Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 229 sonuç

Konu: Football Manager 2010 30 Ekim'de Çıktı!

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by Lightning View Post
    Acaba oyunda Türk Ligi'nin logoları olacak mı?
    Türkiye Ligi'nin lisansı alınmadığı için,olmayacak.
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yugi View Post
    Türkiye Ligi'nin lisansı alınmadığı için,olmayacak.
    Hangi liglerin lisansı alındı acaba? Nerden bakabiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Hangi liglerin lisansı alındı acaba? Nerden bakabiliriz?
    * Ligler

A-League (Australia)
    French Football League (Ligue 1 & 2)
    K-League (Korea)
    Portugal (Liga Sagres and Liga Vitalis)
    Spain (Liga BBVA and Liga Adelante)
    Football League – England (Championship, League One, League Two)
    Blue Square Conference Leagues – England (Blue Square Premier, Blue Square North & Blue Square South)
    Premier League – Scotland
    Welsh Premier League
    Northern Irish League (Premiership, Championship 1 & Championship 2)
    MLS (USA)

* Organizasyonlar

FIFPro

* Ulusal Takım

Team Holland

* Kulüpler

-Denmark

Aalborg BoldspilKlub, Aarhus Elite A/S, Aarhus Fremad, AB A/S, AGF, Avedore Idraetsforening, BGA Glostrup, Blokhus FC, Brabrand, Brondby, Bronshoj, FC Egedal, FC Nordsjaelland, HB Koge, Hvidovre, Kolding FC, Middlefart AG, OB Odense, Silkeborg, Sønderjyske, Stenlose, Svendborg, Thisted, Vejle

-Sweden

Hammarby

-Italy

AC Milan, Atalanta, Brescia, Catania, Cesena, Chievo Verona, Fiorentina, Hellas Verona, Inter, Juventus, Lazio, Livorno, Messina, Modena, Parma, Pescara, Piacenza, Reggina, Roma,Sampdoria, Siena, Treviso, Triestina, Udinese, Vicenza

-Holland

All clubs in the top 2 divisions.

-----------

Glenn Hoddle Academy
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İspanya, İngiltere, Almanya, Türkiye yok. Zaten oynadığın 4 ligte bu.

Neyse artık, yine yamaları bekleyeceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çok az kaldı inşallah hemen çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tam 30 Ekim'de almak için mağazaya gideceğim. (: Umarım olur orada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

60 liram hazır 30 lira daha biriktirdiğim zaman alıyorum FM2010u orjinal olarak hele bi çıksın da

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bende vermeyi düşünüyordum ama; kredi kartımın limitini doldurmak gibi bir düşüncem yok. O yüzden oyun çıkınca nakit alışveriş ile alacağım.
    taksit yapıyolar gerçi. ama tabi ilk kredi kartını çektirdikten sonra 90 lirayı kullanmış sayıyor. zaten taksitli alışverişlerin de en kötü yanı bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    İspanya, İngiltere, Almanya, Türkiye yok. Zaten oynadığın 4 ligte bu.

Neyse artık, yine yamaları bekleyeceğiz.
    Fm 2010 demoda 2009da kullandığım logo ve face paketini kullanıyorum ben. Uyumlu.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya beklemek iyice sıktı artık. Çıkartın şu oyunu artık yav.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    taksit yapıyolar gerçi. ama tabi ilk kredi kartını çektirdikten sonra 90 lirayı kullanmış sayıyor. zaten taksitli alışverişlerin de en kötü yanı bu.
    Evet, ben bunun acısnı çok çektim. O yüzden artık tek çekim. Zaten borcumun tamanını ödemiyince faiz uygulanmıyor HSBC Campus kartı olduğu için. O yüzden tek çekim kullanıyorum. Daha iyi kontrol edebiliyorsun limitini. Taksitli olunca açılması için bekle dur taksitlerin geçmesini. Belki 35bin TL'lik HSBC Premium kart alırsam taksitle alışveriş yapabilirim.

SI forumlarından anladığım kadarıyla, tam sürümde maç ekranında eskisi gibi takımların formaları olacakmış ve yukarıya da logoları konucakmış.

Güzel haber.
    Müthiş bir haber hatta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yarın hemen mağazalarda olur demi oyun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tugruldardo View Post
    yarın hemen mağazalarda olur demi oyun
    Oyun 2 gün sonra çıkıyor ve çıktığı gün anında mağazalarda olacağını sanmıyorum birkaç gün sarkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Oyunu Steam'den alanlar için kalan süre,

1 gün 7 saat ...
    <')))))>-<

steam de 31 ekime ertelenmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Fm 2010 demoda 2009da kullandığım logo ve face paketini kullanıyorum ben. Uyumlu.
    Oda doğru dalgınlığıma gelmiş.

Yunan arkadaşlardan güzel skinler bekliyoruz. Oynanmıyor Default'la(Siyahıda, beyazıda sevmedim).

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

* Ligler

A-League (Australia)
    French Football League (Ligue 1 & 2)
    K-League (Korea)
    Portugal (Liga Sagres and Liga Vitalis)
    Spain (Liga BBVA and Liga Adelante)
    Football League � England (Championship, League One, League Two)
    Blue Square Conference Leagues � England (Blue Square Premier, Blue Square North & Blue Square South)
    Premier League � Scotland
    Welsh Premier League
    Northern Irish League (Premiership, Championship 1 & Championship 2)
    MLS (USA)

* Organizasyonlar

FIFPro

* Ulusal Takım

Team Holland

* Kulüpler

-Denmark

Aalborg BoldspilKlub, Aarhus Elite A/S, Aarhus Fremad, AB A/S, AGF, Avedore Idraetsforening, BGA Glostrup, Blokhus FC, Brabrand, Brondby, Bronshoj, FC Egedal, FC Nordsjaelland, HB Koge, Hvidovre, Kolding FC, Middlefart AG, OB Odense, Silkeborg, Sønderjyske, Stenlose, Svendborg, Thisted, Vejle

-Sweden

Hammarby

-Italy

AC Milan, Atalanta, Brescia, Catania, Cesena, Chievo Verona, Fiorentina, Hellas Verona, Inter, Juventus, Lazio, Livorno, Messina, Modena, Parma, Pescara, Piacenza, Reggina, Roma,Sampdoria, Siena, Treviso, Triestina, Udinese, Vicenza

-Holland

All clubs in the top 2 divisions.

-----------

Glenn Hoddle Academy
    ne yapıp ne edip maliyeti ne olursa olsun bu lisans problemi çözülmeli, hiç ilerleme yok neredeyse

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    ne yapıp ne edip maliyeti ne olursa olsun bu lisans problemi çözülmeli, hiç ilerleme yok neredeyse
    Bu basit bir olay değil. Sonuçta bu işler para ilede olmuyor. Bir kulüp lisans hakkını satmak istemiyor ise zaten o kulübe ne kadar para verirseniz verin kabul etmezler. Kaldıki Alman Milli takımın parayada ihtiyacı olmadığından kabul etmek istemiyorlar, böyle bir yapıları var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Paylaşan grup hemen hemen her oyunu paylaşan grup o yüzden sağlam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yorumlar o yönde. Oyunu incelemek adına bir fırsat aslında.

Orjinal oyun fiyatının 90 TL olması bence verilen sözleri tutturmayacak gibi görünüyor.Çünkü ülkemizde asgari ücret 600 TL.Yani asgari ücretli bir vatandaşımızın oyunu alması için maaşının yüzde 15'ini harcaması gerekiyor.Ne kaldıki zaten geçinmeye.
    Halbuki Sports Interactive bu fiyatı biraz aşağılara çekse sürümden kazanılacak duruma getirse inanın Türkçe oyun için söz vermemize gerek kalmaz.

bu illegalde maalesef türkçe yok arkadaşlar..

