Aslında aklıma gelmedi değil ama benim telefon bozuktu![]()
Aslında aklıma gelmedi değil ama benim telefon bozuktu![]()
Serkan abinin olay komediydi yaEmre abinin olduğunu bilmiyordu Şemsi abinin abisi diye yutturdular hemen inandı
![]()
ahh be bilsem bende gelirdim +0
ulan aygün ne adamsın.neyse en azından kadıköyde inmiş, pendike kadar gidebilirdide.
![]()
Ooo mangal partin bitti mi nekop
Bir dahakine artık Pendik ordan trenle Söğütlüçeşme![]()
Daha yeni vardım eve.Güzel bir buluşma oldu.İştirak eden herkese teşekkürler.![]()
So what?
Saike
İyi de buluşmada ne yaptınız kimse yazmamış.![]()
resim yok mu![]()
(/s)
Ben tophanede katıldım arkadaşlara, Şemsinin abisi (el barto) ve Oğuz tavla oynuyorlardı. Sonra akıllarını çeldim hadi dedim ps oynamaya.
Oğuz bizi Beşiktaş'a götürdü, ps3 oynadık. Emre abi ve Aygün aramızdan erken ayrıldılar sonra Batuhan gitti. Kaldık 3 kişi.
Oğuz'la Wc2010 oyununa hasta kaldık Şemsi kalkalım demese sabaha kadar oturabilirdik, muhteşem bir oyun.
Haftaya Cumartesi tekrar buluşup sabahtan ps oynamaya gideceğiz gelmek isteyen varsa buradan söyleyebilir.
Resim var 1 tane fakat yarın atarım büyük ihtimalle.
Kısa bi özet geçiyim benBiz Anadolu'dan Şemsi abiyle geldik.Gittiğimizde Emre abi,Batu abi,Oğuz abi vardı.Emre abinin oyununa geldik orda
Sonra Tophane'ye geçtik.Orda çeşit çeşit güzel mekanlar varken Batu abi dandik bi yere getirdi bizi
Oturduk maç izledik(!),yemek yedik,muhabbet ettik(genelde ben dinledim)
Sonra klavye delikanlısı sıfatlarına maruz kaldım hiç yakıştıramadım abilerime
Sonra Seko abi geldi ona da Emre abinin gizeminden yararlanarak bir oyun yapıldı
Sonra bir resim çektirdik.Emre abi çekti.Beni merak eden varsa gelsin görsün dedi
Sonra PS oynamaya gittik.Biraz oynadık sonra Emre abi ve ben geri döndük sonra ne oldu bilmiyorum (: Ama gün boyu 11 vasıta değiştirdim kafam kazan gibi oldu.Ama değdi kesinlikle.Gelen tüm abilerime teşekkür ediyorum.Eğlenceli ve zevkli bir gündü.
Çok yorgunum, WC 2010'un ihtişamıylan kendimden geçmişim, o sırada Şemsi kalkalım dedi yoksa biz daha ordaydık Seko'ylan.
Daha uzun uzun yazabilecekmiyim bilmiyorum buradan isim vermeyerek 1 kişiye sesleniyorum, şişman zürefa...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Buluşmaya 3 kişi ile (Aygün,ben,Oğuz) başlayıp sonradan katılımlarla artarız diye düşünüyordum.Bunun için 13 demiştik buluşma saatine ama bu düşüncemin rahatlığıyla hareket edince daha geç vardık buluşma noktasına.Zaten Oğuz ile saati kararlaştırdığımız da 13.30 diye düşündük.Sonra 13 diyelim anca toparlanır zaten millet demiştik.Sonradan katılacağını düşündüğüm Batuhan ve Emre abi ilk gelenler oldular buluşma yerine.Batuhan ile telefondan konuşmuştukta Emre abinin erken gelmesi sürpriz oldu.Buluşma yerine gittiğimizde Emre abiyi gördüm sanki birisini bekler gibi duruyordu.Sonra biz Oğuzları ararken geldi dibimizde dikildi.Acaba buluşmaya katılacak üyelerden birisimi diye düşündüm ilk başta.O sırada bir yandan da Oğuz ile telefondan konuşuyorum.Önce Aygün'e Beşiktaş'ı sordu.Sonra bana sorunca telefonu bıraktım ona Beşiktaş'ı tarif etmeye başladım.Taa ki kendisini tanıtana kadar.
Sonrasında tophaneye G.Kore-Yunanistan maçını seyretmeye gittik.O sırada muhabbet başladı.Maç esnasında devam etti.Oğuz ile Emre abi tavla oynadılar.Yemeğimizi yedik,içeceğimizi içtik.Serkan dahil oldu burada aramıza.Hoşgeldin şakası yaptık kendisine.
Emre abiyi abim diye tanıttım kendisine.Şaşırdı tabii.Neyse oturdu,ne var ne yok derken sizi tanıştırayım dedim.İşte bu Serkan,bu da El Barto diyince daha çok şaşırdı tabii Serkan.
Maçın sonlarına doğru Serkan'ın önerisiyle Ps 3 oynamaya karar verdik ve tophaneden ayrılarak Beşiktaş'a doğru yola çıktık.Bu sırada buluşma esnasında tek fotoğrafımızı da çektik.Onu da ben söylemesem yine fotoğrafsız bir buluşma olacaktı.
Bu arada gittiğimiz yerin garsonu da günün enstantanelerindendi hal ve hareketleriyle.
Geçen sefer gittiğimiz yere gittik ps3 oynamaya.Önce Emre abi ile Aygün,sonra da Batuhan ayrıldılar.Serkan,ben,Oğuz baya devam ettik.Artık kalkalım demesem adamlar şimdi hala orada olabilirlerdi.
Tüm
ayrıntılarıyla buluşmamız işte böyle.Çok güzel bir buluşma oldu.Özellikle Emre abinin iştirak etmesi çok güzel oldu.Kendisiyle reel hayatta görüşmüş olmak beni bir hayli mutlu etti.
So what?
Saike
Herkes Serkan'a yüklenmiş ama vapurdan inince yediğinizi kısa geçiştirmişsiniz.Aygün'ün Beşiktaş'ı tarif ederken parmağını havaya kaldırıp şurdan deyince aynı hareketle tam olarak nereden deyişim ve Şemsi'nin bir şey daha soracaktım ben nickimden memnun değilimde değiştirebilir miyiz dediğimdeki yüz ifadeleri tıpkı Serkan'ın Şemsi'nin abisi olmadığını öğrendiğindeki yüz ifadesine benziyordu.
Geri kalanlar aynen Şemsi'nin yazdıkları gibiydi. Resim yok, keyifli bir gündü, haftaya da müsayit olursam buluşmaya bir ziyaret düzenleyebilirim.
cCc turksportal ülkü ocakları cCc
Last edited by El Barto : 16.Haziran.2010 at 09:36
Abi o numara yenir de şimdi bi Şemsi abiye bak bi sana hiçbir benzerlik yok o yenir mi![]()
Yalnız fena kapak olduk hele Oğuz abiQuaresma'yla ilgili çok geyik yapıldı dün bugün adam geldi
![]()
Ben Quaresma ile ilgili bir şey demedim ki, olan şeyleri anlattık, sürekli bir bu salı geliyor durumu vardı, bizde onu konuştuk.
Ayrıca gelin bırakalım FM'yi bak WC daha güzel daha eğlenceli,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Fm de neymiş ya pes neymiş. En kral fifa bu alemde. WC2010
Ben o soruyu sorduğunu unutmuşum valla Emre abi.Direk Beşiktaş stadı nerede peki sorusundan sonra kendini tanıttın diye kalmış aklımda.Zaten o sırada Oğuz'lar gelmişti.Bir karmaşa oldu.Normaldir unutmam.Yalnız iyi rol yapıyorsun ona şüphe yok.Senaryo da güzel.Serkan'a yaptığımız şakanın senaryosunun ana fikri de senden çıkmıştı zaten.
![]()
So what?
Saike
Gerçi çok fazla Beşiktaşlı yok ama bir Quaresma buluşması mı yapsak?Diğer takım taraftarları da gelebilir.Yıldız oyuncu görmüş olurlar.
![]()
So what?
Saike
Benim bir fikrim var. Sitede müzikle uğraşan arkadaşlar ve enstrumanlarıyla birlikte toplansak bir yerde ve turksportal klibi çeksek nasıl olur?Şarkıyı biz yaparız, sözleri, melodisi bize ait olur. Çekeceğimiz klipte herkese bir rol veririz, işte birileri elinde hazırlayacağımız turksportal pankartlarıyla klip içinde geçer. Güzel olur aslında.
![]()
Ben blok flüt çalarım.
Ben de ıslık çalarım![]()
Destekleriniz için teşekkür ederim.![]()
Vuvuzelamla ordayım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT