Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

15 50.00%
  • Trabzonspor

6 20.00%
  • Beraberlik

9 30.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 116 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [ 29. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Teo değil de başka bir adam alınsa şampiyonduk yine söylüyorummmm.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Teo değil de başka bir adam alınsa şampiyonduk yine söylüyorummmm.
    Evet Messi'yi alsanız olurdunuz abi Bir adamla şampiyonlukla 5.lik arası bir değişim olmaz asla.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Evet Messi'yi alsanız olurdunuz abi Bir adamla şampiyonlukla 5.lik arası bir değişim olmaz asla.
    Bal gibi de olur Geçtiğimiz yıl bir Fabian Ernst vardı...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Şakacı Aygün.B,z,m gol sıkıntısı yüzünden kaptırdığımız puanları ttoplasan burdan Ankara ya yol olur..

Egemen'in ciddi sorunları var galiba son dakikada alakasız bir pozisyonda neden elle oynamak ister bir adam anlamıyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pozisyon anlamında güzel fakat golsüz biten bir maç oldu Ceyhun 81'de o golü atsa daha farklı şeyler konuşabilirdi herkes..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç esnasında o bölümü kaçırmıştım ben.Şimdi seyrettim.Bal gibi penaltıyı görmemiş hakem.Şu maçı alsak haftaya oynayacağımız maçın bizim için daha çok anlamı olurdu ve daha moralli olurduk.Neyse elden gelen bir şey yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Egemen'in ciddi sorunları var galiba son dakikada alakasız bir pozisyonda neden elle oynamak ister bir adam anlamıyorum ?
    Her hafta böyle pozisyonlar oluyor ama gelip Egemen'in pozisyonda bu mesajı atıyorsun.Bende bunu anlamıyorum demek isterdim ama anlamayacak bir şey yok, her şey gayet anlaşılır.

Ben her hafta Trabzonspor maçını izlemiyorum ancak Egemen bunları her hafta yapıyorsa durum vahim. Neyse Egemen büyük bir kulübe şampiyonluk yaşamak için gelmişti. . .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ben her hafta Trabzonspor maçını izlemiyorum ancak Egemen bunları her hafta yapıyorsa durum vahim. Neyse Egemen büyük bir kulübe şampiyonluk yaşamak için gelmişti. . .
    Her hafta böyle pozisyonlar oluyor derken ligimizi kastetmiştim ve iyiki her hafta Trabzonspor maçını izlemiyormuşsun.

Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını izledim, Karadeniz'deki kanser sayısındaki artışın etmenlerinden birinin Umut olduğunu farkettim. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kazanacağımızı düşünüyordum,Olmadı...
    Bu Beraberlikle Şampiyonluk Şansımız Mucizelere Kaldı,Hayırlı Olsun...
    Bünyamin Gezer'in de Polis Bayramını Kutluyor,Penaltı Pozisyonu İçin Selamlarımı Yolluyorum Hadi El Classico'yu izlemeye...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

@Crocodile1963

Ona emin olabilirsin sonuna kadar bende sanırım hasta olanların arasındayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kartal'ın GÜNEŞ'i Batıyor !

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in şampiyonluk yarışı açısından kritik bir macta Trabzonspor'u konuk etti. Bursa ve Fenerbahçe'yi takibini sürdürmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Siyah beyazlılar, 0-0'lık beraberlik sonrası ağır bir darbe aldı. Beşiktaş, bu beraberlikle haftayı Ankaraspor maçıyla geçen Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde kaldı.
    Karşılaşmaya Beşiktaş, defansif bir kadroyla sahaya çıkarken, konuk Trabzonspor Teo-Umut-Alanzinho üçlüsünün yer aldığı sürpriz bir onbirle İnönü Stadı'nın çimlerindeydi. Siyah beyazlılar, orta sahada karşıladığı rakibi karşısında defansın arkasına atılan toplarla etkili olma amacındaydı. Bunlardan biri 11. dakikada gerçekleşti. Bobo'nun içeri çevirdiği topa Toraman vurdu ama farklı şekilde auta çıktı. 5 dakika sonra Beşiktaş kornerinde Fink'in kafa vuruşunu Serkan çizgiden çıkardı.
    Daha sonra orta sahayı biraz dengeleyen konuk ekip, 23. dakikada ilk yarının en önemli fırsatını kullanamadı. Rüştü ile karşı karşıya kalan Umut, iki vuruşta da tecrübeli kaleciyi geçemedi. Bu pozisyonun ardından iki takım için de çok önemli bir pozisyon olmadı ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi.

İkinci yarı karşılıklı pozisyonlarla başladı. Önce Teo topu üstten auta attı. Ardından da Beşiktaş çok önemli bir fırsatı kullanamadı. Bobo, Colman ve Giray'dan sıyrılıp Onur ile karşı karşıya kaldı ama Galatasaray maçının kahramanı yine bir rakip golcüye fırsat vermedi. Mutlak galibiyet isteyen Beşiktaş, ilerleyen dakikalarda baskısını artırırken, karşısına yine Onur çıktı. Genç kaleci, Ekrem ve Holosko'nun güzel vuruşlarını ardı ardına nefis hareketlerle kurtardı.

Beşiktaş, uzatmalarda Egemen'in ceza sahasında topa elle müdahale ettiği gerekçesiylle uzun süre penaltı itirazında bulunda ama Bünyamin Gezer devam deyince maç 0-0 bitti. Böylece Beşiktaş, haftayı Ankaraspor maçı nedeniyle 3 puanla geçen Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde kaldı ve şampiyonluk yarışında çok ağır bir darbe aldı.

BEŞİKTAŞ: 0 - TRABZONSPOR: 0
    STAT: İnönü
    HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Tarık Ongun

BEŞİKTAŞ: Rüştü (Dk. 38 Hakan), Ekrem, Sivok, İ.Üzülmez, İ.Toraman, Fink, Ernst (Dk. 81 Nobre), Uğur İnceman, Yusuf (Dk. 78 Serdar), Holosko, Bobo
    TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Burak (Dk. 68 Sezer Badur), Alanzinho (Dk. 90 Murat), Umut, Teofilo (Dk. 57 Ceyhun)
    TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARI KARTLAR: Giray, Burak, Serkan

İLK YARIDAN DAKİKALAR
    7. dakikada Bobo, sol kanatta Giray'dan kurtardığı topu sert bir şekilde kale alanına gönderdi. Kaleci Onur'un müdahale ettiği topu önünde bulan İbrahim Toraman, savunmanın müdahalesiyle kötü vurunca meşin yuvarlak üstten auta gitti.

15. dakikada İbrahim Toraman'ın yarı alanından uzun ve güzel pasında savunmanın arkasında topla buluşan Holosko, sol çaprazdan ceza alanına girdiği anda sert vurdu. Ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

21. dakikada Uğur'un sağdan kullandığı korner atışında altıpasta ön direkte topla buluşan Bobo'nun kafa vuruşunda, çizgi üstünde Serkan meşin yuvarlağı çıkardı.

23. dakikada Teofilo'nun pasında topla buluşan Umut, Sivok'u geçtiği anda ceza alanı içinde kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Umut'un aşırtma vuruşunda, Rüştü topa müdahale etti. Trabzonsporlu oyuncu topu bir kez daha önünde bulduğu anda vurdu, ancak Rüştü ikinci defa başarılı bir şekilde meşin yuvarlağa sahip oldu.

28. dakikada Alanzinho'nun sağdan kullandığı korner atışında, ön direkte topla buluşan Egemen'in kafa vuruşunda, kaleci Rüştü meşin yuvarlağı çizgi üstünden çıkardı. Daha sonra Trabzonsporlu oyunculardan seken top auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı da 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
    54. dakikada Bobo, rakiplerinden kurtardığı topla ceza alanına girdi. Brezilyalı oyuncunun, kaleci Onur ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden etkisiz vuruşunda, Onur'un müdahale ettiği meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

54. dakikada Fink'in sağdan ortasında ceza alanı içinde İbrahim Toraman'ın dizine çarpan top, yandan az farkla auta gitti.

64. dakikada İbrahim Üzülmez'in soldan ortasında Trabzonspor ceza alanı içinde oluşan karambolde son olarak sağ çaprazda Ekrem topla buluştu. Bu oyuncunun sert şutunda, kaleci Onur meşin yuvarlağı kornere çeldi.

67. dakikada bu sefer Beşiktaş ceza alanı karıştı. Oluşan karambol sonrasında ceza yayı üstünde topla buluşan Ceyhun'un sert şutunda, meşin yuvarlak farklı bir şekilde auta çıktı.

69. dakikada Umut'un sağdan son çizgi üstünde ortasında ön direkte Alanzinho, kaleci Hakan'dan önce topa ayak koydu. Ancak meşin yuvarlak yandan auta gitti.

82. dakikada Sezer'in sol çaprazdan kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde topla buluşan Ceyhun'un sert şutunda, kaleci Hakan'ı geçen meşin yuvarlağı savunma çıkardı. Daha sonra Egemen'in şutunda, top kalecide kaldı.

83. dakikada Trabzonspor'un sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, savunmaya çarpan top direğin dibine çarparak kornere çıktı.

84. dakikada Colman'ın soldan kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Egemen'in kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Puanımız çalındı!"

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta, maçın orta hakemi Bünyamin Gezer'e ve Merkez Hakem Kurulu'na büyük tepki var.
    Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Beşiktaşlı yöneticiler Mete Düren ve Erdoğan Toprak, penaltılarının verilmediğini ve 3 puanlarının gasp edildiğini ileri sürdüler.

Özellikle Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, sert açıklamalarda bulunurken, MHK'ye verdikleri desteği gözden geçireceklerini söyledi.

Düren, Trabzonspor'un bugünkü maçı, dünyanın hiçbir yerinde 11 kişi tamamlayamayacağını öne sürerek, ''Penaltıyı bütün Türkiye gördü, ancak orta hakem görmesine rağmen vermedi. Türkiye'nin gördüğünü, önündeki faulu es geçen yardımcı hakem görmedi'' dedi.

Bunun şampiyonluk yarışından daha önemli bir mesele olduğunu vurgulayan Mete Düren, şöyle devam etti:

''Bugün bir açıklama yapmıştık. Hakem hatalarının telafi edilebileceği haftaların azaldığını söylemiştik. Sezon başındaki hakem hataları telafi edilebilir. 'Hatayı az yapan hakemler istiyoruz' demiştik. Biz hakem odası basmadık. Onlara hakaret etmedik, ama puan almak için sanıyorum makbul yol bu. MHK'ye verdiğimiz desteği ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Sadece saha içinde değil, saha dışındaki birçok güce karşı da Beşiktaş mücadele etmek zorunda.''

Beşiktaş olarak her zaman saygılı tutumlarını sürdürdüklerini ifade eden Düren, ''Beşiktaş Fair-Play Ligi'nin lideri. Ancak rakiplerimiz bunu da kötü niyetli kullanıyorlar. Hakemlere verdiğimiz destek boşa gitmiştir. Onları Allah'a havale ediyoruz'' diye konuştu.

Mete Düren, ''(Hakem odasını basanlar) derken kimi kastediyorsunuz'' sorusu üzerine, ''Kimlerin yaptığı belli. Hakaretleri yapanların maçlarını izliyoruz. Hakemler bu şekilde etkileniyor. Hakemlerin iradeleriyle vicdanlarıyla maçları yönetmelerini istiyoruz. Bu takımlar böyle yol alıyor. Bunun Türk futboluna zarar verdiğini düşünürken, bundan zarar görüyoruz. Kıyımın bu haftadan başlayacağını düşünmedik'' şeklinde konuştu.

TOPRAK: ''PUANIMIZ ÇALINDI''
    Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Erdoğan Toprak ise verilmeyen penaltı nedeniyle puanlarının çalındığını ileri sürdü.

Toprak, bu tip maçlarda fazla pozisyonun çıkmasının mümkün olmadığına dikkati çekerek, ''Hakemlerin gasp ettiği penaltı var'' dedi.

Kulüp olarak ağır başlı tavırlarını sürdüreceklerini vurgulayan Erdoğan Toprak, şöyle konuştu:
    ''Bu maçla ilgili endişelerimiz vardı. Hakem, Beşiktaş'ın bu önemli virajda 3 puanını çaldı. Daha önceden tutumlardan dolayı zaten endişemiz vardı. Beşiktaş'ın ağır başlı, vakur duruşunu başka türlü algılıyorlarsa bunda yanılacaklar.''

Şampiyonluk şanslarının sürdüğünü ve sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydeden Toprak, ''Bugüne kadar Denizli'nin sahaya girmesi gibi bir olay olmamıştır. Bugün isyan etti. Penaltıyı herkes gördü. Görmesi gereken görmedi. Hakemin neyin etkisi altında kaldığını merak ediyorum. Bu hakemlere sahip çıkmak istiyoruz. Ama göz göre göre penaltıyı vermemiş olmasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
    Bu arada, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak yerini Hakan'a bırakan Rüştü'nün kontrolden geçirileceği öğrenildi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Şampiyonluk için..."

Trabzonspor karşısında 2 puan kaybederek şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, kalan şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

Deneyimli teknik adam "Şu andaki tabloda şampiyonluk konusunda bizden daha iddialı olan iki takım var. Bunu önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçından sonra daha net konuşabiliriz" diyerek kilidi 30. haftadaki dev derbinin çözeceğini söyledi. Şampiyonluk şanlarının devam ettiğini savunan Denizli, "Matematiksel olarak şansımız bitmedikçe şampiyonluk şansımız sürüyor" dedi...
    LigTv

//

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş'ta Rüştü endişesi

Trabzonspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyunu terkeden Rüştü'nün durumu Beşiktaş'ta endişe yarattı. Tecrübeli futbolcunun ilk kontrollerinin ardından sağ üst adalesinde yırtık olduğu öğrenilirken, sezonu kapatmış olabileceği belirtildi. Rüştü'nün kesin durumu çekilecek MR'ının ardından belli olacak.

LigTv

Maci hakeden taraf Trabzon'du bana gore ama kacirdiklari pozisyonlarla 3 puani kacirdilar..Biraz daha dikkatli oynasalar maci kazanacaklardi..Besiktas'in da sampiyonluk sansi cok zorlasti bana gore..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Top degiyormu degmiyormu bunu ancak Egemen bilir. Net bisey biz burdan diyemicez.

Ozeti izledim sadece ama ozeti bile heyecanliydi. Hiddink maci izlemis sanirsam, Serkan ve Onuru gorur artik

Bursa'nin sampionlugunu belkide biz hediye etcez. Galatasarayi yaristan aldik, Bjk'ninde umutlarini bitirdik gibi. Sira Fenerbahcede

Gerci kupada yenelim, ligde kaybedelim benim icin uyar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Top degiyormu degmiyormu bunu ancak Egemen bilir. Net bisey biz burdan diyemicez.

Ozeti izledim sadece ama ozeti bile heyecanliydi. Hiddink maci izlemis sanirsam, Serkan ve Onuru gorur artik

Bursa'nin sampionlugunu belkide biz hediye etcez. Galatasarayi yaristan aldik, Bjk'ninde umutlarini bitirdik gibi. Sira Fenerbahcede

Gerci kupada yenelim, ligde kaybedelim benim icin uyar
    Fener maçına kadar şampiyon belli olur bence.. Boşa heveslenme

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Fener maçına kadar şampiyon belli olur bence.. Boşa heveslenme

Insanin yenilmeye hevesimi olur

Trabzonun ligde kaybedebilecegi bisey yok, gerci kupadada yok siz ilk 2 ye girerseniz

Haftaya Fenerbahce - Besiktas, ondan sonra isler iyice belli olmaya baslar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Trabzon,Galatasaray derbisinden sonra Beşiktaş maçından da puan çıkarabildi.Tebrikler ne diyim,penaltı atlanmış.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    İki takımda gol atmakta sıkıntı çekiyor. Kısır bir maç olur 4-4 biter diye tahmin ediyorum.
    Ben dedim kısır bir maç olur diye.

