Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 27.08%
  • Galatasaray

26 54.17%
  • Berabere

9 18.75%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [22. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Beşiktaş - Galatasaray [22. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kimin açısından ölüm kalım maçı diye bakarsak bütün ibreler Beşiktaş'ı gösterir.

Maç için tek birşey söylenebilir. Galatasaray'ın hücum hattındaki sorunu nedeniyle maçın favorisi Beşiktaştır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

İki ekibinde son 10 yılda kendi sahalarında büyük üstünlüğü var. Beşiktaş bu maçı da kaybederse büyük ihtimalle Denizli ile yollar sene sonu beklenmeden ayrılacaktır. Ve oyunculara büyük tepkiler gelecektir. Bunları göze alamayacakları için canını dişine takacak hepsi.Bu yüzden Galatasarayı yeneceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım savunmamız son zamanlardaki düşüşüne bu maçla birlikte son verir.Eğer savunmamız sağlam olursa en kötü bir gol atıp kazanabiliriz.Bu maçı mutlaka kazanmamızı gerekiyor yarışa devam edebilmemiz için.Kaybedilmesi durumunda büyük moral motivasyon kaybına neden olur.Kazanılması halinde ise tam tersi.Umarım son zamanlarda sahamızda Galatasaray'a karşı olan üstünlüğümüz bu maçta devam eder ve ilk maçın rövanşını alırız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu maçta santosu izletecek türkiyeye rijkaard.gs'ın kazanacağını düşünüyorum.beşiktaş antep maçındaki gibi oynarsa çok kötü bir sonuç çıkar ortaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Jo maça yetişirse bizim için işler kolaylaşabilir.Yetişmesede yine savunmada dikkatli olduğumuz taktirde bir şekilde gol atıp berabere kalacağımızı ya da kazanacağımıza inanıyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Herkesin bildiği üzere şampiyonluk şansımızın sürmesi için son şansımız olması ve seyirci avantajımızla galip geleceğimiz düşüncesindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kazanmaya mecbur olan Beşiktaş'ın öyle veya böyle kazanacağını düşünüyorum. 2-3 gol oynanabilir bir maç.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Başka şansımız yok"

Beşiktaş'da Galatasaray derbisi öncesinde takım arkadaşları adına konuşan Yusuf Şimşek "Hepimiz maça hazırız. Kazanmaktan başka şansımız yok, kaybedersek yarışın dışında kalırız" dedi.

Radyospor'a konuşan Yusuf Şimşek, geçen senenin şampiyonu olduklarını hatırlatarak, "İnönü'de derbi oynamak bizim için yüzde yüz avantaj. Galatasaray'ın, Atletico Madrid maçını oynamış olmasıda ayrıca bizim lehimize... Geçen şampiyon bizdik, yine biz olacağız" dedi.

Sakatlığının tamamen geçtiğini söyleyen Yusuf, "Hocam görev verirse sahaya çıkar oynarım. Kaybedersek, şampiyon olma şansımız azalır. Eğer G.Antepspor'a yenilmeseydik kredimiz olabilirdi, ama yenildiğimiz için kredimiz kalmadı. Dolayısıyla kazanmaktan başka şansımız yok" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu derbideki rakiplerini anlatırken "Galatasaray'ın Atletico Madrid'le oynamış olması bizim için bir avantaj. Yurtdışında maç oynadılar , yolculuk da onları yormuştur. Ancak Galatasaray'ın turu geçmesini de istiyorum. Sonuçta Ülkemizi yurtdışında temsil ediyor ama ligde biz Galatasaray'ı yeneceğiz" ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı takım Galatasaray maçının hazırlıklarını da sürdürken sağ dizinde ödem olan ve tedavisine devam edilen kaleci Ramazan antrenmana katılmadı.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kesinlikle yenilmeyeceğimizi düşünüyorum, 18 kişilik maç kadromuz bu maçın skorunu belirler bence. Hücum anlamında biraz rahatlayabilirsek, en azından bir oyuncu iyileşirse yani -ki bu da Jo olabilir galiba-maçı kazanabiliriz. Gol açısından kısır bir maç bekliyorum. İyi oynayan değil, Galatasaray kazansın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yusuf Şimşek, geçen senenin şampiyonu olduklarını hatırlatarak, "İnönü'de derbi oynamak bizim için yüzde yüz avantaj. Galatasaray'ın, Atletico Madrid maçını oynamış olmasıda ayrıca bizim lehimize... Geçen şampiyon bizdik, yine biz olacağız" dedi.

Galatasarayı yenince bende buna inanmaya başlayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Umarım gelecek haftaki Atl Madrid maçlarında olmaz ise bizimkilerin akılları kazanma ihtimalimiz olur ama ben karamsarım umarım yanılırım...

Allah Yardımcımız olsun inşAllah 3 puan ile döneriz Dolmabahçe'den..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ters bir zamana geldi derbi.Öncelikli dileğim sakat oyuncu vermememiz.Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Gol yeriz fakat yediğimizden fazlasını da atarız.

sakary Ali Misafir

Jo sakatlıktan tamamen kurtulmuş.Büyük ihtimallede oynayacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Jo sakatlıktan tamamen kurtulmuş.Büyük ihtimallede oynayacakmış.
    Bu,güzel haber.Hiç değilse artık ligde forvetsiz değiliz.Baros'ta iyileşince,forvetsiz değiliz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Jo'nun oynayacağı haberi beni oldukça sevindirdi.. Bu maçta Galatasaray cephesinden bakacak olursak önemli olan bence kazanabilmek değil, liderliği kaybetmemek. Zorlu bir Atletico Madrid deplasmanına çıktık ve moral veren bir skorla geri döndük, bu bizim için avantaj sayılabilir.

Beşiktaş, Avrupa kupalarına ve Türkiye kupasına veda etmesi sebebiyle haftalık periyodlarla maça çıkıyor. Yorgunluk yönünden büyük bir sıkıntıları olmaz diye düşünüyorum. Galatasaray, Holosko'ya ve Tabata'ya dikkat ettiği takdirde kazanan taraf olacaktır düşüncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros'un daha kaç haftası var tamamen iyileşmesi için? Konu ile alakasız fakat cevap verirseniz sevinirim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer rehavete kapılmazsak kazanacağımızı düşünüyorum maçı Jo'nun oynayabilecek olması sevindirici oldu gerçekten ama Rijkaard'ın Jo'yu direk 11'de başlatacağını düşünmüyorum ya da Jo'yu 11'de başlatıp Arda'yı sakatlığından dolayı yedek bırakabilir...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray da Jo oynuyorsa, Beşiktaş ta da Ferrari oynuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Demirören'den derbi yorumu
    Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, pazar günkü derbi için için medya mensuplarının sorularını yanıtlarken, "Hak eden kazansın, kavgasız gürültüsüz bir derbi olsun" diye konuştu.
    LigTv

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bi şey demedik abi tamam.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Umarım kazasız belasız atlatırız bu deplasmanı.Zor bir maç bizim için.Geçen sezon İnönü'de yenilmiştik BJK'ye bu sezon yenelim bari.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    Umarım kazasız belasız atlatırız bu deplasmanı.Zor bir maç bizim için.Geçen sezon İnönü'de yenilmiştik BJK'ye bu sezon yenelim bari.
    Geçen sezon gerçekten çok iyi bir futbol oynamıştık ama kazanamamıştık.Beşiktaş,şampiyonluk için oynadı o maçı ve kazandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şansızlıgımız o yönden abi Baros yok olsa
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

sakary Ali Misafir

Yalnız ya ben yanlış anladım yada NTVSPOR saçmaladı.Akşam haberlerinde Jo'nun sakatlığını tamamen atlattığını sahada yerini alacağını söylediler.Şimdi muhtemel 11'lerde Jo'ya yer yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Savunmamız aksamazsa bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.. Giovani'nin kendini göstereceği bir maç olabilir en büyük dezavantajımız Ferrari ve Holosko'dur bence.. İlk maç Serdar Özkan çok şey çektirmişti bize Serdar yerine Holosko olsa kim bilir neler yaşardık maçı bile kaybedebilirdik. 2-1 Galatasaray alacak gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Yalnız ya ben yanlış anladım yada NTVSPOR saçmaladı.Akşam haberlerinde Jo'nun sakatlığını tamamen atlattığını sahada yerini alacağını söylediler.Şimdi muhtemel 11'lerde Jo'ya yer yok.
    Belki 90 dakikayı çıkarak kadar iyi hissetmiyordur kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İki takımın da hücum özellikleri zayıf, beraberliğe daha yakın maç.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sakin ol Jo

Bu maci kazanmaya yakin taraf bence Besiktas..Kazanmaya Galatasaray'dan daha cok ihtiyaclari var diye dusunuyorum..Guzel bir mac olur umarim..

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri