1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Joga3 Türkiye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Joga3 Türkiye

İnönü Stadyumu'nda Güzel Oyun Şöleni
    Nike’ın JOGA3 TÜRKİYE Futbol Turnuvası final maçları 3 Haziran 2006 Cumartesi Günü İnönü Stadı’nda gerçekleşecek.

Fransa’dan gelen ve daha önce Şampiyonlar Ligi açılışını da gerçekleştirmiş olan özel bir gösteri ekibinin nefes kesen şovuyla renklenecek organizasyonda, finale kalan 8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek ve izleyiciler Kargo konseriyle coşacak. Saat 16.00’da başlayacak etkinliğin bütün davetiyeleri ücretsiz olarak Nike ve Boyner mağazalarından temin edilebiliyor.

Ankara, İstanbul ve İzmir’den 10.000’den fazla kişinin katıldığı turnuvada karşılaşmalar 15 yaş altı ve 16 yaş üstü olmak üzere iki kategoride yapıldı. Her iki kategorinin şampiyonlarının belli olacağı etkinlikte, yürek, keyif, yetenek, onur ve takım ruhunu en iyi temsil eden beş kişiye de özel ödül verilecek.

Joga3 Şampiyonu 2 takımın oyuncuları, Türkiye’deki güzel futbolu anlatacak ve uzun metrajlı bir film tekniğiyle çekilecek filmin yıldızları olacak.

http://www.joga3turkey.com/

çağrı abi de gidicek gliba.msn de kişisel iletisinde yazıyodu

Biz ilk maçta elenmiştik

Ama haksızlık vardı
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Biz ilk maçta elenmiştik

Ama haksızlık vardı
    ahahay finalde biz varız gerci takımda ben yokum ama arkadaslarım var
    oraya kasımpasayı temsilen gidecez

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

kardesler inanirmisiniz,
    ben bu JOGATURKEYi hic benimsemiyorum,,,
    yabanci arkadaslarima dedigimde gulmekten olduler,,
    hepsinin fikri ayniydi,,
    "turkiye hic freestyle futbolcu oyanayabilirmi,,,sokaktaki herkes topa %75 depiyor!!" dediler...

JOGABELCIKA? JOGAGERMANY? JOGASPAIN? JOGAPORTUGAL? JOGAFRANCE?
    JOGAHOLLAND,,,

burdakileri gorseniz anlarsiniz,,,
    adamlar turkiyeyide eklemis ama turkiyedekiler o guzel futbolu anlamaz, sadece futbol oynamaya calisirlar,,,
    burdaki joga turnuvasini gelin gorun,,,biz turkler bile yabanci arkadaslarimiz gibi cok technik oynuyoz yabanci ulekerde,,,burdaki turnuvalarda hep ronaldinhonun yaptigi hareketler yapiliyor,,hattta ronaldinhonun daha yapamadigi gormedigi hareketlerde...

turkiyenin sorunu bu,, futbol techni kapasitesi cok kisitli hatta normal bisey,,,

siz hic gordunuzmu emre belezoglu(en yetenekli hani) ronaldinho gibi hareket yaptigini,,,

reclamlarda gordugunuz o super hareketleri (yabanci futbolculardan) belcika sokaklarinda leblebi gibi kayniyor,,turku, arabi, faslisi,belcikalisi,italyani, portekizlisi, brezilyasi,,,

yani burdaki turklerin futbol acisindan sanslari var,,dunyadan herkes ile beraber olup futbol mixllenmis resmen !!!!

ozaman size bi kanit,, herkesin taptigi IBRAHIM YATTARA, anversden sokak futbolundan gellme,, onceleri........

bazilariniz gormustur yabani kisisel videolari,, amatorce cekilen ve topla hareketler yapanlari,,

iste onlar bizim buralarda olanlar,,

yani sokak futbolu bile burda profesyonellesiyor,,,salon futbolu sokaga tasti,,,

o hareketleri falan filan.........

dusunuyorumda,, JOGATURKEY, nasildir diye,,, aklima sadece normal biraz top oyanamaya calisanlar geliyo,,

mesela soyle olsa!!!!!!!! adam topa basti, ayagi hala topun uzerinde, destek ayagi ile havaya harektler yapip rakipi sasirtiyor,,, ve bacak arasindan sokuyor.. rakipi donup topa hamle yapmak isterken,,,oburu topu birakmadan soktugu yerden tekrar cikariyor,,,

dusunun artik.......aradaki farki

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ewt ben gidecektim ama iptal oldu.. biletler de hala bende.. isteyen arkadaşa 2 kişilik bilet verebilirim.. yeni açıktan...

ya aslında güzel bir turnuva ama profesyonel değil belkid az rağbet görmesinin sebebi budur

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by yusufislam
    burdakileri gorseniz anlarsiniz,,,
    adamlar turkiyeyide eklemis ama turkiyedekiler o guzel futbolu anlamaz, sadece futbol oynamaya calisirlar,,,
    burdaki joga turnuvasini gelin gorun,,,biz turkler bile yabanci arkadaslarimiz gibi cok technik oynuyoz yabanci ulekerde,,,burdaki turnuvalarda hep ronaldinhonun yaptigi hareketler yapiliyor,,hattta ronaldinhonun daha yapamadigi gormedigi hareketlerde...
    evet cok dogru söluyosun hatta bi konuda ronaldinhonun topu ayagina s1k1st1rarak takla attigi resimler vardi oraya fazla buyutmeyin bende yapiyorum bu hareketi dedim arkadasin birisi gulmus.... (yorum yok)
    yazdiklarinin hepsine katiliyorum cok dogru sölemissin..

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

inshallah dalga gecmiyosunuzdur,, bunlar gercekler inanin bana...

jogafutbolun sebebi guzel futbol denilirken,, salon futbolundaki o estetik harekteler,,,
    bunuda turkiyede sadece bunu profesyonel olarak algilayan freestylecilar var onlar biliyo,, ama sokaktaki futbol yasami 0 derecede 0...avrupadaki sokak futboluna karsin !! hep uzuluyom yaww; bu yabancilarin multeci sansi var,,,,
    surinamlisi, brezilyalisi vs...belcika hollanda fransa vs. gibi ulkelere gelip yasiyorlar ve futbolda mixleniyo her ulkeden,,,

bakiniz NURI SAHIN,,,, WK UNDER 17 Klas hareketler yaptii,,yaninda oynayan Turkiyeden olan gencler,,, sadece pas, kosmak, vurmak, kirmak,,, tabiki futbol oynuyorlar,,,

ama nuri gibi JOGA BONITO olayi onlara cok uzak...

inshallah turkiyemizde gelisir freestyle soccer acisindan,, sokaklarimiz bolgelerimiz kaynar boyle sokaktaki genclerin oynarken aralarinda sira sira show yapmalari olur inshallah, nerdeeeeee ...

supersporda izldeim turnuvayi,,,,rezaletttt

goreceksiniz,,, seneye olacaksa geliyozzzzz,,,
    bu sene arap arkadasima dedim cok sicak bakmadi hatta hic bakmadi,,
    sappp diye zoyledigim icin,,,,

seneye inshallah o turnuvaya gelecez,,,, yaslarimiz 19-18-18...

ordakiiler ozaman orecek freestyle, do joga bonite neymis

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

18yas sınırı olmasa giderdim

Yoktu ki
    -

1) türkiyede oyuncuların teknik kapisitesi düşük demişsin ama freestyle futbol dediğin şey nedir ki? Oynasan ne olur oynamasan ne olur. Amaçsız bir şey sadece şov.. Dünyada kaç maçta öyle freestyle hareket yaapılıyorki
    2) biz Türkler olarak aslında dünyanın birçok ülkesinden çok daha kaliteli ve yetenekli gençlere sahibiz. hız teknik adam eksiltme gibi bir çok aranan özellik bizim oyuncularda var.
    3) Türkleri küçük gören Avrupalılar nedense bizden çok korkuyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bizimkiler 2. macta elenmisler

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

yha arkadas bna war demişti nese ben ona sorarım

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Yusufislam, bir sürü çok iyi serbeststilci gerçek futbolda hiç birşey yapamaz bunu da biliyorsundur umarım..

Ayrıca biz de katıldık buna ilk hafta 3. maç, 2. hafta 2. maçta elendik...

Zevkliydi ama iyiydi..

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Exclamation

kardes o zaten dogrudur,,, genclerimiz tam olarak duzgun ve iyi futbolculardir,,,
    ama nuri sahin klibini izlmessinizdir,, hic turkiyedeki altyapi gencleri onun gibi technik degildir neden, cunku avrupa sokak futbolu cok gelismis hatta inanilmazdir, bundan ordaki turk gencleride yararlaniyordur...
    unutulmasin ki nuri o hareketleri sokakta yabancilarla oynarken ogrenmistir, ne gokten zenbille nede dogarken verilmisitr,,,,caner ozgurcan cafercnda neden yok peki,,,bjk macinda genc birisi topa bi basti diye millet ayaga kalkmisti, izlerken gulmekten yikilmistik bizde,,,,

kardesler adi ustunde JOGA BONITO,,,guzel futbol gol degildir,,, turnuvalar burdada yapiliyor JOGA BONITO turnuvalari,,,

ama turkiyedekini izleyince hep uzuldugum gibi gene oldu,,, genclerimiz kendilerini gelecekteki futbola hazirlamiyorlar,,,,yani anlayis degisti,,cok geride kaldi turk futbolundaki (sokak anlayisi, bir yasam bicimidir ! )

emin olun, sizin yasinizdan bi grup gelse burdan turkiyeye ve katilsa,,, topu ayaklarindan alamassiniz,,,

alin bizim buralardan size bi ornekk,,,videodaki TEKE TEK, olan bolume cok dikkat !!!!

http://www.koreus.com/files/200408/j..._touzani2.html

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

yusuf ben kendi video mu koymak icin izin almistim ama hemen sen koymussun

Çok güzel hareketler; ama bunları yapan çok arkadaşım var. Hatta bazılarını ben bile yapıyorum..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

giren millet su videoyu izlesin birde joga bonito diye bjk stadinda yapilanlara bakip iyice dusunsun,,,,

vallaha arkadaslarin ne kadarini yapiyo yada arada sirada sansa bisey oluyo bilemem,,,

ben her turkiye zamaninda koca oglanlari ti ye aliyom acik hava hali sahalarinda,,,,,

ya hic inandirici degilsiniz kardesler,,,,

biz turkiyeye yabanci degiliz,,, herseyimizdir turkiyemiz

turkiyede akrobatlar vardir ve sadece topla ziplama sektirme technikleri yapbiliyorlar,,,

ama yere koyupta boyle hareketler,,hic inanmam,, coookkk enderdir turkiyede yapabilenler,,,,

ama burda YASAM BICIMIDIR, turkiyedeki sokaklarda oynayan 5 yasindakiler vurup kosuyorlar topun arkasinda,, burdakiler durdurup,, topa FLIP FLAP yapiyorlar,,

ronaldinho bilek hareketi yani...

arkadaslarima gosterdim turkyedeki joga bonito turnuvasnin,,

dedilerki: Ortam ve turnuva ve hersey guzelmis !!! ama oynayanlar berbatmis !!

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

yusuf islam ben sana katiliyorum demistim ya sen fazla abarttin turkiye de freestyle ci yok diye tamam avrupa kadar olmayabilir fakat sen amma abarttin isi... ben cok kuzenim ve arkadaslarim var böle freestyle yapan onlar da Turkiye de yasiyolar.. unutma sende Turksun...

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

kardes yazilarim belki anti gelebilir,,
    ama unutma ben yillardir bunun uzuntusunu abartili degillde bende isterdim futbol ulkesi olan turkiyemizin SOKAK FUTBOLU boyle bi yasam bicimi olsunnn

bana gore ne iyileri turkiyede buyuk sehirlerde olur,,,

eee super bi turnuva reclamda oynama sansi var
    unlulerle tanisma sansi var
    unlulerle fotograf cektirme sansi var
    kesfedilme sansi var
    bjk stadinda hemde turnuva
    kameralar var,,
    tvye cikma var
    reportaj var
    microfonla cagirilma var milletin huzuruna,
    haberlerde internetlerde kendini gorme var
    eee neden gelmemis bu freestylecilar,,

eee niye istanbuldakiler katilmadi, hani o iyi bilenler,,,,
    burda hemen kosuyorlar oyle turnuvalara,,,,(her turnuvaya) ordakileri gorduk,, bi tanesi bile duzgun topla bonitolasiymiyor, benim derdim bu,,,

not: freestylci derken profesyonel akrobatlari bahsetmiyorum,, sadece senin benim gibi gencleri bahsediyorum

video yu izledim gerçekten çook süper... Bizim buralarda yok böyle hareketleri yapanlar...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

eee super bi turnuva reclamda oynama sansi var
    unlulerle tanisma sansi var
    unlulerle fotograf cektirme sansi var
    kesfedilme sansi var
    bjk stadinda hemde turnuva
    kameralar var,,
    tvye cikma var
    reportaj var
    microfonla cagirilma var milletin huzuruna,
    haberlerde internetlerde kendini gorme var
    eee neden gelmemis bu freestylecilar,,
    simdi yine katildim sana doru söluyosu...
    ha bide burda
    not: freestylci derken profesyonel akrobatlari bahsetmiyorum,, sadece senin benim gibi gencleri bahsediyorum
    beni eklemeyi unutmussun

Mesaj Yetkileri