Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Alişan FM'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbolculara değil sanırım, futbolculara verilen haktan yararlanmak için lisans çıkarıp sahaya bile çıkmayan hatta idman bile yapmayanlara tepki gösteriliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Futbolculara değil sanırım, futbolculara verilen haktan yararlanmak için lisans çıkarıp sahaya bile çıkmayan hatta idman bile yapmayanlara tepki gösteriliyor.
    O konuda haklısın, şarkıcılar komik duruma düşüyor. Ancak konu Tümer ve diğerlerine de kaydı ona genel olarak baktım olaya.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    Futbolcuların bu şekilde askerlikten "sıyrılmalarına" kızıyoruz, haklıyız da belki de, ancak onların tarafından da bakalım. Askerlikten kaçmak değil esas gayeleri bazılarının, Sonuçta 33-35ine kadar çoğu futbol oynuyor ve gidip 12 ay-15 ay askerlik yaptırırsan ki örnek Emre olarak konuşayım, en verimli dönemlerine denk geliyor, Askerden sonra da hangi kulüp anlaşır ki uzun süredir top oynamamış bir futbolcuyla?

kesinlikle katılıyorum futbolculuk devamlılık isteyen bir meslek arada uzak kalacağın 1,5 yıl üstelik birde tekrar form tutmak için geçireceğin süre var.en azından 2 yılını boşuna harcamış oluyorsun. Eskiden ordu milli takımı vardı futbolcuların askerlik yaparken sıkıntı yaşamaması,ayrıca diğer ülkelerde ki ordu takımlarıyla yapılacak maçlar için kaliteli oyuncuların olmasını sağlamaya çalışıyorlardı.fakat son zamanlarda lisanslı oyuncuların belirli bir yaştan sonra askerliği tercih etmeleri sebebiyle ordu milli takımının akibetini ne yazık ki bilmiyorum...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri