Merhaba arkadaşlar bu oyunda oyuncularda tatile gidiyormu galiba bir yerde duymuştum bunu tam hatırlayamıyorum.Eğer gönderebiliyorsak nasıl gönderebiliyoruz.
Merhaba arkadaşlar bu oyunda oyuncularda tatile gidiyormu galiba bir yerde duymuştum bunu tam hatırlayamıyorum.Eğer gönderebiliyorsak nasıl gönderebiliyoruz.
biz gönderemiyoruz.lig bittiğinde kendileri gidiyor.on holiday gibi bişi yazıyodu yanlış hatırlamıyosam.
lig bittiinde milli takima cagrilmayan oyuncular tatile gidio
eğer transfer yapmayacaksam benim onlardan ne eksiğim var deyip 1 temmuza kadar ben de tatile gidiyorumaslında mutfağa gidiyorum
![]()
![]()
oyuncu tatile göndermek var... Bu sadece oyuncu ailesini ve ülkesini özlediğinde oluyor ve 1 haftalık izin verebiliyorsun. Yada ortama alışamadım dediğinde izine gönderebiliyorsun...
burak abi ya geri dönmezse![]()
![]()
gelmeyen hiç gelmesin abi
o zaman kısmet![]()
Peki nasıl gönderebiliyoruz bana hiç rastlamadı.Originally Posted by hurmet
Sezon Bittiginde gidiyor hepsi sakatlar haric .
oyuncunun kendi sorunları varsa da tatile gönderebiliyorsun
oyuncu menüsüne tıklıyorsun izin ver diye bir seçenek var orda seçiyorsunOriginally Posted by ihsan1987
Antrenman menüsünden yapmak da mümkün bunu. Rest seçeneğine tıklayarak vermek istediğiniz uzunlukta dinlenme süresi verebilirsiniz.
Antreman programında dinlendırme secenegınden istedıgınız zamana kadar dinlendıre bılırsınız adamları. ben 2 tanesıne öyle yapmısdım huzurumu bozanları![]()
evet gönderebiliyoruz oyuncu ortama uyum sağlayamadığını açıkladığında veya aşırı yorulduğunda oyuncuya sağ tıklayıp "send on holiday" seçeneğini seçerek tatile yolluyoruz...Originally Posted by ihsan1987
Gidiyorlar tabi gittiklerinde isimlerinin sol taraflarında "hol" yazar zaten hooliday tatilde oluyorlar hazırlık maçları yaparsan geri geliyorlar.
sezon bitince hepsi topluca gidip topluca geliyorlar