1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: penaltılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default penaltılar

arkadaşlar az önce man city ile şampiyonlar ligi finalinde barcelona ile karşılaştım. maç 0 0 bitti ve penaltılara kaldı 7. penaltıyı corluka kaçırdı benim man city adına yenildim. ama çıkınca bi baktımki kupayı ben kazanmışım penaltılarda bu nedir ? tamm ne güzel kupayı kazandımda valla hiç sinmedi içime :P

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    arkadaşlar az önce man city ile şampiyonlar ligi finalinde barcelona ile karşılaştım. maç 0 0 bitti ve penaltılara kaldı 7. penaltıyı corluka kaçırdı benim man city adına yenildim. ama çıkınca bi baktımki kupayı ben kazanmışım penaltılarda bu nedir ? tamm ne güzel kupayı kazandımda valla hiç sinmedi içime :P
    Aynı şey bende 2006 da olmuştu.Ama benim lehime değil aleyhime.Oyunun bir hatası sanırım bu ama 2010 serisindede varsa o zaman iş kötü biraz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ss koyabilir misin acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

koyarımda koysam bişey etmicek çünkü penaltıları kaçırmayan kişilerin penaltı kaçırdığı kaçıranların kaçırmadığı gösteriyor maçtan çıkçıktan sonra değişti bütün post match görüntüsü. yenilince screenshot almamıştım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ben olsam oynamam o kariyeri

10.0 Verisyonu Olduğu İçin Oyun Bu Hatası Vardı Onu 10.1 Düzelttiler Birçok Şeyle Beraber. Tavsiyem En Son Çıkan 10.2 Yükle Hata Almazsın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    10.0 Verisyonu Olduğu İçin Oyun Bu Hatası Vardı Onu 10.1 Düzelttiler Birçok Şeyle Beraber. Tavsiyem En Son Çıkan 10.2 Yükle Hata Almazsın
    Ben 10.2 kullanıyorum; ilk sezonumda TR kupasında Turgutlu'yla eşleştim maç uzadı penaltılara gitti. Penaltılar sonucunda maçı ben aldım sahada futbolcularım sevindi filan fakat maç bitince Turgutlu tur atlamış olarak gösterildi, yani patchle filan değişen birşey yok..

O zaman tek çare şu;böyle mühim maçlar öncesi oyunu kaydediyoruz.Penaltılara gidip de ters bir durum olursa çıkıp yeniden giriyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İlginç hala böyle hatalarla karşılaşılması..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

patch olarak son çıkanı kullanıyorum hata falan düzeltilmemiş hala duruyor yani

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

banada 2007 de olmuştu sanırım, tam üzülürken kazandığını görünce şaşırma-sevinme-içine sindirememe gibi duyguları bi arada yaşıyosun

Mesaj Yetkileri