Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
(/s)
Takımımıza güvenim sonsuz.İyi bir oyunla maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Başarılar Aslanlarımıza.
Oyuncularımızın hepsine ayrı ayrı güveniyorum bu maçta, taraftarımızı da arkamıza alarak maçı kazanırız inşallah..
Tahminim 2-0 ..
Bu maçın berabere bitmesi bizim açımızdan en iyi sonuç olacak.Kazanan olacaksa da tercihim Fenerbahçe'den yana olur.
Ev sahibi olması Galatasaray'ın avantajı.Kazanmak için şansları daha çok gibi gözükse de derbide maçların havası farklıdır klasik yorumuyla 3 ihtimale de açık bir maça bağlayacağım yorumumu.
Zevkli ve centilmence bir mücadele olması dileğiyle..
So what?
Saike
Rahatça izleyeceğim bir maç +7 bitsin fazla gol olsun.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu konunun başı belada şimdiden söyliyeyim dedim..Her neyse umarım Canaydın için bu maçta kavga,küfürleşme vs. olmaz(sanmıyorum ama..) Fenerbahçe son 4 maçındada gol yemedi..Son maçlarda defansif futbol oynuyorlar..Son 4 maçlarına bakarsak az gol atıp hiç gol yemediler..Büyük ihtimalle bu maçta da defansif futbol yapacaklar..Bu maçın skorunu belirleyecek iki mevki var defans ve kale..İki takımında defansı 1 hata yaparsa bunu çok iyi şekilde değerlendirirler..Fakat ben taraftarımızın muhteşem desteğiyle bu maçı kazanıcağımıza canı gönülden inanıyorum..Umarım iki takımda bize zevkli bir derbi izletir hakemlerde skora etki etmez inş..
Güiza ve Selçuk'un kendini bulacağı maçtır bu maç.olmadı sene sonunda takımdan gönderilirler.
İki takımın da çok iyi motive olacağı bir maç.Bol pozisyonlu olacağına inanıyorum,Gol sayısı hakkında yapacağım tahmin ise 4-6.Skor tahmini yapmak ise zor.Yine de maçın berabere biteceğini düşünmüyorum.
Favori Galaatasaray görünüyor ama her derbinin ayrı bir hikayesi vardır. Umarım bu derbinin hikayesini de biz yazarız.
2-0 Gs yada 2-0 Fener alır.Galatasaray şahet yencek olursa Keita ve Jo dan gol bekliyorum.Fener yencek olursa Emre ve Lugano atar gibi.
Sampiyonluk icin artik kader macimiz..Ya kazanacagiz ve sampiyonluk yolunda cok onemli bir adim atacagiz yada kaybedip sampiyonluk sansimizi kaybedecegiz.Son soz futbolcular ve Daum'da artik.Insallah oradan zaferle donecegiz.Inaniyoruz..Futbolcularda inanir ve mucadelelerini iyi sekilde yaparlarsa maci kazaniriz diye dusunuyorum..
Bu macta Guiza'ya guveniyorum.Emre'de oynarsa (ben oynayacagini dusunuyorum) en onemli silahimiz olacak.Hem takimi atesleme konusunda hemde saha ici oyunda..
Basarilar Fenerbahce'm..
İlk temennim dostça,küfürlerin değilde usta ayakların konuştuğu,futbol zevki yüksek olan bir maç.
İki takım içinde kazanmak zorunda oldukları bir maç.Genellikle derbilerde ev sahibi bir adım öndedir.Takımıma bu maçta güveniyorum ve kazanacağımızı düşünüyorum.Skor tahmini olarak 2-0 ya da 2-1 diyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Takımıma güvenim sonsuz bir biçimde.Bu maçıda kazanacağızRijkaard böyle zor bir maça takımı iyi hazırlar.Biraz da iyi oynarsak bu maçı alırız gibime geliyo
![]()
Bu arada hakem konusuna da değinmek istiyorum.TFF'yi kutlarım.Cüneyt Çarkır'ı atayarak en doğru kararı verdiler.Şu anda en iyi ve en formda hakemimiz.Umarım maçtan sonra hakem konuşuyor olmayız.İnşallah hakem şansı yanında olur Cüneyt Çakır'ın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe sorunlu olarak çıktığı bütün derbi maçlarından zafer ile ayrılmıştır. Kaldı ki Daum, Galatasaray'a karşı nasıl oynanacağını çok iyi biliyor ve Rijkaard'a göre bu tarz derbilerde neler yapabileceğini iyi kestiriyor.
Fenerbahçe son bir kaç maçtır gol yememe taktiğini bu maç bırakıp, ilk maçta olduğu gibi rakip oyuncuya en az iki kişi ile basma ve top rakip kaleciye geldiğinde 4-5 oyuncu ile pres uygulaması yapacaktır. Çünkü; Galatasaray'ın savunması üstüne gidildiğinde inanılmaz hata yapıyor. Bu hatalardan Fenerbahçe yararlanıp gol arayacaktır.
Fenerbahçe'nin dikkat etmesi gereken iki oyuncu var, Keita ve Arda. Arda büyük ihtimalle oynamıyacak.
Fenerbahçe 3-1 kazanır diyorum. (İlk maç skoru), Goller: Emre, Güiza ve Vederson atar. Galatasaray'da ise Keita'dan uzaktan sert bir şutla gol atacağını düşünüyorum.
Olacaklar belli... Gideceğiz; her türlü küfür ve hakaret altında sahaya çıkacağız... Kimse kendini kandırmasın; misafirperverlik hayalleri görmesin; onların her zaman taşkınlık yapmak için bir bahanesi vardır... Her zaman ne yapıyorlarsa aynısını yapacaklardır... "Centilmence bir maç bekliyorum" filan... İyi hoş ama gerçekçi değil... Bekleyin ve görün... Aksi bir durumda bu mesajı bana yedirin... Bende burada herkesten "özür" diliyeyim... Olmayacak duaya amin demenin mantığı yok...
İşte bu ahval ve şerait içinde çıkacağız sahaya ve Bilica ile Volkan oyunun dengede gittiği dakikalarda bir sakarlık yapıp, ucuz ve saçma bir gol yememize sebep olmazlarsa onları o stadlarında yeneceğiz ve alnımız ak bir şekilde Kadıköy'e döneceğiz...
2-0 kazanır yolumuza devam ederiz...
Bursa'nın kaybetmesi ile bu maçın önemi arttı.
1-0 olsun bizim olsun. Güzel futbol falan pek umrumda değil bu saatten sonra, kesinlikle 3 puan almamız gerek.
Maçı kazanan şampiyon olur.. Kazanmamız lazım eğer şampiyonluk istiyorsak.. Başka türlü olmaz..
Ortamı boşuna germeyin.
Eğer sahada herkes temiz oyun görmek istiyorsa, güzelliklerden bahsetsin. Eğer ne kadar kötülükler konuşulursa, o gün o kadar kötülük yaşanır.
Ust olur ve FB maci kazanir gibime geliyor....
Bu maç üst bir beraberlikle bitecek gibi geliyor bana...
Arkadaşlar mesaj yazarken ortamı gerecek cümleler kurmaktan kaçınalım lütfen.Tabii ki tartışacaksınız ama laf sokarak değil,geçmiş olaylarıları tekrar tekrar ısıtıp gündeme getirerek değil.Saygılı bir şekilde tartıştığınız da sıkıntı olmayacaktır.
Ayrıca ceza almış üyelerin mesajlarını forumda yazmayın lütfen.Ceza almalarının amacı zaten yaptıklarının karşılığı olarak yazamamaları.
So what?
Saike
Neyse bişey konuşmuyoruz maç üst biter. 2-1 skor tahminim.
Klasik bi yorum olacak ama ilk golü atanın kazanacağı bi maç olacağa benziyor.
İki takımında büyük maçlarda ne kadar konsantre olduklarını ve kontrollü düzgün oyun oynadılarını biliyoruz.
Bu nedenle iki takımda hurraa hücum yada rakibi üstüne çekip kontra taktiğiyle değil de kontrollü futbolla atılacak olan ilk golün üstüne yatmakla uğraşıcak.
Güzel,sakin,futbola yakışır bi gece umuyorum
İlk derbime gidiyorum Allah'ın izliyle(Yine sahada görevli olarak
)
Her derbi öncesi yazdığım gibi "Maçın sonucunu hakem belirlemesin." Gerekirse 5-0 yenilelim ama hakemin etkisi olmasın yeter
Samiyende Kazanıcağımızı düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu akşam Bursa kaybettikten sonra derbiye daha bir heyecan geldiKazanan Fenerbahçe olursa Ali Sami Yen'deki Bursa maçında galibiyet Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna yarayabilir. Ama pazar akşamı biz kazanırsak Ali Sami Yen'deki Bursa maçında şampiyonluk için oynarız. Çok ilgin bir maç olacak ,her zamanki gibi sinirlerine hakim olan taraf kazanır.Futbol adına en son ne zaman keyifli bir GS-FB maçı izledim hatırlamıyorum.
Yine kavga döğüş bir maç olur ve sinirlerine hakim olan taraf kazanır. Keita,Arda ve ilk 11'de oynarsa Baros sinirlerine hakim olmalı. Fenerde de Lugano, Emre ve kaleci Volkan'ın sakin olması lazım
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İnşallah Kazanacağız![]()