lyon istatistiklerde eziyor madridi.. lyonun 11 şutu var madrid'in 11-0 önde lyon
lyon istatistiklerde eziyor madridi.. lyonun 11 şutu var madrid'in 11-0 önde lyon
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Milan:1 - ManU:3 Dk. 79
3-2 bitti kesin müthiş bir maç olmuştur.Bu maç nasıl yayınlanmaz ya![]()
Milan'ın ikinci golü güzeldi, çok şık bir gol attı Seedorf.
Maçların geniş özetini izledim Lyon çok şaşırttı beni,iyi oynadılar Makoun güzel bir gol attı.Resmen sildiler Galactiocosu sahadan
Milan Manu macında ise Milan a yazık oldu 39luk van Der Saarı geçemediler.Ronaldinho çok iyiydi...Seedorf un topukla attı gol de harikaydı...
Star TV ve Doğan Yayın Grubuna: "SELAMLAR!"
I'm back...
Aynen bende bu müthiş maçı izlettirmeyen Doğan Grubuna En İçten Dileklerimi Yolluyorum... :/
Porto 1-0 önde Arsenal Karşısında...
Arsenal 1-1 yaptı.Sol Campbell'ın attığı golle.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Campbell narıyo arsenalde yahu ?
Bayern attı gomez........ ama sayılmadı :/
penaltıymış meğerse yinede gol oldu.
Hehe Porto'nun 2.golü komedi![]()
Bu hakemin İngilizlere bir gıcığı var kesin..![]()
Geri pastan dolayı kullanılan faul atışında faulü yapan takımın tüm oyuncularının topun arkasında olması gerekmiyormuydu?Biz mahalle maçlarında öyle yapardık o yüzden böyle bir kural var diye hatırlıyorum.![]()
Bu hakem yanlış görmediysem henry'nin dünya kupası elemelerinde irlanda'ya karşı oynanan maçta elle önüne almasını görmeyen hakemdi. karıştırıyor da olabilirim bakmadım.
Bu arada Arsenal de şampiyonlar liginde bu tip bir gol atmıştı. Kaleci baraj kurdururken Henry vurmuş boş köşeye atmıştı. Rakip takım hocası takımı sahadan çekmeye kalkmıştı sanırım.
Sonuçta eden, bulur. Eninde sonunda.
Dediğim gibi mahalle maçlarında yapardık.FIFA kurallarına tam anlamıyla uyduğumuz söylenemez.
Hatta top eline deydiği zaman kullanılan frikik kimseye deymeden gol olursa geçerli sayılmazdı.Neden?Çünkü elden gol olmazdı.
Böyle maçları yaşadıktan sonra en ufak hakem hatalarını eleştirmekte çok garip bir durum..
![]()
Bayern'in 2. golü yaklaşık 2 metrelik ofsayt. Fiorentina'ya yazık olmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Orada Klose'ye asist yapan adamı ileride olarak düşünmüş yardımsı hakem sanırım. Ben de ilk gördüğümde yazık oldu Fio için demiştim.
Arsenal maçını izledimde 2.gol tam bir komedi Porto'nun...Hakem Hansson yine işbaşındaydı
Bayern maçında ise Klose'nin golü ofsayt bencede ama zaten ondan öncede kırmızı kart görmesi gerekiyormuş Özgür Abi'nin koyduğu fotoya göre.
Yani dün akşamın hakemler açısından pekte iyi geçmediği aşikar,hele ki o hatadan sonra Hansson'a Şampiyonlar Ligi maçı veren Uefa'ya selamlarımı yolluyorum![]()