Nesil
    2006

Egemen Selçuk'a, top elime çarptı demiş. Bu pozisyonda çarpma olmayacağına göre pozisyon kesinlikle penaltı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Penaltı pozisyonu için TV başından oturup karar vermek kolay. Hatta TV başından bile oldukça zor pozisyon. Sadece bir açıdan top eline çarpmış gibi gözüküyor. Hakemler bu penaltıyı neden çalmadı demek hatta şampiyonluğumuzu çaldı, gasp etti gibi ifadeler kullanmak oldukça yanlış.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Orta hakemin oradan görmemesi kabul edilebilir... Açı meselesi... Ama yan hakem bunu nasıl görmez? Kabul edilebilir birşey değil...

Bir fenerbahçe taraftarı olarak böyle skandal bir devam kararının kendi başımıza gelmesini hiç istemezdim... Çok can yakıyor...

Bu ülkede hakem-makem yok... Yan hakem hiç yok...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu sezon bitmiştir benim gözümde, geçmiş olsun. Artık hedefimiz -çok zor ama-, ilk 2'ye girip Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Onu da Fener'e bırak yenilmeyi puan bile verirsek kaybederiz ve 3.lük için mücadelemizi sürdürürüz. Maça gelirsek, dün kötü değildik aslında. Bobo ve Holosko'nun beceriksizlikleri ve orta sahanın yetersizliği -özellikle Yusuf'un bitmiş olması- bu sonucu getirdi. Bobo eğer 2. devrenin başında karşı karşıya golü kaçırmasa öyle ya da böyle kazanırdık belki de. Hakem de, 2-3 kartlık pozisyon dışında bariz bir hata yapmadı bence ve bana göre en büyük hatası, arkadan taban giren Burak'ı oyundan atmaması oldu. Neyse, tekrar geçmiş olsun. 2.'lik için mücadeleye devam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yedek kulübesindeki bütün ekip, Seyirciler pozisyonu görüyor ama Pozisyona hepsinden daha yakın olan Yan hakemin pozisyonu görmemesi ilginç.

Bol pozisyonlu güzel maçtı. Galibiyet alsaydık bizim için daha iyi olacaktı ama olmadı. Fenerbahçe maçından 3 puan Şampiyonluk potasına bizi tekrar sokar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Yedek kulübesindeki bütün ekip, Seyirciler pozisyonu görüyor ama Pozisyona hepsinden daha yakın olan Yan hakemin pozisyonu görmemesi ilginç.

Bol pozisyonlu güzel maçtı. Galibiyet alsaydık bizim için daha iyi olacaktı ama olmadı. Fenerbahçe maçından 3 puan Şampiyonluk potasına bizi tekrar sokar.
    Ne yani yedek kulübesindeki herkes gördümü?Yoksa takımını savunma amaçlı mı sıçradılar ayağa?

Bizim yedek kulubesindeki herkeste gördü eline değmedi.Hakem de onlara uydu o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ne yani yedek kulübesindeki herkes gördümü?Yoksa takımını savunma amaçlı mı sıçradılar ayağa?

Bizim yedek kulubesindeki herkeste gördü eline değmedi.Hakem de onlara uydu o zaman.
    Hakemin size uydugunu zaten biliyoruz. Ama Şu pozisyona halen eline degmedi diyosan bence sen futbol ile aranı biraz sogut.

Bu konu üzerinde fazla durulmasına gerek yok. Açık açık %100 Penaltımız verilmemiş durumda. Ama bunlar mazeret olamaz, Bizim bu penaltıya kalmamamız lazımdı. Penaltı pozisyonuna kadar maçı koparmamız lazımdı.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri