Beşiktaş
Galatasaray
Berabere
Kimin açısından ölüm kalım maçı diye bakarsak bütün ibreler Beşiktaş'ı gösterir.
Maç için tek birşey söylenebilir. Galatasaray'ın hücum hattındaki sorunu nedeniyle maçın favorisi Beşiktaştır.
İki ekibinde son 10 yılda kendi sahalarında büyük üstünlüğü var. Beşiktaş bu maçı da kaybederse büyük ihtimalle Denizli ile yollar sene sonu beklenmeden ayrılacaktır. Ve oyunculara büyük tepkiler gelecektir. Bunları göze alamayacakları için canını dişine takacak hepsi.Bu yüzden Galatasarayı yeneceğimizi düşünüyorum.
Umarım savunmamız son zamanlardaki düşüşüne bu maçla birlikte son verir.Eğer savunmamız sağlam olursa en kötü bir gol atıp kazanabiliriz.Bu maçı mutlaka kazanmamızı gerekiyor yarışa devam edebilmemiz için.Kaybedilmesi durumunda büyük moral motivasyon kaybına neden olur.Kazanılması halinde ise tam tersi.Umarım son zamanlarda sahamızda Galatasaray'a karşı olan üstünlüğümüz bu maçta devam eder ve ilk maçın rövanşını alırız.
So what?
Saike
bu maçta santosu izletecek türkiyeye rijkaard.gs'ın kazanacağını düşünüyorum.beşiktaş antep maçındaki gibi oynarsa çok kötü bir sonuç çıkar ortaya.
Jo maça yetişirse bizim için işler kolaylaşabilir.Yetişmesede yine savunmada dikkatli olduğumuz taktirde bir şekilde gol atıp berabere kalacağımızı ya da kazanacağımıza inanıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Herkesin bildiği üzere şampiyonluk şansımızın sürmesi için son şansımız olması ve seyirci avantajımızla galip geleceğimiz düşüncesindeyim
Kazanmaya mecbur olan Beşiktaş'ın öyle veya böyle kazanacağını düşünüyorum. 2-3 gol oynanabilir bir maç.
"Başka şansımız yok"
Beşiktaş'da Galatasaray derbisi öncesinde takım arkadaşları adına konuşan Yusuf Şimşek "Hepimiz maça hazırız. Kazanmaktan başka şansımız yok, kaybedersek yarışın dışında kalırız" dedi.
Radyospor'a konuşan Yusuf Şimşek, geçen senenin şampiyonu olduklarını hatırlatarak, "İnönü'de derbi oynamak bizim için yüzde yüz avantaj. Galatasaray'ın, Atletico Madrid maçını oynamış olmasıda ayrıca bizim lehimize... Geçen şampiyon bizdik, yine biz olacağız" dedi.
Sakatlığının tamamen geçtiğini söyleyen Yusuf, "Hocam görev verirse sahaya çıkar oynarım. Kaybedersek, şampiyon olma şansımız azalır. Eğer G.Antepspor'a yenilmeseydik kredimiz olabilirdi, ama yenildiğimiz için kredimiz kalmadı. Dolayısıyla kazanmaktan başka şansımız yok" diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu derbideki rakiplerini anlatırken "Galatasaray'ın Atletico Madrid'le oynamış olması bizim için bir avantaj. Yurtdışında maç oynadılar , yolculuk da onları yormuştur. Ancak Galatasaray'ın turu geçmesini de istiyorum. Sonuçta Ülkemizi yurtdışında temsil ediyor ama ligde biz Galatasaray'ı yeneceğiz" ifadelerini kullandı.
Siyah beyazlı takım Galatasaray maçının hazırlıklarını da sürdürken sağ dizinde ödem olan ve tedavisine devam edilen kaleci Ramazan antrenmana katılmadı.
LigTv
Kesinlikle yenilmeyeceğimizi düşünüyorum, 18 kişilik maç kadromuz bu maçın skorunu belirler bence. Hücum anlamında biraz rahatlayabilirsek, en azından bir oyuncu iyileşirse yani -ki bu da Jo olabilir galiba-maçı kazanabiliriz. Gol açısından kısır bir maç bekliyorum. İyi oynayan değil, Galatasaray kazansın.![]()
Yusuf Şimşek, geçen senenin şampiyonu olduklarını hatırlatarak, "İnönü'de derbi oynamak bizim için yüzde yüz avantaj. Galatasaray'ın, Atletico Madrid maçını oynamış olmasıda ayrıca bizim lehimize... Geçen şampiyon bizdik, yine biz olacağız" dedi.
Galatasarayı yenince bende buna inanmaya başlayacağım.
Umarım gelecek haftaki Atl Madrid maçlarında olmaz ise bizimkilerin akılları kazanma ihtimalimiz olur ama ben karamsarım umarım yanılırım...
Allah Yardımcımız olsun inşAllah 3 puan ile döneriz Dolmabahçe'den..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ters bir zamana geldi derbi.Öncelikli dileğim sakat oyuncu vermememiz.Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Gol yeriz fakat yediğimizden fazlasını da atarız.
Jo sakatlıktan tamamen kurtulmuş.Büyük ihtimallede oynayacakmış.
Jo'nun oynayacağı haberi beni oldukça sevindirdi.. Bu maçta Galatasaray cephesinden bakacak olursak önemli olan bence kazanabilmek değil, liderliği kaybetmemek. Zorlu bir Atletico Madrid deplasmanına çıktık ve moral veren bir skorla geri döndük, bu bizim için avantaj sayılabilir.
Beşiktaş, Avrupa kupalarına ve Türkiye kupasına veda etmesi sebebiyle haftalık periyodlarla maça çıkıyor. Yorgunluk yönünden büyük bir sıkıntıları olmaz diye düşünüyorum. Galatasaray, Holosko'ya ve Tabata'ya dikkat ettiği takdirde kazanan taraf olacaktır düşüncesindeyim.
Baros'un daha kaç haftası var tamamen iyileşmesi için? Konu ile alakasız fakat cevap verirseniz sevinirim![]()
Eğer rehavete kapılmazsak kazanacağımızı düşünüyorum maçı Jo'nun oynayabilecek olması sevindirici oldu gerçekten ama Rijkaard'ın Jo'yu direk 11'de başlatacağını düşünmüyorum ya da Jo'yu 11'de başlatıp Arda'yı sakatlığından dolayı yedek bırakabilir...
Screw you guys, I'm goin' home
GaLatasaray da Jo oynuyorsa, Beşiktaş ta da Ferrari oynuyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Demirören'den derbi yorumu
Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, pazar günkü derbi için için medya mensuplarının sorularını yanıtlarken, "Hak eden kazansın, kavgasız gürültüsüz bir derbi olsun" diye konuştu.
LigTv
Umarım kazasız belasız atlatırız bu deplasmanı.Zor bir maç bizim için.Geçen sezon İnönü'de yenilmiştik BJK'ye bu sezon yenelim bari.![]()
Yalnız ya ben yanlış anladım yada NTVSPOR saçmaladı.Akşam haberlerinde Jo'nun sakatlığını tamamen atlattığını sahada yerini alacağını söylediler.Şimdi muhtemel 11'lerde Jo'ya yer yok.
Savunmamız aksamazsa bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.. Giovani'nin kendini göstereceği bir maç olabilir en büyük dezavantajımız Ferrari ve Holosko'dur bence.. İlk maç Serdar Özkan çok şey çektirmişti bize Serdar yerine Holosko olsa kim bilir neler yaşardık maçı bile kaybedebilirdik. 2-1 Galatasaray alacak gibime geliyor.
İki takımın da hücum özellikleri zayıf, beraberliğe daha yakın maç.
Bu maci kazanmaya yakin taraf bence Besiktas..Kazanmaya Galatasaray'dan daha cok ihtiyaclari var diye dusunuyorum..Guzel bir mac olur umarim..