İŞTE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
FULHAM - WOLFSBURG
HAMBURG - STANDARD LIEGE
VALENCIA - ATLETICO MADRID
BENFICA - LIVERPOOL
İŞTE YARI FINAL EŞLEŞMELERİ
HAMBURG - STANDARD LIEGE / FULHAM - WOLFSBURG
VALENCIA - ATLETICO MADRID / BENFICA - LIVERPOOL
İŞTE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
FULHAM - WOLFSBURG
HAMBURG - STANDARD LIEGE
VALENCIA - ATLETICO MADRID
BENFICA - LIVERPOOL
İŞTE YARI FINAL EŞLEŞMELERİ
HAMBURG - STANDARD LIEGE / FULHAM - WOLFSBURG
VALENCIA - ATLETICO MADRID / BENFICA - LIVERPOOL
Atletico - Valencia maçı çok çekişmeli geçecektir..Favorilerim : Fulham - Hamburg - At.Madrid - Liverpool
Fulham, Liverpool, Valencia ve S.Liege turu geçecek ekipler olarak görüyorum.
atletico liverpool eşleşir bu maçın galibi şampiyon olur diye düşünüyorum gönlüm atletico dan yana.
STANDARD LIEGE / FULHAM
VALENCIA/ LIVERPOOL
FULHAM_LIVERPOOL finali oynanır gibi.
Liverpool kesin final oynarda diğerlerini kestirmek zor...
çoğu kişinin shaktar eşlesmesinde elenecegini söyleyen fulham hakkında juventus'a karşı bile turu geçecek diye düşündüm ama bu sefer herkesin favorisi olmuşken hata yapabilirler.yarı finaller hamburg-fulham valencia-liverpool-------final ise hamburg-liverpool olabilir
Last edited by sananes : 01.Nisan.2010 at 18:36
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu sene Fulham favorim benim![]()
2-1'lik skor fena değil deplasmanda. Standard'ı yarı final için şanslı görüyorum. Sizin favoriniz Fulham, benim S.Liege![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Fulham süprizi yapacak ekip olacaktır favorim Fulham ayrıca![]()
FuLham FinaL oynar, FinaLde kaybeder. Sonra geLecek sezon küme düşer. MiddLesbrough örneğinde oLduğu gibi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Benfica alsın isterim
Liverpool'u resmen oyuncuları yaktı Benitez bu kadar eleştiriliyor ama o adam ne yapsın yaniFulham harbiden çok ilginç bir takım ya Final oynarlarsa şaşmamalı
Fulham 3 - 1 VfL Wolfsburg [2-1 1-0]
Hamburger SV 5 - 2 Standard [2-1 3-1]
Valencia 2 - 2 Atletico Madrid [2-2 0-0]
Benfica 3 - 5 Liverpool [2-1 1-4]
Yarı Final
Atletico Madrid - Liverpool
Hamburger SV - Fulham
So what?
Saike
Şimdi yarı finalde GS-FB eşleşmiş olacaktı elenmeselerdi.Ne maçlar olurdu yahu![]()
Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Eleyen İki Takım Yarı Finalde Onların Yerine GS-FB Olsaydı Ne de Güzel Olurdu![]()
İngilizler final oynayacak gibi.
Fenerbahçe ve Galatasaray elenmeseydi, şuan şu saatte maç oynayacaklardı.
Atc. Madrid 1-0 önde. Dakika 9'da Forlan'ın attığı gol ile. Star'da izleyebilirsiniz, hani şu Inter - Barcelona maçını vermeyen kanal...
Hamburg Taraftarı 3 lü çekiyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Atletico Madrid Liverpool'u resmen ezdi. Her ne kadar Liverpool'un bir golü güme gitse de Atletico sonuna kadar haketti. Bugünkü kadrodan Gerrard ve Mascherano'yu kenara alırsak Liverpool çok düz bir takım gibiydi. Son dakikalarda Liverpool 2. golü yememek için oyunu soğutmayı bile denedi. Ben Atletico'nun İngiltere'de de gol bulacağını ve Liverpool'u geçeeğini düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok güzel maç oldu öncelikle, yer yer heycanlı yer yer sıkıcı bir hal aldı maç. Liverpool uzun toplarla oynadı defansın arkasına N'gog ve yerine sonradan giren Babel'i kaçırmaya çalıştı. Kuyt'ı bir sağa bir sola bir forvete aldı Benitez. Babel defans yaptı.
Atletico Madrid ise çok soğukkanlı bir şekilde disiplinden kopmadan maç boyu her zaman oynadıkları oyunu oynadılar. Reyes'i ve Luis Perea'yı çok beğendim. Gerçekten çok sağlam aklı başında bir defans oyuncusu. Forlan bildiğiniz gibi. Çıktı attı golünü galibiyeti getirdi. Aguero'nun olmaması tabiki etkiledi ama ben bu kadar güzel bir futbol beklemiyordum Aguero'suz Madrid'den.
Son sözlerimi taraftara ayırmak istiyorum; onlarda kusursuzdular. Muhteşemdiler.
Atc. Madrid Fulham finali izleyeceğimizi düşünmeye başladım. Hamburg gol atamadan maçı bitirdi... Tek avantajı rakibininde gol atamaması.
Atletico-Hamburg finali olur bence...Hamburg ne olursa olsun kendi sahasındaki finali kaçırmak istemeyecektir...
Liverpool bitse de gitsek havasında Madrid İngiltere'den istediği skorla dönebilir
Fulham - Hamburg maçını Cüneyt Çakır yönetecekmiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fulham finale çıkacak bence ha. Adamlar deplasmandada iyi sonuç aldılar.
Cüneyt Çakır için önemli bir sınav niteliğinde olacak bir maç.Hakemlerimizin üstüne gelindiği şu günlerde Cüneyt Çakır'ın göstereceği iyi bir perfornmans güzel bir cevap olacaktır hakemlerimizi beğenmeyenlere.