Tebrikler Beşiktaş ...
Tebrikler Beşiktaş ...
tebrikler beşiktaş...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ManU'da durmadan Türk takımlarına kaybediyor. =)))
Beşiktaş artık iyi bir avantaj yakaladı. Yen CSKA'yı evinde yoluna devam et, artık ipler Beşiktaş'ta...
OL Trafford İNÖNÜ Arena da Kazanan Beşiktaşımı tebrik ederim.
Beşiktaş ın muhteşem savunmasını Manchester United ın ÇayLakLarı geçemedi..
The sun duy sesimi manşet at bu cümLeyi..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
En çokta Rooney'in o ahmakça sözlerinden sonra şu Man u'ya olan azbuçuk sempatimide kaybetmiştim. Bu galibiyet iyi oldu. Helal olsun hepsine. İşte takımlarımız bunu yapabilse Avrupada esamemiz sıkça okunur. Örneğin Wolsfburga yenilmeyip bi berabere kalsaydı daha iyi olacaktı. Neyse CSKA maçı çok zor geçecek inşallah 3 puanı Bjk alır..
Bu arada diğer gruptada Bordeaux Juveyi yenmiş valla helal olsun onlarada çok iyi gidiyorlar gruptanda çıktılar..
Beşiktaş şeytana etek giydirir
Çok fenaydı,teşekkürler M.Denizli,Teşekkürler çocuklar...
Allahım inanamıyorum...
M. Denizli ilk Şampiyonlar ligi galibiyetini ManU deplasmanında aldı.Tebrikler Beşiktaşım.
![]()
İngilizlere karşı ağır yenilgiler oldu ama en azından önemli galibiyetler de alındı.Birde Arsenal olursa dalya
BJK - Chelsea : 2 - 0
BJK - Liverpool : 2 - 1
BJK - ManU : 1 - 0
Tebrikler ve teşekkürle Kara Kartal'ım. Bu sevinci ve bu heyacanı bizlere yaşattırdığın için.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Malesef Serkan Hocam Bizim 3'lü Averaj Falan Hiç Şansımız Yok Bizi Bitiren Maç Kendi Sahamızdaki Wolfsburg Maçı OlduEğer 3'lü Averaja Kalırsa Grupta Sonuncu Oluruz Ne Yazıkki
Yani Bizim İçin En Hayırlı Olanı CSKAyı İstanbulda Yenip Wolfsburgun En Az Bir Beraberliğini Bekleyecez
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
tipe bak adamdaki
kaynak: sporx.com Man U-Bjk maçı fotoğraf galerisi
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Wolfsburg'da bir zahmet son maçında çıkmayı garantileyen Manudan puan alsın ŞL'ye devam etmek istiyorsa.
Of Of Yine İşimiz Başkalarına KaldıBir Türlü Kendi İşimizi Kendimiz Görememeyi Öğrenemedik. Başkalarının İpiyle Kuyuya İnersen Hayır Gelmez Zaten. Denizli Düşünsün Şimdi İyice Nerde Hata Yaptığını. Asıl Rakiplerimiz Bizim Wolfsburg ve Cska idi Sen Onları Yenemezsen Sittin Sene de Çıkamazdın. Grubun Kader Maçları Bunlardı Ama İşte Bişeylerin Yanlış Gitmesi Herşeye Mal Oluyor. Artık Kendi İşimizi Halledip Diğer Taraftan Almanlara Dua Edecez.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Biz burda ManU yu yenebiLeceğimizi gördük ya,sonuncu oLskata oLur.Zaten vos vos maçından sonra kimsenin ümidi var mıydı?
9-Hollanda 33880
AZ Alkmaar 0-0 Olympiacos FC
------------------------------------------
10-Portekiz 33462
FC Porto 0-1 Chelsea FC
11-Türkiye 32850
Manchester United FC 0-1 Beşiktaş JK
ilk defa bu hafta ara açılmadı ve bir nebze kapandı umarım bu şekilde devam eder
TEBRİKLER BEŞİKTAŞ
NOT : Beşiktaş Uefa Takım Puanları Sıralamasında 56.lığa yükseldi
Nerden bakıyorsun o puanları anında?
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...crank2010.html
burası doğru ve güncel.
eyvallah saolasın.
bu arada hala sevinç içindeyimöyle bir galibiyet aldık ki ,fm de bile save edip maçı 10 kere baştan oynasan alamazsın bu galibiyeti
![]()
Ingilterede yasiyan biri olarak Besiktasa cok tessekur ederim bu gece gulme sirasi bizdeydi
Ayrica Old Trafford da Avrupada son 4.5 senedir yenilgi almayan bi Man U yenildi
Last edited by Bordo61Mavi : 26.Kasım.2009 at 05:03
Çanakkale geçilmezi oynadık resmen.Chelsea maçı geldi aklıma hemen. Fink o golü atsa skoru da benzeyecekti ama olmadı.
Şimdi gel de İstanbul'daki Manu ve Wolfsburg maçlarına yanma.
Neyse bütün takımı ve oyuncuları tebrik ediyoruz. Hala umutlarımızı sürdürdükleri ve böyle bir galibiyeti yaşattıkları için.
Maçı yine takip edemedim.Ve yine kazanmışız.Sabah fırından eve giderken sokaktan geçen amcaların konuşmasından 1-0 yendiğimizi öğrendiğimde ilk önce yanlış mı duydum diye düşündüm ve yanlış olmadığını anlayınca sevinçten çılgına döndüm.
Bu sevinci yaşamamızda payı olan herkese teşekkürler..
Gelde en azından geçen maça yanma şimdi.Eğer o maçta bir beraberlik daha alabilseydik son maçlar öncesinde elimiz daha güçlü geliyor olacaktık.Neyse Wolsburg'un evinde iddiası kalmayan Manu'dan 1 puan alma olasılığı çok düşük bir olasılık değil.Biz kendi maçımıza bakmalıyız.İnşallah Avrupa ligi biletini alabiliriz.
Tekrardan bu sevinci yaşatanlara teşekkür ediyorum.Tebrikler Beşiktaş'ım..![]()
So what?
Saike
Beşiktaşı canı gönülden tebrik ediyorum çok iyi oldu bu maçı almamız.
Dün bir yerlerde okuduğum haberde, Bir ingiliz gazetesi haber yapmış Çarşı üzerine, Beşiktaş adına maçtan ve takımdan umut olmadığı için Çarşıyı haber yapmışlar güya buda kapak olsun işte![]()
Tebrik etmek lazım Beşiktaşı önemli bir galibiyet aldılar.Yedek falan hikaye Old Trafford'ta kazanmak başka birşey..
helal olsun...
BJK zaferi İngiliz basınında: Patakladılar
Devler Ligi (B) Grubu’nda dün akşam oynanan ve Beşiktaş’ın 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan Manchester United-Beşiktaş maçına, İngiliz gazeteleri geniş yer ayırdı. Gazeteler, eleştirdikleri Ferguson'u kumar oynamakla suçladı. Gazeteler, kendi evinde son 8 yılda yaptığı 23 Avrupa kupası maçında yenilmeyen United’ın rekorunun Beşiktaş yenilgisiyle bozulduğunu yazdı. İngiltere’nin tabloid gazetelerinden The Sun, “Gençler pataklandı” başlığıyla verdiği haberde “Beşiktaş Ferguson’un gençlerine güzel bir ders verdi. Forvette oynayan 18’lik çıraklar Federico Macheda ve DannyWelbeck beraberliği getiremedi” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Sir Alex Ferguson’u eleştirdiği haberinde, Beşiktaş yenilgisiyle, Manchester United’ın, Avrupa kupalarında 23 maçtır evinde yenilmeyen tek takım olma rekorunu tutmayı kaybettiğini yazdı. Haberin yanında Evra ve İbrahim Kaş’ın karşılaşmadaki bir fotoğrafına yer veren Sun gazetesi, Ferguson’un genç oyunculara şans vererek, bir tür kumar oynadığını belirtti. DailyMail’de de benzer ifadeler yer alırken “Tello Ferguson’un çocuklarını Old Trafford’da arı gibi soktu. Manchester United üst turu garantilemiş olmasına rağmen Beşiktaş karşısında oynadığı futbolla ileriki maçlar için umut vermedi” yorumu yapıldı. Diğer gazetelerin yorumları da şöyleydi: Telegraph: Yaşlı bir Türk, Rüştü Reçber, Manchester United’ın gençlerinin önüne geçen isim oldu. Beşiktaş’ın deneyimli kalecisi İngiliz şampiyonunun karşısında eski ve sağlam bir kaya gibi durdu. Alex Ferguson’un gençlerle yaptığı bu deneme Manchester United’ın 23 maçlık serisinin son bulmasına neden oldu. Guardian: Guardian gazetesi de, Beşiktaş yenilgisiyle Manchester United’ın artık 8 yıldır evinde yenilmeme rekorunu tutmayı kaybettiğini belirterek, "United için, Ferguson’un deneysel yanını ortaya koyduğu ve kaleci Ben Foster için zor bir deneyim olan, kötü bir gece oldu" yorumunda bulundu. Independent: Fenerbahçe 1996’da Manchester United’ı evinde 13 yıl aradan sonra yenen lk takım olmuştu. Yine bir Türk takımı United’ın 23 maçlık serisini bozdu. Rodrigo Tello’nun ilk yarıdaki şutu, tıpkı Elvir Bolic’in o zaman yaptığı gibi Manchester United’ın serisinibozmaya yetti. Kaledeki isimise yine Rüştü’ydü. Beşiktaş yenilgisinin ardından Manchester United’ın 12 gün sonra grubunda Wolfsburg takımıyla oynayacağını anımsatan İngiliz Times gazetesi ise, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde diğer gruplarda mücadele eden Barcelona ve Real Madrid gibi takımların başarılarına dikkati çekerek, Manchester United’ın Beşiktaş yenilgisinin bundan sonraki maçlardaki başarısını etkileyebileceğini yazdı. Daily Telegraph gazetesi de Sir Ferguson’un, takımın kalecisi Ben Foster’ı savunduğunu kaydederek, Beşiktaş yenilgisinden "şok yenilgi" diye bahsetti. BBC SPORT: Rodrigo Tello ilk yarıda attığı golle Manchester United'in Old Trafford 'da Şampiyonlar Ligi'nde yenilmemiş dizisine son verdi. Tello, 25 metreden Foster'in ulaşamayacağı noktaya falsolu mükemmel vurdu. Gabriel Obertan, umut vericiydi, ancak, yetersiz kaldı. Danny Welbeck, Federico Macheda, Rafael da Silva ve Darron Gibson'un tecrübesizlikleri ortaya çıktı. Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Rüştü, maçın kahramanıydı. Beşiktaş, birçok gol pozisyonuna girerken bunları değerlendiremedi. Old Trafford'ta, Beşiktaş taraftarları hiç susmadı. Maçın sonunda çılgınca sevinerek galibiyeti kutladı.
Milliyet-Ajanslar
valla tebrikler
CSKA'yı yeneceksin, yine başkalarının eline bakacaksın..
0-3 kaybedilen Wolfsburg maçı belki de Avrupa Ligi'ne gidişi engelleceyecek.
ManU son maça asılacaktır. Wolfsburg'un da işi çok zor.