Valla gelin yapalım bi buluşma![]()
Valla gelin yapalım bi buluşma![]()
Antalya'da da var tophane.![]()
So what?
Saike
Tophane zaten her yerde olur, Osmanlı'dan kalma bir durum ama; demekki her yerde aynı amaç için kullanılıyor. =))
İade-i ziyaretinizi dört gözle bekliyoruz...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kesin bir tarih belirleyelim de ona göre hazırlık yapalım![]()
Bi hortlatalım bakalım konuyu.
So what?
Saike
Niye sen Bursalı mısın![]()
Değilim ama olabilirim.![]()
So what?
Saike
Ben 1 Martta dönüyorum Bursa'ya. Toplanırsak gelirim muhtemelen.
Geçen Burak iLe konuştuk ve Nisan gibi yapmaya karar verdik. Ama değişikLikte yaparız ekstradan şehir dışında arkadaşLar geLecek oLursa.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursa'da askerlik yapan kuzenim var.Olur da onu ziyarete gelirsem birkaç kişiyle de görüşürüm artık![]()
Hayro abi Mart ayında yaparsak daha iyi olur Nisan ayında vizeler falan girecek işin içine...
Evet nisanda vizeler var. Gerçi sonlarına doğru benim vizeler. Mart ayının pazar günleri süper müsaitim.
Arkadaşlar istanbul' dan kadro olursa Bursa' ya gidebiliriz. Kadıköy - Bursa feribotuyla. Hatta 4-5 kişi olursak benim arabayla da yenikapı-bursa feribotuyla gidebiliriz...
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Burak abi harika olur valla...Bursa-İstanbul maçı yaparız![]()
Çekilmez o kadar yol.Bursalılar gelsin yine..![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bursa istanbul yaparsak pek şansımız olmaz. Zaten ben aylardır oynamıyorum. Sizle maç yaptıktan 2 ay sonra bir maç daha yaptım ondan sonra bir atraksiyon yok. Karma yapalım biz yine. Kalemde seni gördükten sonra gayrı arkama bakmam
Tamam kardeşim kafadan 2 kişi olduk. Oğuz Kağan da gelir.
Olm amma üşengeçsin la. Seni de yazdım 3 olduk
Sağol Coşkuncum. Varol sen varken Bursa bize mekan olur![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Bursa İstanbul karşılaşması iyi olur ama İstanbul'dan o kadar eleman çıkacağını sanmıyorum.Daha İstanbul'da ki buluşmaya zor adam getiriyoruz.![]()
So what?
Saike
Bursa lobisi her zaman çok sağlamdır, buyrunuz geliniz efem![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ne zaman buLuşuyok.
Gelirsem Beşiktaşlı ve Trabzonlulara dalarım şimdiden diyim![]()
Yavaş DaL
CrocodiLe adLı arkadaşı da getirde ben ikinizde birden toptan daLayım![]()