İkinci yarı başladı hadi hayırlısı
Galatasaray
Gaziantepspor
Beraberlik
İkinci yarı başladı hadi hayırlısı
İntihar edicem var ya.Elano niye kullanmıyo da bu Nonda kullanıyo ya
penaltı kullanması için nonda ya kim topu verdiyse onun aklından şüphe ediyorum git artık nonda git yıldırdın bizi bundan sonra 10 gol atsanda yaranamazsın bize
Jo girecekmiş sanırım.Acayip kıl oldum bu Nonda'ya gitsin artık bıktım.
nonda'nın kaçırdığı ilk penaltı. o kadar abartmaya gerek yok. penaltıdır, kaçar.
Kusura bakmayın yanlış bişey söylediysem ama çok sinirlendim off![]()
iyiki nonda kaçırdı. İyiki nonda berbat oynuyor. Yoksa takımdan gönderilmezdi. Şimdi göndermek için bi sebebimiz var artık.
Jo giriyor Elano çıkıyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Jo girdi oyuna elanoyu çıkardı nonda hala oyunda gelde bişey söyleme off
Bonus kafa girdi.![]()
Elano dururken geçiyorsa topun başına, hele de böyle rezil oynarken kaçırırsan o penaltıyı adamı Edirne'ye kadar odunla kovalarlar.
Al işte, Elano çıktı Jo girdi, Allah akıl fikir versin...
Nonda iyi oynayınca aslanım Nonda bir penaltı kaçırınca gol atamamızın sebebi Nonda mı oldu?.Jo girmiş atarız birazdan
.
Nonda kötü oynuyo maç başından beri sinirlenmemizin sebebi sadece penaltıyı kaçırması değil herkes kaçırır penaltı ama kaç maçtır kötü oynuyor yıldık iyice keşke iyi oynasada bizde alkışlasak ama olmuyor
Bu baskıya bakalım daha ne kadar dayanacak antep
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bütün takım antep yarı alanında inşallah kontradan gol yemeyiz
Sarp attı..
goooool
mustafa sarp attı
Goooool Mustafa Sarp, goçum benim yazdı golünü yine...
Gol be Sonunda
Mustafa Sarp Derim Hep Türkiyede Gerçek Türkden En İyi Ön Libero Oyuncusu Adamın Şutları Bile Füze Gibi. Hem Kesici Hemde Ataklara Destek Vermesi Allah Vergisi Bir Yeteneği Var Bu Adamda. Milli Takımda Yıllardır Ön Libero Arayan TDlere Duyurulur. Ama İşte Gözümüzün Önünde Oynayan Adamı Görememe Gibi Bir Yeteneksizliğimiz Var Adam Gelmiş 28-29 Yaşına Hala Keşfedilecek![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ah be Jo kaçırdı.
Bu jo gerçekten barosu geçer.
Tribünler yine süper![]()
Vay be Türkiye'nin "Los Galacticos'u" 10 kişilik Antep'i zar zor yeniyor. . .
Yer karlı hava şartları kötü karşımızda ligin kalburüstü takımlarından feneri yenmiş gaziantep var takımımızda keita kewel baroş yok gittik birde penaltı kaçırdık daha ne yapıcaz bir maçta anlamadım
Karşı tarafta aynı saha şartlarında oynuyor pardon aynı şartlarda değil 1 kişi eksik oynuyor. .
Git bi maç raporlarına bak. Maç hangi yarı sahda geçmiş ?
Bu arada Büyük Kaptan Çıktı Geleceğin Kaptanı girdi.