Sayfa 9 / 19 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 559 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Buluşması

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    beni çağırsaydınız Emrah abi
    Valla aslında kimse kimseyi çağırmadı, herkes görüp geldi. Tek çağrılan varsa Eren'dir, o da foruma girmediği için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Hayır Şemsi o değilde eralpi getirin bana yahu! allahtan malum bölgeye gelmedi o tekme, şu an bacağımda deve kuşu yumurtası büyüklüğünde şişlik var
    Özür dilerim Eren abi ama ben bırak tekmeyi özellikle sakatlık olmasın diye hareket bile etmedim sadece oldugum yerde duruyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Özür dilerim Eren abi ama ben bırak tekmeyi özellikle sakatlık olmasın diye hareket bile etmedim sadece oldugum yerde duruyordum.
    Hareket etsen nolurdu kim bilir

Eralp'in bir şey yaptığını görmedim ben.
    Bi ara orta sahada kaydım arkadan onda bile faul yok dedi adam

Yenisini ne zaman yapıyoruz? 26 Martta yapalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nisan'ın 12'si geçsin şu ÖSS grubu bir rahata ersin ondan sonra yaparız. Buradan Şemsi'ye sesleniyorum, bir pozisyonda da değmediğim halde düşmedin mi?

Attığım golü de es geçmeyelim lütfen bir ara korktum topun önünde biri yoktur umarım diye, İTÜ'deki maçtaki şuttan sonra bu iyi oldu.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Abi valla davet edilsem bile gelemezdim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben Çanakkale buluşmalarına katılacağım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Zaten hangi yüzle gelecektin ki bir dahaki buluşmaya? Aldığın kararların arkasındayım.

Quote Originally Posted by nekop View Post

utanmaz herif

şaka bi yana oğuz burda güngörende yapalım tamam mı bitaki maçı burda GÜNGÖREN belediye sporun kocaman halı sahası var suni çim bitane bile kauçuk yok sahada tertemiz kocaman saha boyutu tahminimce 95 55 felan yani neredeyse şükrü şaraçoğlu kadar büyük ortadan 3e bölüyolar yine bölünmüş haliyle bile 8'8 maç yapabiliriz tamammı hem pahalıda değil 90 lira kişi başı 6 lira felan organizasyon benden olsun ...

Quote Originally Posted by kopkopfmci View Post
    şaka bi yana oğuz burda güngörende yapalım tamam mı bitaki maçı burda GÜNGÖREN belediye sporun kocaman halı sahası var suni çim bitane bile kauçuk yok sahada tertemiz kocaman saha boyutu tahminimce 95 55 felan yani neredeyse şükrü şaraçoğlu kadar büyük ortadan 3e bölüyolar yine bölünmüş haliyle bile 8'8 maç yapabiliriz tamammı hem pahalıda değil 90 lira kişi başı 6 lira felan organizasyon benden olsun ...

hem bu yaka okadar soğuk olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by kopkopfmci View Post
    hem bu yaka okadar soğuk olmuyor
    Dün Avrupa Yakası'ndaydım resmen dondum.

atma emrah abi bitaki maç burda bak ben üşenmeden geldim taa beylerbeyine atlayın metrobüse tramvay yapın okadar ne var bunda süper saha ya bana güvenin

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben havayı söylüyorum niye atayım, dün bakırköy bağcılar birkaç yere gittim buz gibiydi hava.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

@kopkopfmci

Ardı ardına bu kadar çok mesaj atman forumun düzeni açısından hiç doğru değil, bir de birbirinize şaka yaparken dahi belli sınırları aşmayınız.

Gelelim asıl konuya, bundan sonraki organizasyonu zaten Nisan ayında yapalım diye düşünüyorum. Halı saha olması şart değil, olursa da bu sefer Serhat ve ben foto-video işlerini yaparız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence bir dahaki organizasyona benim N81'den daha iyi çekim yapan bir fotoğraf makinesi bulabiliriz. Bu arada Oğuz kariyer bölümünde ard arda mesaj atmak yasak mı? Çünkü kimse mesaj yazmayınca biz kariyerle ilgili şeyler eklemek istediğimizde bekleyecek miyiz birinin yazmasını?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Abi, normal şartlar altında düzen bozulacağı için şık durmaz diye düşünebiliriz ama mesela burada birkaç dakikalık şeyler için yeni mesaj atılıyor benim derdim o mesajlar yoksa kariyer alanında paylaşım yaptığınız için mecburen ardı ardına mesajlar oluyor.

O bölüm için çok sıkıntı yok, ama yinede dikkatli olmakta fayda var.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sanmıyorum bir çok kişi kendi kariyerini kendisi anlatıyor yani üst üste mesaj yazarak yorum gelmeyice..Hava konusunda Emrah arkadaşım haklı.Ben G.O.Paşa'da oturuyorum buralar 4 gündür buz tutuyor bu soğuk hava sayesinde hastada olduk havalar artık yalan söylüyor sabah güneş açıyor sonrasında fırtına başlıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evet ben de Avrupa'da oturuyorum.Havalar berbat ve hastayım Nisan'daki buluşmaya gelebilirim ama tam bir şey söyleyemiycem (:

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Evet ben de Avrupa'da oturuyorum.Havalar berbat ve hastayım Nisan'daki buluşmaya gelebilirim ama tam bir şey söyleyemiycem (:
    Sen telefonunu bırak. Biz seni ararız..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Sen telefonunu bırak. Biz seni ararız..
    Ne gerek var ki abi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ne gerek var ki abi
    Zaten bundan sonra gelmek istesen bile form dolduracaksın, telefon numaranı bırakacaksın biz seni belki arayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Zaten bundan sonra gelmek istesen bile form dolduracaksın, telefon numaranı bırakacaksın biz seni belki arayacağız.
    Ev adresimi de yazıyım mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet yaz gerekirse aldırtırız seni..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aygün git kendi kendine buluşma yap sen.Tıpkı kendi kendine yaptığın diğer şeyler gibi.

ben anketörlük yaptım heryeri gezdim GAZİOŞmanpaşayıda gezdim kafanızı yormayın İstanbulun en sıcak yerlerinden birinde oturuyorum ist güneybatı kesimi hep sıcak olmuştur illa soğuk ama heryer soğuk sonuçta bura biraz daha güzel

ister gelirsiniz ister yapmassınız ben arkadaşınız olarak bidolu saha gördüğüm için bu sahayı öneriyorum şükrü şaraçoğlu gibi derkende şaka yapmadım !!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Buradan Şemsi'ye sesleniyorum, bir pozisyonda da değmediğim halde düşmedin mi?
    Hangi pozisyon hatırlayamadım.Maç boyunca sürekli temas halindeydik ama. Bir dahaki maçı havalar iyileşince yapalım.Nisan olabilir.Neydi o eziyet öyle yahu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ygs'yide atlattık, sınav sonrası planlanan bir buluşma vardı icraatı görelim artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Buluşalım da bu sefer içerik ne olacak? Ben sezonu kapadım, futbol hayatım bitti. halı saha yaparsanız izlemeye gelirim ancak. Bir de fotoğraf, video çekerim. Sanırım Üniversite'deki vize sınavları da bitti.

Nesil
    2006

Dün için yapacaktık, yoklamada yaptım ben; ama Oğuz hasta oldu. Normalde bu gün maç için yapacaktık ben maça gidiyorum, o yüzden hiç ilgilenmedim. Bu günde yalan oldu.

Karting yaparsanız haftaya veya bir sonra ki hafta buluşalım? Aklıma böyle bir organizasyon geldi.

Sayfa 9 / 19 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri