bence 2d maç motoru daha güzel ama bu oyun çok güzel olucağa benziyo aralığa kadar bekliyemem ya.bize bi kıyak yapıpda daha erken çıkaramazlar mı![]()
bence 2d maç motoru daha güzel ama bu oyun çok güzel olucağa benziyo aralığa kadar bekliyemem ya.bize bi kıyak yapıpda daha erken çıkaramazlar mı![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
mesela gs nin Beylerbeyi pilot takımıdır.Pilot takımına kendi takımında yer vermediğin oyuncuları kiralık olarak verebiliyorsun.Bi bakıma yedek takımın gibi birşey.O yazıda yeni lig eklendiğini görmedim........Originally Posted by batuhan1907
teşekkürler bir başlığı bir de işte haber yazısını anladıydımOriginally Posted by senderson
Geliyor geliyor FM 2007 geliyor
oyuncu hakkına yorumuna benziyorOriginally Posted by katil_gfb
Güzele benziyor fakat Aralık ya !!!![]()
aman tanrım müthiş olacaak
skini çok beğendim ama çok geç çıkıyor yahu işallah daha fazla sarkmaz
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
SS leri görünce iyice sabırsızlandım.Hele hele o yeni özellikler yok mu insanı yerinde durdurmuyorEn çok sevindiğim özellik Maç Öncesi Konuşmaları ve Oyuncunun aklını çelme
Ama daha çok var ya![]()
Oyunun erken çıkması gibi bir ihtimal var mı?
25 Aralik tahmini bir tarih. Gecen sene de Kasim ayinda cikacak demis, sonra Ekim ayinda cikmisti. Tabii erken tarih verip, gece atmak yerine, gec tarih verip erken cikartmak genelde daha cok kisiyi memnun edecektir.Originally Posted by Jesus_FB
Tam olarak tarih vermeleri su asamada tabii ki imkansiz cunku kapsamli sekilde oyunu test etmeye daha yeni basliyorlar.
Bu özellikler arasında en çok sevindiğim futbolcuların aklını çelme işte tam bir gerçekçilik örneği olacak.
saol açıklaman için peki fenerin pilot takımı varmı?Originally Posted by senderson
Olup olmadığını bilmiyorum ama inş. sallama takımları yapmazlar kafalarına göre yani.Originally Posted by batuhan1907
biraz daha erken çıksa daha iyi olurdu![]()
Arkadaşlar herkes oyunun çıkış tarihinden rahatsız olduğunu belirtmiş.Ama oyun firmalarında işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsunuz galiba.Oyun firmaları yaptıkları oyunun fazla satmasını isterler bu nedenle de oyunlarını en çok satılacak olan zamanda piyasa sürerler.Yurt dışında aralığın son haftası xmas(yılbaşı) olarak geçiyor ve bu dönem dükkanların en fazla mal sattığı dönem.Bu nedenle oyun firmalarının bir çoğu hatta hepsi oyunlarını bu tarihlerde piyasa sürüyor.Oyun 1-2 ay önce tamamıyla bitmiş olsa bilse bu dönemi bekliyorlar.
Bu arada oyun süper olmüş ssler beni çok heycanlandırdıAyrıca yeni skin çok sade bu çok hoşuma gitti.
evet süpper olcak bu oyun ama cok gec cıkacak nasıl beklicez onu bilemiyorum![]()
ss leri güzel de umarım oyun hızlı olur adamı fitil etmesin bi de sakatlıkları umarım yine abartmazlar hafif antremanda bile takır takır gidiyo oyuncular sabırsızlıkla bekliyorum tahminim aralıkta çıkar oyun...
Öncellikle oyunun "gerçekçi" olması için sallama yapmazlar bu olayı.Fenerbahçe'nin bildiğim kadarıyla "Resmi" bir pilot takımı yok.Ama diğer takımlara oyuncu yolluyorlar...Originally Posted by batuhan1907
Belli olmaz fabiano'nun bizden ayrıldığı halde bizde görünmesi ne kadar gerçekçiydi acaba!Originally Posted by senderson
BEn garanti hata yapar demiyorum ama inş. rastgele vermezler bu özelliği belli olmaz herkes hata yapabilir!
senderson açıklaman için sağ ol.
baska neler olacak degişik
Yav Aralık'a kadar nasıl bekliyecegiz gördük simdi bu resimleri...
zaten fm 2006 vardi konusmalar arkadasim bence aralik diolar ama ocagi bulur ayrica turkcesiyle beraber cikarsalar daha iyi oluırOriginally Posted by hurmet
bence aralıkta çıkacagına kadar beklesinler 1 ay daha ocak ayından sonra çıkarsınlar En azından devre arasındaki transferlerde bitmiş olur ve daha güzel olur. o zamanda geç olur derseniz sezon ilk başladıgında çıkarsınlar hiç olmazsa biraz uzunca oynayalım. ballack lı shev.. lu chealseyı Şimdiden merak ediyorum.
bunlar aralık diyor ama bi şeyler olur ocak ı bulur gibime geliyor..Vakti evvel iken FM CM iken ne güzel ekim de cıkardı bu oyun FM nin sevmediğim yanı cıkıs tarihinin gec olması neredeyse sezon ortası geliyo FM yeni cıkıo..Neyse bunada sükür hiç yoktan iyidir![]()
ss ları görünce sabırsızlanmaya başlıyor insan...
yav bide oyun motorunmu gösterse iyi olurdu
oooooooooooffffffff oooooooooooooffffffffffff sen gel bu resimleri gör bide aralağı bekle oooooooffff ooooooooffffffff
So what?
Saike
Maç Motorundan Ne haber???
Kim ne derse desin Fm 2007 nin en iyi Türk Takımı Şekerspor Olcak![]()
oooo ooooo şampiyon eskişehir oooo oooo...ya ben şindi bırak aralığı ben bi ay bekleyemem kardeşim yaa şu fm 2007 de esesimi nası yapmışlar acaba çok merak ediorum...
Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.Oyundan tek beklentim maç motorunu geliştirmeleri.Bana o yeter.