çıkamaz çünkü daha 2.lig b de![]()
çıkamaz çünkü daha 2.lig b de![]()
Gençlerbirliği bulmuş yine 19 yaşında bir oyuncu. Üstelik Dünya Kupasında forma giyecek. Bu Cavcav'dan korkulur![]()
eger 2 3 tane gol atarsa finallerde genclerbirliginden kaparlarOriginally Posted by bluepaw
![]()
genclerbirligi 2 sene sonra fenere cuvallar dolusu paraya satar yine...
iyi oyuncuysa neden olmasın
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
genelde cek verirler amaOriginally Posted by nekop
![]()
Beşiktaş'ın eski kalecisi Kolombiyalı Oscar Cordoba, Antalyaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
Cordoba, imza töreninde yaptığı konuşmada, Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Antalyaspor, hedefi olan güçlü bir takım. Beşiktaş'ta takım arkadaşım olan Mustafa Doğan, Antalyaspor'un iyi bir kulüp olduğunu ve hedefleri bulunduğunu anlattı. Ben de bir çok kulüpten teklif olmasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettim. Antalyaspor ile bir yıllık anlaşma imzaladım ama Antalyaspor'un bir yıl daha opsiyonu var. Her iki taraf da mutlu olursa sözleşme bir yıl daha uzayabilir" dedi.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de, Türkiye ve dünyada çok iyi tanınan Cordoba gibi bir kaleciyi transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Cordoba'nın takıma büyük katkıları olacağına inandıklarını kaydetti.
Cordoba, daha sonra kendisi için hazırlanan bir numaralı formayı giyerek basın mensuplarına poz verdi.
bence yararli antalyaspora yararli olacaktiiir..
bencede antalya için cok yararlı olacaktır...
Arkadaşlar haberin veriliğini biliyorum fakat burda daha ayrıntılı incelemiş
Cordoba 1 yıl Antalyaspor'da!
Beşiktaş'ın eski kalecisi Oscar Cordoba, Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.. Taraflar memnun kalırsa, sözleşme devre arası 1 yıl daha uzatılacak. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, Başkan Sedat Peker, Basın Sözcüsü Murat Süğlün ve bu transferin gerçekleşmesinde büyük emeği geçen yönetici Efe Kırmızıoğlu da yer alırken, Cordoba, kendisini Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
Opsiyonlu olarak 1 yıllık sözleşme imzalayan Kolombiyalı kaleci, "Ben Antalyaspor'dan, Antalyaspor da benden memnun kalırsa, devre ortasında sözleşmem 1 yıl daha uzayacak" dedi. Cordoba, takım arkadaşı Mustafa Doğan'ın önerisi ile Antalyaspor'u seçtiğini beirterek, "Bana bu kulüp ve taraftar tarafından duyulan güvenden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'yi çok seviyorum. Ailem de burada kalmak istiyordu. İyi bir performans sergileyeceğimi buna paralel olarak da Antalyaspor'un aynı performansı sergileyeceğine inanıyorum" diye konuştu.
Oscar Cordaba, basın mensuplarının, "Türkiye'de Trabzon dahil birçok takımdan transfer teklifi almanıza rağmen neden Antalyaspor'u seçtiniz" şeklindeki sorusunu yanıtlarken şöyle dedi: "Beşiktaş'tan takım arkadaşım Mustafa Doğan bana Antalyaspor'un büyük bir kulüp ve büyük bir camia olduğunu söyledi. Doğan benim yakın arkadaşım ve aile dostumdur. Aynı zamanda komşumdur.
Bu kentin de güzelliğinden bahsetti. Buraya gelme kararında fazla zorlanmadım." Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker de, Türkiye ve dünyanın sayılı kalecilerinden Oscar Cordoba'yı kırmızı beyazlı renklere bağlamaktan çok büyük onur ve gurur duyduğunu belirtti. Peker, "Antalyaspor, Oscar Cordoba ile daha iyi yerlere gelecektir. Herkese hayırlı olsun diyor, Cordoba'ya da hoşgeldin diyorum. Burada yönetici arkadaşımız Efe Kırmızıoğlu'na da verdiği uğraşlardan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Cordoba'nın kendisini Antalyasporlu yapan 1 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra oldukça mutlu olduğu gözlendi. Kolombiyalı kaleci ardından Antalyaspor formasını giydi ve kulüp bayrağı önünde basın mensuplarına poz verdi. Oscar Cordoba, imza töreni öncesinde tesisleri ve sahayı gezdi. Kulübü çok beğendiğini söyleyen Kolombiyalı kaleci, "Bu kentin takımına da bu yakışır" yorumunu yaptı.
İÇ TRANSFERDE DE İMZA
Antalyaspor iç transferde de Taner Gülleri, Coşkun Birdal ve Hakan Çimen'den sonra da dün Kaleci İlker, Ercan ve Metin'le 3'er, Levent'le de 2 yıllığına sözleşme yeniledi. Basın Sözcüsü Murat Süğlün, iç transferde tavan ve tabanın bilindiğini, bu yüzden de herkese aynı muamele yapıldığını vurguladı. Süğlün, "Gerek Cordoba gerek iç transfer konularında iyi bir yol katettik. Mustafa Gürsel ve Hakan Keleş'le de görüşmeler sürüyor. Bu oyuncularla da büyük ihtimalle anlaşacağız" dedi.
08.06.2006
Kaynak : DHA
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gaziantep'de Denilson sesleri!
Gaziantepspor, Brezilyalı yıldız Denilson'u transfer etmek için harekete geçti. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ile Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, İstanbul'da yıldız futbolcunun menajeri ve avukatı ile görüştü.
Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan İbrahim Kızıl ile Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu'nun teknik direktör ve yabancı futbolcu transferi için İstanbul'da bulundukları ve transferlerin hafta sonuna kadar netlik kazanacağı belirtildi. Kızıl ve Mamatoğlu'nun İstanbul'da Brezilyalı yıldız futbolcu Denilson'un menajeri ve avukatı ile görüştükleri kaydedilen açıklamada, ''İstanbul'da gerçekleşen görüşmede şartlar masaya yatırılırken, ünlü futbolcuya başka takımlardan da teklif olması nedeniyle ön anlaşma sağlanamadı. Denilson'un menajer ve avukatı, Gaziantepspor'un ortaya koyduğu şartları futbolcuya bildirmek üzere zaman istediler. Bunun üzerine taraflar Cumartesi günü yeniden biraraya gelecekler'' diye konuştu.
Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Denilson'un tranferinde çıkan pürüzlerin giderilmeye çalışıldığını, bu futbolcunun transferinin Cumartesi günü netlik kazanacağını belirtti. Kızıl, Fransa'da top koşturan bir santrafor ile de ön anlaşma imzaladıklarını ve bu futbolcunun isminin daha sonra açıklanarak, sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.
08.06.2006
Kaynak : İHA
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ankaragücü Srebrenko ile anlaştı!
Ankaragücü, dış transferde Hırvat oyuncu Posavek Srebrenko ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen ve Ankaragücü Başkan Vekili Serdar Tosun'un da hazır bulunduğu törende, Srebrenko kendisini sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Ankaragücü Başkan Vekili Serdar Tosun, Srebrenko'yu 12 kişilik bir transfer heyetinin tavsiyesi sonucunda transfer ettkilerini belirterek, Hırvat oyuncunun her iki ayağını da kullanabilen yetenekli bir futbolcu olduğunu söyledi.
Varteks Varazdin takımından Ankaragücü'ne gelen Srebrenko ise kulübün tesislerini çok beğendiğini ve kendisinin de iyi futboluyla Ankaragücü'nü iyi yerlere getirmek istediklerini söyledi.
Ankaragücü Başkan Vekili Serdar Tosun bir soru üzerine, golcü oyuncu Umut Bulut'un büyük ihtimalle Trabzonspor'a transfer olacağını ifade ederek, "Umut büyük ihtimalle Trabzonspor'a tranfer olacak, ancak henüz kesin bir anlaşma olmadı. İngiliz kulübü Manchester City de Umut'u renklerine katmak istiyor. Ancak, Umut'u ilk olarak Trabzonspor istedi ve biz de onlara söz verdik. Trabzonspor ile yaptığımız görüşmelerden sonuç çıkmazsa, yabancı takımlarla görüşmeye başlayacağız" diye konuştu.
08.06.2006
İlyas Ç.Rizespor'da
Diyarbakırspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan İlyas Kahraman, kulübünden alacağına karşılık Çaykur Rizaspor ile anlaşma sağladı.
Tecrübeli futbolcu İlyas Kahraman yaptığı açıklamada, 2. Lig'de futbol oynamak istemediğini ve bu konuda yeşil-kırmızılı kulüple anlaştığını söyledi. Kulüpten 150 milyar lira civarında alacağı olduğu öğrenilen İlyas'ın yöneticilerle görüştüğü ve Diyarbakırspor'a 75 milyar lira bonservis bedeli vereceği öne sürüldü. Yöneticilerin kendisini anlayışla karşıladığını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Kısmetse Çaykur Rizespor'a gideceğim. Bonservisimi vermelerini bekliyorum. Eğer Diyarbakırspor Süper Lig'de kalsaydı, sözleşmem devam ettiği için takımımda kalacaktım" dedi.
08.06.2006
denilson insallah galatasaraya gelir gaziantepe gitmesin
Gaziantepspor Başkanı Kızıl bir spor programında yaptığı açıklamada "Bu yıl 2 tane oyuncu getireceğim bütün Türkiye'nin ağzı açık kalacak" demişti. Bu 2 oyuncudan biri neden Denilson olmasın...![]()
Denilson antepe gelirse manyak sükse olur
bizim anadolu klüpleri Gençlerbirliğinin yöntemini kullansalr yabancı haklarını gelecek vaat eden gençlerden yana kulllansalar ligimiz çok kaliteli olurdu ama nerde yaşlı oyuncu var gidip onları alıyorlar...
ben bu sene ligden çok umutluyum iyi transferler yapılıyor. Kaliteli bir lig seyredicez inşallah
İlhan Mansız bombası !
Şekerspor, yıldız oyuncu İlhan Mansız'ın transferini gerçekleştirmek için düğmeye bastı.
10 Haziran 2006 13:18
Transferin flaş ekibi Etimesgut Şekerspor, son olarak gözünü yıldız golcü İlhan Mansız'a çevidi. Daha önce Süper Lig'de forma giyen Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım ve Tamer Tuna'yı renklerine bağlayan Etimesgut Şekerspor, son olarak İlhan Mansız'ı transfer etmek için girişimlere başladı. Şekersporlu yöneticilerin yıldız oyuncuyla yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. İlhan Mansız'ı renklerine bağlamak isteyen yeşil-beyazlı yönetim, Arjantin'de bulunan 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu Türkiye'ye davet etti. Kısa bir süre içerisinde Türkiye'ye gelecek olan İlhan Mansız, Şekersporlu yöneticilerle biraraya geldikten sonra kesin kararını verecek.
DHA
Şekerspor iyice coştu![]()
-
allah allah valla tebrikler.ama KC Group inşaat sektöründe çok iyi bir firma.zengin bir firma.bizim de rakibimiz...
bu sekerspor 2 seneye kalmaz süper lige cikar ve cok basarili olur
Serkan Aykut da Şekerspor'da!
Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi ekiplerinden Etimesgut Şekerspor yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ederken, başkent temsilcisinin Serkan Aykut'la anlaşma sağladığı öğrenildi.
Sergen, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım ve Tamer Tuna'yı transfer ederek kadrosunu güçlendiren Etimesgut Şekerspor yönetiminin, bir haftadır görüşmelerini sürdürdüğü Serkan Aykut'la her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi.
10.06.2006
Şekerspor yerine Yaşlılarspor desek![]()
-
yaslilar degilde tecrübelilerin kadrosu desek daha ii olur cünkü sekerspor tecrübelilerle 2 sene icinde direk olarak süper lige cikmak istiyorOriginally Posted by Maymuncuk
Şekerspor Sergen Yalçın transferinden kâr etmeye başladı bile. Baksanıza medyanın gözdesi oldular. Nerede yaşı geçmiş yıldızlar var hemen Şekerspor'a yakıştırılıyor. Bu kadar büyük reklamı milyon dolarlar verse yapamazdı Şekerspor. Sergen'e ödedikleri parayı az bulmaya bile başladım bu haberlerden sonra![]()
ahmet dursun sergen serkan ilhan e bari defans alsınlar 1-2 tane mesela mert korkmaz falan![]()
Gençler, Erkan'la nikah tazeledi
Gençlerbirliği, kaptanı Erkan Özbey ile 3 yıllığına sözleşme yeniledi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz, futbolcuların Anadolu takımlarından 4 büyük takıma gitmeyi çok arzuladığını belirterek, ''Erkan'ın transferi 4 büyüklere gitmek isteyen futbolculara örnek olmalı'' dedi.
Akyüz, sadece transfer yapmak için veya medyada daha fazla yer almak için transfer yapmadıklarını ifade ederek, ''Biz Gençlerbirliği'nin ihtiyaçları doğrultusunda transfer yapıyoruz. Erkan'ın transferi örnek olmalı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'ın teklifini reddetti. Mantığını duygularının önünde tuttu ve takımında kaldı. Huzur ve mutluluk ortamı Gençlerbirliği'nde mevcut. Biz kendisinin gitmesini hiç istemedik ve
de hep kalacağına inandık. Erkan, Gençlerbirliği için çok önemli bir oyuncu, önemli bir kaptan'' ifadelerini kullandı.
Gençlerbirliği'nde her an sevildiğini hissettiğini vurgulayan Erkan, ''Huzuru tercih ettim ve Gençlerbirliği'nde kaldım. Ligin son haftasında Gençlerbirliği taraftarları bana bir mektup yazdı. Çok duygulandım ve bu mektup kalmamda önemli rol oynadı. Amacım futbolu Gençlerbirliği'nde bırakmak. Daha sonra da antrenör veya yönetici olarak kulubüme hizmet etmek istiyorum'' diye konuştu.
10.06.2006
Kaynak : DHA
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bursa, Sinan Kaloğlu'nu bitirdi!
Turkcell Süper Ligi'ne yükselen Bursaspor'un Beşiktaşlı Sinan Kaloğlu ile anlaşma sağladığı bildirildi.
Bursaspor'dan yapılan açıklamada, Serdar Kurtuluş'a karşılık Beşiktaş'tan takas yoluyla alınan Sinan Kaloğlu ile 2 yıllık anlaşmanın sağlandığı belirtildi.
Kaloğlu'nun, Başkan Levent Kızıl ile İstanbul'da görüşerek yeşil-beyazlıların teklifini kabul ettiği öğrenildi. Genç golcünün, gelecek hafta kendisini Bursasporlu yapacak sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
Menajeri Tamer Özçam da bir süre önce Sinan Kaloğlu'nun Bursaspor ile her konuda anlaştığını ve Başkan Levent Kızıl'a verdikleri sözü tutacaklarını söylemişti.
10.06.2006
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu sinan kaloglunada yazzik yaa her sene takim degistiriyoor... Bjk bu adami alarak öldurdu.. insallah bursa da eski gunlerine tekrar döner..
PANCU GÜNDEMDE, İLYAS PAZARTESİ ANTALYA'DA ...
Daniel Pancu
Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve geçtiğimiz sezonu Romanya'da tamamlayan Daniel Pancu Antalyaspor'un transfer gündemine girdi. Konyaspor'un da istediği tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon devre arasında Ülkesi Romanya'nın Rapid Bükreş takımına kiralık olarak gitmişti. Bonservisi Beşiktaş'ın elinde olan 29 yaşındaki futbolcu Türkiye'de son 4 sezonda 107 maçta görev yaptı. 81 maçta ilk 11 çıkan Pancu oynadığı maçlarda 23 gol atıp 2 kırmızı kart gördü. 1.84 boyunda 80 kilo ağırlığında olan Pancu ile görüşmelerin başladığı ve bu futbolcunun Antalyaspor gelebileceği kaydedildi.
İlyas Kahraman
Antalyaspor'un sezon sonu sitemizin açıkladığı transfer listesinde olan İlyas Kahraman'ın Pazartesi günü Antalya'ya geleceği belirtildi. İlyas kulübü Diyarbakırspor ile önceki gün yollarını ayırmıştı. İlyas'ın alacaklarına karşılık bonservisini aldığı belirtildi. Rizespor'un istediği tecrübeli futbolcu Antalyaspor ile masaya oturacak.
Geçtiğimiz sezon Diyarbakırspor'da 34 lig maçında da görev yapan İlyas 11 gol attı. Orta saha mevkisinde oynayan futbolcu 20 maçta 90 dakika oynarken tüm maçlarda ilk 11'de sahaya çıktı. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2917 dakika sahada kaldı.
Yerli transferde son durum
Transfer görüşmesi devam eden futbolculardan Zafer Biryol'un sakatlığını tam atlatmaması nedeniyle transfer komitesinin beklemeye geçtiği, Okan Buruk ile görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği, Ali Tandoğan'ın ise yüksek ücret (800 Milyar) istemesi nedeniyle pazarlığın devam ettiği öğrenildi.
Ayrıca Yusuf Şimşek'in de Antalyaspor'a gelmek istediği ancak bu futbolcunun bonservis sorunu olması ve 5 yıl önce Denizlispor'un 4-0 galibiyeti ile sona eren maçtan sonra taraftara el kol hareketi yapması bu transferi zora soktuğu kaydedildi.
ALINTIDIR!!!
arkadaşım yukardada söyledim ;erkan ozbey cimboma gelmıcek mıydı?
Galatasaray'da Bülent Tulun'un istifası nedeniyle bu anlaşma suya düştü...
tamam da ne alaka adam imzalamişOriginally Posted by mustafagungor
sen cimboma gelmiyecekmiydi diye sordun bende hayır dedim ve nedenini söyledim...