Sayfa 28 / 149 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şaaşalı bir ortamda imza atmıs
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İyi bir bitirici aldı Trabzonspor...

Trabzon'un en büyük sorunlarından birisi pozisyona girip çok gol kaçırmak.Özellikle Umut'un yakaladığı pozisyonlara Gutierrez girerse çok gol atar.Gerçi Umut'un hakkını yemeyelim,girdiği biçok poziyonda kendi emeği var...

Teknik anlamda iyi bir forvet aldı Trabzonspor.Tipik Güney Amerikalı golcü...

Hayırlı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Umut ta biraz teknik olsa süper adam olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İyi bir bitirici aldı Trabzonspor...

Trabzon'un en büyük sorunlarından birisi pozisyona girip çok gol kaçırmak.Özellikle Umut'un yakaladığı pozisyonlara Gutierrez girerse çok gol atar.Gerçi Umut'un hakkını yemeyelim,girdiği biçok poziyonda kendi emeği var...

Teknik anlamda iyi bir forvet aldı Trabzonspor.Tipik Güney Amerikalı golcü...

Hayırlı olsun...
    Umarım dediğin gibidir.Çünkü onla ilgili haberler çıkana kadar adını bile duymadığım bir oyuncuydu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serhat benimde aklımdan o geçiyor jun gibi olur diye korkmuyo değilim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gutierrez Dünya sıralamasında

IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) bugün internet sitesinde Dünyada 2009 yılının en iyi golcülerini açıkladı.

34 maçta 39 gol ile Janko'nun birinci olduğu listede Gutierrez 43 maçta 30 gol ile 4. Sırada yer aldı.

.............

Jun 14 golle gol kralı olup gelmişti baksana bu adam baya atmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ama lige bak kolombiya belli olmaz.Fatih gelse ıyı ıkılı olurlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kolombiya liginden avrupaya acilan futbolculari bi arastirin basarili olduklarini gorceksiniz

Senol Gunes nasil bi taktikle oynatcak cok merak ediyorum heleki Fatih te alinirsa ama suan alinmasada olur sezon sonu bedava gelsin. Bugun 4-5-1 oynadik gayete iyidik 4-4-2 de orta sahada kimi kesecek Senol hoca

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Umut ta biraz teknik olsa süper adam olur
    Mustafa bende Umut'un çok teknik olduğunu düşünüyorum. Sadece çok heyecanlı. Hırsı çok yüksek ve bazen toplara vururken hırsla vurup dışarı atıyo. Veya son hamlede heyecan yapıp dışarı atıyo. Yoksa topu sürüşü rakibi geçişi iyi.

Çok iyi transfer gibi duruyo. Şenol hoca nasıl oynayacak çok merak ediyorum. Elindeki forvetlerin hepsi hareketli adamlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Başkan 4 forvetimiz olacak diyordu.Gökhan gitti kaldı 3 forvet artık Tekke'yi alıp 4'ü tamamlama zamanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Başkan 4 forvetimiz olacak diyordu.Gökhan gitti kaldı 3 forvet artık Tekke'yi alıp 4'ü tamamlama zamanı.
    Burak Yılmaz'ı takas ile almadımı Trabzon?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Burak Yılmaz'ı takas ile almadımı Trabzon?

Sene sonu. Riza demiski ver Zafer le Engini sezon sonuna kadar hemen verelim ama bizimkiler yok demis artik yalan gercek bilmem .

Tekke icin rusyada Unal ve bi yonetici

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gutierrez'e 19 numara verilmiş.Gökhan gidiyordu aslında 9 verilebilirdi.Yoksa 9'u gerçek sahibine mi ayırdılar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teoriler yazılmaya başlanmış hemen.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Numara sezon başında verildiyse bir oyuncuya, takımdan gitse dahi o numara değiştirilemiyor diye biliyorum ben. Fenerbahçe'de de bir ara böyle bir durum olmuştu ve öyle açıklamışlardı sanki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Allah sabır versin şimdiden Trabzon'lu arkadaşlara. Gökhan'dan kurtulduklarını düşünüyolarsa yanılıyolar daha kötüsü geldi başlarına. Versinler Engin'i yahu Engin'i oynatmayacaklar boşuna çürümesin verin bize.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Engin kupa maçlarında iyi bir performans sergiledi.Gönderileceğini sanmıyorum.Ayrıca bu Eskişehir'le anlaşma işine biz neden dahil oluyoruz çözemedim.Bunu direk Fenerbahçe'nin halletmesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Allahım sana sıgındım yahu en ıstemediğim adamı aldılar var mı böyle bişey ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Engin kupa maçlarında iyi bir performans sergiledi.Gönderileceğini sanmıyorum.Ayrıca bu Eskişehir'le anlaşma işine biz neden dahil oluyoruz çözemedim.Bunu direk Fenerbahçe'nin halletmesi lazım.
    Valla Burak'ın peşinden günlerdir koşan Fenerbahçe değil. Biz istesek alırdık Burak'ı sezon sonu. Çünkü satın alma opsiyonu bizde Ama biz köle oynatmıyoruz takımda. Bizi istemeyene yol açık. En geç sezon sonu paşa paşa gelir. Ha illa şimdi istiyoruz diyosanız onunda bi bedeli var. Burak sezon sonuna kadar bizim futbolcumuz olduğu için 1. muhattabı biziz. Hatta bize sorulmadan böyle bir teklif kabul bile edilmemiştir...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Valla Burak'ın peşinden günlerdir koşan Fenerbahçe değil. Biz istesek alırdık Burak'ı sezon sonu. Çünkü satın alma opsiyonu bizde Ama biz köle oynatmıyoruz takımda. Bizi istemeyene yol açık. En geç sezon sonu paşa paşa gelir. Ha illa şimdi istiyoruz diyosanız onunda bi bedeli var. Burak sezon sonuna kadar bizim futbolcumuz olduğu için 1. muhattabı biziz. Hatta bize sorulmadan böyle bir teklif kabul bile edilmemiştir...
    Saçma olan kısım bu zaten.Biz Fenerbahçe'den Burak'ı istediğimizde Eskişehirspor'la anlaşması gereken taraf onlar olmalı.Burak için bir bedel ödenecekse bunu ödeyecek olan tarafta Fenerbahçe olmalı.Bizim bu olayda tek yapmamız gereken imza töreni için basına haber vermek olmalı bence..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Su an Teo nun karsilamasini izledimde oyle utaniyorumki

Fatih Tekke yi Trabzonspordan buyuk yaptilar

Teo birakmis ailesini gelmis bu takima, onu yeni evine en sicak sekilde karsilamak varken Fatih tezahuratlari ? ? ? Ben artik iyice sogumaya basladim Fatih ten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Saçma olan kısım bu zaten.Biz Fenerbahçe'den Burak'ı istediğimizde Eskişehirspor'la anlaşması gereken taraf onlar olmalı.Burak için bir bedel ödenecekse bunu ödeyecek olan tarafta Fenerbahçe olmalı.Bizim bu olayda tek yapmamız gereken imza töreni için basına haber vermek olmalı bence..
    Gökhan'dan bir an önce kurtulmak için yönetim herşeyi kabul etmiş anlaşılan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ya bıraksınlar klasın orda allah allah versin biraz para es-es kalsın orda ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Teofilo’nun basın toplantısı
    Bu habere 17 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Yeni transferimiz Teofilo Gutierrez, takımımızın kamp yaptığı Belek Gloria Serenity Otel’de basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Düzenlenen basın toplantısında bir an evvel takıma uyum sağlamak ve başarılar elde etmek istediğini vurgulayan Teofilo, önemli takımlarından teklifler aldığını, ancak Trabzonspor’u tercih ettiğini kaydetti.
    Ne kadar büyük bir takıma geldiğinin farkında olduğunu belirten Teoıfilo şunları söyledi: ''Menajerimle görüştüğümde, Almanya’dan 2, Meksika ve Ajantin'deki bir kaç takımdan teklifler olduğunu söyledi. Özellikle Arjantin'in River Plate takımı, benimle ciddi şekilde ilgilenmişti. Ancak Trabzonspor kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener ve diğer yöneticiler Kolombiya’ya kadar gelerek ne kadar ciddi olduklarını gösterdiler. Ben de bu nedenle Türkiye’yi tercih ettim''.
    Geçtiğimiz sezon önemli sayıda gol attığını dile getiren Teofilo, Kolombiya liginde veya başka bir ligde attığı gol sayısına ulaşmanın zor olduğunu savundu.
    Teknik ekibin kendisine vereceği güvenin önemli olduğunu belirten Teofilo Gutierrez şöyle devam etti: ''Geçtiğimiz yıl sıra dışı bir sezon geçirdim. Burada aynı güveni kazanacağıma ve aynı gol sayısına ulaşacağıma inanıyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımdaki arkadaşlarımın yardım etmeleri ve bana sağlanacak güvenle işim daha da kolaylaşacaktır. Ekipteki Güney Amerikalı oyuncular benim için avantaj. Bir an evvel takıma uyum sağlamak ve başarılar elde etmek istiyorum. Türkiye liginin gol kralı olmak amacındayım ve bunu başarabileceğime inanıyorum. Buraya büyük hedeflerle geldim. Camiada baskı az da olsa çok da olsa bunu bilerek Trabzonspor'u tercih ettim. Oyuncular bu tür baskıları yaşayabilirler ancak bunların altından kalkmak önemlidir.''
    İyi bir tekniğe sahip olduğunu dile getiren Teofilo, özellikle ceza sahası içinde etkili vuruşlar yapabildiğine dikkat çekti. 2002 Dünya Kupası'nı takip ettiğini belirten Teofilo, ''Orada Türk Milli Takımı'nın ve o dönemin Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başarısı çok önemliydi. Şimdi onunla birlikte çalışmaktan dolayı mutluyum. Cordoba ile milli takımda birlikteydim. O bana Türkiye’yi sürekli anlatıyordu. Mondragon’la da uzun süre görüştüm. Her ikisi de bana iyi bir teklif aldıysam kabul etmem gerektiğini söylediler. Her ikisinin de bana verdikleri tüm bilgiler çok olumluydu'' yorumunu yaptı.
    Kariyerine 15 yaşında Kolombiya'nın Junior takımda başladığını belirten Teofilo, 2008-09 sezonunda ülkenin en iyi golcü oyuncusu seçildiğini vurgulayarak, ''Trabzonspor'a gelmeden önce de dünyadaki golcüler sıralamasında dördüncü sırada olduğumu öğrendim'. Bu da beni fazlasıyla mutlu etti” diye konuştu.
    Kariyerinin başından itibaren 4-4-2 sisteminde en öndeki forvet oyuncusu olarak görev taptığını vurgulayan Teofilo, ''Daha önce takımımın hücum gücü tamamıyla benim üzerimdeydi. Şimdi Trabzonspor'da bu şekilde oynar mıyım bilmiyorum. Hız, pres ve baskı da çok etkiliyim. Ceza sahasındaki hareketliliğim sayesinde diğer arkadaşlarıma boş alanlar yaratıyorum. Teknik özelliklerime güveniyorum. Bitirici vuruşlarda kendimi daha da geliştirdim. Bunu burada da sürdürmek istiyorum.'' dedi.

Teofilo, toplantının sonunda, Latin Amerika halklarının bir ferdi olarak Haiti'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileğinde bulunurken Trabzonspor Dergisi’yle objektiflere poz verdi.

Umut'un teknik versiyonu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başkan Fatih ve bir transfer daha olabilir diyor bir stoper olabilir aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bi diger transfer kesin stoperdir Stoperde hiz bakimindan cok eksigiz agir stoper olmaz insallah

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bencede geçen sene sivas maçında3 yemiştik tek sebebi defansı önde kuran HOCA YÜZÜNDEN SONRA EGEMENLE sONG mEHMETE YETİŞECEM DİYE YIRTINIYORDU

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Dün akşam BMN'te Fatih konusunda büyük bir izliham olmuş.Sanırım kulüpten biri tarafından bi açıklama falan yapılmış.Kaçırdım olayı bilgisi olan var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Birisi Fatih geldi konusu açmış Serhat ama konu kilitlenmiş tabi resmi olmadığı için adam yakın kaynaklardan aldım bilgiyi diyor sonrada Fatih telefonlara çıkmıyor felan deniliyormuş parayı beğenmedi felan deniliyormuş valla olay karışık ben çözemedim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kuyuya atılmış taş misali..

Mesaj Yetkileri