Sayfa 8 / 19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 559 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Buluşması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle güzel bir buluşmaydı, gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bugün için =))

Maça gelirsek, takım olarak berbat oynadık denilebilir. Uzun paslarla rakibi geçmeye çalıştık,sadece çalışmak ile kaldık dönen topların hepsi gol oldu. Eren ile ben birşeyler yapmaya çalıştık ileride,takımın gerisi fıs arkadaş !. 1 gol 2 asist yaptım, ayrıca maçın belkide yılın pozisyonuna imza attım, Serhat'a gol attırdım olağanüstü bir durum bu. =D 2 topumda direkten döndü.

Şemsi ile bizi ayırdılar. Alex ile Tümer, Tümer ile Sergen, Lincoln ile Arda oynayamaz yorumlarına Şemsi ile Serkan oynayamaz gibi bir boyut getirildi maçtan önce. Çok çaba sarfettik Şemsi ile fakat Oğuz takıma zarar veriyorsunuz bahanesi ile bizi ayırdı e tabi haliyle performansımız %50 düştü, röpörtajlarda da bunu dile getirdik zaten.

Maçtan sonra Tophane yaptık, Oğuz Serhat Eren Ben Eren'in bir arkadaşı. Eren aramızdan erken ayrıldı, Eralp sağolsun, sağ bırakmadı Eren'i.

Trabzon ve Barcelona maçlarını izleyip eve geldik. Tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum =))

Ayrıca yazarlığım geri verilmiş, Şemsi'ye ve Oğuz'a yaptığım baskılar sonuç vermiş anlaşılan.

Hakem art niyetliydi arkadaş!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Nargileyi çok kaçırdım hala duman çıkıyor ağzımdan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şemsi abiyle Serkan abinin isyanıyla sonuçlanan bir maç gördüm bi dahakine bende gelcem
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Biraz daha dursa,tüm nargileyi komple içine çekecektin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    neli içtin abi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Biz Şemsi ile birlikte sağ kanatta oynadık genelde. Maçın başlarında kondisyon olarak iyiydi Şemsi ama maçın ortasından itibaren çoğu kez yerde yuvarlandığını gördüm. Tabi bunda Oğuz'un hakkını yememek lazım. Maç içerisinde Cengiz'in sahanın yolunu bulabilmesi için yolu telefonla tarif ederken top ayağıma geldi ve telefon kulağımdayken Ronaldinho gibi iki hareket yaptım, sonra topu kaybettim. Cengiz oyunda en çok pozisyona giren oyuncuydu ama ısınmadan oyuna girdiği için genelde autla sonuçlandı. Benim attığım voleyi Serhat tuttu hayret ettim. Ama zaten toplar hep üstüne geldi. 15 şut atmışımdır ve bunların 10 tanesi dışarı gitti. Genel olarak kötüydük ama bunda saha zemininin de payı var, çünkü hem zemin kaygan olmuştu, hem de top fena halde ağırlaşmıştı, ayağımıza oturtamadık.

Rakip takım ise Eren, Serkan, Mehmet üçlüsüyle etkili pozisyonlar buldu. Eğer Eralp kaleden çıkmasaydı tarihi bir fark atabilirdik. Maçta en çok karşılaşılan topu ayağının altından kaçırma hadisesi oldu. Bir pozisyonda Cengiz'e orta yaptım gol oldu.

Genel olarak iyi bir maçtı, çok ıslandık ve çok koştuk, ıslandıkça koştuk, koştukça ıslandık.

Maçta voleler, röveşatalar havada uçuştu.

Gelen herkese teşekkürler. Keşke maça giderken o kestirme yolu bilseydik de o 2 km'yi yürümeseydik.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul ile Kartal'da buluşarak Anadolu yakasının buluşma noktası olan Söğütlüçeşme metrobüs durağına doğru harekete geçtik.Yol boyunca yaptığımız sohbet sayesinde yolun nasıl geçtiğini anlayamadık.Buluşma noktasına biraz erken geldik.Aradık Emrah abiyi sağ olsun erken buluşma saatinden önce geldi.Biz o sırada sohbetimize devam ettik Mehmet gelene kadar.Mehmet'in de gelmesiyle bindik otobüse ve sahanın orada indik.Burada bizi zorlu bir yolculuk bekliyordu.Yağış altında o bilmediğimiz bir yere doğru yol aldık ancak sahayı bulmayı başardık.Ancak maçtan sonra o kadar yürümemizin gerekmediğini,kestirme olduğunu Anıl'dan öğrendik.Ancak çok geçti.

Sahanın kafesinde diğerlerini bekledik.Önce Eralp sonra da Avrupa tayfası geldi.Sonra maç için hazırlıklar için soyunma odasına geçtik.Oradanda sahaya.Maç kıyafetlerini giyip dışarı çıktıktan sonra havanın soğukluğunu görünce eyvah dedim.Acayip soğuk bir hava vardı çünkü.Maç başlamadan ellerimi hissetmemeye başladım.Takımları şu şekilde kurduk; Eralp-Oğuz (kopkopfmci),Anıl (Anilla),Anıl'ın arkadaşı,Cengiz abi,Emrah abi ve ben.Karşı taraf ise Serhat,Oğuz,Anıl (ShevAnil),Ertuğrul (Hugo),Serkan,Mehmet ve Eren den oluşan 7 liyle sahadaydı.Biz Cengiz abinin geç gelmesinden dolayı maçın başında bir süre 6 kişi oynadık.Bu sürede bile önde olan taraf bizdik. Maç boyunca üstünlüğümüzü hep koruduk.Karşı taraf zaman zaman farkı azaltsada hemen cevaplarını verdik ve maçı kazanmasını bildik.Maçı kazanmamızda Anıl ve arkadaşının payı büyüktü.Kondüsyonları oldukları belliydi.Maç boyunca sahanın her yerindeydiler.Karşı tarafın maçı kaybetmesinin en büyük sorumlusu ise Oğuz'dur. Maçtan önce onların takımında oynayabileceğimi belirtmeme rağmen beni istemedi ve maçın kaderini maçın başında çizdi adeta.Karşı tarafta olsam daha çekişmeli bir maç olacağı kesindi en azından ama kaprisleriyle Oğuz buna izin vermedi. Bu arada maçta 4 mevsimi yaşadık resmen.Zaman zaman yağmur,zaman zaman kar yağdı.Hiç bir şey yağmadığı zamanlarda oldu. Zor şartlar altında mücadele ettik yani.En baştada dediğim gibi ekstra önlem almayan arkadaşlar haricinde herkesin elleri,ayakları her yerleri dondu.Tüm bunlara rağmen güzel bir mücadele oldu.Gelen herkese teşekkürler.

Maçtan sonra bir süre videolar felan çektik.Sonra evlerimize gitmek üzere yola çıktık.Avrupa tayfası tophanaye gittiler ama.Bizide davet ettiler ama acayip bir şekilde yorgun olduğumuzdan dolayı kabul edemedik.Bu arada başta söylediğim o kestirme dönüşte bizim kabusumuz oldu.O kadar çok merdiven vardıki bir ara kendimizi Çin seddinde felan sandım.

Maçtan sonra Eralp'in kamerasına uzun açıklamalarda bulunacaktım ancak o sırada kaynadığı için bu kadar bir uzun yazı oldu. Herkese teşekkürler bir kez daha geldikleri için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Dün gelmek isterdim ama; staj işlerimi halletmem gerektiğinden ilgilenemedim. Bununla birlikte tophaneye oturduktan sonra beni çağıran Oğuz'a teşekkürler. İnsan 1 saat daha erken arasaydın mutlaka gelirdim. =)))

Hava Kötüydü Ama Arkadaşlarla tanışmama deydi...İnş. bu yakada olur bitaki maç

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by kopkopfmci View Post
    Hava Kötüydü Ama Arkadaşlarla tanışmama deydi...İnş. bu yakada olur bitaki maç
    Küçükken biri iki yakan bir araya gelmez inşallah demişti ama geçen gün iki yakadan gelen arkadaşlarla buluştuk, sorun yok devam..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Küçükken biri iki yakan bir araya gelmez inşallah demişti ama geçen gün iki yakadan gelen arkadaşlarla buluştuk, sorun yok devam..
    İğrenç ötesi espriden dolayı kutluyorum seni abi.

xD oda güzel abi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İğrenç ötesi espriden dolayı kutluyorum seni abi.
    Tşk ederim o senin güzelliğin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öksüremiyorum,gülemiyorum bile. Heryerim ağrıyor. Yatağa nasıl yatarsam öyle kalıyorum,dönemiyorum. Odamdan mutfağa yarım saatte gidiyorum falan.

Çok dramatik bir halim var.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben koşarken Oğuz yanlışlıkla (!) ayağıma bastı, o anda birkaç dk yere basamadım sonra düzeldi sandım ama üzerine bastıkça daha kötü olmuş. Maçtan sonra eve gelince anladım. Çok zor yürüyorum şu anda ama iyileşeceğim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu anda ayaklarım şiş içinde maçta o frikiği bile nasıl kullandım hayret ediyorum, ayakta duramıyorum doğru düzgün,

Gelelim tarafımdan sakatlandığı iddia edilen Emrah Abi ve Şemsi'ye...

Emrah Abi ciddi anlamda kazaya kurban gitti, ben sıçramıştım, inerken bir baktım orada, hafif bir ses duyduğumu hatırlıyorum ah gibisinden,

Şemsi konusundaysa tamamen çirkeflik yapıyor, hakem art niyetli olmasaydı şimdiye Şemsi atılırdı. Tek bir pozisyonum dahi yok ki Şemsi'ye faul yapmış olayım. Adama dokunmadığım halde düştü.

Beni Mehmet'e, Serkan'a sorun, hiç faul yapıyor muyum, ya da daha önce yaptım mı????
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Mehmet ve Serkan sizin takımda değil miydi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet ve Serkan sizin takımda değil miydi?
    evet,hiç faul yapmıyor. yalansa yalan de emrah abi !.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Eralp'i getirin bana. . .
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben dün daha kötüydüm.Bugün biraz daha toparladım.Öksürürken kaburgalarım felan ağrıyor hala ama.Bir de bu maçta fazla koşmadım geçen maçtaki kadar.Koşsaydım ne olurdu Allah bilir.

Oğuz bırak şimdi Şemsi kendini sürekli yere attı ayaklarını.En az net 2 kere seni geçtikten sonra bilerek çelme attın. Zaten beni takımında istememenin sebebide buydu biliyorum.Maçtan sonraki videoda bunu anlatmaya çalışmıştım kaprisleriyle beni takımda istemedi derken.Egoların farklı mağlubiyet almanıza neden oldu kabul et.

Eralp te bir video çekmişti bu arada.Zaten buluşmayla ilgili az görsel materyal var.Kaynamasın benim yapacağım uzun açıklama gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben dün daha kötüydüm.Bugün biraz daha toparladım.Öksürürken kaburgalarım felan ağrıyor hala ama.Bir de bu maçta fazla koşmadım geçen maçtaki kadar.Koşsaydım ne olurdu Allah bilir.

Oğuz bırak şimdi Şemsi kendini sürekli yere attı ayaklarını.En az net 2 kere seni geçtikten sonra bilerek çelme attın. Zaten beni takımında istememenin sebebide buydu biliyorum.Maçtan sonraki videoda bunu anlatmaya çalışmıştım kaprisleriyle beni takımda istemedi derken.Egoların farklı mağlubiyet almanıza neden oldu kabul et.

Eralp te bir video çekmişti bu arada.Zaten buluşmayla ilgili az görsel materyal var.Kaynamasın benim yapacağım uzun açıklama gibi.
    Hayır Şemsi o değilde eralpi getirin bana yahu! allahtan malum bölgeye gelmedi o tekme, şu an bacağımda deve kuşu yumurtası büyüklüğünde şişlik var
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Hayır Şemsi o değilde eralpi getirin bana yahu! allahtan malum bölgeye gelmedi o tekme, şu an bacağımda deve kuşu yumurtası büyüklüğünde şişlik var
    Geçmiş olsun Eren.Ben pozisyona baya uzaktım net göremedim.Ama Oğuz'inkiler kastiydi.Adam adeta çelme takmak için bilerek izin veriyordu onu geçmeme.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Siz nasıl maç yapıyosunuz arkadaş ya Her maç 2 kişi sakatlanıyo Bursa'da 1buçuk saatte 2 faul oldu 1 tanesinde yere düştü biris diğerinde arkadan çektm faul dediler

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Siz nasıl maç yapıyosunuz arkadaş ya Her maç 2 kişi sakatlanıyo Bursa'da 1buçuk saatte 2 faul oldu 1 tanesinde yere düştü biris diğerinde arkadan çektm faul dediler
    Hiç gerçekçi değilsiniz. Fair Play tamam da faulsüz oynamak fair play değil ki.

Kendi takımımda bile olsa Oğuz abinin savunmada Şemsi'ye yaptığı topsuz alandaki hareketlerine kayıtsız kalamam. Gerçekten tam bir "kasap" rolü oynadı zaman zaman

Bu arada en yakın zamanda bir daha yapalım. Ama ben İstanbula gelince yapalım.

bende kaleye geçmesem farkı yicekti hanzolar

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu nasıl buluşma yahu multimedia denen olay size uğramadı galiba D:

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bu nasıl buluşma yahu multimedia denen olay size uğramadı galiba D:
    Gelen herkes oynayınca çekecek adam kalmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

beni çağırsaydınız Emrah abi

davetiyemi bekledin geleydin ya

Sayfa 8 / 19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri