Eralp'in bir şey yaptığını görmedim ben.
Bi ara orta sahada kaydım arkadan onda bile faul yok dedi adam
Yenisini ne zaman yapıyoruz? 26 Martta yapalım![]()
Nisan'ın 12'si geçsin şu ÖSS grubu bir rahata ersin ondan sonra yaparız. Buradan Şemsi'ye sesleniyorum, bir pozisyonda da değmediğim halde düşmedin mi?
Attığım golü de es geçmeyelim lütfen bir ara korktum topun önünde biri yoktur umarım diye, İTÜ'deki maçtaki şuttan sonra bu iyi oldu.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Abi valla davet edilsem bile gelemezdim![]()
Ben Çanakkale buluşmalarına katılacağım artık.![]()
şaka bi yana oğuz burda güngörende yapalım tamam mı bitaki maçı burda GÜNGÖREN belediye sporun kocaman halı sahası var suni çimbitane bile kauçuk yok sahada tertemiz kocaman saha boyutu tahminimce 95 55 felan yani neredeyse şükrü şaraçoğlu kadar büyük ortadan 3e bölüyolar yine bölünmüş haliyle bile 8'8 maç yapabiliriz tamammı hem pahalıda değil 90 lira kişi başı 6 lira felan organizasyon benden olsun ...
atma emrah abi bitaki maç burdabak ben üşenmeden geldim taa beylerbeyine
atlayın metrobüse tramvay yapın okadar ne var bunda
süper saha ya bana güvenin
Ben havayı söylüyorum niye atayım, dün bakırköy bağcılar birkaç yere gittim buz gibiydi hava.
@kopkopfmci
Ardı ardına bu kadar çok mesaj atman forumun düzeni açısından hiç doğru değil, bir de birbirinize şaka yaparken dahi belli sınırları aşmayınız.
Gelelim asıl konuya, bundan sonraki organizasyonu zaten Nisan ayında yapalım diye düşünüyorum. Halı saha olması şart değil, olursa da bu sefer Serhat ve ben foto-video işlerini yaparız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bence bir dahaki organizasyona benim N81'den daha iyi çekim yapan bir fotoğraf makinesi bulabiliriz.Bu arada Oğuz kariyer bölümünde ard arda mesaj atmak yasak mı? Çünkü kimse mesaj yazmayınca biz kariyerle ilgili şeyler eklemek istediğimizde bekleyecek miyiz birinin yazmasını?
Abi, normal şartlar altında düzen bozulacağı için şık durmaz diye düşünebiliriz ama mesela burada birkaç dakikalık şeyler için yeni mesaj atılıyor benim derdim o mesajlar yoksa kariyer alanında paylaşım yaptığınız için mecburen ardı ardına mesajlar oluyor.
O bölüm için çok sıkıntı yok, ama yinede dikkatli olmakta fayda var.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sanmıyorum bir çok kişi kendi kariyerini kendisi anlatıyor yani üst üste mesaj yazarak yorum gelmeyice..Hava konusunda Emrah arkadaşım haklı.Ben G.O.Paşa'da oturuyorum buralar 4 gündür buz tutuyor bu soğuk hava sayesinde hastada olduk havalar artık yalan söylüyor sabah güneş açıyor sonrasında fırtına başlıyor..
Evet ben de Avrupa'da oturuyorum.Havalar berbat ve hastayımNisan'daki buluşmaya gelebilirim ama tam bir şey söyleyemiycem (:
evet yaz gerekirse aldırtırız seni..
Aygün git kendi kendine buluşma yap sen.Tıpkı kendi kendine yaptığın diğer şeyler gibi.![]()
ben anketörlük yaptım heryeri gezdim GAZİOŞmanpaşayıda gezdim kafanızı yormayın İstanbulun en sıcak yerlerinden birinde oturuyorum ist güneybatı kesimi hep sıcak olmuştur illa soğuk ama heryer soğuk sonuçta bura biraz daha güzel
ister gelirsiniz ister yapmassınız ben arkadaşınız olarak bidolu saha gördüğüm için bu sahayı öneriyorum şükrü şaraçoğlu gibi derkende şaka yapmadım !!
Hangi pozisyon hatırlayamadım.Maç boyunca sürekli temas halindeydik ama.Buradan Şemsi'ye sesleniyorum, bir pozisyonda da değmediğim halde düşmedin mi?Bir dahaki maçı havalar iyileşince yapalım.Nisan olabilir.Neydi o eziyet öyle yahu.
So what?
Saike
Evet ygs'yide atlattık, sınav sonrası planlanan bir buluşma vardı icraatı görelim artık.
Buluşalım da bu sefer içerik ne olacak? Ben sezonu kapadım, futbol hayatım bitti. halı saha yaparsanız izlemeye gelirim ancak. Bir de fotoğraf, video çekerim.Sanırım Üniversite'deki vize sınavları da bitti.
Dün için yapacaktık, yoklamada yaptım ben; ama Oğuz hasta oldu. Normalde bu gün maç için yapacaktık ben maça gidiyorum, o yüzden hiç ilgilenmedim. Bu günde yalan oldu.
Karting yaparsanız haftaya veya bir sonra ki hafta buluşalım? Aklıma böyle bir organizasyon geldi.