ultraslan şu maça adam gibi hazırlanıp deli gibi içmeden gelsin lütfen... geçen seneki maçı hatırlıyorum da sanki tiyatro oynanıyordu sahada...
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
ultraslan şu maça adam gibi hazırlanıp deli gibi içmeden gelsin lütfen... geçen seneki maçı hatırlıyorum da sanki tiyatro oynanıyordu sahada...
Pek inanmasam da centilmence bir maç olmasını umut ediyorum. Beşiktaşlı Fener'in galip gelmesini istiyorum çünkü Daum faktörü yüzünden Fenerbahçe'nin ilerki maçlarda puan kaybetmesi daha olanaklı. Ama Fenerli oyuncular Galatasaray'a karşı özel bir motivasyonla çıktıkları için ve Galatasaraylı futbolcular ise her Fener maçı strese girdikleri için Fener maçın favorisidir.
Biz strese giriyoruzda fenerliler girmiyor sankiİki takımda stres altında olacak. Hem derbi hemde şampiyonluk maçı.
Bu arada Fenerbahçe Samiyende Son 10 yılda 2 kere kazanabilmiş buda bir dip not olsun
Aslında böyle birşey her sene sonu olsa güzel olabilir. Rakip illa Real Madrid yada Barça olmayabilir. Örneğin Gs-Fb karması ile Liverpool maçı yapılabilir.KARMA TAKIM: ''FENERSARAY''
Fenerbahçe ile Galatasaray, 1934 yılında Türkiye'ye davet ettikleri yabancı takımlarla birer kez hazırlık maçı yaptıktan sonra, üçüncü maçı ''Fenerbahçe-Galatasaray Karması'' şeklinde oynadılar.
Hatta bu düşünce geliştirilip ülkeler karması bile yapılabilirMesela Gs-Fb karması İnter-Juve karmasına karşı
![]()
Last edited by Nedvedmania : 27.Mart.2010 at 22:40
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
beyler, derbiye 1 numaralı biletim var. bu biletle stada 2 kişi girebilme gibi bir imkanım var mıdır? 2 kişi tek koltuk kullanımı ...
Ben artık maçın beraberlik ihtimalinin çok zayıf olduğunu düşünüyorum.Beşiktaş kazandı ve 2.sıraya çıktı.Beraberlik 2 takıma da yaramayacak.2 takım da kazanmak için oynayacak.Mücadele gücü oldukça yüksek ve keyifli bir karşılaşma bekliyorum.
Eğer yanında girecek kişinin yaşı küçükse girersin ama büyükse çok zor.
Gerçi ben 22 yaşında bi ablayla girmiştimGişeye kadar geldik görevli kabul etmedi. Arkada yoğun bir taraftar kalabalığı vardı. Bi yandan biz biyandan onlar ısrar ediyorlardı "Girsinler bişey olmaz." "Hadi abi ya birsürü kişi bekliyor" gibi tepkiler geliyordu. Görevli bi polise haber verdi. Taraftarın tepkisi iyice arttı. Polis başkomiseri çağırdı. Başımızda 10-12 tane polis vardı. Arkadaki taraftarları görünce Komiser düşündü düşündü tamam geçsinler dedi
Riskli iş yani
Hayır arada beraberliklerde var tabiki.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eski açık girişinde oldu benim olay
Numaralıda ne işin var senin gelsene Eski Açığa![]()
Besiktas macindan sonra bu macin onemi biraz daha artti.Mutlaka kazanmamiz lazim mutlaka..Allah yardimcimiz olsun..
Berabere bitsin dostluk kazansın =)
Şaka bir yana gönlümüzden geçen her ne kadar beraberlik olsa da Galatasaray bence bir adım önce duruyor gerek saha ve seyirci avantajı gerekse oynadıgı futbol.. Fenerbahce'nın son haftalardakı formsuzlugu da cabası.. Gol yememek yetmıyor maalesef oyle olsa Beşiktaşım şimdiden şampiyondu=)
Umarım oynanan güzel futbolun konusuldugu ve herkesın 'futbol' ızledıgı bır mac olur ve berabere bıter..
Bursa'nın kaybetmesi Beşiktaş'ın kazanması derbinin önemine önem kattı.Oldukça önemli bir maç olacak.Umarım maçın önemine uygun bir maç olur.Sıkıcı bir maç olmaz inşallah.
Yine klasik bir yorum olucak fakat bu sefer cidden cok gecerli bir yorum , Sinirlerine hakim olan takimin alacagi bir mac olucak bence , ama nedense 1-1 biticekmis gibi bir his var icimde insallah yaniliyorumdur ve yeneriz Fenerbahceyi
Bugün her iki takımın bayan basketbol şubeleri Teknosa Türkiye Kupası'nda finale yükseldi... Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki ilk derbi yarın 16:30'da bayan basketbol takımları arasında oynanacak ve kazanan takım 2009-10 sezonu Türkiye Kupasının sahibi olacak... Bir günde iki tane Fenerbahçe-Galatasaray maçı... Yarın gerçekten bir spor bayramı olacak...
Keita adam olur, sadece işini yaparsa sağ kanadı dümdüz eder, golleri bulur kazanırız inşallah.
Sami Yen'de dünya derbisi
Türk futbolunun kalbi bugün Mecidiyeköy'de atacak. Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında, ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.
Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Galatasaray-Fenerbahçe rekabetine, Ali Sami Yen Stadı ev sahipliği yapacak. Saat 19.00'da başlayacak dev karşılaşmayı, kariyerinde 7. kez derbiye çıkacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.
BURSASPOR YENİLDİ, GÖZLER DERBİYE ÇEVRİLDİ
Turkcell Süper Lig lideri Bursaspor deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilirken, derbi maç ezeli rakipler için daha da anlamlı hale geldi.
Her iki takım da derbiden galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk yarışında yeniden iddialı duruma gelmeyi amaçlıyor. Ligde Bursaspor'un 58, Galatasaray'ın 53, Fenerbahçe'nin ise 52 puanı bulunuyor.
GALATASARAY'DA ARDA SEVİNCİ
Ali Sami Yen Stadı'nda bu sezon yaptığı 12 lig maçından 9'unu kazanan, 3'ünde berabere kalan ve rakiplerine hiç yenilmeyen Galatasaray'da, derbi öncesi kaptan Arda Turan'ın maça yetişip yetişmeyeceği merakla bekleniyor.
Sakatlığı nedeniyle son Trabzonspor maçında forma giyemeyen ve ve sadece dünkü idmanın bir bölümünde takıma katılan milli futbolcunun, tedavisinin ardından antrenmanın tamamında takımla çalıştığı açıklandı.
Galatasaray'da Harry Kewell'ın sakatlığı ise sürüyor.
FENERBAHÇE'DE EMRE SIKINTISI
Bu sezon Kadıköy dışındaki 13 lig maçından sadece 6'sını kazanabilen, son 3 deplasman maçında 3 puan alamayan Fenerbahçe'de ise Emre Belözoğlu'nun sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor.
Sarı-lacivertli takımda bu sezonun en etkili oyuncusu olarak ön plana çıkan, ancak eski takıma karşı Ali Sami Yen Stadı'nda sahaya çıkıp çıkamayacağına merakla beklenen Emre Belözoğlu, son antrenmana katılmadı.
Fenerbahçe'de ayrıca Uğur Boral, Ali Bilgin ve Deniz Barış, dev derbide takımlarını yalnız bırakacak. Sakat oyunculardan Cristian Baroni'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.
MUHTEMEL 11'LER
Ezeli rakiplerin derbi maçta sahaya çıkması beklenen olası 11'leri şöyle:
Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Neill, Servet (Emre Güngör), Hakan Balta (Caner), Keita, Mustafa, Barış, Giovani, Arda (Elano), Jo
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre (Deivid), Vederson (Özer), Alex, Güiza.
Kaynak : NtvSpor
Emre maçta oynayamayacakmış .
Goal.com'da Emre kesin oynayacak diyor..
Fenerbahçe'de arka adelesinde yırtık olan ve Galatasaray maçında forma giyip giyemeyeceği belli olmayan Emre Belözoğlu'nun bu akşamki maçta oynayabileceği açıklandı.
Derbiye saatler kala yaşanan bu gelişme teknik heyeti sevince boğarken; Christoph Daum'un bu kararı Emre'nin kritik maçta forma giymek istemesi nedeniyle aldığı iddia ediliyor. Oynaması durumunda sakatlığının artabileceği ifade edilen Emre'nin bu maçta ağrı kesici iğneyle sahaya çıkması bekleniyor.
Bu sürpriz gelişmenin ardından Daum'un ilk onbiri de kesinleşti. İşte Alman çalıştırcının Galatasaray maçında sahaya süreceği ilk onbir: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Selçuk, Emre, Mehmet Topuz, Andre Santos, Alex, Güiza (Semih).
NTVSpor'un son dakika haberi: Emre Belezoğlu derbide oynayamayacak...
Bence Emre'nin durumu maç saatinde belli olur..
Ligtv.com.tr'de de ilk 11'lerde Emre'nin adı yok. Deivid---Selçuk---Mehmet---Vederson yazıyor.
Bir teknik direktör sakatlığı, kartları tahmin edemez ama buna göre önlem alabilir. Manisa'nın bile yedek kadro çıktığı maça tutup as kadro çıkarsan, en önemli oyuncularını oynatırsan böyle bir risk almışsın demektir. Talihsiz bir gündeydik ve takımın en formda oyuncusu teknik direktörünün saçma sapan tercihine kurban gitti.
Böyle bir maçta çubuklu giyen her oyuncuya güveniyoruz ama yine de Emre'nin olmaması çok can sıkıcı oldu. Oynamamasının tek güzel yanı ise; sakatlığı ciddi boyutlara ulaşmadan yakında takıma dönmüş olacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Icimde umut vardi oynar diye ama maalesef..Neyse artik yapacak bir sey yok.Sahaya cikacak 11 futbolcu elinden geleni yapacaktir.Emre'nin yerinde Mehmet oynar diye dusunuyorum.Solda Vederson sagda da Ozer ya da Deivid oynar..Insallah hissetmeyiz yoklugunu..