Diller:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu basit bir olay değil. Sonuçta bu işler para ilede olmuyor. Bir kulüp lisans hakkını satmak istemiyor ise zaten o kulübe ne kadar para verirseniz verin kabul etmezler. Kaldıki Alman Milli takımın parayada ihtiyacı olmadığından kabul etmek istemiyorlar, böyle bir yapıları var.
    kolay olmadığını ben de biliyorum. umarım çaba harcanıyordur.. zira bizim lige gelseler biz seve seve veririz herhalde uygun bi fiyata . işin espirisi.. yani tüm ligler olmasa bile çok oynanan ligler için göze daha hoş gözükmesi için çaba harcanmalı.. Hollanda milli takımının paraya ihtiyacı oldugunu sanmıyorum.. Almanlar kıllık yapıyorlar bu konuda.. halbuki bu bir nevi reklamdır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    kolay olmadığını ben de biliyorum. umarım çaba harcanıyordur.. zira bizim lige gelseler biz seve seve veririz herhalde uygun bi fiyata . işin espirisi.. yani tüm ligler olmasa bile çok oynanan ligler için göze daha hoş gözükmesi için çaba harcanmalı.. Hollanda milli takımının paraya ihtiyacı oldugunu sanmıyorum.. Almanlar kıllık yapıyorlar bu konuda.. halbuki bu bir nevi reklamdır.
    Sanmıyorum ekleneceğini, PES'de bile yok Almanlar...

arkadaşlar aral da oyun şuanda satışta gözüküyor ? ön siparişten çıkmış durumda

Aral, dağıtımı bu sabahtan itibaren yapmaya başladı. Haberi duyunca akşam saatlerinde mağaza mağaza gezmeye başladım ve 3. mağazada buldum oyunu. Gittiğim 2 büyük mağazada ve Carrefour'da henüz stok yoktu. İstanbul'daysanız ve oyunun orijinalini bir an önce oynamak istiyorsanız Optimum'da bulabilirsiniz oyunu.

Yurtdışından yapılan ön siparişler de gördüğüm kadarıyla bugün kargo yapılmış.

Oyunu orijinal alırsanız ilk aşamada Steam'e kaydedemiyorsunuz. DVD takılıyken oynamak zorundasınız Steam download'ı aktive edilene kadar.

Demoyu indirmemiştim, bugünü bekledim, birkaç saat oynadım ve şunu söyleyebilirim ki, oyun tek kelimeyle harikulade. Demoyu oynamadığım için orada edindiğiniz izlenimlerden farklı neler vardır bilemiyorum ama taktik hadisesinden tut deplasman tribününe her şey süper. Beşiktaş ile ilk şampiyonlar ligi maçına çıkarken takım elbisemi giymeyi düşündüm bir an. Bugüne kadar ilk defa bu kadar gerçeğe yaklaşılmış.

Steam'den ön sipariş verenlere sabır diliyorum. Onlardan 3 gün önce oynamaya başlama keyfi aradaki fiyat farkını amorti etti bile. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İstanbul'da optimum mağazasında satışa sunulmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hadi bakalım hayırlısı. Ben oyunu hemen anında çıkar çıkmaz alamayacağım gecikmeli olarak alacağım. Zaten alacağım mağzayada anında gelmeyecektir. Cm geldi, Fm ide getireceklerini söylediler.

Bu arada yüz paketi çalışmasınıda bitirip yayınlayacağım. Fmci arkadaşlar için yüksek çözünürlükte Türkiye Ligi oyuncu yüzleri çalışması yakında gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Guiza damat gibi çıkmış.

Steam'den ayın 31'de çıkması iyi oldu aslında. Zaten 15 gb lık sınırı aştığım için hız düşmüştü. Bu hızla zaten indiremezdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Beyler biraz önce SEGA'nın forumunda gördüm adamın biri resmen steamdan indiriyo :S YA ben hatalıyım ya da fake :S Adam ss koymuş %18inde ve uykum geldi diyo ingilizce Bu ayrıca sondan 2 yorum. Umarım yanılıyorumdur yoksa büyük olay olur
    turksportal...

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri