Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hiddink Yararlı Olur mu?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Kesinlikle

27 75.00%
  • Sanmıyorum

9 25.00%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 210 sonuç

Konu: Türk Milli Takımının Yeni Teknik Adamı Guus Hiddink

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hatta o teori şöyLe devam ediyor. Tam oLarak yazacak oLursak;

Murat Aksu başkan oLacak, iLk iş oLarak Mustafa DenizLi iLe yoLLarı ayıracak, yerine Fatih Terim geLicek, DenizLi Türk MiLLi Takımının başına geçicek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türkiye A Milli Futbol Takımının teknik direktörü büyük ölçüde belli oldu!...

Türk futbol kamuoyu tarafından haftalardır merakla beklenen "Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Kim Olacak?" sorusu büyük ölçüde çözüldü..

GUUS HIDDINK!!!

MARATON.COM.TR'nin kendi kaynaklarından aldığı istihbarata göre Hollandalı teknik adam ve Türkiye Futbol Federasyonu büyük ölçüde anlaştı ve önümüzdeki günlerde tecrübeli isim Türkiye'ye gelecek.

OĞUZ ÇETİN!..

Gelecek teknik direktörün yanı sıra yanındaki yardımcının kim olacağı da en çok tartışılan konulardan biriydi. Tartışmalara son noktayı Guus Hiddink koydu ve Oğuz Çetin'i yardımcısı olarak istediğini belirtti. Guus Hiddink'in Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde takım kaptanı Oğuz Çetin'di.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Guus Hiddink gelirse süper olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En çok istediğim isim.İnşallah yalan haber değildir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayin 7 sine kadar aciklicaktilar hatta o gunusu aciklicaklar o gunude Turkiyeye geliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiddink gönderilirken özel hayatına çok takılmıştı, Fatih Terim'in aylık 100 milyar maaşının meclise taşındığı ülkemizde neredeyse 6-7 katı maaş alacak Hiddink'in, üstelik yılın çoğunda ülkemizde olmayıp, milli maçlardan önce gelip gitmesinin çok tartışılacağını düşünüyorum.

Tabi gelir gelmez başlamaz bu tartışmalar, başarısız sonuçlar aldığında basınımıza malzeme çıkar. Türk ekolü oluşturacak ve altyapılarla beraber Türk futbolunu yeniden yapılandıracak birisi olsun isterdim, Hiddink o anı başarılı kılmak için çalışacaktır muhtemelen, artık çok uzadı, açıklasalar da, Yılmaz Vural da olsa bu açıklanan isim rahatlasak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hiddink olmasın Yılmaz Vural olsun ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yardımcısı Rıdvan Dilmen olsa keşke.

Geldi de yardımcısı kaldı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yalanlandı maalesef.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=9069

"Hiddink ile görüşüldüğü ve anlaşıldığı haberi gerçeği yansıtmamaktadır"
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yılmaz Vural hiç yalanlanmadı nedense.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aylardır ismi Türk Milli Takımı ile anılan Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink, teknik direktörlük kariyerine devam edeceğini, ancak Rusya Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimi arzu ettiği gibi bitmemesi dolayısıyla bunun bir başka ülke olabileceği mesajını verdi.

Gelecekteki kariyeri konusunda bir karar verebilmek için her defasında yaptığı açıklamasında, dün yapılan Rusya Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerinin sonucunu beklediğini söyleyen Hiddink'in, sandıktan beklediği isim çıkmayınca Rusya macerasının sonuna geldiği öğrenildi.

FURSENKO İLE ÇALIŞAMAM

Yapılan seçim sonrasında Rusya Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Sergei Fursenko ile birlikte çalışmamasına kesin gözüyle bakılan Hiddink'in rotayı yeniden Türkiye'ye çevirdiği yorumları yapılmaya başlandı.

DE TELEGRAAF'A KONUŞTU

Bugün Hollanda'nın en yüksek tirajlı gazetesi olan 'De Telegraaf'a bir açıklama yapan Hiddink, "Teknik direktörlük kariyerime başarıyla nokta koymak isterim. Fakat bu henüz olmadı. Bunun için şimdi devam kararı aldım. Başarıyı yakalayabileceğim bir ülkenin Milli Takımı'nı çalıştırmayı çok istiyorum" diyerek bir anlamda yeni bir maceraya atılacağının sinyallerini verdi.

15 TEMMUZ'DA BİTİYOR

Guus Hiddink'in Rusya Futbol Federasyonu ile olan mukavelesi 15 Temmuz tarihinde sona eriyor. Hollandalı teknik adamın erken ayrılması halinde sözleşme imzalayacağı kulüp takımı ya da ülke federasyonu, Rusya Futbol Federasyonu'na tazminat ödemek zorunda.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

sakary Ali Misafir

bence teknik direktörle anlaşıldı kura çekiminin olduğu gün açıklanacak

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Yılmaz vural var gül gibi onun üstene adam arıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ciddi ciddi(öyle mi hakikaten acaba?) yılmaz vural ı nasıl isteyebiliyorsunuz anlamıyorum ya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ciddi ciddi(öyle mi hakikaten acaba?) yılmaz vural ı nasıl isteyebiliyorsunuz anlamıyorum ya...
    Sen neden istemiyorsun peki?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Sen neden istemiyorsun peki?

ciddi ciddi bu soruyu da soruyorsunuz demek ... ne bileyim ben daha mantıklı şeyler bekleyerek fazla iyimser davranıyormuşum sanırım...

bu adam hakkında yazılacak çok şey yok o yüzden fazla bir şey de yazamam ..

ama size benden bi kıyak yılmaz vural compilation...

http://www.youtube.com/watch?v=y_kQdSJC_Lo

http://www.youtube.com/watch?v=lfz8ozyNf3k

böylesi bir iş ahlakına/ahlaka sahip bir adam ve milli takım.. bu iki kavramı bir arada kullanma gafleti sanırım içinde bulunduğumuz ve başımıza gelen tüm olumsuzlukları adaletli kılıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ciddi ciddi bu soruyu da soruyorsunuz demek ... ne bileyim ben daha mantıklı şeyler bekleyerek fazla iyimser davranıyormuşum sanırım...

bu adam hakkında yazılacak çok şey yok o yüzden fazla bir şey de yazamam ..

ama size benden bi kıyak yılmaz vural compilation...

http://www.youtube.com/watch?v=y_kQdSJC_Lo

http://www.youtube.com/watch?v=lfz8ozyNf3k

böylesi bir iş ahlakına/ahlaka sahip bir adam ve milli takım.. bu iki kavramı bir arada kullanma gafleti sanırım içinde bulunduğumuz ve başımıza gelen tüm olumsuzlukları adaletli kılıyor...
    Videoları izleyemedim.

Aradığımız kriter nedir? Yılmaz Vural gayet aklı başında, düne kadar pro lisans sahibi olan tek teknik adam Yılmaz Vuraldı.

Buyrun, en yakın örnek Kasımpaşa,ne halden ne hale geldi.

Milli takıma tonla oyuncu yetiştirmiş bu adam, neyi eksik 70 yaşındaki elin italyan trapattonisinden. Kimde var bu iş hırsı, yılmamazlık, yüzsüzlük.(iyi yönde)

En başka Türk halkının sahip çıkması gerekiyor,istemesi gerekiyor.

Ama sen dersen ki 70 yaşındaki Trapattoni'ye 5 m € saçarım, Benim köylü Yılmaz Vuralım gezsin şehir şehir küme düşecek takımları kurtarsın. Hey gidi hey, yazık.

Yerli hocanın avantaj olduğunu düşünmekteyim.Ama Milli Takımımızın artık belirli bir sisteme ve anlayışa ihtiyacı olduğunu düşünerek vizyon sahibi bir yabancı hocanın gelmesi iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Videoları izleyemedim.

Aradığımız kriter nedir? Yılmaz Vural gayet aklı başında, düne kadar pro lisans sahibi olan tek teknik adam Yılmaz Vuraldı.

Buyrun, en yakın örnek Kasımpaşa,ne halden ne hale geldi.

Milli takıma tonla oyuncu yetiştirmiş bu adam, neyi eksik 70 yaşındaki elin italyan trapattonisinden. Kimde var bu iş hırsı, yılmamazlık, yüzsüzlük.(iyi yönde)

En başka Türk halkının sahip çıkması gerekiyor,istemesi gerekiyor.

Ama sen dersen ki 70 yaşındaki Trapattoni'ye 5 m € saçarım, Benim köylü Yılmaz Vuralım gezsin şehir şehir küme düşecek takımları kurtarsın. Hey gidi hey, yazık.

trapattoni istediğim yok benim.

ama gelse yılmaz vural dan potansiyel olarak daha faydalı olacağı da kesin olur.

video ları izlememişsin, izleseydin keşke... adam kendi futbolcusunu dövüyor tekmeliyor. hatta bazılarınca çok fena küfür ettiği(oyuncularına) belirtiliyor - ki döven adam küfür de eder-.

birincisi böylesi bir iş ahlakına sahip bu kişi.

ikincisi de; bize lazım olan hırs-motivasyon falan değil.(kaldı ki yılmaz vural bunların hiçbirisini milli takıma yansıtamaz yani o tavırlarıyla) en yakın örnek fatih terim. fatih terim'deki karizma- hırs yılmaz vural'da var mı? yok. peki fatih terim milli takıma(son döneminde) ne yaptı? avrupa şampiyonasında yarı final, o da kör-topal, müthiş bir şans ile. ama o gruptan dünya kupası'na gidemedik mesela. niye? çünkü bir sistemimiz bir felsfemiz yoktu. formda bir oyuncu mu var ligde? al koy takıma. nerde oynuyorsa hangi mevkide olursa olsun. koy işte. sonra darılırlar klüpler. vs. vs.. maalesef türk hocaların kaderi biraz böyle çiziliyor. fatih terim gibi bir karizmaya sahip bir adam bile bu uygulamayı yapmak durumunda kalabiliyor, yılmaz vural nasıl kalmasın?

bana kalırsa guus hiddink 'in gelmesi de çok doğru olmaz. çünkü bizim asıl ihtiyacımız büyük bir sistem devrimi, oyuncu devrimi... guus hiddink elindekilerle çok iyi taktik anlayışı uygulayıp başarılı olan bir isim. illa başarılı olacaktır. ama rijkaard tarzında (hatta daha sert- baskın, medyaya federasyona karşı durabilecek, istediğini yapabilecek/yaptırtabilecek) radikal bir şekilde sistem uygulayabilecek, uzun vadede bir hoca gerekiyor. ama kariyeri sağlam olmalı ki oyuncular da saygı duysun.

türk hoca maalesef günümüz şartlarında çok zor. fatih terim bence en iyi adaydı milli takım için ama o da işte harcandı...

edit: alttan üste 2. paragrafta bahsettiğim isim louis van gaal tarzı bir adam olabilir. mükemmel olur, türk futbol tarihi değişebilir....
    Last edited by ForCimbom : 05.Şubat.2010 at 12:59

sakary Ali Misafir

Fatih Terim'den daha ahlaklı olduğunu düşünüyorum.

hiddink 8 milyon euro kazanıyomuş dün haberlerde gördüm ingiliz gazeteler hiddink'in rusya ile sözleşmesi bittiğinde türkiye ile anlaşma ihtimalinin yüksek olduğunu yazmışlar ve bu ücreti bizde ödemeye hazırmışız.yahu tamam hiddink dünya klasında bi çalıştırıcı ama bu para etmez kimse bu kadar parayı hak etmez teknik direktörlük yaparak.kaldı ki hiddink'in rusyası da gidemedi dünya kupasına başarı garantisi de yok demek ki bu işlerde.hoca yerli olmalı diyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yilmaz hocaya kadar o milli takimin basina gececek daha kaliteli yerli antrenörler var en basta Ertugrul Saglam,Ersun Yanal,Tolunay Kafkas gibi isimler var...

Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas çok iyi nitelikte antrenörler.Ama yurt içinde kendilerini ispatlamaları gerek diye düşünüyorum.Ersun Yanal olabilir aslında ama daha önceden çalışmış ve bu şansını kullanamamış olması ile Milli Takımın başına geçmesi zor gözüküyor.

ersun hocaya izin verilseydi şansını iyi değerlendirebilirdi çok erken görevden alındı bence güzel futbol oynuyodu milli takım onun zamanında

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

ben hala yılmaz vuralda bir sakınca göremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kura çekiminin ardından Yılmaz Vural'dan bu gruptan birinci çıkartırım takımı demeci bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yılmaz Vural olsun, yardımcısı da Rıdvan ile İBB'nin hocası olsun .)

Ntvspor'da Kura Çekimi Sırasında Dikkatinizi Çekmiştir Umarım. Guus Hiddink Üzerine Net Konuşmalar Yaptılar. Mert Aydın Bir Ara Trapottini Diyerek Espri Anlamında Birşey Söyledi. Büyük İhtimalle Yeni Teknik Direktörümüz Hiddink veya Trapottoni Olacak. Hayırlı Olsun Herkese

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hiddink Haziran ayına kadar Rusyayı bırakmayacakmış.. Hazirana kadar özel maçlarda takımı kim belirleyecek, kim hazırlayacak?

Versinler Bana Ben Götüreyim İşte Takımı Avrupa Kupasına Ben Bile Bu Takımı Götürürüm Valla Götüremeyenler Utansın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri