Net bir penaltısı çalınmadı Bursaspor'un.Yazıklar olsun bu ligdeki tüm hakemlere.
Gençlerbirliği
Bursaspor
Beraberlik
Net bir penaltısı çalınmadı Bursaspor'un.Yazıklar olsun bu ligdeki tüm hakemlere.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
şöyle düşünmek lazım birde, o penaltı beklediğimiz pozisyon tam tersi olsaydı. Turgay hava topuna çıkmışken eline çarpsaydı top, aynı şekilde devam ettirir miydi? bana kalırsa penaltı gerektiren bir hareket değil, kasten oynamıyor ama tersi bir durumda %100 oyunu durdurur, elle oynama var derdi.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bursa cezasahasını geçtin mi atıyor kendini yere . İyi alıştılar
Turgay'ı kastettin galibabende anlam veremedim orada kendini hemen bırakıvermesine. İkili mücadele sen devam etsene işte, hakem varsa bir müdahale çalar zaten düdüğünü...ah keşke bugün olsaydı Ozan, Turgay'a kaldık, işimiz iş...
Serdar Kulbilge'nin son 4 maçtır nasıl gol yemediği belli...oyunu soğutmada, vakit geçirmede 1 numara.
Sorarsan yaptığı Profesyonellik.Öyle profesyonellik mi olur ya .Yalandan yerde yatmalar falan.İnsanları günaha sokuyorlar.Ondan sonra benim anneme babaam sövdü diyolar röportaj verirken.Söverler tabi.Ömer Çatkıç'ta Serdar Kulbilge'de böyle.Top oynamaktan haberleri yok.
İkinci yarı Gençlerbirliği'nin sahasında geçiyor. Yavaş yavaş oyundan düşmeler başladı. Golün gelmesi yakındır.
Volkan neler yaptı öyle![]()
Horoz gibi dalaştılar orda İglesiaz ve Ayku ikside sarı gördü![]()
aman ya öldüm strestengol olacaksa olsun artık, ya yiyelim, ya atalım...
Ne kaçırdı be Bursa öle,Serdar devleşti.
+4 dakika uzatma.
olsun beraberlikte iyidir
Evet baskı böyle etkiliyor işte Gençlerbirliğinde oyuncular Bursasporun stresli olduğunu biliyor ve oyunu kızıştırıyor Bursa'lı oyuncular da hemen olaya karşılık vermeye çalışıyor.
Fenerbahçe şampiyon olur bu gidişle.
Gençlerde Serdar ve Orhan haricinde top oynayan yoktu neredeyse..Tebrikler Gençlerbirliği..1 puan'a indi fark..
İkinci yarıyı izlemedim. Sanırsam bir şey kaybetmedim. Bu sonuç Fenerbahçe'liler için çok iyi oldu.![]()
1 puanda iyidir bence.Kaybettiği bişey yok Bursaspor'un.Önümüzdeki hafta evinde Gaziantepspor ile oynayacak.Taraftarı önünde zaten puan kaybetmez.Ankaraspor'danda gelicek 3 puanı var.Şampiyonluk şansı çok yüksek bence.Şimdi diceksiniz öbür takımlar armut toplamıyo ama yani Bursaspor'unda elinde önemli bir koz var.
Maçı kazanmak için herşeyi yaptık ancak top içeri girmeyince girmiyor. Futbolcularda stres olduğunu düşünmüyorum ancak taraftarın üzerindeki baskı belirli bir zaman sonra takımı da etkilemeye başlıyor. Tribünlerin eski havasına dönmesi lazım. Ali Tandoğan ve Volkan Şen bugün iyilerdi.
Gençlerbirliği 90 dakika defans yapmaya programlanmış bir takım bir ara 6 pasın oraya etten duvar ördüler. Keşke Denizlispor gibi oynayan takımlar düşeceğine Gençlerbirliği gibi oynatmamak üzerine kurulu takımlar düşse. . .
Bursaspor şehir olarak avantaj olarak şampiyonluğa hazır olsada kafa olarak hazır değil. Sadece bunun sıkıntısını yaşıyorlar. Bu sıkıntıda ligin sonuna kadar devam edecek gibi duruyor. Hiç şansı kalmadı denen Fenerbahçe şuan en avantajlı takım. Galatasaray ışık verse o bile potada.
Bursaspor taraftarının maç sonu desteğide güzeldi.
Çok güzel oldu bu sonuç.Haftaya hayırlısıyla yenersek şampiyon oluruz...
Ya öyLe büyük takım oLunmuyormuş demek ki. Fenerbahçe,Beşiktaş,GaLatasaray bütün sezon boyunca bu tarz durumLar iLe karşıLaşıyor. ŞampiyonLuk işte bu tarz durumLarda ayakta kaLabiLmekten geçer
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gençlerbirliği deplasmanı sadece Bursaspor için değil ligimizin tüm takımları için zorlu bir deplasman oluyor. Özellikle gol de gelmeyince maçlar sıkışıyor. Şaşırtıcı bir sonuç olmadı. Bursaspor ile puan farkı 1'e düştü. Bizim açımızdan güzel oldu. İki takıma da tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yazık oldu ama bjk de berabere kalmıştı..En azından 1 puan aldık.. Ben kazanırız zannediyordum..
Sentugo.
Son dakikalarda Bursa sürekli topu ileri doru attı pas yapmak yerine direkt gole gitmek istedi buda zaten kafa yapısını anlatır bir durum.
Şunuda anlamıyorum.
Gençlerbirliği kapanmış olabilir. Bu futbol anlamında eleştirilebilir. Oyunu güzelleştirin denebilir. Bu ayrı bir konudur.
Birde Bursaspor kaçırdı ama Gençlerbirliği sürekli kapanarak Bursaspor'a ayıp etti tarzı yorumlar yapılıyor. Şuan maç sonu yorumcuları dinliyorum. Ne yapsınlar. Top yekün saldırsınlar mı?
Rakip kapanıyorsa sende şampiyonluk istiyorsan kilidi açacaksın.
Öyle bir lig olduki bu akşam kazanırsak Galatasaray ım bile potaya giriyor.Bursaspor yavaş yavaş yükü omuzlarında hissetmeye başladı.