Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Fantastik Maçlarınız

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Fantastik Maçlarınız

Arkadaşlar unutamadığınız,oynarken inanamadığınız,tam maç gitti derken birden maçı fantastik bir şekilde çevirdiğiniz maç varmı?
    Varsa aşağıda anlatıp paylaşabilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

olmaz mı

Şampiyonlar Ligi 1.tur karşılaşmaları...FM2008 efsane kariyerim Kartalspor Şampiyonlar Ligi'ni kazandığım sezonda birçok harika karşılaşma olmuştu, final müsabakası da dahil. 2-0 mağlup kapattığım ilk yarıyı ikinci yarıda 3 gol atarak lehime çevirip ŞL şampiyonu olmuştum.
    Tabi çeyrek final unutulmazdı ss'lerde de görülüyor zaten.

linkinide buldum işte burada
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

yaa bende resimleri yok ama hatırladığım bi maç cm 04 te bi maçı 3 0 gerideyken son 10 dk da roncatto nun 4 golüyle kazandğım bi maçtı

Asesino Skin şimdiye kadar çıkmış tüm FM serileri için en güzel skindir bence.

Nesil
    2006

Şuan elimde görüntüleri mevcut değil.

Fenerbahçe'yi yönetiyorum ilk veya ikinci sezonum. Beşiktaş ile Türkiye Kupasında yarı finalinde eşleştim. İlk maçı deplasmanda 4-0 kaybettim. Rövanş'a geldiğimde hırslı bir şekilde takımı hazırladım. Maç bittiğinde tabela 4-0 gösteriyordu. Uzatmalarda attığım bir gol ile 5-0 bitirdim ve finale çıkmıştım. Ev zevk aldığım andı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Asesino Skin şimdiye kadar çıkmış tüm FM serileri için en güzel skindir bence.
    Konuyla ne alakası var?

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

görüntü yok ne yazık ki Fm2009 da Lazio ile oynarken Seria A da son maç Roma ile averajla ben liderim Roma hemen arkamda ,beraberlik bile yetiyor bana şampiyonluk için 65.dk. durum 5-1 Roma lehine,sonra Keirrison çıkıyor sahneye 17 dk. da 4 gol atıp şampiyon yapıyor beni

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by sirmahony View Post
    görüntü yok ne yazık ki Fm2009 da Lazio ile oynarken Seria A da son maç Roma ile averajla ben liderim Roma hemen arkamda ,beraberlik bile yetiyor bana şampiyonluk için 65.dk. durum 5-1 Roma lehine,sonra Keirrison çıkıyor sahneye 17 dk. da 4 gol atıp şampiyon yapıyor beni
    Harika olmuş ha

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Olmaz mı .Denizlispor'la Juventusu evimde 1-0 yenip deplasmanda 90+2'de gol atıp 2-2 bitirmem maçı .DenizLimle yine BJK'yi 6-0 yenmem .Bütün bu fantastik maçlardaki gollerin %75'i bedavaya getirdiğim Özgür Can-Cristaldo 2lisine aittir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

sakary Ali Misafir

Bendede mağlasef SS yok ama Genoanın menajeriyim.Rakip Roma..Dakikalar 77'yi gösterdiğinde durum 2-1 gerideyiz ama maç bittiğince 5-3 kazanıyoruz.hiç unutamam bu maçı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Bendede mağlasef SS yok ama Genoanın menajeriyim.Rakip Roma..Dakikalar 77'yi gösterdiğinde durum 2-1 gerideyiz ama maç bittiğince 5-3 kazanıyoruz.hiç unutamam bu maçı.
    Vışş süper olmuş ha 13 dakikada 4 gol

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Aklıma geldi.Ligte Fenerbahçe en yakın rakibimdi.Galatasaray ile FB'yi resmen dağıtıp 6-1 kazanmam gerçekten müthişti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yoruma gerek yok sanırım..

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Benimde elimde ss yok..Bolusporla oynarken Ankarasporla Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde karşılaşmıştım..Dakikalar 80i gösterirken deplasmanda, durum 2-0 Ankaraspor lehineydi ve ben 9kişiydim..Ve o maçı 2-0dan 2-2ye getirmeyi başarmıştık..Rövanştada 1-0 yenip yarı finale çıkmıştım..Hiç unutamam bu maçı..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post

yoruma gerek yok sanırım..
    Yok artık90+9'da gol gelmiş ama şahane olmuş

Daha demin Bursaspor'la Beşiktaşı 2-0dan 3-2 yendim İnonu'de

Benımkı kasımpasa ıle uefaya katılmıstım rakıp kosice ılk macı kosice 3-1 yenmıstı benım evımde deplasmanda 2-0 yenılıyordum 4-2 cevırmıstım son 10 dk muthisti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet,zevkliydi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu mesajı silmeni istiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

dagitmissin resmen helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Elimde ss var Fikstüre bi baktım Bjk ve Fb maçları var Bittim dedim. Öyle de oldu dk 9 Bjk attı bitane ama maç öyle bitmedi

Bu maç benim Fmden en çok keyif aldığım maçlardan biri belki de o 3-0 yenildikten sonra rovanşta mükemmel bir oyun ama şansızlık tur gelmedi
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Kendi kalesine gol atma rekoru Altaydan
    turksportal...

Daha ilk sezonda Galatasaray'la HB adındaki Finlandiya takımını 16-0 Mağlup etmiştim. Sabri 5 asist 4 golle oynamıştı. İnanılmaz maçtı

Bir de 2014 gibi bir sezonda Galatasaray'la Hacettepe'yi 11-0 yenmiştim.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post

Yuh yawO ne öyle 4 gol

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bir kaç oyun önce Fenerbahçe ile UEFA Çeyrek Final'de Everton'a karşı deplasmanda 3-0 geri düşüp taktik değişiklikler ile maçı 5-5e getirmiştim.

Maçı çevirebilmek için hiç bu kadar takla attığımı hatırlamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

şu zamana kadar unutamadıgım bir tane maç var oda FM 2008'de Everton ile Newcastle maçım. İlk yarı adeta tek kale oynadım ama Newcastle 4 kere geldi ve 4-0 önde kapattılar ilk yarıyı. İkinci yarı sadece bu maçı kazanabiliriz dedim hiç birşeyi değiştirmedim çünkü takım çok iyi oynuyordu. İkinci yarı bambaşka oynadık son 10 dakika kala 4-4'e kadar getirdim maçı fakat son dakikada 5-4 yenilmiştim ama yinede unutamadıgım ve çok zevk aldıgım bir maç olmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post

Anladıgım kadarıyla korner taktiği uyguluyorsun ceza sahası dışından çektiğin şutlar defansa çarpıp gol oluyor ve rakibe kendi kalesine gol olarak yazılıyor öbür türlü bu kadar çok k.k olmaz. Şu zamana koyduğun bütün maçlarda kendi kalesine gol var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

ZTK Ç.Final ilk maçında 3-1 yenildiğimiz Manisa'ya 2. maçta 8-0'lık bir hezimet yaşatarak yarı finale çıktık..

Manisaspor 3 - 1 Bursaspor

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024 and weights 232KB.

Bursaspor 8 - 0 Manisaspor

FM 2008'de Samsunsporla süper ligin son maçında anton putsilo'nun 90+9 da attığı golle 1 0 yenip kümede kalmıştım Fm 2010 da da kendi evimde giresuna ilk yarı 3 geriye düşüp yine ilk yarıda 5-3 maçı çevirmemdi. Maç 7-4 bitti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Anladıgım kadarıyla korner taktiği uyguluyorsun ceza sahası dışından çektiğin şutlar defansa çarpıp gol oluyor ve rakibe kendi kalesine gol olarak yazılıyor öbür türlü bu kadar çok k.k olmaz. Şu zamana koyduğun bütün maçlarda kendi kalesine gol var.
    Evet aynen öyle Ben bi ara strese girdim bu kornerler olmasa takım ne yapacak diye Kornerler olmasa ilk 3e giremem herhalde
    turksportal...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri