Beşiktaş Kazanır.
Bursaspor Kazanır.
Berabere Biter.
Oyumu beraberlikten yana kullandım ancak Bursaspor'un çıkışı nedeniyle bu maçta onları favori görüyorum umarım onlar kazanır.
Bu maça gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.İnşallah gidişimin şerefine kazanırız.2 haftadır puan kaybı yaşayarak puan kaybetme lüksümüzü tamamladık.Bu maçı mutlaka kazanıp devreyi bitirebildiğimiz en iyi noktada bitirmeliyiz ama zor maç olacak gerçekten.Allah yardımcımız olsun..
So what?
Saike
Ben bu kez farklı bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü artık bu makus talihe bir son vermek gerek.
Maça gidebilirdim ama evden izlemeyi tercih ettim. Bakalım genelde bizim takımın evden izlediğim maçlarında ya kazandık ya kaybettik, kolay kolay berabere kalamıyoruz.
Bu maçta da gol atacağımızı düşünüyorum. Hatta rakibimizden fazla gol bulacağımızı da düşünüyorum ve bunu da hesaba katarak kazanırız diyorum.
Bakalım yine haftanın açılış maçı bize düştüNedense haftayı bir süredir hep biz açıyoruz.
Başarılar ve bol şans her iki takımada...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
BURSASPOR: İvankov, A.Tandoğan, İbrahim, Zapotocny, M.Keçeli, Hüseyin, Ozan İpek, Ergiç, Bekir, Volkan Şen, Sercan
Çok ilginç bir kadro gelmiş Ertuğrul Hoca'dan. Ömer - Turgay - Kirita ilk 11'de yoklar. . .
Güzel bir mücadele bekliyor. Beşiktaş'ın maçları genelde golsüz bitiyor ama; bu sefer bol gollü bir müsabaka bekliyorum. Bursaspor ise bu maçı Beşiktaş'tan daha çok isteyecektir. Bursaspor kazanır düşüncesindeyim.
Stadyum boş gibi. . .
İddaa da hem alt hem 0 oynadım umarım yanılmam![]()
Saha çok ama çok ağır. Maç iptal edilebilir.
Peki.
Başlamadı henüz yaa :/
Anam valla İsmail yedek yine...
2.yarı uğurun ve nobrenin gireceği kesin olduğu için , kalan 1 değişiklikte ya yusuf girer ya ismail. OYnat şu adamı artık hoca yaa
Zemin bir felaket oyun Bjk yarı sahasında oynanıyor.
Bursa fena bastırıyor
Ozan İpek ve 1-0
Derken attı Bursa. Ozan İpek 0-1.
ve ozan ipek attı. Az kalsın kırmızıyı yiyordu da..
Sentugo.
%100 'lük bir gol kaçırdık. Kaleci ile karşı karşıya. . .
Rüştü değişiklik işareti yaptı. H.Arıkan da yok.Bakalım genç kaleci ne yapıcak.
Korcan girdi. Rüştü çıktı. . .
Korcan bakalım nasıl oynayacak, şu dakikadan sonra kilit oyuncu olacak.
Hakem,Ozan İpek'i atamadı o da golünü attı.Bu haftada bir hakem hatası daha.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Saha berbat.Top gitmiyor doğru düzgün.Devre arası temizlerler heralde suları yoksa daha da kötü olur.Şu ana kadar her şey Beşiktaş'ın aleyhine gidiyor.Gerek saha şartları gerek skor gerek 3.kalecinin sahada bulunması.Bakalım ikinci yarı neler olacak.
Neden kırmızı kart gerekti? Maçın o süresini izlemedim.
Saha sayesinde maçta gülme krizine girdim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !