnn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Abi transferlerin süper ama keşke Ramires'i satmasaydın
    valla aslında hiçbirini satmak istemiyordum neyse değişim şarttı. defansa bikaç takviye ile gelecek sezon süper olacak takım
    Last edited by Walter Sakana : 10.Ekim.2009 at 15:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Çok güzel transferler olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Çok güzel transferler olmuş.
    sağol Murat, şu Kacar'ı da ikna edersek daha da güzel olacak
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kacar gelmiyorrr boşuna deneme .

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi transferlere bayıldım desem yeridir, sadece Milevskiy'nin o kadara gitmesine üzüldüm..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abi transferlere bayıldım desem yeridir, sadece Milevskiy'nin o kadara gitmesine üzüldüm..
    Bende senin avatara bayıldım

Milevskyi'nin yeri ayrı bende. Bugüne kadar ki en iyi forvetimdi. Şu Fm09 faslı bitmeden daha önce bi türlü alamadığım tüm yıldızları almış olmak için böyle bişey yaptım Gignac özellikle. Arshavin'e gerek yoktu aslında da son gün aceleye geldi, Thiago Neves iptal olunca aldım bende.

Vaughan-Gignac süper bir ikili oldu bence. Diğer Aquino, Marquinhos, Arshavin'le birlikte çılgın bir hücum hattı
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abicim avatarı kullanabilirsin, ben yaptım kimse telif istemez..

Keşke Keirrison veya Guilherme'ye de alsaymışsın tam olurmuş.. Gelecek sezon artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Onlar pek sevdiğim tarz forvetler değil yaw. Keirrison'u ilk sezon almıştım zaten hatırlarsan. Takıma sağ ve sol bek ile birde stoper lazım. orta saha-forvet baya kalabalık oldu zaten
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sağa Santon,Sola Monzon,Stopere Alexandre Song .

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

kacar 5 top kapma ortalaması ile oynuyor .Umarım gelir.Transferler harika zaten kadro uyumlu.Dil probleminin olacağını sanmıyorum.Birde Kornerden gol atma taktiğini denemelisin bence.Kritik maçlarda kıymeti ortaya çıkar.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi kariyer ismi değişince bende arıyorum 1 saattir..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi süper gidiyorsun. Bir ara beraberlik silsilesi olsada toparlamış görünüyorsun. Arshavin transferini çok beğendim umarım katkı yapar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

transferler guzel hatta on numara olmus sadece ramires e üzüldüm sol bek ıcın regen bakmıorsan monzon var

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Sağa Santon,Sola Monzon,Stopere Alexandre Song .
    bi farkımız olsun yaw
    .
    .
    .

kacar 5 top kapma ortalaması ile oynuyor .Umarım gelir.Transferler harika zaten kadro uyumlu.Dil probleminin olacağını sanmıyorum.Birde Kornerden gol atma taktiğini denemelisin bence.Kritik maçlarda kıymeti ortaya çıkar.
    kacar ı alamazsam fm2009 da ilk kez alamamış olacam gerçi idç kariyerinde de almamıştım sanırım neyse kaptan yapmışlar ondan mıdır bilmiom dünya yıldızları geldi o gelmiyo hala

kornersiz olur mu hiç, bak Fazio 2 tane attı bile 2.maçında
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abi kariyer ismi değişince bende arıyorum 1 saattir..
    walla benim suçum değil öteki oğuz'un fikriydi
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi süper gidiyorsun. Bir ara beraberlik silsilesi olsada toparlamış görünüyorsun. Arshavin transferini çok beğendim umarım katkı yapar..
    o beraberlikler transfer görüşmeleri sürerkendi, gelecek oyuncuları görünce heyecandan maçları hızlı hızlı taktik bile yapmadan oynadım bu sene artık zor toparlar takım, kadroya çok yeni oyuncular geldi, alışma evresi var. seneye artık.

arshavin konusunda şüphelerim vardı sen böyle deyince moralim yerine geldi bak
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by ancar View Post
    transferler guzel hatta on numara olmus sadece ramires e üzüldüm sol bek ıcın regen bakmıorsan monzon var
    ama Ramires'in yerine bak Defour aldııııık, Salamon aldııık, Obi Mikel aldııık, Schneiderlin aldııık bu 4'ü bi ramires eder artık heralde Monzon'u Ozzy'e gıcıklık almayacam inat ettim
    Last edited by Walter Sakana : 10.Ekim.2009 at 19:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi Mikel'in adı yeter..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig - 24.hafta

Premier Lig - 25.hafta

FA Cup - 5.tur

Premier Lig - Puan Durumu

Şimdilik dengesiz gidiyoruz. Takım bi maç süper, bi maç kötü. Fulham karşısında resmen ezildik, Akinfeev maçın yıldızı seçilmi ama kaleyi bulan sadece 3 şutları var 16 şuttan. Baya baskılı oynadılar ancak çerçeveyi tutturamadıkları için şanslı bir galibiyet aldık. Ondan sonra gittik Liverpool maçında şov yaptık. 3-0'a kadar 9'u kaleyi bulan 10 şutumuza karşın Liverpool sadece 1'i kaleyi bulan 3 şut çekebildi (ki ligin en golcü takımı onlar). 3-0'dan sonra Vargas oyuna girip 1 gol 1 asist yaparak bizi sıkıntıya soksa da hakettiğimiz galibiyeti alarak çeyrek finale çıktık.

Takım kupalarda çok iyi. Man Utd ile lig kupası yarı final 2.maçındaki beraberlik dışında 4 kupada da (Fa Cup, Lig Kupası, Uefa, Süper Kupa) tüm maçları kazandık. Ancak ligde çok istikrarsızız.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Uefa Avrupa Ligi - 1.tur - ilk maç

Uefa Avrupa Ligi - 1.tur - İlk maçların Sonuçları

Avrupa liginde yarım yamalak bir kadroyla devam ediyoruz. Bir çok önemli oyuncuyu kaydettirme şansımız olmadı. Avrupa liginde oynatamadıklarımız:

1- Igor Akinfeev
    2- Andre-Pierre Gignac
    3- Steven Defour
    4- Andrey Arshavin
    5- John Obi Mikel
    6- Simone Vitale
    7- Juan Manuel Mata

Bakalım, bu oyunculardan yoksun kadroyla gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.

Maça gelirsek, mükemmel oynadık. 3-4 fark olması lazımdı ancak şanslılardı. Genede çok iyi sonuç 2.maç için.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi sana da mı Spartak Moskova çıktı .Başlık benim fikrimdi doğru .Ben 26. maçlar sonunda 4.ydüm püüü .

Sayfa 26 / 28 İlkİlk ... 162425262728 SonSon

Mesaj Yetkileri