1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Trabzonspor Şenol Güneş'le Anlaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Trabzonspor Şenol Güneş'le Anlaştı.

Şenol Güneş, Trabzonspor ile 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Teknik direktör Şenol Güneş düzenlenen imza töreninde Trabzonspor ile 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, "Kendisi ile oldukça rahat bir anlaşmaya vardık, Güneş ile bağımız hiç kopmamıştır. Bu konuda teşekkür ediyoruz. Kendisi artık yetkili olarak çalışacakatır. Şenol hocamıza hoş geldin diyoruz" dedi. Şener, kendisine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Şenol Güneş ise "Gördüğüm tablo duygusal bir tablo, yine hep birlikteyiz. Bana düşen görev beklentilere cevap vermeye geldim" dedi. Güneş, Trabzonspor'un marka değeri olan bir takım olduğunu ancak dünya markası haline gelmesini söyledi. Güneş "Buraya deneyimlerimi Trabzonspor'un geleceği için ortaya koymaya geldim. Taraftar bu takımın sembolüdür geleceğidir. Taraftar seyretmeyi ve desteklemeyi bilrise başarıya ulaşırız. Doğru işlere dokunmayacağım ama yapılan yanlış varsa onları düzeltmeye çalşacağım" dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'un başında kalır.Artık ligimizin istikrara çok ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Açıkçası herkes kendi takımının şampiyon olmasını ister ama rekabet olmadan, sıkıntı yaşamadanda şampiyonluğun tadı çıkmıyor. Trabzonspor'da bu rekabeti artırabilecek vizyonu olan bir takım. Gönül ister ki Trabzonspor'da üst sıraları zorlasın. Şenol Güneş'in gelmesi kısa süreli bir etki yaratacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şenol Güneş'e de yazık oldu.

ben pek zannetmiyorum başarılı olacağına..bizim ülkemizde futbolu bilmeyen cahiller olduğu sürece bu iş burada doğru düzgün yapılamaz...büyük bir heyecanla geldi ama ne olacağını az çok ezberledik artık..2-3 yenilgi alınır, hocamızın arkasındayız denir daha sonra ufak tefek çatlaklar derken bi bakmışın Şenol hoca kapının önünde...

tüm kulüplerimiz için maalesef böyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hugo Broos un açıklamaları doğruysa kimi getirirlerse getirsinler pek başarılı olacaklarını sanmam. Ama türk bir teknik adam bu şartlarda daha iyi takımı idare edebilir. Daha ülkemizde oyuncu paralarını ödeme sıkıntısını aşamamışız..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neden Şenol Güneşe yazık oldu anlamadım.

Şenol hoca bu ortamı tanıyan bilen bir isim bu krizde gelebilcek en iyi isim oldu.Ha neden Bros geldi ve bu şekilde ayrıldı bunun faturası kime yazılır bence yönetim orda müthiş hatalar yaptı.Artık herkes hatalardan ders alıp doğruları yapmaya başlamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

3.5 yıllık sözleşme imzalamış.Burada yazıyorum görevi başında en fazla 3.5 ay kalacak.Malesef böyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

3-5 ay mı?Abartmanın anlamı yok tamam yanlış hoca seçimi yapıldı ve bu hatadan dönüldü artık istikrar yakalanıp birşeyler yapılacak zaten yeniden hoca değişmeye kalkarlarsa toplasınlar pıllarını pırtlarını insinler o koltuktan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında duruma normal boyutta bakacak olursak Şenol Güneş'in bu zamanda gelmesi hem onun hem de Trabzon için büyük şans, çünkü Trabzon bu seneyi bitirdi,ve Şenol Güneş'e de sistemini oturtup kafasındaki takımı yerleştirene kadar olabilecek maç yenilgileri için ortam oluştu. Tabi bu taraftarında aynı şekilde düşnmesine bağlı.Eğer böyle düşünürlerse uzun vadede başarı gelir.

Hıncal Uluç gibi kendini bilmezler Şenol hocaya zamanında çok yüklendi, yok vizyonsuz yok misyonsuz diye ,hakketmediği şeylerle karşılaştı.

Halbuki Şenol Güneş'in en beğendiğim yanı takımın durumuna göre farklı farklı sistemler üretebilmesidir. Türkiye'de hücum beki sistemini ilk getiren kişide odur.Umarım çok başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bundan 6 hafta once Mustafa Denizli ninde gitmesi gerektigini yazioldular bakin birden bire ne oldu.

Dogru adimlar dogru yaklasimlar basariyi getirir. Trabzondada bu isleri en iyi yapcak adamlardan biri Senol Gunestir. Simdi sira Yonetimin adam olmasinda. Tum yetkiler Gunestedir dedi baskan Insallah oyledir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayırlısı olsun!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Aslında duruma normal boyutta bakacak olursak Şenol Güneş'in bu zamanda gelmesi hem onun hem de Trabzon için büyük şans, çünkü Trabzon bu seneyi bitirdi,ve Şenol Güneş'e de sistemini oturtup kafasındaki takımı yerleştirene kadar olabilecek maç yenilgileri için ortam oluştu. Tabi bu taraftarında aynı şekilde düşnmesine bağlı.Eğer böyle düşünürlerse uzun vadede başarı gelir.

Hıncal Uluç gibi kendini bilmezler Şenol hocaya zamanında çok yüklendi, yok vizyonsuz yok misyonsuz diye ,hakketmediği şeylerle karşılaştı.

Halbuki Şenol Güneş'in en beğendiğim yanı takımın durumuna göre farklı farklı sistemler üretebilmesidir. Türkiye'de hücum beki sistemini ilk getiren kişide odur.Umarım çok başarılı olur.

insallah abi.

Milli takımdanda boş yere bıraktırıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şenol Güneş'in Trabzonspor'a kaçıncı gelişi.? Umarım kötü sonuç alındığında takımdan gönderilme ve istifa olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

4 cu gelisi. Bu sefer ondan once gitcek bi yonetim var Biz Senol hocanin sonuna kadar arkasindayiz

16. Default

Herşey daha guzel olacak inşallah

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ŞenoL Güneş iyi bir taktisyen mi tartışıLır ama bence iyi bir motive edici hoca. Takımda ki oyuncuLarı iLe arasını iyi tutan, onLara sürekLi moraL aşıLamasını iyi biLen birisi. Trabzonspor un da şu anda buna ihtiyacı oLduğundan doLayı başarı geLecektir diye düşünüyorum.

Ama Takımı Şampiyon yapabiLirmi, o kadar başarı eLde edebiLirmi bunu da zaman göstericek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Daha 2 gün önce kadro dışı kalan bir oyuncuya bugün kaptanlık veriliyorsa bu takımda bişeylerin değişeceğini beklemek(yönetim olarak) güç..Ne Şenol Güneş'le nede bir başkasıyla..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Daha 2 gün önce kadro dışı kalan bir oyuncuya bugün kaptanlık veriliyorsa bu takımda bişeylerin değişeceğini beklemek(yönetim olarak) güç..Ne Şenol Güneş'le nede bir başkasıyla..
    bende bunu yazmak icin girmistim, resmen bir komedi. iki gun once kadro disi kalan adam simdi kaptan olmus.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Aynen Serhat haberi okuyunca direk'lanet olsun hiçbirşey değişmez bu takımda' dedim vallaha

Mesaj Yetkileri