Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 86.67%
  • Diyarbakırspor

3 10.00%
  • Beraberlik

1 3.33%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 97 arası toplam 97 sonuç

Konu: Galatasaray - Diyarbakırspor [ 29. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aygün Baroş olsaydı bak belkide daha iyi olabilirdi Galatasaray.Sen diyorsun ya bir adam değiştirir mi diye değiştirir diyorum hala bende sana.
    Baros başka kral o Abi Baros'un arkası sağlam.Baros'un gollerinde Keita'nın payı çok yüksek.Ama Trabzonspor'a bakıyoruz bir Keita yok.Colman,Alanzinho falan var da onlarla da bu kadar.Hem Trabzon'a son yıllarda böyle usta ayak forvet geldi mi ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Arda'nın ıslıklanma sebebi golden sonra Baros'u kolundan tutup tribünlere gitmesini engellemeye çalışmasıdır. Yapılan protesto bir oyuncuya yönelik değil, takımın tümüne yapılmıştır.
    Eğer böyle bir olay gerçekten varsa haketmiş ıslığı. Ben Şahsi olarak Ardayı ıslıklamadım stadda. Ama genel olarak her golden sonra ıslıkladık. Birtek 4. golden sonra ,önce "Milan baros" sonra "Frank Rijkaard" Tezahuratı yaptık kısa süreli.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Baroşun 9 golü olmuş zannımca.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Evet 9 golü oldu 5 ay oynamamasına rağmen en az 15 golü olurdu ligte oynasa...Yenmemize rağmen ben hala ümitli değilim takımdan bursaspor maçının bir anlamının olmasını istiyolarsa manisayı yensinler bir zahmet

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

5 ay oynamiyan Barosun simdiye kadar 9 golu varsa, bide sakatlanmadigi bi sezonu dusunemiyorum. Suana kadar en az 20 golu vardi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçen gün sınıfta bir arkadaşta makukulayla baroşu karşılaştırıyoduogün bugündür muhabbeti kestim kendisiyle

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Baros başka kral o Abi Baros'un arkası sağlam.Baros'un gollerinde Keita'nın payı çok yüksek.Ama Trabzonspor'a bakıyoruz bir Keita yok.Colman,Alanzinho falan var da onlarla da bu kadar.Hem Trabzon'a son yıllarda böyle usta ayak forvet geldi mi ki
    Aygün allah seni napsın emi

Lan İkinci yarı en çok gol pozisyonuna giren takımlardan biriyizdir ha.İşte sağlam bir adam olsa Baroş gibi buldunu atabilecek biri diyordum bende zaten.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri