Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 179 arası toplam 179 sonuç

Konu: Galatasaray ve transfer

topiciği açalım o zaman..............

FLAŞ... FLAŞ... CONCEİCAO, GALATASARAY'A TRANSFERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Galatasaray'ın yeni transferi Conceicao, Galatasaray'a transferi ardından medyanın sorularını yanıtladı. İspanya'dan ayrılmayı düşünmediğini ancak Galatasaray'ın cazip bir teklif sunduğunu belirten Conceicao, "Galatasaraylı yöneticiler beni ikna etmeyi başardılar. avrupa'nın bir büyük takımından bir diğerine transfer olacağım. Galatasaray'ın 100. yılını kutlayacağını biliyorum. Dilerim yeni takımımda büyük başarılara imza atarım" dedi.

CANAYDIN, "GALATASARAYLILAR TRANSFER BOMBALARINA HAZIR OLSUNLAR"

Conceicao transferinin ardından rahat bir nefes alan Galatasaray başkanı Özhan Canaydın, iddialı açıklamalar yaptı. Canaydın, "Uzun süreden bu yana bizi eleştirenler bakalım Conceicao transferi için bakalım neler söyleyecekler? Galatasaray'a layık bir takım oluşturmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Biz transferleri yaparken uzun bir araştırmanın ardından yapıyoruz. Çünkü yanlış yapma lüksümüz yok. Galatasaraylılar merak etmesin. 100. yılda Galatasaray'a layık bir takım izleyecekler. Müthiş transferlerimiz devam edecek" dedi.

FLAŞ... FLAŞ... CONCEICAO TRANSFERİ İSPANYA'DA GÜNÜN KONUSU

Galatasaray'ın Conceicao'yu transfer etmesini İspanyol medyası flaş haber olarak duyurdu. İspanyol gazeteler, Galatasaray'ın uzun süren pazarlıklar ardından Conceicao'yu ikna etmeyi başardığını belirtti. İspanyol gazeteleri Galatasaray'ın çok başarılı bir transfer yaptığı görüşünde birleşti.

GALLARDO TRANSFERİNDE SÜRPRİZ GELİŞMELER

Galatasaray Yönetiminin transfer etmeyi düşündüğü Arjantinli Gallardo konusunda mutlu sona çok az kaldı. Cim-Bom’un daha önce yıllık 1.5 milyon euro önerdiği tecrübeli oyuncu rakamın 2 milyon euroya çekilmesinde ısrar etmiş ve görüşmeler tıkanmıştı. Ancak Hagi’nin diretmesi üzerine bir kez daha toplanan yönetim, aradaki farkı ödemeyi kabul etti ve bunu menajeri vasıtasıyla Gallardo’ya bildirdi.

bu haberlerin kaynağı: www.gshaber.net
    ne kadar sağlam haberler veriyorlar bilmiyorum..................
    bu arada murat erdoğan malatyasporla anlaşmış ömer erdoğanda konyasporla anlaşmış...........
    keşke yabancı oyuncularımızda böyle kolay gitseler......

17/06/2004 Onder Turaci RB Standard Liege Galatasaray £?
    The Turkish club are willing to pay up to 1,5 million euro for the Belgian defender
    Kaynak:footballtransfer.co.uk

tam açılımı nasıl nasıl acaba bilen var mı????
    cahillik diz boyu işte..............

Belgian defender
    Yaa bu site bu çocuğun türk olduğunu bilmiyor galiba.
    yaa anlaığım kadarıyla Galatasaray 1,5m E'ya kadar fiyatını düşürmüş galiba!

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Belçika'lılar Önder'i Blçika vatandaşı yapmak için çok uğraştılar ama başaramadılar,Allah'tan çocuk iyi bir kişiliğe sahip...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by JackDaniels
    CANAYDIN, "GALATASARAYLILAR TRANSFER BOMBALARINA HAZIR OLSUNLAR"

İŞTE BUNA GÜLÜNÜR

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Bence Canaydın'a inanın ben 2 aydır burda Canaydın'ın neler yapabileceğini savundum 2 ay geçti birşey olmadı ama şuanda da arkasındayım...

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Bence Canaydın'a inanın ben 2 aydır burda Canaydın'ın neler yapabileceğini savundum 2 ay geçti birşey olmadı ama şuanda da arkasındayım...
    abi galatasaray trasfer sezonunun şampiyonu olcak dedin ( Yanlış hatırlamıorsam)
    yıldrayı alcaz dedin
    hiçbiri çıkmadı bu sene de rezil bi transfer sezonu geçirioruz türk adam almadan bu iş olmaz ki tek umut gallardo ile kallon.onlarda alınır işallah
    özhan canaydından futbol yöneticisi olmaz yaa hala arkasındayım demeyin yaa adam bu işi sırf hava için yapıo
    bide önder geliomu kesin olarak

şunu kabul etmek gerekir ki ö.canaydın ın elle tutulur yaptığı hiç bir şey yok galatasarayı küçültmekten başka .............en ufak bir umut bir gelişme görsem başkanı ve yönetimi en çoooook ben savunurum heralde.............bende totti gibi hep savunuyordum ama artık savunulcak bir şeyleri kalmadı ve biz onları savundukça onlar bu yanlışlarını yapmaya devam ediyor.............ntv de herkezin gözünün içine baka baka fatih sonkaya kesin galatasarayda dedi ve adam bugün bjk forması giydi hayır ben f.sonkayanın alınmasını çook istediğim için değil sadece sözünün eri olsun bjk başkanı demirören seçildiğimiz günün ertesi günü stada kazmayı vuracaz dedi ve vurdu bizimkiler in kaçıncı sözü........

bu arada belçika nın bir haber sitesi önder için galatasaraya taraftarı liege gelecek diye yazıyo
    kaynak::::::www.sporza.be

şimdi cnnturk ve haber turk son dakika haberi olarak verdi
    conceicao galatasarayla 3 yıllığına anlaşmış....................
    ya acaba gecenin 02:34 ünde benim gibi hala haber kovalayan biri varmıdır...............
    inşallah doğrudur

İnşalah doğrudur ama resmi sitede yayınlanmadığı sürece pek inanmam.

bende inanmam başkanın ağzından duysam bile inanmam o yüzden kesin yazmadım ama fanatikte son dakika haberi olarak verdi....................
    neyse her zamanki gibi beklemeye devam.................

"İmza şova hazır olun!
    Maddi sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen Turgay Kıran biraz sabır istiyor...

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Turgay Kıran, transfer konusunda maddi sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, birkaç gün içinde imza şöleni düzenleyeceklerini açıkladı. Galatasaray'ın transfer çalışmalarını değerlendiren Turgay Kıran, Conceicao, Roque Junior ve Gallardo'nun 2 gün içinde Sarı-kırmızılı formayı giyeceği müjdesi verdi. İyi bir kadro oluşturmak için dünya yıldızlarıyla görüştüklerini ifade eden Kıran, "Muhatap olduğumuz oyuncular dünya yıldızları olduğu için bazı pürüzlerin çıkması doğal. Transfer etmek kolay olmuyor. Fakat, Galatasaray bu güçlükleri aşabilecek kapasitede çalışıyor. Dün yönetici arkadaşlarımızla yaptığım görüşmede Conceicao, Roque Junior ve Gallardo'nun transferinin bitme aşamasına geldiğini öğrendim. Bu 3 futbolcu, büyük ihtimalle 2 gün içinde Galatasaraylı olacak" dedi.

Ezeli rakipleri Beşiktaş'ın üst üste yaptırdığı imza şovların Sarı-kırmızılı taraftarları endişelendirmemesini isteyen Turgay Kıran, "Özellikle Beşiktaş transferde atak yaptı. Her oyuncuyu alıyor. İnşallah başarılı olurlar. Çünkü, bu Türk sporuna katkı sağlayacak. Galatasaray olarak biz de ciddi şekilde çalışıyoruz. Yönetici arkadaşlarımız yurt dışında sabah akşam görüşmelerini sürdürüyor. Olumlu görüşmeler var. Hangi oyuncuyu, ne kadara alacağımızı ve bütçemizi çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla parasal pürüz yok. Taraftarlarımız endişe etmesin, birkaç gün içinde müjdeli haberler gelecektir" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacakları henüz netlik kazanmayan Bratu, Prates, Petre ve Ali Lukunku'nun durumlarıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Turgay Kıran, "Bu konuyla Futbol Şube Sorumlumuz Ergun Gürsoy ilgileniyor. Ne alacağımızı bilsek, kimleri yollayacağımızı da bileceğiz. Bu oyunculara çeşitli teklifler var. Fakat, gidip gitmeyeceklerine biz karar vereceğiz. Ümit Karan'ın sözleşmesi devam ediyor. Önemli bir oyuncu ve teklifler gelmesi normal. Ancak, biz Ümit Karan'ın takımda kalmasını düşünüyoruz" dedi.

Diğer taraftan 100. yıl kutlama hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığını dile getiren Turgay Kıran, "100. yıl kutlamalarıyla ilgili 1.5 yılda uygulayacağımız 73 adet projemiz var. Bu projelerin hepsi Galatasaray'a para getirecek, kulübümüzü sosyal ve kültürel olarak ileri götürecek projeler. Bu projeler kapsamında dünya takımlarıyla turnuvalar düzenleyeceğiz. Ayrıca, özürlü sporcularımız için çeşitli branşlarda Türkiye genelinde turnuvalar yapılacak. Tiyatro şenlikleri ve büyük konserler düzenlenecek. En önemlisi Galatasaray senfonisini hazırlayacağız. Dünyanın hiçbir spor kulübünde bir senfoni yok. Galatasaray olarak bir ilki gerçekleştireceğiz. Berlin, New York ve Londra senfonileriyle aynı tarihlerde çalmak üzere bir senfoni hazırlığı içindeyiz. Ayrıca, Candan Erçetin gibi sanatçılar Galatasaray marşları hazırlıyor" diye konuştu.

önder i fener kapmış bi şeyi beceremiyoz yaa bide para sıkıntısı yaşamıoz diolar
    kadro yeterli transfere ihtiyacımız yok diolar yeterli kadro 6. oldu neresi yeterli bi tane türk adam alınamadı alıncak oyuncular fenere/bjk ye kaptırılmasa şampionduk hep son anda sözü alıp para yüzünden kaptırıoruz adamları bide para sıkıntısı yok diolar nasıl yok yaa

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

imzayı bilmem de şov devam ediyor ... 100 kişiyle konuşupta alamama şovu ...

MERAK ETMEYİN SHOW DEVAM ETMİYECEK ARTIK NE FB NE DE BJK ELİMİZDEN OYUNCU ALAMIYACAK ÇÜNKÜ ZATEN ARTIK TALİP OLUNCAK OYUNCU LKALMADI ADAMLAR TRANSFER OLAYINI DA BİTİRDİ ZATEN EN İYİLERİNİ ALDILAR..........
    BİZDE ARTIK İ.YAVUZ DENİZLİDEN ALABİLİRSEK TİMUÇİN VE MALATYA ELİMİZDEN KAPMAZSA SAİDOU İLE İMZA SHOW YAPARIZ ARTIK
    AMA ÇOKDA ÜZÜLMÜYORUM GELECEK SENE BAŞARISIZ OLURSAK ARTIK YÖNETİM GİDER VE BİZ EN İYİ TRANSFERİ YANİ YENİ BİR BAŞKANLA YAPARIZ.......
    ARTIK MUTLULUK OYUNU OYNAYIP KENDİMİ DE KANDIRAMIYACAĞIM.......

Arkadaşlar biz pürüz gidericiyiz transferi de ezikler yapıyor biz pürüzleri giderdikten sonra

Arkadaşlar biz pürüz gidericiyiz transferi de ezikler yapıyor biz pürüzleri giderdikten sonra
    valla haklısın transfer sezonı başladığından beri biz bütün pürüzleri gideriyoruz......
    amma çook pürüz varmış be gidere gidere bitmiyor.............
    ACABA BİZ BU PÜRÜZLERİ DİĞER TAKIMLAR İÇİN Mİ GİDERİYORUZ ÇÜNKÜ BİZİM PÜRÜZLERİNİ GİDERDİĞİMİZ OYUNCULAR DİĞER KLÜPLERE GİDİYOR.............

Galatasaray Spor Kulübü'nün Brezilyalı futbolcu Flavio Conceicao ile her konuda kesin anlaşmaya vardığını, camiam ve sevgili taraftarlarımıza duyurmak isterim.

Profesyonel Futbol Şubemizin transfer çalışmalarında verilen hedefleri ve 100. yılımızdaki hedeflerimize bizi taşıyacak olan kadromuzda yer almaya hak kazanan futbolcuları yine resmi sitemiz aracılığıyla ilk ağızdan bildireceğimi duyurmak isterim.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın
    hadi hayırlı olsun ilk transferi yaptık arkası gelir artık.........
    kaynak: www.galatasaray.org

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Evet bu transfer bitmiştir.

bitsin artık arkası gelir umarım biraz geç oldu ama biz bunada razıyız......

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Ole :-))

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

hadi hayırlısı.....

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri