Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 179 sonuç

Konu: Galatasaray ve transfer

aynen

inşallah.....

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

WALLA AĞLANICAK HAKİMİZE GÜLÜYORUZ.....

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by e_mali
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

FLASH.....FLASH....FLASH...GALATASARAYA KALLON VE CONCEİCAO İLE ANLAŞMIŞ
    KAYNAK www.vi.nl son gülen iyi gülermiş..

Ayrıca italyan basınına göre de roque junior ile kesin anlaşılmış.......
    Allah allah bizim takıma ne oluyor böyle yaaa!!!!

İmza atmadan inanmam, inanamam.

Bende inanmam avrupa basını bizimkiler gibi çook sallamıyorlar o yüzden....inandım
    www.vi.nl de galatasaray conceicao ve kallon ile güçlendi yazıyor

Real'in veya İnter'in resmi veya gayriresmi sitelerine bakmak gerek.

resmi siteler imza atılmadan bir haber vermiyor ancak gayri resmi siteleri bilmiyorum ki..
    bilsem hemen bakarım....

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trezeguet20
    İmza atmadan inanmam, inanamam.
    işte tam bir sutten agzı yanan taraftar tiplemesi

haberler gazeteler o kadar cok sallıyorlarki o yuzden bende imza atmadan hic bir seye inanmam.

şimdi aklıma geldi nedense her yeni gelen futbolcu o klubun bayragını operken bir poz verir,ne alakaysa

adettendir derler futbolculara.
    Birde Basınımızın Galatasaray'a transfer sayısı 124 galiba.
    Ultraslan grubunun sitesinde vardı.
    Bu demek ki Galatasaray'ın parası yok diye manşet atan gazete yanında transfer haberi veriyor.
    Bizim medyamız!!!!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

zaten yaz sezonunda habersız kalan basınımızın en guzel kozu atabıldıgın kadar futbolcu ısmı atmak degılmıdır.

yok şu geliyo bu geliyo diye

ancak sallasınlar

Ben en çok medyaya tepkiliyim arkadaşlar....bir dedikleri birini tutmuyor hep balon hep balon yeter artık yaaaaaaaaaaaa

Tutuyor 50 isim yazıyor birisi tutunca biz şu tarihte yazmıştık diyolar insanları keriz yerine koyuyolar.
    Özellikle 2 (değerli) gazetemiz ve bir televizyonumuz Galatasaray hakkında yazmadığını,demediğini bırakmıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by JackDaniels
    Ben en çok medyaya tepkiliyim arkadaşlar....bir dedikleri birini tutmuyor hep balon hep balon yeter artık yaaaaaaaaaaaa
    her sene boyleler ki bunlar

Yaa basın fb li ya ondan ne kadar fb li varsa basın mensubu heralde birde bizim gazeteciler hep bizi vuruyo bkz...osman tanburacı hıncal uluç ...zaten zor sayıyorum kaç tane varki..
    yine en iyisi levent tüzemen....ama onlarada çok mail attım bir kere cvp yazmadılar.....
    Tutuyor 50 isim yazıyor birisi tutunca biz şu tarihte yazmıştık diyolar insanları keriz yerine koyuyolar.
    Özellikle 2 (değerli) gazetemiz ve bir televizyonumuz Galatasaray hakkında yazmadığını,demediğini bırakmıyor
    bravo sana çok iyi yorum....

GÜRSOY: ''İSTANBULSPORLU SAİDOU İLE İLGİLENİYORUZ''

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, ''Saidou ile ilgileniyoruz'' derken, bu oyuncuyla henüz bir protokol yapmadıklarını açıkladı
    Kaynak:AA

ÜÇÜNDEN BİRİ ALINACAK

Listede yer alan Gallardo, Djalminha ve Sabri Lamouchi üçlüsünde öncelik Arjantinli oyuncunun. Ortega ile yaptığı konuşmalardan negatif etkilenen 28 yaşındaki Gallardo'yu yeniden ikna çabalarında olumlu adım atılması Canaydın ve ekibini umutlandırıyor
    Kaynak:Akşam Newspaper

yaa yok artık ne saidosu ya yuh......yalan haber zaten conceicao ile anlaştık ....
    ya bu haber ajansları harbi salak ya hem conceicao ile anlaştı diye haber veriyo hemde saido ile anlaştı diyorlar yok artık ya yeter yaaaa gs aynı mevkiiiye iki yabancı mı alacak yani ......................

Arkadaşım dikkatini Resmi Haber Kuruluşu Anadolu Ajansı yalan yazmaz heralde hem anlaştık demiyor.Endişelenme. Panik atak yapma.

valla yıkıcaktım ortalığı
    saidoo ile malatya anlaşmadımı.....

yaa bir anlayan varsa şu olayı biz saidoo yu ne yapıcaz bana bir anlatın alllah aşkına saidoo yerine batista kalsın veya petre o bölgede çok oyuncumuz var...
    1-petre
    2-batista
    3-cihan
    4-ayhan
    5-alınırsa conceicao
    Ayrıca yukarıda ki isimlerin hepsi saidoo dan daha iyi..........

Yaa valla t.v kanallarının spor saatlerini ezberledim ya
    önce atv spor sonra star spor kanal d spor....show spor ntv zaten genelde çeyrek geçe veriyo gece haberlerinde de önce star spor veriyo sonrada show spor..........
    ama bunların hepsini topluyorum sağlam bir bilgi elde edemiyorum hepsi birbirnden farklı şeyler söylüyorlar..............

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

saidoo boşuna para vermemek lazım.o Bölgede JackDaniels, in dediği gibi bi sürü oyuncu var.böyle paraları boşa harcamamız gerekiyor.offffffff off

Bugün bütün kanalların spor haberlerini dinledim kanal d den başka kimse saidoo ile anlaştı demedi ismi bile geçmedi...............
    allahım inşallah

ya arsenal 17 futbolcusunu satış listesine koymuş burdan neler çıkar bence kallon yerine kanuyu alsak daha iyi olur tabii sağlık sorunu yoksa...adam hem uzun boylu hemde teknik bööyle futbolcu zor bulunur..............

ve beklediğim açıkalama süleyman rodoptan geldi galatasaray conceicao ve r.junior ile her konuda kesin olarak anlaşmış ve saidoo yedekte tutuluyormuş o transfer işi zormuş ohh be ayrıca fatih gökçen de arjantine gidip gallardo yu bitirecekmiş.....

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Bende bi gazetede okudum saidoo ile kesin anlaşılmış.Ama gazetenin ismi aklıma gelmio.ya sabah ya hürriyet.

YA BANA İMKANSIZ GELİYO HEM SAİDOU HEM CONCEİCAO SANA MANTIKLI GELİYORMU?
    ACABA BİZİM BİLMEDİĞİMİ BİŞEY Mİ VAR...........

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri