Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Fm'deki Batıl İnançlarınız ?

Nesil
    2006
    Yer
    11

Hadi Bismillah der, dalarım maça

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Maçtan önce karşı takımın t.direktörüne laf atmadan maça giremem
    malatyAdana!

ben maç esnasında taktik ayarları yaparken kesinlikle maçı durdururum..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    ben maç esnasında mouse'nin imlecini ortasahanın tam ortasına koyarım
    Bende de bu var fakat bu benim simetri hastalığım yüzünden kaynaklanıyor.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Maçları her zaman 2D Tv View'da oynarım çünkü normal görüntüde kalelerin küçülüp gol atmanın zorlaştığına inanıyorum.
    Buna bende inanıyorum Göztepe Menajeriyken TV View oynuyordum ve Üst maçım bitmiyordu.

Şimdi Sakarya ile Klasik View'de maçı başı 3'den aşağı olmuyor.

Klasik View'de Fener'de Fred'le FM 2006'da tadından yenmez.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    MAçları her zaman 2D klasikte oynarım ve sadece önemli anları seyrederim. 2D'de gösterecek bir pozisyon olmadığında ise kesinlikle istatistik ekranında takımımın istatistiklerini görünecek ekranı seçerim.
    Bende önemli anları izlerim geri kalan zaman israfı bana göre.

Ama önemli anları izlediğimde ve ekranın göstermediği zaman zarfında bir sarı kart falan olursa nasıl oldu diye merak ölürdüm fakat FM 2006 oynarken.

Ayrıca hep WC'ye gidince nedense sonuç lehime oluyor.

Ayrıca arkadaşımın evinde Pc ekranını gören bir ayna vardı ve penaltı olunca oradan izlerdik ama o zamanlar çocuktuk 4. Sınıfa gidiyordum FM 2005 ve 5 yıl öncesiydi.

Mouse'u ekranda görünmeyecek bir yere çekiyorum ben.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu Mause olayı neden herkesde var ? Neden hepimiz böyle saçma birşeye inanıyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bende mause yi ekranda görünmeyecek bi yere çekerim eğer taktik ayar yapacaksam maçı kesinlikle durdurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu mouse takıntısı sadece bende var sanardım. Bende çoğu kişi gibi saklarım imleci.Birde mutlaka rakibin gol atan futbolcusunun profiline bakarım.

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Maçı durdurmadan taktik ekranına girersem gol yiyeceğimi düşünürüm.Geçen sene bunu çok yaşayan olmuştu.
    Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bu oyunu oynamaya başladığımdan beri, rakip penaltı atarken kalecimin simgesi üstüne bir kere tıklatırım, kalecinin ismi görününce mouse'u çekerim. Bu güne kadar rakibin % 70 penaltısını kurtarmışımdır, bu yüzden de bu batıl inancı bırakmıyorum. Ama eğleniyorum o yüzden.

Aynen .

Bende oyuna başlarken kariyere resim eklersem ve 02-03'ten beri aynı olan adımı bazen değiştirdiğimde kariyerimin başarısız olacağına inanırım ki öyle oluyor .

taktik yaparken maçı durdurmak sanırım herkeste oluşan bi takıntı ben de az önce farkettim bunu

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

önce olmadıgım bir maçta takımın yıldızlarını berbatta olsa çıkarmıyorum her an bişey yapabilirler diye ama pek bişey degişmiyor kazanamadıgım daha fazla oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Sağlak olduğundan kaynaklanıyor Yunuscuğum. Sağ elini kullandığın için hep sola gidişler daha keyifli geliyor. Beyin algısı ile alakalı.
    Gayet mantıklı bir açıklama İlhan abi.Teşekkür ederim.Bunun nedenini merak ediyordum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mouse un imleci ekranda görünüyorsa rahatsız oluyorum ve oyunu etkilediğini düşünüyorum. Birde maç başlar başlamaz hemen oyuncu puanları menüsüne tıklarım eğer geç kalıp direk pozisyon görünmeye başlarsa o maçı kaybetceğimi düşünürüm.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    taktik yaparken maçı durdurmak sanırım herkeste oluşan bi takıntı ben de az önce farkettim bunu
    aynen bende durdururum yoksa gol yerim

mausuda çekerim görünmeyece bir yere

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O taktik ekranına girerken gol yeme olayı 2009 da cidden oluyordu. Bende sonradan farketmiştim, birileri burda bahsetmişti hadi bir deneyeyim dedim golleri yedim, ondan sonrada maçı durdurmuştum..

Ama 2010'da tam tersi bir durum söz konusu.. Bu sefer benim takım atıyor golleri O yüzden durdurmama gerek yok

Bende de fareyi üste koyarım ya da sol tarafta sahanın başladığı yere koyarım..

Bir iki tane oyuncum vardır.. her seride değişir bunlar.. Bu oyuncuları alırım takıma..
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bende durdururum taktik yaparken

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri