Kayserispor
Berabere
Diyarbakırspor
Bir Dost
Hellbells
Kayserispor formunu sürdürerek bu maçı bol gollü kazanır diyorum.
Kayseri rahat kazanır ...
Kayserispor kazanır..Fark olursa şaşırmam..
Turkcell Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Kayserispor 13. haftada konuk ettiği Diyarbakırspor'u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Kayserispor uzun süre 10 kişi oynayan rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle devirmeyi başardı. Kayserispor'a galibiyeti getiren gollerin ikisini de Makukula kaydetti.
Kayserispor bu galibyetle birikte puanını 25'e çıkarırken, Diyarbakır 12 puanda kaldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Makakula yine atmis gollerini![]()
Last edited by Ziya38 : 22.Kasım.2009 at 17:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Kayserii'ye böyle bir forvet lazımdı, geçen sene Aghahowa tutmadı ama bu sene Makukula tam oturdu sisteme. Gol kralı olur eğer bir sakatlık yaşamazsa.
Tolunay Kafkas'ı beğenmezdim çok defansif oynatıyor diye ama bu sene iyi gidiyorlar. Gençlere de önem veriyor, yukarıyı zorlayacak ne kadar çok takım olursa, heyecan ve kalite o kadar artar diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
CangeLe & MakukuLa A.Ş müthiş çaLışıyor. Tam bir futboL takımında oLması gereken hücum hattı var Kayseri de ve çıkışLarı devam ediyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...