Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 105 sonuç

Konu: FM 2007 açıklandı..27 Ekimde çıkıyor!!

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bence 2d maç motoru daha güzel ama bu oyun çok güzel olucağa benziyo aralığa kadar bekliyemem ya.bize bi kıyak yapıpda daha erken çıkaramazlar mı
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by batuhan1907
    dış tema çok güzel sanırım türkçeye çevirilerden anladığım kadarıyla maç öncesi konuşma olacak bu çok iyi takımı iyi gaza getiririz oyuncular konuşma olması daha iyi moralleri düzeltebilirz veya sözleşme imzalada etkili olabilir ve oyunun teması güzel ama aralıkta çıkması kötü
    sorum olacak senderson yazmış pilot takım ne oluyor bide oyuna yeni ligler eklenmişmi?
    mesela gs nin Beylerbeyi pilot takımıdır.Pilot takımına kendi takımında yer vermediğin oyuncuları kiralık olarak verebiliyorsun.Bi bakıma yedek takımın gibi birşey.O yazıda yeni lig eklendiğini görmedim........

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

Quote Originally Posted by senderson
    Anladığım kadarıyla:
    -Pilot Takım Kavramı Eklenmiş
    -Daha Kullanıcı Dostu Olacakmış(Tutoriallar,Ast.Manager ve scoutlardan daha fazla yardım vs.
    -Genç Takım Olayı Detaylandırılmış(Yani Altyapı Takımlarını Göreceğiz(Sanırım)
    -Oyuncularla Konuşup Akıllarını Çelebileceğiz
    -Devre Arası ve Maç Sonundaki konuşmalar geliştirilip,Maç Öncesi konuşma eklenmiş..........
    teşekkürler bir başlığı bir de işte haber yazısını anladıydım
    Geliyor geliyor FM 2007 geliyor

Quote Originally Posted by katil_gfb
    Bu özellik hangi özellik çakan var mı mevzudan oyuncu hakkında yorum mu yoksa oyuncunun aklını çelmek mi_?

oyuncu hakkına yorumuna benziyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Güzele benziyor fakat Aralık ya !!!

aman tanrım müthiş olacaak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

SS leri görünce iyice sabırsızlandım.Hele hele o yeni özellikler yok mu insanı yerinde durdurmuyor En çok sevindiğim özellik Maç Öncesi Konuşmaları ve Oyuncunun aklını çelme
    Ama daha çok var ya Oyunun erken çıkması gibi bir ihtimal var mı?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    skini çok beğendim ama çok geç çıkıyor yahu işallah daha fazla sarkmaz
    25 Aralik tahmini bir tarih. Gecen sene de Kasim ayinda cikacak demis, sonra Ekim ayinda cikmisti. Tabii erken tarih verip, gece atmak yerine, gec tarih verip erken cikartmak genelde daha cok kisiyi memnun edecektir.

Tam olarak tarih vermeleri su asamada tabii ki imkansiz cunku kapsamli sekilde oyunu test etmeye daha yeni basliyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Bu özellikler arasında en çok sevindiğim futbolcuların aklını çelme işte tam bir gerçekçilik örneği olacak.

Nesil
    2006

mesela gs nin Beylerbeyi pilot takımıdır.Pilot takımına kendi takımında yer vermediğin oyuncuları kiralık olarak verebiliyorsun.Bi bakıma yedek takımın gibi birşey.O yazıda yeni lig eklendiğini görmedim........
    saol açıklaman için peki fenerin pilot takımı varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Olup olmadığını bilmiyorum ama inş. sallama takımları yapmazlar kafalarına göre yani.

biraz daha erken çıksa daha iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

Arkadaşlar herkes oyunun çıkış tarihinden rahatsız olduğunu belirtmiş.Ama oyun firmalarında işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsunuz galiba.Oyun firmaları yaptıkları oyunun fazla satmasını isterler bu nedenle de oyunlarını en çok satılacak olan zamanda piyasa sürerler.Yurt dışında aralığın son haftası xmas(yılbaşı) olarak geçiyor ve bu dönem dükkanların en fazla mal sattığı dönem.Bu nedenle oyun firmalarının bir çoğu hatta hepsi oyunlarını bu tarihlerde piyasa sürüyor.Oyun 1-2 ay önce tamamıyla bitmiş olsa bilse bu dönemi bekliyorlar.

Bu arada oyun süper olmüş ssler beni çok heycanlandırdıAyrıca yeni skin çok sade bu çok hoşuma gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

evet süpper olcak bu oyun ama cok gec cıkacak nasıl beklicez onu bilemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ss leri güzel de umarım oyun hızlı olur adamı fitil etmesin bi de sakatlıkları umarım yine abartmazlar hafif antremanda bile takır takır gidiyo oyuncular sabırsızlıkla bekliyorum tahminim aralıkta çıkar oyun...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Öncellikle oyunun "gerçekçi" olması için sallama yapmazlar bu olayı.Fenerbahçe'nin bildiğim kadarıyla "Resmi" bir pilot takımı yok.Ama diğer takımlara oyuncu yolluyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Öncellikle oyunun "gerçekçi" olması için sallama yapmazlar bu olayı.Fenerbahçe'nin bildiğim kadarıyla "Resmi" bir pilot takımı yok.Ama diğer takımlara oyuncu yolluyorlar...
    Belli olmaz fabiano'nun bizden ayrıldığı halde bizde görünmesi ne kadar gerçekçiydi acaba!
    BEn garanti hata yapar demiyorum ama inş. rastgele vermezler bu özelliği belli olmaz herkes hata yapabilir!

Nesil
    2006

senderson açıklaman için sağ ol.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

baska neler olacak degişik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Yav Aralık'a kadar nasıl bekliyecegiz gördük simdi bu resimleri...

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

Quote Originally Posted by hurmet
    maç öncesi konuşmalar süper olucak ayrıca xhristmas diyor yani aralıkta çıkıcak
    zaten fm 2006 vardi konusmalar arkadasim bence aralik diolar ama ocagi bulur ayrica turkcesiyle beraber cikarsalar daha iyi oluır

bence aralıkta çıkacagına kadar beklesinler 1 ay daha ocak ayından sonra çıkarsınlar En azından devre arasındaki transferlerde bitmiş olur ve daha güzel olur. o zamanda geç olur derseniz sezon ilk başladıgında çıkarsınlar hiç olmazsa biraz uzunca oynayalım. ballack lı shev.. lu chealseyı Şimdiden merak ediyorum.

bunlar aralık diyor ama bi şeyler olur ocak ı bulur gibime geliyor..Vakti evvel iken FM CM iken ne güzel ekim de cıkardı bu oyun FM nin sevmediğim yanı cıkıs tarihinin gec olması neredeyse sezon ortası geliyo FM yeni cıkıo..Neyse bunada sükür hiç yoktan iyidir

ss ları görünce sabırsızlanmaya başlıyor insan...

yav bide oyun motorunmu gösterse iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

oooooooooooffffffff oooooooooooooffffffffffff sen gel bu resimleri gör bide aralağı bekle oooooooffff ooooooooffffffff
    So what?
    Saike

Maç Motorundan Ne haber???

Talking

Kim ne derse desin Fm 2007 nin en iyi Türk Takımı Şekerspor Olcak

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

oooo ooooo şampiyon eskişehir oooo oooo... ya ben şindi bırak aralığı ben bi ay bekleyemem kardeşim yaa şu fm 2007 de esesimi nası yapmışlar acaba çok merak ediorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.Oyundan tek beklentim maç motorunu geliştirmeleri.Bana o yeter.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri