Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 267 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kimsenin rakibe pislik atttığı falan yok üzerimize atılan pislikler şampiyon olamayınca neden dile getirilmiyor ? Rüştü verilebilecek tek örnek olduğu için verilmiştir o gün kalede kim olsa , hatalı gol yese o örnek verilirdi Türk futbolunun en değerlisi olup olmaması mühim değil Şampiyonluk yarışındaki diğer maç o olduğu için bunu anlayabilirsen eğer , kimseye de muhtaç kaldığımız yok muhtaç kalsaydık sürekli rölantide oynardı , 15 tane gol pozisyonuna girip 30 civarı şut çektik kaleye ? bu muhtaçlıkmıdır ?
    Bak sanırım anlamıyorsunuz.

"Beşiktaş kalecisi Rüştü Kasımpaşalı oyuncuları arıyor Fenerbahçe'yi yenin diye. "

Bu lafı diyen Aziz yıldırımdır. RÜştü açıkladı , eğer bu sözü ispatlarsa futbolu bırakırım dedi. Acaba ispatlanmazsa Aziz yıldırım bırakır mı ?

İkincisi madem 30-40 şut çektin , tamam bende biliyorum Fenerin çok iyi oynadıgını ancak şanssızlık ile yenemediğini. Ama 1-1 kalıyorsan da alkışla takımını helal olsun oynadık olmadı de , rakibin maçına bakma. Beşiktaş o maçı ne diye motive olacaktı ? Cumali Necip ve bilimum genç çocukla şampiyonluk maçını kazanması mı bekleniyordu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aziz Yıldırım`ın basın toplantısında ağır ifadelerle suçladığı Rüştü Reçber`den Yıldırım`a jet yanıt. Tecrübeli kaleci "Yıldırım iddialarını kanıtlarsa futbolu hemen bırakırım" dedi.

Futbolun içerisinde 20 yıldır bulunduğunu söyleyen Rüştü Reçber çeşitli takımlarda birçok arkadaşının bulunduğunu ifade etti.

Fenerbahçe`nin şampiyonluğunu engelleyecek kadar gücünün bulunmadığını da söyleyen başarılı kaleci, "Hakkımı hukuksal olarak arayacağım" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ben zaten istifa edeceklerini zannetmiyordum. Doğru olanı yaptılar. Daum kalacaksa da gidecekse de buna çok kısa bir süre içerisinde karar verip buna göre önümüzdeki yılın planlaması yapılmalı.
    Aynen, Mayıs ayında tüm planlamalar yapılmalı, A'dan Z'ye tüm şeyler tartışılıp DK sonrası tam kadro sezonu açmış olmamız lazım. Yeterki yönetim taraftarın gözünü boyamak için transfer yapmasın, bıraksınlar teknik direktör istediği oyuncuları alsın. Sonra taraftar ile TD karşı karşıya gelmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Daha Detaylı!

Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, yaptığı açıklamalara yanıt verdi...

Rüştü Reçber NTV Spor'a yaptığı açıklamada, başka takımlarda forma giyen futbolcu arkadaşlarını arayarak, "Fenerbahçe'yi yenin" dediği şeklindeki suçlamaları yalanladı. "Rüştü'nün yediği goller de şaibeli mi o zaman?" sözleri karşısında şaşırdığını ifade eden siyah-beyazlı takımın file bekçisi, hukuki yollara başvuracağını açıkladı.

Rüştü'nün çarpıcı açıklamaları şöyle:
    "Şuan dışardayım. Medyadan arkadaşlarım arayarak, konuyla ilgili bilgilendirdi. Brincisi 20 yıldır futbolun içerisindeyim. Diğer takımlarda da çok arkadaşım var. Ankaragücü, Kasımpaşa, Trabzonspor deniyor. Böyle birşey varsa ispat etsinler. İspat edilrse futbolu yarın bırakırım. Fenerbahçe camiası yanında denizde kum tanesiyim. Ayrıca özel görüşmelerim kimseyi ilgilendirmez. Fenerbahçe'nin başarısızlığı namına suçlanıyorsam, bunun hesabını vermek zorunda kalacaklardır. Böyle konuşmaları kendi takımım çıkarına da, başka takımın aleyhine de yapmam. Bu insanları arayıp 'şunu yapın' demem söz konusu değil. Böyle birşey ispat edilmek zorunda. Büyük bir zan altında kalıyorum. En ufak bir şekilde lekelenmeme müsade etmem. Ahlaki yapım buna uygun değil. Zaten bunlara ne maddi, ne manevi gücüm vardır. Üzüldüm. Ekmek yediğim yer orası. Hukuksal yapılcak birşey de varsa sonuna kadar gideceğim."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

İkincisi madem 30-40 şut çektin , tamam bende biliyorum Fenerin çok iyi oynadıgını ancak şanssızlık ile yenemediğini. Ama 1-1 kalıyorsan da alkışla takımını helal olsun oynadık olmadı de , rakibin maçına bakma. Beşiktaş o maçı ne diye motive olacaktı ? Cumali Necip ve bilimum genç çocukla şampiyonluk maçını kazanması mı bekleniyordu ?
    Sen açıklamaları izledin mi? 16 pozisyona girdik, direkten toplar döndü, kaleci kurtardı golü atamadık, ellerinden geleni yaptılar, kutluyorum onları dedi zaten Aziz Yıldırım.

Aynı şekilde Bura'yı da hakettiği şampiyonluksebebiyle kutladı, Rüştü maç sattığı için Bursa şampiyon oldu, lig şaibeli demedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak sanırım anlamıyorsunuz.

"Beşiktaş kalecisi Rüştü Kasımpaşalı oyuncuları arıyor Fenerbahçe'yi yenin diye. "

Bu lafı diyen Aziz yıldırımdır. RÜştü açıkladı , eğer bu sözü ispatlarsa futbolu bırakırım dedi. Acaba ispatlanmazsa Aziz yıldırım bırakır mı ?

Ben zaten helal olsun , gururluyum , çok iyi oynadık , sonuna kadar da hakettik diyorum ? Bunu başkanda , abdullah kiğili da herkes söylüyor ? Bahsettiğin şey Beşiktaş'ın 2-2 yaptığını zannedip sevinmemiz ise , şampiyonluğu getirecek bir gole neden sevinmeyelim aman beşiktaş attı böyle şampiyonluk olmaz olsun mu diyelim ?

Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe kulübüne ne iftiralar atıldı , sürekli çıkın ispatlayın dedik kim ispatlayabildi , gitsin o zaman Rüştü yargıya çıkartsın telefon konuşmalarını , Başkan sonuna kadar haklı konuşmalarında böyle şeyler oluyor madem bize söylüyosunuz neden kendinize bakıp bu oyuncu neden aradı , neden hatalı gol yedi demekki şike yapıyor demiyorsunuz diyor ? anladın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Aynen, Mayıs ayında tüm planlamalar yapılmalı, A'dan Z'ye tüm şeyler tartışılıp DK sonrası tam kadro sezonu açmış olmamız lazım. Yeterki yönetim taraftarın gözünü boyamak için transfer yapmasın, bıraksınlar teknik direktör istediği oyuncuları alsın. Sonra taraftar ile TD karşı karşıya gelmesin.
    Daum'u suçluyoruz ama şimdi Daum çıkıp ben devre arası transfer istedim, takıma defans, kanat oyuncusu istedim, almadılar dese, haklı olacak.

Maç kazanılamadığı şubat ayında, Deniz sol bek, sağk bek, stoper, ön libero hatta bir maçta sağ açık bile oynadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Aziz Yildirim 60 yasinda adam utanmadan yalanmi söyleyecek yapmayin Allah askina.. Rüstü yemistir bir halt simdide ispat etsin birakirim diyor biliyor zaten Aziz Yildirim olayin üstüne gitmeyecek onun icin böyle bir laf söyledi yoksa ispat edilsede birakmaz o futbolu 40 yasina kadar oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Daumda suç yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sen açıklamaları izledin mi? 16 pozisyona girdik, direkten toplar döndü, kaleci kurtardı golü atamadık, ellerinden geleni yaptılar, kutluyorum onları dedi zaten Aziz Yıldırım.

Aynı şekilde Bura'yı da hakettiği şampiyonluksebebiyle kutladı, Rüştü maç sattığı için Bursa şampiyon oldu, lig şaibeli demedi.
    Ben öyle birşey dediğini söylemiyorum zaten.

Benim kabul etmediğim nokta , Rüştünün diğer takımdan bazı kişileri arayarak yenilmeyin dediği iddiası. Bu iddiaları Rüştünün karakterini bilen pek çok Fenerbahçeli bile gülerek karşılar. bunu söylüyorum.

Banane yoksa Fener kaç şut çekmiş kaç tane atmış umrumda değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Aziz Yildirim 60 yasinda adam utanmadan yalanmi söyleyecek yapmayin Allah askina.. Rüstü yemistir bir halt simdide ispat etsin birakirim diyor biliyor zaten Aziz Yildirim olayin üstüne gitmeyecek onun icin böyle bir laf söyledi yoksa ispat edilsede birakmaz o futbolu 40 yasina kadar oynar.
    Şimdi laf attıgın oyuncu Beşiktaşlı ve onun taraftarları da oyuncusunu savunmak zorunda.

Sen diyorsun Rüştü yemiştir bir halt. Ben diyorum taraftarın sinirini almak ve her zamanki gündem değiştirme çabaları için söyledi bunu o zat.

Ayrıca burda zannetmeyin cevap vermeyi bırakacağımı bıkıp da. Bilip bilmeden ispatsızca iftira atan herkese kurallar dahilinde cevap vereceğim. İsterseniz sabaha kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe gibi büyük bir takım son maç baskısını neden kaldıramadı. Spor o kadar basit görülüyor ki. Acaba Fenerbahçe 16 pozisyonu niye atamadı. Bunun sorumlusu kimdir bundan bahsedilmedi. Psikoloji olabilir mi? Eğer buysa neden önüne geçilmedi.

2-2 anonsu yapılabilir. Stada girişe kim izin verdi. Bunun sorumlusundan bahsedilmedi. Acayip sonuçlar doğurabilirdi.

Guiza'a hangi akla mantığa göre bu kadar ısrarla oynatılır. Teknik heyetin hataları nelerdir bunlardan bahsedilmedi.

Fenerbahçe Başkan'ı söz vermiş. 3 yıl şampiyonluk. Verecek tabi. Riski vardır. Şampiyon yapsa helal olsun dedi yaptı denecekti. Bunlar futbolun içinde var. 20:45'te lideriz dendi. Olamadık. 20:45'te şampiyonuz dedik olduk. Aradaki fark bu kadar basit. Fenerbahçe için maç bağlıyor ediyor deniyor. Hangi takım için denmiyor ki. Her takım çıkıp lig şaibeli diyor. Her takım birbirine ithamlarda bulunuyor. Hakemleri, federasyonu suçluyor. Neymiş Rüştü ben aramadım dememiş. Aziz Başkan'da ben dövmüşüm. Kimi dövdüm aranızda diye espiri yaptı. Ordan birine sordu. Adamı dövmüşmüydü neydi. Cevap geç gelince sert bir tavırla olmadı değil mi dedi. Devamındaki cümlede bana saygısızca davranmayana bende birşey yapmam dedi. Demek ki yapana yapıyor. Cümlelere de takmamak lazım o kadar.

Aziz Yıldırım yine krizi iyi yönetti. Herkesin bildiği şeyleri anlattı bu duruma gelinme sebebini söylemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O açıklamayı yapmasaydı melih gökçek olayı için , gündemi değiştirmek için yaptı diyecektiniz , farketmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben öyle birşey dediğini söylemiyorum zaten.

Benim kabul etmediğim nokta , Rüştünün diğer takımdan bazı kişileri arayarak yenilmeyin dediği iddiası. Bu iddiaları Rüştünün karakterini bilen pek çok Fenerbahçeli bile gülerek karşılar. bunu söylüyorum.

Banane yoksa Fener kaç şut çekmiş kaç tane atmış umrumda değil.
    Tamam Rüştü de aramadım, hakkımı arayacağım diyor. Verir savcılığa, gerekli incelemeler yapılır ve sonucu açıklanır. Şimdiden kesin konuşmaya gerek var mı?

Etmediği ispatlanırsa zaten Aziz Yıldırım utanır herhalde, utanmazsa da, haftalardır iftira atıp, şimdi utanmadan dolaşanlar gibi olur, onları tenkit eerken onlara benzer.

Şimdi Rüştü'nün savcılığa başvurmasını bekleyeceğiz, o nedenle de burada birbirimizi kırmaya gerek yok, sonuç belli olduğunda utanması gerekenler utanır, utanmıyorsa zaten o adamın dediklerini ciddiye almakgereksiz olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ya abi işte ben de bunu söylüyorum. Ama bazı arkadaşlar yemiştir bir halt kesin. Rüştü yapar falan diyor. İnsanlara emin olmadan bu kadar gözünüzü karartıp saldırmayın Allah aşkına.

Daum tazminatta direniyor falan diye haberler çıktı. Eğer Daum söylenildiği gibi 6.4 milyon Euro tazminat istiyorsa ve anlaşılamıyorsa, yönetim Daum'u antrenör falan yapsın, tıpkı Zafer Kalaycıoğlu olayındaki gibi. Yani pasif hale getirsin ki başka bir kulüple de anlaşamasın, eli kolu bağlı olsun.

Onu pasifleştirdikten sonra yeni teknik direktör göreve getirilsin ama sözleşmeye mutlaka "şampiyon olunmazsa tazminat ödenmez." gibi bir madde konulsun, zira şampiyon olamadıktan sonra hocanın kaldığı görülmedi daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe gibi büyük bir takım son maç baskısını neden kaldıramadı. Spor o kadar basit görülüyor ki. Acaba Fenerbahçe 16 pozisyonu niye atamadı. Bunun sorumlusu kimdir bundan bahsedilmedi. Psikoloji olabilir mi? Eğer buysa neden önüne geçilmedi.

2-2 anonsu yapılabilir. Stada girişe kim izin verdi. Bunun sorumlusundan bahsedilmedi. Acayip sonuçlar doğurabilirdi.

Guiza'a hangi akla mantığa göre bu kadar ısrarla oynatılır. Teknik heyetin hataları nelerdir bunlardan bahsedilmedi.

Fenerbahçe Başkan'ı söz vermiş. 3 yıl şampiyonluk. Verecek tabi. Riski vardır. Şampiyon yapsa helal olsun dedi yaptı denecekti. Bunlar futbolun içinde var. 20:45'te lideriz dendi. Olamadık. 20:45'te şampiyonuz dedik olduk. Aradaki fark bu kadar basit. Fenerbahçe için maç bağlıyor ediyor deniyor. Hangi takım için denmiyor ki. Her takım çıkıp lig şaibeli diyor. Her takım birbirine ithamlarda bulunuyor. Hakemleri, federasyonu suçluyor. Neymiş Rüştü ben aramadım dememiş. Aziz Başkan'da ben dövmüşüm. Kimi dövdüm aranızda diye espiri yaptı. Ordan birine sordu. Adamı dövmüşmüydü neydi. Cevap geç gelince sert bir tavırla olmadı değil mi dedi. Cevabındaki cümlede bana saygısızca davranmayana bende birşey yapmam dedi. Cümlelere de takmamak lazım.

Aziz Yıldırım yine krizi iyi yönetti. Herkesin bildiği şeyleri anlattı bu duruma gelinme sebebini söylemedi.
    Aziz Yıldırım haftalardır taraftarı üzen(ben çok rahatsız oluyordum kalecileri ayarladı laflarına) ve yapılması gereken açıklamayı yaptı.Taraftarın bu tür platformlarda isyan ettiği şeyleri o herkesle paylaştı.

Anons olayını da anlattı.

Teknik konulara girmedi çünkü kimse kimseyle henüz görüşmedi dedi. Ay sonunda mali genel kurul var, orada da bu teknik konularla alakalı açıklamalar yapacaktır, futbol takımının geleceği ile ilgili açıklamalar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

6.4 mü ? Acaip sağlam kontratmış inşallah Türk futbolu gereksiz yere bir Bosque vakası daha yaşamaz. İnanılmaz bir para. Üstelik tamamen gereksiz olarak verilecek öyle birşey olursa.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya abi işte ben de bunu söylüyorum. Ama bazı arkadaşlar yemiştir bir halt kesin. Rüştü yapar falan diyor. İnsanlara emin olmadan bu kadar gözünüzü karartıp saldırmayın Allah aşkına.
    Dediğim gibi şimdi emin konuşanlar olabilir, iş sonuca bağlandığında dediklerinden utanırlarsa yine problem olmaz. Sonucu görmek için de Rüştü'nün başvurması ve beklemek gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

A.Yıldırım verdiği sözden falan hiç bahsetmemiş sanırım Ona buna çamur atarak gündemi değiştirmeye çalışıyor sanırım aklınca.Türkiye'nin tek büyük takımı Fenerbahçe'ymiş Kupasız bir sezon geçirip nasıl tek büyük takım olunuyor onu da anlamış değilim.Kendisini kupa çarptı heralde böyle konuşuyor Kendi bileceği iş.Hayal dünyasında yaşayıp taraftarı umutlandırıp üzmeye devam etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

6.4 mü ? Acaip sağlam kontratmış inşallah Türk futbolu gereksiz yere bir Bosque vakası daha yaşamaz. İnanılmaz bir para. Üstelik tamamen gereksiz olarak verilecek öyle birşey olursa.
    2 senelik alacağı para. Bu kadar para verilmez ve orta yol bulunur muhtemelen. Normalde kontrat sonuna kadar alacağı parayı verip, istediğin anda istediğin oyuncuyu ve hocayı kovabilirsin.

Daum'un sözleşmesinde şampiyon olunması halinde yüksek prim alacağı da var söylentisi var. Muhtemelen şampiyon olamazsa, gönderilmesi halinde verilecek tazminatı da koydurmuştur Aziz Yıldırım sözleşmeye.

Aragones'te olduğu gibi olayı uzatıp, bıktırmak istercesine uzlaşmaya zorlarlarsa anlayın ki yüksek miktar, yok kapının önüne koyulması kararı yakın zamanda alınıp, bu açıklanırsa düşük miktar olduğu ortaya çıkar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    A.Yıldırım verdiği sözden falan hiç bahsetmemiş sanırım Ona buna çamur atarak gündemi değiştirmeye çalışıyor sanırım aklınca.Türkiye'nin tek büyük takımı Fenerbahçe'ymiş Kupasız bir sezon geçirip nasıl tek büyük takım olunuyor onu da anlamış değilim.Kendisini kupa çarptı heralde böyle konuşuyor Kendi bileceği iş.Hayal dünyasında yaşayıp taraftarı umutlandırıp üzmeye devam etsin.
    Tek büyük takım demiyor, tek büyük "kulüp" diyor. Doğru da söylüyor. Sonuç ortada. Futbol dışında tüm branşlarda şampiyonluk alındı, kupalar alındı. Ezeli rakiplere karşı ezici bir üstünlük yaşandı. Erkek basket kaldı sadece, o seri ne olacak bilmiyoruz, futbolda kupa kazanılamadı. Futbol takımının başarısız olduğu muhakkak, inkar etmiyoruz ama ezeli rakiplerden başarılı olduğu da muhakkak. Ayrıca spor kulübünün gereği olarak diğer branşlardaki tüm başarılar da inkar edilemeyecek kadar büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Söz verdim ama gerçekleştiremedim dedi. Hatta yaşananların sorumlusu benim dedi, hatta verdiğim sözü yerine getirememiş olsam da, süre bitene kadar buradayım dedi.

Önce oku, sonra yorum yaz Aygün.

Türkiye'nin en iyi spor kulübü olmasını da, sahip olduğu 9 branşın 6'sında şampiyon olup, 2 tanesinde final oynayacağız diyerek açıkladı. Futbolda da hem ligde hem kupada final oynadık dedi. Futbolda kupa alamıyorsan başarısızsındır ama bunu söylemedi.

Tüm branşlar düşünüldüğünde en iyisi Fenerbahçe'dir dedi. Tabi böyle anlamak istemeyip, Fenerbahçe'yi sadece futboldan ibaret görenler, futbolda büyüklüğü düşünenler buna katılmayacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Kulübümüzden Açıklama
    19.05.2010 13:35

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ın bugün TV kanallarında yayınlanan basın toplantısının içeriğini hayretler içerisinde izlemiş bulunmaktayız.
    Sayın başkanın büyük sözler verdikten sonra, yerine getirilememiş vaatlerinin yarattığı stresten Türk futbolunu bir kaos ortamına sokmak ve değişik metotlarla hedef saptırma çabalarının sonuçsuz kaldığı görülmektedir.

Şu bir gerçektir ki, Türk futbol kamuoyu Sayın Yıldırım’ın bu tarzından, bu yaklaşımından sıkılmıştır; kendisine kaybettiği zaman kaybettiğini ve hatalı olduğunu kabullenmenin de büyüklük olduğu hatırlatılmalıdır. Başkanı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyüklüğüne yakışan yaklaşım ancak bu olur.

Sayın Yıldırım’ın konuşması içerisinde geçen oyuncumuz Rüştü Reçber ile ilgili bir takım imalı beyanatlarına da cevap verme gereği duyduk.

Oyuncumuz Rüştü Reçber, 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla onların maçlarında korkmadan ve cesurca oynamalarıyla ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur. Oyuncular arasında bu tür diyaloglar her zaman olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Oyuncumuz “Yenilin” dememiştir, tehdit etmemiştir, para teklifinde bulunmamıştır. Ancak burada hayret edilmesi ve sorgulanması gereken mesele, oyuncumuz Rüştü Reçber'in bu oyuncuları araması değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın kendilerinin rakibi olan takımlardaki bu oyuncuların Rüştü'yle görüştüklerini bilecek, Rüştü’nün gönderdiği telefon mesajlarını okuyacak kadar hayatlarının içinde nasıl olabildiğidir.

Sayın Yıldırım, milli takıma senelerce hizmet etmiş bir oyuncuya, kendi ekmek yediği yere ihanet etme suçlamasında bulunurken, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerin saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Kal ki başkan, pazar akşamkine benzer nice neşeli günler yaşasın Galatasaraylı arkadaşlar. Kal ki, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları kendilerini Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırmasıyla avutabilsinler. Averajla 3. ve 4. bitirdikleri ligde Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması tek tesellileri olsun.

Kal ki başkan, lige, Avrupa'ya, Türkiye Kupası'na ne kadar erken veda ettiklerini, tüm spor dallarında yerle bir olduklarını göremesinler.

Aziz Yıldırım'a açık mektup diye başka bir sitede görmüştüm, çok hoşuma gitti, kopyalayayım dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ancak burada hayret edilmesi ve sorgulanması gereken mesele, oyuncumuz Rüştü Reçber'in bu oyuncuları araması değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın kendilerinin rakibi olan takımlardaki bu oyuncuların Rüştü'yle görüştüklerini bilecek, Rüştü’nün gönderdiği telefon mesajlarını okuyacak kadar hayatlarının içinde nasıl olabildiğidir.
    Güzel bir noktaya değinmişler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aragonese verdik zaten onun yarısını,tamamınıda Dauma ver para bol ki Aziz de yapıyor böyle sözleşmeler.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu kritik bir basın toplantısı yaptı. İlk olarak Şekip Mosturoğlu konuştu. Mosturoğlu, Bursaspor'u kutluyoruz diyerek sözlerine başladı. Ardından Başkan Aziz Yıldırım konuştu. Göreve 2 yıl daha devam edeceğini açıklayan Aziz Yıldırım, "Türkiye'de tek büyük var oda Fenerbahçe" diyerek sözlerini tamamladı.

AZİZ YILDIRIM: "TÜRKİYE'DE TEK BÜYÜK VAR"

ÜZÜNTÜLÜYÜZ!
    Değerli Fenerbahçeliler,
    Üzüntülüyüz, haketmediğimiz bazı davranışlarla karşı karşıyayız. Biz birtane topu 3 direğin arasında geçirmiş olsaydık bu mutluluğu kazanacaktık ve basın Aziz Yıldırım'ı kullanacaktır ki buda başarıdır. Buda Aziz Yıldırım'ın başarısı değil Samandıra'ya giden yöneticelerin başarısıdır. Onalarada teşekkür ediyorum.

F.BAHÇE VE DİĞERLERİ OLGUSU!
    Deportivo tarihinde hiç şampiyon olmamıştır penaltı kaçınca ilk şampiyonluğunu kaçırdı. Sporda tüm sporlarda bunlar olur yaşanacaktır da. Burada bizi üzen F.Bahçe ve diğerleri diye bir olgu oluşmuştur.

Her yerde Fenerbahçe'nin aleyhine söylemler duyduk. Bunu söyleyenlerin Fenerbahçeli olması da gerçek acıdır. Önce can sonra canan diyen Gökçek "Bursa şampiyon olsun" diyor. Can ve cananı anlamıyorum.

SUÇ DUYUSURUSUNDA BULUNACAĞIZ!

Gökçek siyasetçidir. Kanunlarımıza göre Belediye Başkanları sporda olamazlar. Hangi sıfatlarla yorumlar yapabilmektedir. Şike teklif ettiler diyebilmektedir. Soruyorum acaba bunları onlar mı yaptırdı? Biz bu olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağız.

HAKEMLER BİLEREK HATA YAPIYOR DEMEDİK!
    Şampiyon oluruz korkusuyla tüm ligi şabia halene getirdiler. Hakemlere tepki koyduk. Hakemlerle bu lig bitmez dediğimizde hakemlerin yeteneksiz olduğu için söyledik. Tüm kulüpler aynısını söylüyor. Buna çözüm bulunmalı. Hakem bilerek yapıyor demedik. Hep yetenekten bahsettik.

A.GÜCÜ YÖNETİCİSİ MAÇ OYNANMADAN ORTAMI GERDİ!
    Ankaragücü yöneticisi beyanlar verdi. Maç oynanmadan ortamı gerdi. Biz hakemi biliyoruz Bülent Yavuz'a söyledik... Bülent Yavuz ile konuştum. Onun söylediği isim Abitoğlu idi. O hakem verilmedi bizim maça. Ankaragücü'nün bizden önceki maçına verildi ve Ankaragücü kazandı.

GÖKÇEK YA SİYASET YAPSIN...!
    Melih Gökçek ya siyaset yapsın ya da spor adamı olsun. İkisini birlikte yaparsa önümüzdeki dönemde spor kötü yerlere gidecektir. Kendi oğlunu başkan yapmıştır.

Hiçbir sıfatı olmadan işine geldiğinde A.Gücü'nü koruyan işine gelmezse ilgim yok safsatasını ortadan kaldırmalıdır. Kanunen Belediye başkanları spora karışamaz. A.Gücü ve ankaraspor Ankara Belediyesi'nin gelirleriyle yaşamaktadır.

TOPBAŞ'A SESLENİYORUM!
    Kadir Topbaş'a sesleniyorum harfiyat işlerini almak istiyoruz kulüp olarak. Sayın Gökçek hem Fenerliyim diyecek ismini de Melih Kotanca'dan alacak sonra da Bursa şampiyon olsun diyecek. Böyle Fenerbahçelilik olmaz. Siyasetle spor ayrılmalıdır.
    Trabzon maçında 15-16 pozisyonda 1 gol attık. Biz kimseyi suçlamadık.

BAŞBAKANI ÖRNEK ALSINLAR!
    Söz verdim şamipyon olacağız diye. Son maça kadar getirdik. İki final oynadık ama olmadı. Süzümüzü yerine getirmek için mücadele ettim. Sayın Bakanın söylemlerini çirkin buluyoruz. Siyasetin spora karışmaması gerek. En önemli örneği başbakandır. Onu örnek almalılardır.

AZİZ YILDIRIM DÜŞMANLIĞI!
    Bu kulübün ekmeğini yiyenler ve gidenler Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıyorlar. Yıldırım yarın gidecektir. Ömrümün sonuna kadar kalacak halim yok. Buradan ayrılan sporcular Fenerbahçe şampiyon olmasın diye rakipleri arayıp söylüyorlar.

RÜŞTÜ NE YAPTI!
    Beşiktaş kalecisi Rüştü Kasımpaşalı oyuncuları arıyor Fenerbahçe'yi yenin diye.
    Kendisine haber gönderdim "Bursa da iyi oynarsın da sana leke gelmez" diye.

Yorumcular konuşuyorlardı haydi şimdi konuşsunlar. Serkan Kırıntılı, Murat Şahin, İvesa, Franco hata yaptılar.

Rüştü ne yaptı? Çıksın söylesin "Bu şahısları aradadım" desin. Sen neden arıyorsun ne işin var onlarla?

Rüştü'nün bunlarla kulüplerle onlarla Feneri yenin diye mesaj vermenin ne işi var. O zaman Bura'dan yediği gol de şaibelidir. Ayıp denen birşey var. İnsanlar ekmek yedikleri yere ihanet edemezler.

BASIN TARAFSIZ OLMALIDIR!
    Basın da tarf oldu. Belli kesimler maçlarımıznh zor olduğunu Bursa'nın da hepsini kazanacağını söylemiştir. Basın da tarafsız olmalıdır. Kendini sorgulamalıdır.
    Kanunları yeniden ele alıp suçlamalarda bulunanların ispat yapamadıkları durumda hakim tarafından serbest bırakılmaması gerekir. Onlar ceza almalıdır. Ama A.Gücü yöneticisi öyle duydum deyip serbest bırakılır ama acıyı biz çekeriz.

TARAFTARA TEŞEKKÜR!
    Taraftara da teşekkür ederiz. Sezon boyunca desteklemişlerdir. Ama onlara uyarım taraftar takımı desteklerken zarar verecek olaylardan kaçmalıdır. Kasımpaşa ve A.Gücü maçlarını seyircili oynasak belki kazanırdık. Belki şampiyon olacaktık. Daha önce de olaylardan dolayı ceza aldık. Gelecek sene de cezalı başlayabiliriz. Taraftara düşen görev sahamızın kapanmaması için ellerinden geleni yapmalıdır. Ama onların desteğinden dolayı teşekkür ederim.

İHALEYİ TEK BİR KİŞİYE YIKAMAYIZ!
    Biz herkesle konuşup, ondan sonra yön vereceğiz takımın kaderine. İhaleyi tek bir kişiye yıkmayız. Birlikte doğru yolu bulacağız. Basında okuduklarımızdan rahatsısız. Bunlar hakarettir. Aykut'u ve Daum'u bizi kötü adam gösteriyorlar.

ANONS YAPILMADA BELKİ GOL ATACAKTIK!
    Anonsla ilgili arkadaş çıktı televizyonlara ve anlattı. Kendisi yanlış yaptı. 12 yıldır kulüptedir. Organizatördür kendisi. İyi insandır. O andaki psikolojiyle yaptı. Yönetim bunu yaptırdı denmesi üzücü. Bu olayları o anda nasıl düşünelim. Bunlar ne kadar acımasız. Bizler bu kadar akılsız ve aptal mıyız. Ne faydası var o anonsun. Belki bir gol atacaktık o anons yapılmasa. Ben anonsçuyu neden döveyim. Yusuf Dursun seni dövdüm mü?

Çağrıdım sordum ne oldu dedim. Arkadan söylediler ben de anons yaptım dedi. O söyleyeni bul gel dedim. Sonra polis götürmü. Kim gördü dövdüğümü! Bunu nasıl yazarsınız?

BEN KÖTÜ ADAM DEĞİLİM!
    Çok üzülüyorum. Kötü adam yaratmak için beni kullandınız. Ben o kadar kötü bir adam değilim.

2 YIL DAHA BURADAYIM!
    Fenerbahçe büyük camiadır. Fenerbahçe zor günlerde gereğini yapar. Gereğini yapacağız. 2 yıl daha buradayım. Yeni arkadaşlarla yeni ve daha güçlü Fenerbahçe için tedbirleri alacağız. Ama lütfen bu uygulamları yaparken resmi açıklamalar dışında yorum yapmayın.

FUTBOLDA DA BİRŞEYLER YAPACAĞIZ!
    Zor günler geçirdik. Bundan sonra dileğimiz iyi günlerin olmasıdır. Burası bir spor kulübüdür. Gelecek yıl erkek basket, erkek voleybol bayan basket ve voleybolda da hedef Avrupa'da finaldir. Futbolda da birşeyler yapacağız. Yapmamız gerek. Transfer de yapacağız. İyi oyunular alacağız. F.Bahçe'nin 300 trilyon parası var. 10 sene öncesi gibi değiliz. Kararlarda dikkatli olmalıyız. Başkan bulunur.

Türkiye'de tek büyük var o da Fenerbahçe'dir. Bundan sonra başkalarıyla büyüklük yarışı yapanlar bunu bilsin. Değerlerinin de bizi örnek alması gerekir.

Simdi Fenerli arkadaslarim bana kizicak fakat yazmadan edemedim.

Kirmizi ile ekledigim yerler Fenerbahce 'dusmanligi'' nin nedenidir. Aziz Yildirim tum Turkiyeyi Fenerbahceye dusman etti , takimi Cumhuriyet yapti ekstra hic bir basarisi olmayan kendi yonetiminde yanlisim yoksa 3 sampiyonlugu olan takimi Turkiye' nin tek devi yapti , her sezon sivri , bencil ce aciklamalar yapti ve kendi taraftarlari disinda tum spor la ilgilenen diger taraftarlarin anti patisini kazanmasini sagladi takimin simdide cikip Fenerbahce ve digerleri diye konusuyor ,

Benim gorusum bu adam gitmedigi surece ne Fenerbahce bir basari kazanabilir futbolda nede FB ustundeki bu antipati yi atabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübünden bahsediyor Futbol kısmından değil ? yukarıda da açıklamıştı bir arkadaş okursan anlarsın ne demek istediğini ... Gayet haklı açıklamalar bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bahsetti Aygün.Kimseye çamur falan da atmadı.Sen o kadar hafta şaibe de onu bunu de sonra cevabını alma yok öyle.Ayrıca bu tip seviyesiz yorumlara devam ediceksen seni daha küçük yaş gruplarının olduğu forumlara alalım.

Bu arada kendi tuttuğun takımın da tek büyük olmadığını kabul etmek bir centilmenlik örneği tebrik ederim...

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri