Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 145 sonuç

Konu: TSI Gelenekselleşemeyen Ankara Buluşmaları

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Aralığa doğru olsa gelebilirdim ama simdi olmaz Aralığa doğru turnuva var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Buluşma kesinleşirse banada söyleyin.Haftaya büyük ihtimalle Ankara'da olacağım.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Buluşma kesinleşirse banada söyleyin.Haftaya büyük ihtimalle Ankara'da olacağım.
    Desene bulunduğun yere 06'da ekleyeceksin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Desene bulunduğun yere 06'da ekleyeceksin.
    Sadece onu degil, biraz daha Halkalı'da kalırsam Edirne,Tekirdağ,Selanik gibi yerleride eklemeyi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şerif'e inat yatmıyo buluşma.

1 Kasım düşünüyorum ben o tarihte kesin gelebilecekler teker teker yazsın adını...

Not: En az 5 kişide buluşma gerçekşecektir. Geçen sefer 4'tü biraz geliştirelim bu sayıyı
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 25.Ekim.2009 at 12:40

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ben gelirim.Tarih önemli değil benim için.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Sadece onu degil, biraz daha Halkalı'da kalırsam Edirne,Tekirdağ,Selanik gibi yerleride eklemeyi düşünüyorum.
    Ne alaka

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre katılamayacakmış arkadaşı gelecekmiş şehir dışından..Sattı sizi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin evini öğrendim, kapısına dayanırım. Gerekirse arkadaşıyla gelir.

İster 31 Ekim İster 1 Kasım Hiç Farketmez Yalnız Bayrama Kalmayalım Çok Geç Olmasın 1 Kasımda Toplanalım Kesin Tarih Olsun Bence Allahtan Zarar Ziyan Olmazsa Ben Geleceğim Her İhtimalde Ama Dediğim Gibi Fazla Geciktirmeyelim Malum Bizim Buranın Kış Şartları Ağır Hazır Havalarda Süper Gidiyoken Bozulmadan Değerlendirelim.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 Kasım benim içimde iyi benide yaz mustafa abi

Sheriff Misafir

1 kasımda sabahçıyım 8'e kadar kalırsanız aranıza katılırım ama akşam şöyle güzel bir halı saha maçı yaparsak süper olur 1 kasım veya 31 ekim ikiside olur tabi saat 8'den sonra..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi 5 kişi zor çıkarıyoruz sen halı saha diyosun

Sheriff Misafir

Siz 5-6 kişi çıkarın kalan tayfayı ben toplarım. Volkan abi, Mali abi, parma maniac Emre, Zaradene Murat vs. vs. adam var relax olun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yanlız ben gelirsem maç falan oynayamam. Gerek yanımda spor malzemesi taşıyamayacağımdan gerek maçtan sonra duş alabilme ihtimalimin düşüklüğünden böyle bir söz vermeyeyim. Ama iyi taraftar olur benden kenara oturur çekirdeğimi çitlerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda geliyorum diyenler

BeeTLeJuice
    Cesc Fabregas
    mehmetocal
    Beşiktaş
    Kaptan
    Green Beret
    Belki Nekop
    8'den sonra Şerif

Şerif maçı yapabilecek sayıya ulaşacağımıza garanti ver, 8'e kadar bişiler yaparız sonra maç yaparız.

Sheriff Misafir

Garanti veriyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oooooo Şerife bak hele sen.

Hadi hayırlı olsun diyorum o halde. Ayrıca halı saha olayını tamamen üstüne yıkıyorum Burak
    Kaç kişi daha toplayacaksın? Bide maçı nerede oynayacağız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim her hafta yaptıgımız yer var Konak halı saha ama sizlere uzak olabilir zemin saha felan çok güzel

Nesil
    2006

Bursa'da halısaha maçı yaptınız mı hiç?Maç yapacak kadar kişi var mı acaba burada üniversite dolayısıyla Bursa'dayım ama kimseyi tanımıyorum.Forumda Bursalı olan arkadaşlar varsa böyle bir şey organize etsek iyi olur aslında.
    Last edited by Crazycat : 28.Ekim.2009 at 00:50

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Bursa'da halısaha yaptınız mı hiç?Maç yapacak kadar kişi var mı acaba burada üniversite dolayısıyla Bursa'dayım ama kimseyi tanımıyorum.Forumda Bursalı olan arkadaşlar varsa böyle bir şey organize etsek iyi olur aslında.

Bursa'da düzenlendi geçende bir halı saha turnuvası.Yakında tekrar düzenlenebilir.Bursalı arkadaşlar daha iyi bir yanıt verebilirler sana.Bursa'dan çok kişi var (:

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Oooooo Şerife bak hele sen.

Hadi hayırlı olsun diyorum o halde. Ayrıca halı saha olayını tamamen üstüne yıkıyorum Burak
    Kaç kişi daha toplayacaksın? Bide maçı nerede oynayacağız
    Bizim burda küçük ev var bura olabilir sahada güzel ayarlarız biyer o kolay önce bi sen bi kesin kadronu koy sonra ben kadromu koyayım bakalım çıkacakmı okadar kişi. 12 kişi filan çıkarsa oynarız. Zaradane, Volkan Baros, Parma Maniac, emali, seçkinn ve ben. 6 kişi çıkar sanıyorum. Tabi önce hepsiyle iletişime geçmem lazım. Müsaitlermi değillermi bilmiyorum Senbi kaç kişi olcak toplam kesin olarak yaz, sonra ben irtibata geçeyim bakalım ne olcak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Bursa'da düzenlendi geçende bir halı saha turnuvası.Yakında tekrar düzenlenebilir.Bursalı arkadaşlar daha iyi bir yanıt verebilirler sana.Bursa'dan çok kişi var (:
    İnşallah yapılır en kısa sürede bu pazar oraya gidiyorum.Ne arkadaş var orada ne bilgisayar.Yapayalnızım.

1 Kasımda Toplanıyormuyuz Arkadaşlar Şimdi Haydi Hayırlı Olsun Maça Gelince Bende İyi Bir Taraftar Olurum Serhat Kardeşimle Beraber Bende İyi Çekirdek Çitlerim

Bu Arada Buluşma Yeri Neresi Olacak Arkadaşlar?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ben oynarım maçta her türlü ama bir Messi olamam,haberinizde olsun
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu organizasyon ne durumda Ben bu gece Samsun'dan Ankara'ya geliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Organisazyonu msutafa abi düzenliyo istiyosan ona özelden cep numaranı at 1 kasımda olma ihtimali var ama pek sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar 2 gündür geç geldiğim için hep unuttum yazmayı. Pazar günü öğle saatlerinde bir işim çıktığı için buluşma olur ise katılamayacağım ama halı saha maçını Burak ayarlar ise akşam ona 7'den sonra falan yetişebileceğimi düşünüyorum.

Organizasör fiyaskoya neden oldu katılamıyor ama katılmak isteyen arkadaşlar belirtir ise sizlerde buluşmayı gerçekleştirebilirsiniz. Cidden çok üzgünüm kusura bakmayın. Burak olumlu cevap verirde maçı yaparsak güzel olur ama.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Duruma el koyuyorum =)))
    Bu Pazar geniş kapsamlı bir buluşma ve halısaha olması zor gibi ancak haftaya Pazar olursa halısaha ayarlanabilir sanırım..
    Bu haftasonu ben, Serhat abi ve İlhan abi yüksek ihtimalle buluşacağız... Katılmak isteyen varsa özel mesaj atsın msn , telefon vereyim...
    Gelecek hafta halısaha vs. olursa gelebilecekler olanlar da burdan belirtsin saat, yer ayarlayalım ona göre şef gidip sahayı ayarlayacak...
    Organizatörlüğü beceremeyen Bıdılcuys abimizi de kınıyorum..
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Artık Olsun Şu Buluşma Yav Başlıktan Gerçekleşemeyen İfadesini Silelim Yazık Oluyor Şehrimize
    Ne Zaman ve Nerede Olacağını Net Bişey Söyleyin Ben Her Haftasonu Müsaitim Bende Gelirim.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri