Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır.

10 52.63%
  • Kasımpaşa Kazanır.

9 47.37%
  • Berabere Biter.

0 0%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 85 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa [14. Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Helal olsun Kasımpaşa'ya adam gibi top oynayıp yeniyorlar .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç bitti sanırım. 1-3. tebrikler kasımpaşa

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Helal olsun Paşa'ya sonuna kadar hak ettiler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

tebrikler bravo helal olsun KASIMPAŞA'YA...

3-1...

Nesil
    2006

3.golden sonra geçtim odama.Şuan hala devam ediyor içeriden sesler geliyor.Atak yapan taraf hala Kasımpaşa.Bizimkiler ayakta uyuyor.

Nesil
    2006

Ne diyeyim geçen hafta Beşiktaş bu hafta Kasımpaşa 3 gol, söylenecek söz yok. Kırk yılın başında çift forvet oynadık ondada yenildik, bundan sonra hayatta oynamayız. Tek tesellim bu haftada liderlikden olmadık.

Helal olsun Yılmaz Vural'a. Bakalım maç sonu ne açıklama yapıcak merakla bekliyorum. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligimiz git gide ilginç bir hal almaya başladı.Yarın Kayseri'nin alıcağı bir galibiyet onu üst sıralarda iyi bir konuma getirecek.

Tebrikler K.Paşa..

Nesil
    2006

Ruh gibi oynadık resmen.Ne diyelim Helal olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yılmaz Vural çok iddalı konuşmuştu.Helal olsun.Tebrikler Paşa.

hem bizde hem fener'de ciddi bir form düşüklüğü var. iki takım iyi başladı kötü götürüyor, bjk kötü başladı iyi götürüyor.

biri bana bunu açıklasın.
    sevgiler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    hem bizde hem fener'de ciddi bir form düşüklüğü var. iki takım iyi başladı kötü götürüyor, bjk kötü başladı iyi götürüyor.

biri bana bunu açıklasın.
    sevgiler
    Çok basit, Fenerbahçe ile Galatasaray sezonu erken açtı ve ligde çok rahat form tuttular. Beşiktaş ise geç başladı bu nedenle geç form tuttu. Fenerbahçe ve Galatasaray tekrar yükselişe geçtiğinde bu sefer Beşiktaş düşüşe geçecek.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Çok basit, Fenerbahçe ile Galatasaray sezonu erken açtı ve ligde çok rahat form tuttular. Beşiktaş ise geç başladı bu nedenle geç form tuttu. Fenerbahçe ve Galatasaray tekrar yükselişe geçtiğinde bu sefer Beşiktaş düşüşe geçecek.
    eyvallah batucum.
    işte bunun adı futbol. o yüzden ona buna kızmaya gerek yok. bugün barca'da, liverpool'da yenilebiliyorsa işte bunun adı bu yüzden futbol.

fenerli arkadaşlar fazla sinir yapmasınlar maalesef bunlar futbolun doğasında var.

Nesil
    2006

Ne demek Eraycım.

Bu arada Yılmaz Vural çoştu, Fenerbahçe'yi 16. defa yendi. Hala aklımda bir sözü vardır, Fenerbahçe'nin başına geleyim üç yıl üst üste şampiyon yaparım diye, adam daha ne kadar mesaj gönderecek merak ediyorum. Böyle bir yetenek söndü gitti. Kasımpaşa ile 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. İnanılmaz bir dikiş tutturdu. Helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın son 25 dakikasını izleme fırsatım oldu, keşke olmasaydı. Son 25 dakikadan çıkardığım sonuç; Emre'nin sezon boyuncu hiçbir maçı kaçırmaması gerekir, aksi takdirde durum ortada. Maçı kazanıp puan farkını arttırmak varken, saçma sapan puan kayıplarıyla ligi tekrar kızıştırıyoruz. Kasımpaşa'nın bizden daha fazla olumlu pas yapması ise enteresan. Muhtemelen Daum maçtan sonra dersimizi aldık diyecek. Eğer Daum dersimizi aldık dediği maçlardan sonra gerçekten ders alsaydı şuan Real Madrid'in teknik direktör adayı olurdu. Son olarak; yan hakemin 3. golü maçın bitiş düdüğü oldu. Yan hakemlere ya göz muayenesi ya da niyet muayenesi yapılmalı. Her hafta 2 metrelik ofsayttan gol yemek zorunda değiliz.

Büyük zaferin için tebrikler Kasımpaşa.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim bildiğim büyük takımlar yene yene ligde yarışır. Bizimkiler kaybede kaybede yarışıyor. Bakalım kim kimi geçecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Şimdi önümüzdeki haftada Kasımpaşa bi takımdan 3-4 tane yerse şaşmayın

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Alex-Cristian-Selçuk üçlüsüyle başlayıp Mehmet'i solda oynatmak hataydı.Berbat futbol..Hayal kırıklığından başka birşey değil..
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sahanın zemininde bir problem mi vardı acaba ?.Rıdvan Dilmen milyon dolarlık kulübün zemini bu olamaz diyorda.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Benim bildiğim büyük takımlar yene yene ligde yarışır. Bizimkiler kaybede kaybede yarışıyor. Bakalım kim kimi geçecek.
    Çok güzel söylemişsin Burak abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aradan başkaları gelmesin de

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İnşallah aradan başkaları gelir de ligimize keyif gelir, yeni şampiyonlar gerek lige..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hatta ve hatta inşallah aradan başkaları gelirde birilerinin aklı başına gelir ayrıca diğer Anadolu takımlarının da kendine güveni gelir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aradan başkasıda gelir. Başkasıda şampiyon olur. Büyük takım olmak büyük takım mantalitesi ayrı bir konudur. Tek maçlık galibiyetlerle,1 sene ligi zorlamakla yada 5 sene şampiyon olmakla olunmaz.

O nedenle büyük takımların kimliklerinden uzaklığını anlatmaya çalışıyorum. Dediğimden başkası yoktur anlamı çıkmıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Fenerbahçe ve Galatasaray tekrar yükselişe geçtiğinde bu sefer Beşiktaş düşüşe geçecek.
    Şu an Beşiktaş yükselişte, Fenerbahçe ve Galatasaray ise düşüşte. Senin mantıkla bakıldığında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın düşüşte olmasının sebebi Beşiktaş mı? Yoksa?..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Yılmaz Vural'ın gazına gelip 4-1-5 gibi bir taktikle çıkan Daum'a sevgiler.Hakkıyla yenen Kaşımpaşaya helal olsun

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    Şu an Beşiktaş yükselişte, Fenerbahçe ve Galatasaray ise düşüşte. Senin mantıkla bakıldığında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın düşüşte olmasının sebebi Beşiktaş mı? Yoksa?..
    Keşke bütün cümleye altıntı yapsaydında nedenini görseydin. Nasıl okuyorsunuz anlamıyorum. Bundan önce yazdıklarımı okursan nedenini anlarsın. Okumadan sadece bir cümleye odaklanmayın. Bütün mesajı okuyun. Tekrar nedenini yazmayacam.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    Garip bişiler demişşin iyi okumamışşın galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen'de demiş berbat bir zemin vardı, Devre arası yaklaşıyor bunu düzelteceklerdir. Aslında hazır cezamız var Olimpiyatta falan oynasakda o sırada tadilata alınsa stad. Yanlız bu berbat zeminde sadece bizm topçular kontrolde zorlandı. Murat Erdoğan falan her topu alıp gitti maşallah

Maç ile ilgili yorumuma mükemmel kadro seçimi ile başlayacağım. Geçen hafta Selçuk'un Özer'den daha çok ilk 11'de olma şansı var dedim bunda da yanılmadım. Prensimiz Selçuk yine oynadı, üzüntü verecek şekilde iyi oynadı üstelik. Bu formundan dolayı Özer haftayada oynayamaz. Sevindirici kısım M.Topuz'daki iki hatalık tutukluk bundan dolayı belki Özer forma şansı bulur. Bu Özer'in devamlı 11'de olması gerekiyor girer girmez farkını ortaya koydu. Maçın sonlarına doğru 4 kişi arasında faul ile durdurulduğu yerdeki hareketleri falan yok böyle birşey ya. Bu maçta Daum'da Aragonesleşti, yaşlılık pek etkilemiş garibimi, Cristian'ı sağ kanatta neden deniyorsa? Daha önceden sol kanatta oynayan Selçuğu orada oynatsa bu kadar şaşırmazdım.

Yine şaşırtıcı şekilde çift forvet olarak başladı sanki bizlere bu takım çift forvet oynamaz, bu şekilde konuşanları şu maçta bir göstereyim der gibi. Tabi birde Kazım'ın neden 4 haftadır ilk 11 oynadığını anlamış olduk bu maç sayesinde. Güiza gol bile atsa yaranamaz bana artık forvet olamaz ya bırakın kenerda su taşısın. Oyuncularımızın susamak gibi bir sorunu kalmaz canla başla koşar dicem ama diyemiyorum bu maçta her zaman yaptığı presi bile yapmadı.

Ayrıca hiç sevmediğim Deivid'in giderayak böyle iyi oynamasıda beni şaşırttı. Semihte ısrarcı olarak, Güiza yerine ilk 11'deki yabancı kontenjanını Deivid ile doldurabiliriz. Sol taraftada 2 haftadır formsuz Mehmet yerine Özer oynayabilir. Ayrıca Carlos'un gönderilmesi için devre arasının beklenilmesine gerek yok. Tüm verdiği hizmetler için teşekkür edilip yolların ayrılması lazım. Santos ve Vederson da, Carlos'un şu anki katkılarını fazlasıyla yerine getirebilir.

Kasımpaşa'ya gelirsek son derece güzel top oynadılar. Yılmaz Vural'ın yürüyün aslanlarım sözü baya iyi gelmiş oyunculara devamlı üstümüze yürüdüler bununda meyvesini 3-1 lik skor ile aldılar. Bu sene kolay kolay ligden düşmezler. Hani futbol bu belli olmaz, hele takımda Yılmaz Vural var ise hiç belli olmaz ama bu sene Diyar, Denizli ve Ankaraspor veda eder gibi ama bakalım.

Hakeme gelir isek sarı kartlarında standartı çoğu hakemimizde olduğu gibi tutturamadı. Ayrıca üst taraftaki yardımcıyıda tebrik ediyorum, alt taraftaki yardımcıdan ofsaytlar nasıl milimetrik çözülür öğrensin diyorum. İki haftadır 3. gollerimiz ofsayt yahu. Birde o değil 31 puanda kaldık paso 3-1 3-1 yeniliyoruz hayra alamet değil ama hadi bakalım.

Bu maçtan sonra bence fatura artık birine kesilmeli, bence bu isimler Carlos, Güiza başta olmak üzere tüm takımda hissedilmeli. Ayrıca Volkan gene rakipsizim havasına mı girdi bilmiyorum ama 3 goldede bu kadar komik hatalar yapılmaz. Sen Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın kalecisisin böyle hatalar yapmaman gerekiyor. 38'lik Rüştüden örnek al yahu biraz.

Sonuç olarak, eğer yazdıklarımı okuduysanız anlamışsınızdır, benim için çok şaşırtıcı bir maç oldu. Herr Daum'un dediği gibi " Hatalarımızdan ders çıkarmaya bakacağız." Umarım bunu yapabiliriz, çünkü hala Şampiyonluk için inancım var...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kasımpaşa tarihi bir farkı kaçırdı diyor arkadaşlar.Gerçekten böyle ise Fener'de değil,Daum'da büyük bir sorun var.Sağ kanat yol geçen hanına dönmüş resmen.Bunu kahvedeki bir çaycı bile görebilirken,Daum nasıl göremez?Bu soruyu tüm Fenerbahçeli'lerin Daum'a sorması gerek.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri